2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende öyleydim saymiyordum iki gündür sayıyorum durmaksızın birde yazıyorum psikolojim bozuldu.saniyorum
Canım zor zamanlar atlatıyoruz hepimiz,haliyke evhamlanıyoruz Ama buna bir dur demeli. Biz elimizden geleni yapıyoruz,gerisi Allaha kalmış tatlım . 24 saat psikopatça bunu yaparsam kendimi kaybederim hayattan zevk almam biliyorum.
Bi de birisi eşime demiş son aylarda yapacağınız tek şey bebeğin hareketli mi ona bakmak. Eşim sürekli soruyor tekme attı mı,oynadı mı
Hey Allahım
Boşver tevekkül Allaha.
Sen de daha daha iyi ol kuzum
Benim de bebek aşağıya baskı yapıyormuş,rahim ağzı iyi ama belli olmaz dedi doktor.
Dinlen 34 e kadar dedi

Sizinki lequen marka mi ben henüz yikamadim yada silmedi sadece aldığımdan beri balkondaydi nerdeyse hic koku yok gerci eve ilk geldigindede yoktu acikcasi
Yok ya ben hepsibıradadan almıştım sanırım. Lequene benziyor ama farklı marka.
Ama kokuyor,plastik gibi bi koku

Teşekkür ederim canım evet biraz tombul geliyor bana da 2400 gr mis ama dr kilosu ile ilgili bir şey demedi inşallah bir şey çıkmaz hakkımızda hayirlisi
Inşallah şeker de çıkmaz bakalim . Bana hamur işi borek tatlı makarna pilav ekmek vs yeme dikkat et dedi açıkçası ben bu konuda biraz rahattım yedim annem eşim abim bana baya bi kızdı biz sana dedik yeme diye :) eşim dünden beri lokmalarımı sayıyor ama artık daha dikkatli olucam o korku bana yetti . Bu arada sana da geçmiş olsun canim yat dinlen kv boşver herkes takmış eskiler söyle böyle eskiden varmıydı böyle şeyler falan :) biktim eski muhabbetinden inşallah kısa sürede toparlanirsin bir seycikler olmaz

Kızlat bebişleriniz döndü mü doğum pozisyonuna?
Bizim Kız yan yatıyor bu da beni zorluyor.
Döner daha değil mi....
Benim ki döndü canım baş aşağı inş kalır doğuma kadar böyle benimki uzunca bi süre yandı bence en rahat yan olması zaman var döner tabi son dakka dönene bile varmış

Kasık ağrınızzzzz varmı kızlar ya ıkı gundur arttı... kafası da asagıda ya kasılıyor sertlesıyor bazen cok canımı yakıyor Bugun iş yaparken coook zorlandım
Benim kasık ağrım başından beri ara ara oluo alıştım oyüzden yorma kendini dinlen dinlenince geçmiosa muhakkak doktora git canım

VeraSu
Benim daha 3 hafta önce baş yukarıydı. Son gidişimde baş aşağı dönmüştü.
Takmamak lazım pozisyonu çok
İnsan kafaya takınca daha zor oluyor ve ben Karnıma ara ara sağ elimle saat yönünde masaj yapıyordum o da etki ediyormuş dönmeye . Ama seninkinin başı sağda mı solda mı fark eder mi bilmiyorum

Benim kasık ağrım başından beri ara ara oluo alıştım oyüzden yorma kendini dinlen dinlenince geçmiosa muhakkak doktora git canım
Canım sen 35.haftada mısınnn maşallah
Kontrol nasıldı sanki sen de 18inde gitcektin

Bu senin kararın en nihayetinde fıstık,bir de tabiki bebeğin durumu ile ilgili doktorunun görüşü onemli.

İyi olmanıza çok sevindim dikkat et kendine ve bebişine. Yorma artık kendimi

Canım ya hemen sorayım yataştan yataş marka mı aldın ? Ben baktım yataşa bana edaş önerdiler Fiyatı da az değil yani,bin küsür dediler düşün .Seninki ne kadar?
evet yatas canım ben kendımde kullandıgım ıcın kızıma da tercıh ettım...
tek kısılık 190 uzunlugunda 768tl 1500lerden düşmüş daha gelmedı boya var dıye bekletıyorum...
Bende de oluyordu hatta regl agrısı gıbı arada gecelerı falan donerken bıle bıcak saplanırdı... ama sımdı farklı bebegın kafasının baskı yaptıgını hıssedıyorum bıraz yorulayım bayaaaa bayaaa zorluyorr Toplanıyor baya zorluyor yaa gıdınce soylucem daha var ama bakalım cok olursa ararım... :/ yaklasıyor artık zorlamaya basladı

Malesef çevremizde hep bu tür insanlar olucak doğum biticek emzirme ile ilgili bakım ile ilgili onlar geçicek ek gıda ile ilgili sürekli sürekli yorum yapıcaklar inan bitmiyorlar oğlum 3 buçuk yaşında hala kv ve çevremde sürekli bi eleştiri yok çocuğa nede sucuk vermiyorsun neden çay vermiyorsun yok cips niye wermiyormuşum benim çıcuklarım yedide ne oldu yok çocuk çok yedi az önce werdin ya dedim bu benim çocuğum ve yenek düzenini ben biliyorum sen yedirmişsin hata etmişsin ben vermiyorum. birsürü şey onlarla savaşıyorum resmen sana ters gelen ne warsa lafını söyle susarsan tepene çıkıyorlar sürekli keşke böyle insanlar hiç olmasa çevremizde .

Ewet canım doğum yaklaştıkça ağrılar artıcak az kaldı inş çabucak geçerde hepimiz sağlıkla alırız miniklerinizi kucağımıza

Canım sen 35.haftada mısınnn maşallah
Kontrol nasıldı sanki sen de 18inde gitcektin
Canım 32. Haftadayım takvimdeki sat tatihine göre geç döllenme war ama doktor doğumu sata göre hesaplıcaz dedi geçen hafta gittim herşey iyiydi haftaya gel NST ye bağlayalım dedi salı gidicem bakalım

Nerden istedin canım prki kodu falan var mı ? Ben de bugün sipariş vercem ama özel ölçü olcak 110*190 yaptırcam da o güzelse onu yaptırayım

Canım 32. Haftadayım takvimdeki sat tatihine göre geç döllenme war ama doktor doğumu sata göre hesaplıcaz dedi geçen hafta gittim herşey iyiydi haftaya gel NST ye bağlayalım dedi salı gidicem bakalım
Anladımm... ben de 34te nst bağlancakmışım basıl bir şey hiç bilmiyorum ilk tecrübem olcak

Kızlar ben 30+5 deyim. Bebek artık baş aşağı pozisyonda.
Rahim ve bel ağrısından duramıyorum. Belim kopacak gibi ağrıyor. Hatta bel, rahim, kalça kemiklerimi hepsi sızlıyor.
Sizlerden de böyle olan var mı? Ne yapsak iyi gelir?

Anladımm... ben de 34te nst bağlancakmışım basıl bir şey hiç bilmiyorum ilk tecrübem olcak
Korkulacak bir şey yok. Idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle 2 kere hastaneye yattım, 2 sinde de NsT Bağladılar kontrol amaclı. Büyük stetoskop başlığı gibi bir şeyi karnına sabitliyotlar. O da karındaki kasılmaları ölçüyor.

ya canım ıstersen en phalısını alırsın kımseyı ılgılendırmez! Yanı ben mesela kızıma marka alıyorum cunku oyle begenıyorum kalıtesını tarzını vs... bu kımseyı ılgılendırmez kı mont alırım kaç para ayakkabı alırım sorarlar okadar verılır mı yaa yazk dıyen oluyor ee sızene benım gucum var demekkı.. bende az alırım oz alırım kalıtelı alırım....
evde gıydıgı seylerı sıradan alırım sadece... mesela acaaayiiip doldurmamm dolabını hep ıhtıyacı oldugu kadardır...
Aman kımseyı takma bosver

ya onlar bıtmezzzz benım mesela kızım emzırme donemımı bıttıkten sonra aksam yemegı son bızle yerdı bıterdı... sonrası ıste kuruyems meyvedır vs... kv gıdıyorduk mesela aksam 10falan artık donucez ee bu cocuk acıkmadımı yazık degılmı falan dıyor yahu dıyorum bu saatte ne yemegı benım kızım yemez kı cok nadır demıstır anne acıktım ozamanda verırım zaten.. yanı bır duzenı var o yanında torununun cocugu gece 11de herr gün dışardan yemek soyledıgı ıcın herkesı oyle sanıyor :)))
Bırde mesela mısafırlıkte kola falan ıcılıyor ya sen ıccen mı dıyolar ufacık cocuga kızımda bana bakıyor ben cocuguma kola vermıyorm evıme almıyorum yogurt mayalayıp ayran yapıyorum kendım lımonata yapıyorum kompsto yapıyorum resmen cocugun canını cektırıyorlar yazık degılmı
Aaa ıcsın canım su katalım ne olcakkkmış
toplu yerlerde cocuklara alınan zararlı seylerden korumak cok zor ‍♀
Ewet canım doğum yaklaştıkça ağrılar artıcak az kaldı inş çabucak geçerde hepimiz sağlıkla alırız miniklerinizi kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…