2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar tekme nasıl sayılır diye sormuştum cevap alamamışım doktorunuz size nasıl öğretti tekme saymayı ? Allah korusun ekstrem bi durum olursa nasıl anlaşılır bu haftalardan sonra ?
2 saatte 10 hareket canim herhangi bir hareket ama birde yemeklerden sonra tepki vermesi gerekiyormus ama bazı bebisler cok uyurmuş hemen stres yapmamak gerekirmiş her seferinde tatli yenmektense de soğuk bir bardak su icip sola yatınca tepki verirlermiş soğuk su onlari uyandiriyormuş

Çevremde olan herkesin Doğum hakkında bir fikir vermesinden artık nefret duyuyorum..
Herkes ağız birliği ile Doğum şeklim hakkında yorumlar yapıyor..
Kayınvalidem kaybının ve eltim göre özel hastaneye gittiğim için beni kesip biçecekler... He dersiniz seni düşünüyor ne var bunda diye alakası bile yok.. Duymuşlar sezeryan normalden daha pahalı diye
normal ile arasında fiyat farkı yok tek fiyat..
Kaldı ki fark etmiyor size ne yahu.. Durum ne elverir ise sağlık açısından o olacak.. Her şeye karışırlar ne alsam ay çok alma çok gereksiz deyip dururlar... Birisi bir şey alsa aaa tüh biz alacaktık deyip duruyorlar.. Gölge etmeyin başka ihsan istemem diyesim geliyor..

Birde eşime bir arkadaşı epidural şakın yaptırmasın acı çeksede geçici neticede yoksa sütü gelmez felç olur demiş
Bizim saftirikte tutturdu risk almayalım.. Dedim arkadaşın kaç kez doğurmuş..Boş boş konuşmasın bir de inanıyorsun şöyle tiplere diye..

Zaten davul gibi şiştim.. Ellerim şiş ayaklarım Hobbit ayağına döndü.. Uykularım yarım yamalak.. Hareket edemiyorum o ayrı.. Bir gün birisine fena patlayacağım..

Patlama noktasına hosgeldin bende ayni durumdayim ben dogum konusunda kapadım çenelerini açık açık soledim bu konuda üzmeyelim birbirimizi diye yoksa susmuyorlar ikinci alip almama konusuna gelince de ben başkasının aldığı seyi belki beğenmeyeceğim kendim istediklerimi alacagim hediye getiren yine saolsun o ayri bizimkilerin birsey aldıkları yok bize birsey bırakmadın diyorlar birde dedim ben aliyorum cok sukur istediğim gibi herkesin hamilelik konusunda bir fikri var resmen sinir oluyorum son olarakta epiduralden ben korkuyorum muhtemelen bir zarari yok ama korkuyorum dolayısıyla bu konuya yorum yapamayacagim

Biri benide bu aşamaya isinlayabilirmi lütfen cok güzeller cok kokusu burnuma geldi

Ya canım ben hani böyle yanlış anlaşılmak istemem ama getirir dedikleri hep böyle 2.sınıf kumaşların olduğu etiketi bile olmayan değişik takımlar..
Ha ben kendim Pazardan bile giyerim hiç sorun yok..Hatta meşhur pazarımız var dibimizde.. Ama daha yeni doğan bir bebek için emin olamadığım kumaşları bedeninde denemek istemiyorum..

Görmemiştik , esirgemek gibi gelebilir ama gerçekten sağlık konusunda dikkat etmeye çalışıyorum..

Evet bende pamuklar içinde büyümedim.. Nerede hazır bezler nerede özel pamuklu organik takımlar..
Ama Emin'im annem benim için imkanı olsaydı en iyisini isterdi..

Benimde ilaçlar cok bulanti yapiyor malum 4 tane ilac iciyorum en çok bulandiranlari ozellikle demiri gece uyku bastırınca iciyorum sabah ac karna limonla iç dedi doktorum ama maalesef içemem oyle yine de ise yariyormus en son kontrolde iyi cıktı demirim sen de oyle yapabilirsin diğerleri icin birsey diyemem ama demiri bebis icin icmek gerekiyor

Her annenin evladı icin en iyisini isteyeceğini ve kararlarının sorgulanmamasi gerektiği düşüncesindeyim ben de kıyafetlere ekstra ihtimam gosteriyorum az alirim ama öz alirim diyorum bebek buyudukce belki bu kadar dikkat ermeyeceğim ama yenidogan icin takıntılıyım bende herseyi giydiremem üstünlük gibi kesinlikle görülmesin insallah her annenin imkanı olurda bebegi icin en iyisini yapar

İnşallah güzel haberlerle gelirsin, çarşamba günü benimde ağrım vardı nst de sancı da çıktı ama korkulacak birşey yok dedi doktorum eve gelebildim. Umarım seninde öyledir canım.
Kuzum nasilsin bayadir aklımdasın yazamadim iyisindir umarim bende dikkatli olursam dinlenirsem tehlike olmayacak insallah

Yok kuzum csalismiyorum cok sükür dinlenecegim bir sure senin gibi sınırdaymış benim suan tehlike arz etmiyor ama takipte olacağız iste ve ilac tedavisi tabiki

Canım bir sikayetten ziyade bir endişeyle gittim. Doktora hareketleri az gibi gelmişti sanki alakası yokmus onla tesadüfen bunu öğrendik biraz istirahat biraz ilac gececek insallah

Canım ya hemen sorayım yataştan yataş marka mı aldın ? Ben baktım yataşa bana edaş önerdiler Fiyatı da az değil yani,bin küsür dediler düşün .Seninki ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…