2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Anladımm... ben de 34te nst bağlancakmışım basıl bir şey hiç bilmiyorum ilk tecrübem olcak
Karnına iki yandan lastik gibi bişi bağlıyolar canım bide küçük cihaz oluo yarım saat kadar bebişin kalp atışlarını dinliyorlar senin elinede bi kumanda gibi bişi veriyolar hareketini hissettikçe o kumandaya basıosun

Malesef yaa elimizden geldiğince korumaya çalışıyoruz ilerde zaten içer okula giderken vs onun önüne geçemeyiz ne kadar geç zararlı şeyle tanışırsa okadar iyi eşimle bile ara ara tartışırız ver canım ne olacak der çoğu şey için çözdü beni bikere hayır dedim mi ısrar etmio annelik çok farklı gerçekten yeri gelio hasta olduğumuzda kendimizden bile koruyoruz ki kaldıki zararlı olduğunu bile bile birşeyi wericez .

Dünden Beri acayip bi bel ağrısı var kalça kemiğinden bacağıma iniyor hatta zorla yürüyorum bazen

Kaç dk sürüyor pekiii

Ayyy yine bana görev vercekler yani yapamam gülerim hahah

Nerden istedin canım prki kodu falan var mı ? Ben de bugün sipariş vercem ama özel ölçü olcak 110*190 yaptırcam da o güzelse onu yaptırayım
ısmı yataş silver therapy ıyı dedi....
ıkı taraflı ayrıca nevresım hedıyelı... sen neden buyuk alıyorsun cnm?
Aynen öyle zaten tamamen organık yetıstırmek mumkun degıl kı bazen bıseylerı gormezden gelebılıyoruz buna bıle sukredıyorum

Bu arada nst de ben bıseye basmıyorum sadece bıseyler baglıyor o sekılde yatıyorum :)

Oğlumda öyleydi canım NST kumandaya bastım ben sürekli

Kızlar Günaydın ;
2 defa sol kasığımdan bıçak gibi giren bir ağrıya uyandım ,bu ne olabilir ?

Bizimkini kan tutuyor istese de giremez he ben girmesini ister miyim asla cunku panik ve telaşlı beni delirtir oyle bir durumda saniyorum senin de öyleyse cok haklisin istememekte
Korku filmi bile izleyemiyor ayy ben bakamicam der bisi der delirtir beni en son gecen ay discide bayildi.
Ustelik normal dahi olsa ben yanimda istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…