2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Bende eşimin ailesini istemiyorum hastanede hiç birini görmek istemiyorum ne doğuma girmeden nede doğumdan çıkınca.. Ama onlarında torunu yeğenleri...
mesafeliyiz uğrayıp giderler diye düşünüyorum ve rahatlıyorum..
Sadece eşim olsun yanımda diyorum..

Olabilir canım ,bizimkini biliyorsun daha önce de yaşadıklarımı herşeyden şüphelenebilirim ,çünkü bana şöyle dedi “normal doğum yapanlar daha çabuk ayağa kalkıyormuş,”ben de “Yanımda annem olduktan sonra bişey olmaz “dedim...Nefret edecek düzeye geldim artık kvne de sinir oldum sanki keyfinden yaptın,hayır keyfi de olabilir onlara ne ...Bu kandil günüde tüm hamileleri Allah bir avazda kurtarsın inşallah

Kuzucum cok saol insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz

Ayyy bu aralar birsuru sıkıntının üstüne kv ile de durmadan geriliyoruz surekli bir laf sokma çabasında doktor yatacaksın demis eskiden böyle şeyler bilmezdi kimse diyor nerden tutsan elinde kalıyor o yuzden fazla takılmamak lazim saniyorum bu kvlere @ParteMoralll

Ben de istemiyorum da sonuçta onların da torunu diyorum,o yüzden bişey diyemem.Ama hastanede benim kendi çevrem daha kalabalık olacağı için onlara sıra geleceğini sanmıyorum Ben de bir görümce var ,evlere şenlik ,geçenlerde bana dedi ki ;”bana bırakırmısın,ben de basabilirmiyim “dedi.Ben de “o benim ilk göz ağrım kimseye bırakamam “dedim,bozuldu ,bişey diyemedi.Çok da “tınn “yani.Daha önce de bebek doğunca hergün bize gelecekti ,lohusa halimle bir de onu ağırlayacaktım sanki,ben de eve gelmelerini istemiyorum.Çünkü bana hiçbir faydaları yok,anca yemek yiyip,çay içme peşindeler,annemin de bir de onlar yüzünden yorulmalarını istemiyorum

Evet bır anda tavır degıstırdıyse muhtemelen oyuzdendır... ben bırde bır anda oldugu ıcın normale cok asırı odaklıydım sook gecırdım bır de kızımın her an tehlıkede olması falan cok uzuldum ınan... ama bana kalmadan esım zaten tavrını guzel koydu bır daha sozunu bıle duymadım duysam da agzının payını verırım kım olursa olsun! Istesem keyfımden yaparım kımseyı ılgılendırmez.
Aminnn canımm hepimizi ınsallahh sende ıyı dusun normal dogum yapan cok kolay gecırenler var guzel dusun korkmaa

Ay canım yok ben takılmıyorum benım kv ozaman buyuk sacmalamadı yanımda yapsa bozardım ama telefonla konustular sessızdı oda ben dıger odadan duydum dusun :) cocugumla alakalı hıc bır zaman yorum yapamaz cunku gordu nasıl baktıgımı sımdı akıl vermıyor bıle sen bılırsın ısını dıyo bılırım tabıı hey gıdııııı
Senın durumunu gormuyor mu ne alaka ? Doktor bıyerınden uydurmuyor ya hey allhım su eskılerı katmasalar olmaz

Canım geçmiş olsun,dün de yazmıştım ama görmedin sanırım.Sen neden ilk kendi doktoruna gitmiyorsun,sonuçta senin takibini o yapıyor?Kv ile ilgili de Allah sana sabır versin,haftada bir gün görme ile sinirlerim zıplıyor,sen hergün katlanıyorsun,kilitle kapını,geç odana yat dinlen

Eskileri katmadan olurmu hiç ben ağır bişey taşımıyorum mesela ,benim kv inşaata kum taşımış,şimdikiler çok nazlıymış diyordu

Kulaktan dolma yada çevreden duyduklarından etkileniyordur canim birde yakin cevrede varsa boyle biri doğrusunu gerekliliklerini anlat yapamıyorsan neden yapamadığını anlat seni anlayacaktır. Bizimkinin ailesi basta biraz diretti banada dedimki suan sırası değil ama normal yada degil beni bağlar yorum Istemiyorum bu konuda dedim.sustular esimde sen.elinden geleni yaparsin yapamıyorsan vardir bir sebebi dedi kapattık konuyu suan normal gorunuyor ama bakalim kismet

Eskileri katmadan olurmu hiç ben ağır bişey taşımıyorum mesela ,benim kv inşaata kum taşımış,şimdikiler çok nazlıymış diyordu
Haahhahahahaahah öyle demeeee kadınlar eskıden tarlada calısıyordu hemen öyle dıyenler varya
Ama bak o konuda kv der kı eskıden boyle degıldı herkes dusuk vs yapıyor ne oluyor boylee yedıklerımızden ıctıklerımızden dıye genel olarak söver dogruda soyluyor... sımdı hamılelık sureclerı bıle nasıl zor gecıyor bızde suç yok

Canım dün akşam biraz endişelendim simdi kendi doktorum ozelde idi aciline gitsem gereksiz test yapip birsuru para alacaklar dedim devlete gittim bunları öğrenince doktorumu aradim baya endiseliydim bu gece orda yat yarin bana gel dedi buguñ sabah gittim konustuk rahatlattı beni biraz cok sükür kv konusuna gelince bir noktada cok kötü patlayacağız surekli bir itişme kalkışma halindeyiz ki biz anlaşırdık onceden yani bakalim ne olacak

Baştan beri eskiler soyle boyle mevzusu var bizde hatta dün bozdum ben çürük ciktim oğluna yenisini al ama unutma kimse bu eve gelip senle yaşamaz dedim sustu neymis bu eskiler napalim yani simdi tarlada mi çalışalım ağır mi kaldıralım anlamadimki 3 ay düşük tehlikesiyle simdide bu sebepten yatacağım hamileligin yatarak gecti ne ballisin diyor hahahahsh o bana kafa tutuyor ben ona hayır anlaşırdık birde biz düsün

Hepsi aynı herhalde kayıp ettiğim bebeklerimi oğlumda gördüğüm tedavileri çok yakından bildiği halde barı son iki hafta çalış daha iyi para alırsın demez mi ama bişi diyemiyorum annem YÖK onun eline kalıcam sütümü kesene kadar konuşur yine inşallah allah ona muhtaç etmez beni
Takma canım boşver

Ben takmiyorum diye yapiyor zaten canim inadına 3 çocuk büyütmüş benim kadar nazlanmamış b3nde dedim nazlansaydin benmi engel oldum sende duyma bosver madem yardimci olacak

Bende görümce yok ama elti ve kaynana hatta eşimin abisi yetiyor vallahi birde görümce çekemezdim.. Canım kendi annene zor bırakırsın mecbur kalmadikca görümce ne alaka.. Birde hadsiz oluyorlar genelde eşlerin aileleri..
Kayınvalideme de hastanede onu istemediğimi açık açık söyledim.. hatta ve hatta ayağa kalkıp toparlanmadan kimseyi eve istemediğimi de söyledim yanımda annem olacak annemle dqha rahat ederim dedim. Sonrasında gelir görürsünüz torununuzu dedim.
Ilk gun hastaneye uğrar gider bu sebeple..

Ne oldu kuzum kim kızdırdı üzdü seni

Bebek kilolu oluyor genel itibariyle doktorların istemediği bir durum diye biliyorum genelde şekerden supheleniyorlar boyle durumlarda ama zaten bakilacakmis inş. Temiz cikar 1 haftayı genelde sorun etmez doktorlar ona biraz sasirdim. Bizim arkadaş 34. Haftasindaydi bebis karni 37deydi diyet verdiler kiz uyamadı dolayisiyla erken sezeryan aldılar mesela ama onun cok fark vardi seninkinin sıkıntılı olacağını sanmiyorum

Bizimkini kan tutuyor istese de giremez he ben girmesini ister miyim asla cunku panik ve telaşlı beni delirtir oyle bir durumda saniyorum senin de öyleyse cok haklisin istememekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…