Saol canim. Benim insallahKuzumm tekrar gecmis olsun.bak cok tehlikeli degilmis cok sukur. Ozancim uslu uslu durup bekleyecek sende moralini bozma
Ben o fiyata ilke bebeden almistim evet piyasadaki en uygun fiyat ihtiyacı olanlar mutlaka alsinAnneler kandiliniz mübarek olsun.
Civilde uni baby yenidogan 3'lü paket 19.90
Şu an en ucuz orda bilginiz olsun
2 saatte 10 hareket canim herhangi bir hareket ama birde yemeklerden sonra tepki vermesi gerekiyormus ama bazı bebisler cok uyurmuş hemen stres yapmamak gerekirmiş her seferinde tatli yenmektense de soğuk bir bardak su icip sola yatınca tepki verirlermiş soğuk su onlari uyandiriyormuşKızlar tekme nasıl sayılır diye sormuştum cevap alamamışımdoktorunuz size nasıl öğretti tekme saymayı ? Allah korusun ekstrem bi durum olursa nasıl anlaşılır bu haftalardan sonra ?
Prensesti yine diye hatırlıyorum oyle demisti en son 5 prenses olacak yanibenimde aklıma @4prenses1prens geldi acaba ne oldu cinsiyeti :)
Sizinki lequen marka mi ben henüz yikamadim yada silmedi sadece aldığımdan beri balkondaydi nerdeyse hic koku yok gerci eve ilk geldigindede yoktu acikcasiBalkona koydum valla havalansın diye inş giderHiç de sevmem o kokuyu
Patlama noktasına hosgeldin bende ayni durumdayim ben dogum konusunda kapadım çenelerini açık açık soledim bu konuda üzmeyelim birbirimizi diye yoksa susmuyorlarÇevremde olan herkesin Doğum hakkında bir fikir vermesinden artık nefret duyuyorum..
Herkes ağız birliği ile Doğum şeklim hakkında yorumlar yapıyor..
Kayınvalidem kaybının ve eltim göre özel hastaneye gittiğim için beni kesip biçecekler... He dersiniz seni düşünüyor ne var bunda diye alakası bile yok.. Duymuşlar sezeryan normalden daha pahalı diye
normal ile arasında fiyat farkı yok tek fiyat..
Kaldı ki fark etmiyor size ne yahu.. Durum ne elverir ise sağlık açısından o olacak.. Her şeye karışırlar ne alsam ay çok alma çok gereksiz deyip dururlar... Birisi bir şey alsa aaa tüh biz alacaktık deyip duruyorlar.. Gölge etmeyin başka ihsan istemem diyesim geliyor..
Birde eşime bir arkadaşı epidural şakın yaptırmasın acı çeksede geçici neticede yoksa sütü gelmez felç olur demiş
Bizim saftirikte tutturdu risk almayalım.. Dedim arkadaşın kaç kez doğurmuş..Boş boş konuşmasın bir de inanıyorsun şöyle tiplere diye..
Zaten davul gibi şiştim.. Ellerim şiş ayaklarım Hobbit ayağına döndü.. Uykularım yarım yamalak.. Hareket edemiyorum o ayrı.. Bir gün birisine fena patlayacağım..
Ben vegaferon kullaniyorumkızlar demir ilacı dediğiniz hangisi oluyor?
Biri benide bu aşamaya isinlayabilirmi lütfenBiri bunların benim olduğuna beni inandırsınHastane çantam için gerekli olanları bugün halledeyim desim,akşama da ütü var
Bu aradaFeeling07 senin ferritin kaçtı ? Benim 39du doktoruma sordum düşük mü diye yoo iyi dedi
D vitamini verdi 2 kutu bitir dedi 12 ye düşmüştü
Patlama noktasına hosgeldin bende ayni durumdayim ben dogum konusunda kapadım çenelerini açık açık soledim bu konuda üzmeyelim birbirimizi diye yoksa susmuyorlarikinci alip almama konusuna gelince de ben başkasının aldığı seyi belki beğenmeyeceğim kendim istediklerimi alacagim hediye getiren yine saolsun o ayri bizimkilerin birsey aldıkları yok bize birsey bırakmadın diyorlar birde dedim ben aliyorum cok sukur istediğim gibi herkesin hamilelik konusunda bir fikri var resmen sinir oluyorum son olarakta epiduralden ben korkuyorum muhtemelen bir zarari yok ama korkuyorum dolayısıyla bu konuya yorum yapamayacagim
Benimde ilaçlar cok bulanti yapiyor malum 4 tane ilac iciyorum en çok bulandiranlari ozellikle demiri gece uyku bastırınca iciyorum sabah ac karna limonla iç dedi doktorum ama maalesef içemem oyle yine de ise yariyormus en son kontrolde iyi cıktı demirim sen de oyle yapabilirsin diğerleri icin birsey diyemem ama demiri bebis icin icmek gerekiyorGeçmiş olsun canım bende aynı durumdayım ama magnezyum dışında maalesef bi ilaç alamıyoru. midem içmediğim halde berbat. Bulantı ilacı içip bişeyler yemeye çalışıyorum az kaldı biraz daha sabır zamanında sağlıkla doğsunlar inşaAllah
Her annenin evladı icin en iyisini isteyeceğini ve kararlarının sorgulanmamasi gerektiği düşüncesindeyim ben de kıyafetlere ekstra ihtimam gosteriyorum az alirim ama öz alirim diyorum bebek buyudukce belki bu kadar dikkat ermeyeceğim ama yenidogan icin takıntılıyım bende herseyi giydiremem üstünlük gibi kesinlikle görülmesin insallah her annenin imkanı olurda bebegi icin en iyisini yaparYa canım ben hani böyle yanlış anlaşılmak istemem ama getirir dedikleri hep böyle 2.sınıf kumaşların olduğu etiketi bile olmayan değişik takımlar..
Ha ben kendim Pazardan bile giyerim hiç sorun yok..Hatta meşhur pazarımız var dibimizde.. Ama daha yeni doğan bir bebek için emin olamadığım kumaşları bedeninde denemek istemiyorum..
Görmemiştik , esirgemek gibi gelebilir ama gerçekten sağlık konusunda dikkat etmeye çalışıyorum..
Evet bende pamuklar içinde büyümedim.. Nerede hazır bezler nerede özel pamuklu organik takımlar..
Ama Emin'im annem benim için imkanı olsaydı en iyisini isterdi..
Kuzum nasilsin bayadir aklımdasın yazamadimİnşallah güzel haberlerle gelirsin, çarşamba günü benimde ağrım vardı nst de sancı da çıktı ama korkulacak birşey yok dedi doktorum eve gelebildim. Umarım seninde öyledir canım.
Yok kuzum csalismiyorum cok sükür dinlenecegim bir sure senin gibi sınırdaymış benim suan tehlike arz etmiyor ama takipte olacağız isteDüşse de tedavi ve dinlenmeyle yükseliyor ben ilaçlara 28 haftalıkken başladım önce düşmeye devam etti ama şimdi yükselmiş hem de baya yükselmiş çok şükür bence dinlenmek çok önemli çalışıyor musun ben izne erken ayrılmak zorunda kaldım
Insallah kuzucumGeçmiş olsun canım inşallah zamaninda gelir bebekleriniz
Canım bir sikayetten ziyade bir endişeyle gittim. Doktora hareketleri az gibi gelmişti sanki alakası yokmus onla tesadüfen bunu öğrendik biraz istirahat biraz ilac gececek insallahCanım ya ne oldu sana çok geçmiş olsun son günlerde şikayetin mi vardı ben unuttum ben.dikkat et kendine.kaça düşmüş rahim ağzı bilgin var mı.?rahmi ters bir armut gibi düşün ince kısmında bir kalınlık var keseyi tutuyor.o incelik azaldıkça dogum yaklaşıyor.son dönemlerde olabiliyor.dikkat etmekle ve istiratle gününü tamamlar ozan paşa için ferah olsun.
Canım ya hemen sorayım yataştan yataş marka mı aldın ? Ben baktım yataşa bana edaş önerdilerAy kızlaaar ıslerınızı bıtırın artık agırlasmaya baslıyoruuzzz
Yarın ıkı usta gelecek ıkıı gunde tum ev boyancak ınsallah bıter
Annem geldı utulerı o yaparken bende kızların odasını duzenledım besıgı yenı bozuyorum yarın yatastan yatak gelecek artk abla moduna gırıyoruz
Ama cok yoruldum yaaaa dolapların ıclerını sıl yerlestır bıttımDaha bır ton iş vaar
Hepsı bıtse temızlık bıtseeeee dogurana kadar hıc bısey yapmak istemıyorum!!!
Kızın kafası zaten asagıdaydı ama artık cok asırı baskı yapıyor cok asırı zorlanıyorum ya
Hemen gecse artık dogursak
Bu arada herkese Hayırlı Kandiller
Bugun guzel bır gün bool bool dua edelımmm ınsallah hayırlı saglıklı evlatlarımız acısız dogumlarımız olsun
Bazen aklıma geliyor,sadece kuzumun bana şaşkın şaşkın bakışlarını hayal ediyorumSen bi de bunların içinde senin olan bir pamuk şekeri olacak kısa süre sonra onu düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?