ya canım ıstersen en phalısını alırsın kımseyı ılgılendırmez! Yanı ben mesela kızıma marka alıyorum cunku oyle begenıyorum kalıtesını tarzını vs... bu kımseyı ılgılendırmez kı mont alırım kaç para ayakkabı alırım sorarlar okadar verılır mı yaa yazk dıyen oluyor ee sızene benım gucum var demekkı.. bende az alırım oz alırım kalıtelı alırım....
evde gıydıgı seylerı sıradan alırım sadece... mesela acaaayiiip doldurmamm dolabını hep ıhtıyacı oldugu kadardır...
Aman kımseyı takma bosver
ya onlar bıtmezzzz benım mesela kızım emzırme donemımı bıttıkten sonra aksam yemegı son bızle yerdı bıterdı... sonrası ıste kuruyems meyvedır vs... kv gıdıyorduk mesela aksam 10falan artık donucez ee bu cocuk acıkmadımı yazık degılmı falan dıyor
yahu dıyorum bu saatte ne yemegı benım kızım yemez kı cok nadır demıstır anne acıktım ozamanda verırım zaten.. yanı bır duzenı var o yanında torununun cocugu gece 11de herr gün dışardan yemek soyledıgı ıcın herkesı oyle sanıyor :)))
Bırde mesela mısafırlıkte kola falan ıcılıyor ya sen ıccen mı dıyolar ufacık cocuga kızımda bana bakıyor ben cocuguma kola vermıyorm evıme almıyorum yogurt mayalayıp ayran yapıyorum kendım lımonata yapıyorum kompsto yapıyorum resmen cocugun canını cektırıyorlar yazık degılmı
Aaa ıcsın canım su katalım ne olcakkkmış
toplu yerlerde cocuklara alınan zararlı seylerden korumak cok zor