Canım zor zamanlar atlatıyoruz hepimiz,haliyke evhamlanıyoruzBende öyleydim saymiyordum iki gündür sayıyorum durmaksızın birde yazıyorum psikolojim bozuldu.saniyorum
Yok ya ben hepsibıradadan almıştım sanırım. Lequene benziyor ama farklı marka.Sizinki lequen marka mi ben henüz yikamadim yada silmedi sadece aldığımdan beri balkondaydi nerdeyse hic koku yok gerci eve ilk geldigindede yoktu acikcasi
Biri benide bu aşamaya isinlayabilirmi lütfencok güzeller cok kokusu burnuma geldi
Selam canım, bende gebelik şekeri var ama bebeğin karın çevresi geriden geliyor, dr bi haftalık bi farkın önemi olmadığını söyledi. Şeker olduğunda bebekler iri olabiliyor buyüzden yakın takibe alınıyor, diyet veya gerekliyse insülinle durum toparlanmaya çalışılıyor ama şeker olmaya da bilir bebişin azcık tontik bir bebektir belki, şeker olan annelerin suyu da fazla çıkıyor genelde, sadece 1 hafta ilerde diye bunu söylemesi drun bana garip geldi, ki 1 mm fazla veya az ölçtü mü çok farkediyor, bence kafanı takmana değmez ama açlık şekerine de bir baktr tabii.
Inşallah şeker de çıkmaz bakalim . Bana hamur işi borek tatlı makarna pilav ekmek vs yeme dikkat et dedi açıkçası ben bu konuda biraz rahattım yedim annem eşim abim bana baya bi kızdı biz sana dedik yeme diye :) eşim dünden beri lokmalarımı sayıyorBebek kilolu oluyor genel itibariyle doktorların istemediği bir durum diye biliyorum genelde şekerden supheleniyorlar boyle durumlarda ama zaten bakilacakmis inş. Temiz cikar1 haftayı genelde sorun etmez doktorlar ona biraz sasirdim. Bizim arkadaş 34. Haftasindaydi bebis karni 37deydi diyet verdiler kiz uyamadı dolayisiyla erken sezeryan aldılar mesela ama onun cok fark vardi seninkinin sıkıntılı olacağını sanmiyorum
Benim ki döndü canım baş aşağı inş kalır doğuma kadar böyle benimki uzunca bi süre yandı bence en rahat yan olması zaman var döner tabi son dakka dönene bile varmışKızlat bebişleriniz döndü mü doğum pozisyonuna?
Bizim Kız yan yatıyor bu da beni zorluyor.
Döner daha değil mi....
Benim kasık ağrım başından beri ara ara oluo alıştım oyüzden yorma kendini dinlen dinlenince geçmiosa muhakkak doktora git canımKasık ağrınızzzzz varmı kızlar ya ıkı gundur arttı... kafası da asagıda ya kasılıyor sertlesıyor bazen cok canımı yakıyorBugun iş yaparken coook zorlandım
Canım sen 35.haftada mısınnn maşallahBenim kasık ağrım başından beri ara ara oluo alıştım oyüzden yorma kendini dinlen dinlenince geçmiosa muhakkak doktora git canım
Bu senin kararın en nihayetinde fıstık,bir de tabiki bebeğin durumu ile ilgili doktorunun görüşü onemli.Benim eşimde tamamen Sezeryan düşmanı çıktı ,iki haftadır beynimi yedi ,bence yapabilirsin ,sen güçlüsün falan diye...Rüşvet olarak sana istediğin tamturu bile alacağım dedi,ama neden böyle davranıyor ,benim de içimde bu var ?Bir erkek olarak Sezeryan hakkında ne bilebilir ya da neden bu kadar tepkili gerçekten anlamıyorum
İyi olmanıza çok sevindim dikkat et kendine ve bebişine. Yorma artık kendimiKizlar geldim kendi doktorum rahim ağzının kisaldigini lakin şuan cok ciddi bir tehlike arz etmediğini soyledi haftaya bugün tekrar randevum var o zamana kadar sadece yatacakmışım ve fitil verdi sabah akşam kullanılacak moralim kotuydu bütün gün oturdum bebek hareketlerini saydım sanirim ruh halimde pek iyi durumda degil daha iyiyiz cok sükür sadece belli bir sure haftada bir kontrole çağırdı yatmak biraz canımı sıktı ama alışacağımsoran sormayan tüm arkadaslara cok teşekkürler
evet yatas canım ben kendımde kullandıgım ıcın kızıma da tercıh ettım...Canım ya hemen sorayım yataştan yataş marka mı aldın ? Ben baktım yataşa bana edaş önerdilerFiyatı da az değil yani,bin küsür dediler düşün .Seninki ne kadar?
Bende de oluyordu hatta regl agrısı gıbı arada gecelerı falan donerken bıle bıcak saplanırdı... ama sımdı farklı bebegın kafasının baskı yaptıgını hıssedıyorum bıraz yorulayım bayaaaa bayaaa zorluyorrBenim kasık ağrım başından beri ara ara oluo alıştım oyüzden yorma kendini dinlen dinlenince geçmiosa muhakkak doktora git canım
Malesef çevremizde hep bu tür insanlar olucak doğum biticek emzirme ile ilgili bakım ile ilgili onlar geçicek ek gıda ile ilgili sürekli sürekli yorum yapıcaklar inan bitmiyorlar oğlum 3 buçuk yaşında hala kv ve çevremde sürekli bi eleştiri yok çocuğa nede sucuk vermiyorsun neden çay vermiyorsun yok cips niye wermiyormuşum benim çıcuklarım yedide ne oldu yok çocuk çok yedi az önce werdin ya dedim bu benim çocuğum ve yenek düzenini ben biliyorum sen yedirmişsin hata etmişsin ben vermiyorum. birsürü şey onlarla savaşıyorum resmen sana ters gelen ne warsa lafını söyle susarsan tepene çıkıyorlar sürekli keşke böyle insanlar hiç olmasa çevremizde .Çevremde olan herkesin Doğum hakkında bir fikir vermesinden artık nefret duyuyorum..
Herkes ağız birliği ile Doğum şeklim hakkında yorumlar yapıyor..
Kayınvalidem kaybının ve eltim göre özel hastaneye gittiğim için beni kesip biçecekler... He dersiniz seni düşünüyor ne var bunda diye alakası bile yok.. Duymuşlar sezeryan normalden daha pahalı diye
normal ile arasında fiyat farkı yok tek fiyat..
Kaldı ki fark etmiyor size ne yahu.. Durum ne elverir ise sağlık açısından o olacak.. Her şeye karışırlar ne alsam ay çok alma çok gereksiz deyip dururlar... Birisi bir şey alsa aaa tüh biz alacaktık deyip duruyorlar.. Gölge etmeyin başka ihsan istemem diyesim geliyor..
Birde eşime bir arkadaşı epidural şakın yaptırmasın acı çeksede geçici neticede yoksa sütü gelmez felç olur demiş
Bizim saftirikte tutturdu risk almayalım.. Dedim arkadaşın kaç kez doğurmuş..Boş boş konuşmasın bir de inanıyorsun şöyle tiplere diye..
Zaten davul gibi şiştim.. Ellerim şiş ayaklarım Hobbit ayağına döndü.. Uykularım yarım yamalak.. Hareket edemiyorum o ayrı.. Bir gün birisine fena patlayacağım..
Ewet canım doğum yaklaştıkça ağrılar artıcak az kaldı inş çabucak geçerde hepimiz sağlıkla alırız miniklerinizi kucağımızaevet yatas canım ben kendımde kullandıgım ıcın kızıma da tercıh ettım...
tek kısılık 190 uzunlugunda 768tl 1500lerden düşmüş daha gelmedı boya var dıye bekletıyorum...
Bende de oluyordu hatta regl agrısı gıbı arada gecelerı falan donerken bıle bıcak saplanırdı... ama sımdı farklı bebegın kafasının baskı yaptıgını hıssedıyorum bıraz yorulayım bayaaaa bayaaa zorluyorrToplanıyor baya zorluyor yaa gıdınce soylucem daha var ama bakalım cok olursa ararım... :/ yaklasıyor artık zorlamaya basladı
Canım 32. Haftadayım takvimdeki sat tatihine göre geç döllenme war ama doktor doğumu sata göre hesaplıcaz dedi geçen hafta gittim herşey iyiydi haftaya gel NST ye bağlayalım dedi salı gidicem bakalımCanım sen 35.haftada mısınnn maşallah
Kontrol nasıldı sanki sen de 18inde gitcektin
Nerden istedin canım prki kodu falan var mı ? Ben de bugün sipariş vercem ama özel ölçü olcak 110*190 yaptırcam da o güzelse onu yaptırayımevet yatas canım ben kendımde kullandıgım ıcın kızıma da tercıh ettım...
tek kısılık 190 uzunlugunda 768tl 1500lerden düşmüş daha gelmedı boya var dıye bekletıyorum...
Bende de oluyordu hatta regl agrısı gıbı arada gecelerı falan donerken bıle bıcak saplanırdı... ama sımdı farklı bebegın kafasının baskı yaptıgını hıssedıyorum bıraz yorulayım bayaaaa bayaaa zorluyorrToplanıyor baya zorluyor yaa gıdınce soylucem daha var ama bakalım cok olursa ararım... :/ yaklasıyor artık zorlamaya basladı
Anladımm... ben de 34te nst bağlancakmışım basıl bir şey hiç bilmiyorum ilk tecrübem olcakCanım 32. Haftadayım takvimdeki sat tatihine göre geç döllenme war ama doktor doğumu sata göre hesaplıcaz dedi geçen hafta gittim herşey iyiydi haftaya gel NST ye bağlayalım dedi salı gidicem bakalım
Korkulacak bir şey yok. Idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle 2 kere hastaneye yattım, 2 sinde de NsT Bağladılar kontrol amaclı. Büyük stetoskop başlığı gibi bir şeyi karnına sabitliyotlar. O da karındaki kasılmaları ölçüyor.Anladımm... ben de 34te nst bağlancakmışım basıl bir şey hiç bilmiyorum ilk tecrübem olcak
ya canım ıstersen en phalısını alırsın kımseyı ılgılendırmez! Yanı ben mesela kızıma marka alıyorum cunku oyle begenıyorum kalıtesını tarzını vs... bu kımseyı ılgılendırmez kı mont alırım kaç para ayakkabı alırım sorarlar okadar verılır mı yaa yazk dıyen oluyor ee sızene benım gucum var demekkı.. bende az alırım oz alırım kalıtelı alırım....Her annenin evladı icin en iyisini isteyeceğini ve kararlarının sorgulanmamasi gerektiği düşüncesindeyim ben de kıyafetlere ekstra ihtimam gosteriyorum az alirim ama öz alirim diyorum bebek buyudukce belki bu kadar dikkat ermeyeceğim ama yenidogan icin takıntılıyım bende herseyi giydiremem üstünlük gibi kesinlikle görülmesin insallah her annenin imkanı olurda bebegi icin en iyisini yapar
ya onlar bıtmezzzz benım mesela kızım emzırme donemımı bıttıkten sonra aksam yemegı son bızle yerdı bıterdı... sonrası ıste kuruyems meyvedır vs... kv gıdıyorduk mesela aksam 10falan artık donucez ee bu cocuk acıkmadımı yazık degılmı falan dıyorMalesef çevremizde hep bu tür insanlar olucak doğum biticek emzirme ile ilgili bakım ile ilgili onlar geçicek ek gıda ile ilgili sürekli sürekli yorum yapıcaklar inan bitmiyorlar oğlum 3 buçuk yaşında hala kv ve çevremde sürekli bi eleştiri yok çocuğa nede sucuk vermiyorsun neden çay vermiyorsun yok cips niye wermiyormuşum benim çıcuklarım yedide ne oldu yok çocuk çok yedi az önce werdin ya dedim bu benim çocuğum ve yenek düzenini ben biliyorum sen yedirmişsin hata etmişsin ben vermiyorum. birsürü şey onlarla savaşıyorum resmen sana ters gelen ne warsa lafını söyle susarsan tepene çıkıyorlar sürekli keşke böyle insanlar hiç olmasa çevremizde .
Ewet canım doğum yaklaştıkça ağrılar artıcak az kaldı inş çabucak geçerde hepimiz sağlıkla alırız miniklerinizi kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?