Kesinlikle teselliyi abartacak ne dedigini bilmeyecek gerilecegim kendi gerilecek garanti bana yansitacak.zaten yalniz olmak istiyorum ben.hatta annemlere soylemeden gunu gidip dogumdan cikinca arayayim o telasi annem yasamasinda istiyorum.
Kaldi ki esime dev küsüm kolay barismayacagimda.
Olabilir canım ,bizimkini biliyorsun daha önce de yaşadıklarımı herşeyden şüphelenebilirim ,çünkü bana şöyle dedi “normal doğum yapanlar daha çabuk ayağa kalkıyormuş,”ben de “Yanımda annem olduktan sonra bişey olmaz “dedim...Nefret edecek düzeye geldim artık kvne de sinir oldumBenim suyum bıtme sevıyesıne gelmişti her an kakasını yıyebılırdı haftamda erken oldugu ve rahmımın hıc bır sekılde hazırlanmadıgı ıcın hemen sezryan olmam gerektı...
sok oldummmm ınanamadım doktoruma cok guvenıyorum aıle doktorumuz kaç kısıyı dogurttu...
hatta ıstemıyorummmm dıyee dıreten yakınımı suyunu vs patlatarak normal dogurttu yanı benım durum mecburıydı...
cok uzuldum o an yerlebır oldum (tamamen sacmalık )
Esım elımı tuttu o an gozlerıme bakması yettı dedım olsunn yeterkı kızımız ıyı olsunNasıl dogacagı hıc onemlı degıl...
Sonra esım kv soyledı haber verdı kv neee nasıllll nedennn baska doktoraaaaa gıttınızmı ay bır panık telasss ben duyuyorum esım cok kızdı annesıne ters konusmak zorunda kaldı o ansacmalaadı resmen
Oyuzden aklıma şu geldı acaba senın kv esıne bıseyler demıs olabılır mı? bılemedım...
Senın ıcın hayırlısı nyse o olsun canım
Ayyy bu aralar birsuru sıkıntının üstüne kv ile de durmadan geriliyoruz surekli bir laf sokma çabasında doktor yatacaksın demis eskiden böyle şeyler bilmezdi kimse diyorOlabilir canım ,bizimkini biliyorsun daha önce de yaşadıklarımı herşeyden şüphelenebilirim ,çünkü bana şöyle dedi “normal doğum yapanlar daha çabuk ayağa kalkıyormuş,”ben de “Yanımda annem olduktan sonra bişey olmaz “dedim...Nefret edecek düzeye geldim artık kvne de sinir oldumsanki keyfinden yaptın,hayır keyfi de olabilir onlara ne ...Bu kandil günüde tüm hamileleri Allah bir avazda kurtarsın inşallah
Ben de istemiyorum da sonuçta onların da torunu diyorum,o yüzden bişey diyemem.Ama hastanede benim kendi çevrem daha kalabalık olacağı için onlara sıra geleceğini sanmıyorumBende eşimin ailesini istemiyorum hastanede hiç birini görmek istemiyorum ne doğuma girmeden nede doğumdan çıkınca.. Ama onlarında torunu yeğenleri...
mesafeliyiz uğrayıp giderler diye düşünüyorum ve rahatlıyorum..
Sadece eşim olsun yanımda diyorum..
Evet bır anda tavır degıstırdıyse muhtemelen oyuzdendır... ben bırde bır anda oldugu ıcın normale cok asırı odaklıydım sook gecırdım bır de kızımın her an tehlıkede olması falan cok uzuldum ınan... ama bana kalmadan esım zaten tavrını guzel koydu bır daha sozunu bıle duymadım duysam da agzının payını verırım kım olursa olsun! Istesem keyfımden yaparım kımseyı ılgılendırmez.Olabilir canım ,bizimkini biliyorsun daha önce de yaşadıklarımı herşeyden şüphelenebilirim ,çünkü bana şöyle dedi “normal doğum yapanlar daha çabuk ayağa kalkıyormuş,”ben de “Yanımda annem olduktan sonra bişey olmaz “dedim...Nefret edecek düzeye geldim artık kvne de sinir oldumsanki keyfinden yaptın,hayır keyfi de olabilir onlara ne ...Bu kandil günüde tüm hamileleri Allah bir avazda kurtarsın inşallah
Ay canım yok ben takılmıyorum benım kv ozaman buyuk sacmalamadı yanımda yapsa bozardım ama telefonla konustular sessızdı oda ben dıger odadan duydum dusun :) cocugumla alakalı hıc bır zaman yorum yapamaz cunku gordu nasıl baktıgımı sımdı akıl vermıyor bıle sen bılırsın ısını dıyoAyyy bu aralar birsuru sıkıntının üstüne kv ile de durmadan geriliyoruz surekli bir laf sokma çabasında doktor yatacaksın demis eskiden böyle şeyler bilmezdi kimse diyornerden tutsan elinde kalıyor o yuzden fazla takılmamak lazim saniyorum bu kvlere @ParteMoralll
Canım geçmiş olsun,dün de yazmıştım ama görmedin sanırım.Sen neden ilk kendi doktoruna gitmiyorsun,sonuçta senin takibini o yapıyor?Kv ile ilgili de Allah sana sabır versin,haftada bir gün görme ile sinirlerim zıplıyor,sen hergün katlanıyorsun,kilitle kapını,geç odana yat dinlenAyyy bu aralar birsuru sıkıntının üstüne kv ile de durmadan geriliyoruz surekli bir laf sokma çabasında doktor yatacaksın demis eskiden böyle şeyler bilmezdi kimse diyornerden tutsan elinde kalıyor o yuzden fazla takılmamak lazim saniyorum bu kvlere @ParteMoralll
Eskileri katmadan olurmu hiçAy canım yok ben takılmıyorum benım kv ozaman buyuk sacmalamadı yanımda yapsa bozardım ama telefonla konustular sessızdı oda ben dıger odadan duydum dusun :) cocugumla alakalı hıc bır zaman yorum yapamaz cunku gordu nasıl baktıgımı sımdı akıl vermıyor bıle sen bılırsın ısını dıyobılırım tabıı hey gıdııııı
Senın durumunu gormuyor mu ne alaka ? Doktor bıyerınden uydurmuyor ya hey allhım su eskılerı katmasalar olmaz
Kulaktan dolma yada çevreden duyduklarından etkileniyordur canim birde yakin cevrede varsa boyle biriBenim eşimde tamamen Sezeryan düşmanı çıktı ,iki haftadır beynimi yedi ,bence yapabilirsin ,sen güçlüsün falan diye...Rüşvet olarak sana istediğin tamturu bile alacağım dedi,ama neden böyle davranıyor ,benim de içimde bu var ?Bir erkek olarak Sezeryan hakkında ne bilebilir ya da neden bu kadar tepkili gerçekten anlamıyorum
Haahhahahahaahah öyle demeeee kadınlar eskıden tarlada calısıyorduEskileri katmadan olurmu hiçben ağır bişey taşımıyorum mesela ,benim kv inşaata kum taşımış,şimdikiler çok nazlıymış diyordu
Canım dün akşam biraz endişelendim simdi kendi doktorum ozelde idi aciline gitsem gereksiz test yapip birsuru para alacaklar dedim devlete gittim bunları öğrenince doktorumu aradim baya endiseliydim bu gece orda yat yarin bana gel dedi buguñ sabah gittim konustuk rahatlattı beni biraz cok sükürCanım geçmiş olsun,dün de yazmıştım ama görmedin sanırım.Sen neden ilk kendi doktoruna gitmiyorsun,sonuçta senin takibini o yapıyor?Kv ile ilgili de Allah sana sabır versin,haftada bir gün görme ile sinirlerim zıplıyor,sen hergün katlanıyorsun,kilitle kapını,geç odana yat dinlen
Baştan beri eskiler soyle boyle mevzusu var bizde hatta dün bozdum ben çürük ciktim oğluna yenisini al ama unutma kimse bu eve gelip senle yaşamaz dedim sustu neymis bu eskiler napalim yani simdi tarlada mi çalışalım ağır mi kaldıralım anlamadimki 3 ay düşük tehlikesiyle simdide bu sebepten yatacağım hamileligin yatarak gecti ne ballisin diyor hahahahsh o bana kafa tutuyor ben onaAy canım yok ben takılmıyorum benım kv ozaman buyuk sacmalamadı yanımda yapsa bozardım ama telefonla konustular sessızdı oda ben dıger odadan duydum dusun :) cocugumla alakalı hıc bır zaman yorum yapamaz cunku gordu nasıl baktıgımı sımdı akıl vermıyor bıle sen bılırsın ısını dıyobılırım tabıı hey gıdııııı
Senın durumunu gormuyor mu ne alaka ? Doktor bıyerınden uydurmuyor ya hey allhım su eskılerı katmasalar olmaz
Hepsi aynı herhalde kayıp ettiğim bebeklerimi oğlumda gördüğüm tedavileri çok yakından bildiği halde barı son iki hafta çalış daha iyi para alırsın demez mi ama bişi diyemiyorum annem YÖK onun eline kalıcam sütümü kesene kadar konuşur yine inşallah allah ona muhtaç etmez beniAyyy bu aralar birsuru sıkıntının üstüne kv ile de durmadan geriliyoruz surekli bir laf sokma çabasında doktor yatacaksın demis eskiden böyle şeyler bilmezdi kimse diyornerden tutsan elinde kalıyor o yuzden fazla takılmamak lazim saniyorum bu kvlere @ParteMoralll
Ben takmiyorum diye yapiyor zaten canim inadına 3 çocuk büyütmüş benim kadar nazlanmamış b3nde dedim nazlansaydin benmi engel oldumHepsi aynı herhalde kayıp ettiğim bebeklerimi oğlumda gördüğüm tedavileri çok yakından bildiği halde barı son iki hafta çalış daha iyi para alırsın demez mi ama bişi diyemiyorum annem YÖK onun eline kalıcam sütümü kesene kadar konuşur yine inşallah allah ona muhtaç etmez beni
Takma canım boşver
Ben de istemiyorum da sonuçta onların da torunu diyorum,o yüzden bişey diyemem.Ama hastanede benim kendi çevrem daha kalabalık olacağı için onlara sıra geleceğini sanmıyorumBen de bir görümce var ,evlere şenlik ,geçenlerde bana dedi ki ;”bana bırakırmısın,ben de basabilirmiyim “dedi.Ben de “o benim ilk göz ağrım kimseye bırakamam “dedim,bozuldu ,bişey diyemedi.Çok da “tınn “yani.Daha önce de bebek doğunca hergün bize gelecekti ,lohusa halimle bir de onu ağırlayacaktım sanki,ben de eve gelmelerini istemiyorum.Çünkü bana hiçbir faydaları yok,anca yemek yiyip,çay içme peşindeler,annemin de bir de onlar yüzünden yorulmalarını istemiyorum
Ne oldu kuzum kim kızdırdı üzdü seniKesinlikle teselliyi abartacak ne dedigini bilmeyecek gerilecegim kendi gerilecek garanti bana yansitacak.zaten yalniz olmak istiyorum ben.hatta annemlere soylemeden gunu gidip dogumdan cikinca arayayim o telasi annem yasamasinda istiyorum.
Kaldi ki esime dev küsüm kolay barismayacagimda.
Bebek kilolu oluyor genel itibariyle doktorların istemediği bir durum diye biliyorum genelde şekerden supheleniyorlar boyle durumlarda ama zaten bakilacakmis inş. Temiz cikarKızlar merhaba hepinizi iyisiniz dır inşallah1
Ben bugün kontrole gittim devlette her zamanı doktoru bulamadım başkasına almıştım randevu her seyi ıyi amakarin çevresi 1 hafta ilerde de dedi. Sağlık ocağı tokluk şekeri ölçmüş açlığa bakmamış pazartesi kan vericem bakacaklar seke4 çıkarsa daha yakından takip edicem seni dedi(
Tabi benim tanisyonum yükseldi stres oldum beni nst ye gönderdi bebegin kalp atışları çok yüksek çıkmış 1000 cc izotonik mi nedir tuzlu şuymuş onu verdiler düzeldi çok şükür. Kendi mi bebeği strese soktum2 eşimde kızdı ne var bu kadar stres yapacak diye
Bu karin çevresi ileri de olma yasayan yada duyan var mı
Bizimkini kan tutuyor istese de giremez he ben girmesini ister miyim aslaEsimin doguma girmesi fikrinden tamamen vazgectim.genel anestezi asla istemiyorum.ama sirf giremesin diye beni mecbur birakacak diye korkuyorum.
Kavga ettim kiyametler kopardim girmeyeceksin diye girecegim yaninda olacagim diyor hala.
Tek girmek istiyorum ben.anlatamiyorum.
Zaten küsüm konuşmuyorum doguma kadarda konuşmayacağım.belki girmez bu durumda ins.
Bende öyleydim saymiyordum iki gündür sayıyorum durmaksızın birde yazıyorum psikolojim bozuldu.saniyorumBen de sayamıyorum açıkcasıunutuyorum,es geçiyorum vs. Sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?