2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Geceleri sürekli karnımın acısıyla uyanıyorum sağıma dönsem sağım kasılıyor taş gibi oluyor özellikle kaburgalarım, soluma dönsem solum kasılıyor resmen elimle bastırıyorum ovuyorum çok fena acıyor çünkü benim gibi olan varmı?

Esimin ailesini asla istemiyorumda iste ayip olmasin diye kapidan ugrayacaklar en azindan durmazlar diye umuyorum.zaten gorusmuyorum pek.
Gelip boy gosterecekler benim aileme karsi eminim ona.
Baktim uzun kaliyorlar bebegi emzirecegim ustumu degistirecegim sadece annem.kalsin der cikaririm

Yaa evet tok bir agri degil aci bicak yarasi gibi bir kac zamandir bende de oluyor.

Korku filmi bile izleyemiyor ayy ben bakamicam der bisi der delirtir beni en son gecen ay discide bayildi.
Ustelik normal dahi olsa ben yanimda istemiyorum.
Benden beterleri varmış ben eşimle birlikte dişçiye gittim ,ama tir tir titriyorum,dişçide bayan sadece dedim ki “ben biraz korkuyorum ,hani korkma bişey olmaz “demesini bekliyordum.Bana döndü dedi ki ;”sen git kendini bayıltarak yaptır “akşam kendi dişçime gittim 2 saat kanal tedavim sürdü ,sesimi çıkartmadan yaptırdım.Eşinde de böyle bişey mi var,yoksa gerçekten korkuyor mu ?ben kendimi biliyorum,birazcık ilgiyi seviyorum

Az önce koltukta uzanırken bi sancı girdi sertleşti belime kasıklarıma vuran bi sancı hala sertlik devam edio yatınca daha kötü oluyorum kalktım biraz hafifledi sanki biryerler baskı yapıolar içerde doğuma kadar noşcak böyle bilmiyorum

Bende de var o acı hissi canım bebegin olduğu tarafa yatınca o da hareket edince artık karın içim acıyo :/ bide sağa yada sola yatmaktan yorulunca biraz sırt üstü meyilli yatıyorum o zaman da sertleşme oluyo

Kaburgalarım da öyle baskı var ki canım anlatamam sana poposu sağ göğsümün altındaymış çok zorluk çekiyorum elim sürekli göğüsaltımda masaj yapar gibi ovalıyorum bende

Kasık ağrınızzzzz varmı kızlar ya ıkı gundur arttı... kafası da asagıda ya kasılıyor sertlesıyor bazen cok canımı yakıyor Bugun iş yaparken coook zorlandım
geçmiş olsun canım ,ben de aynı ağrıyı yaşıyorum
benim eşimde epidural iyi bişey diye duymuş,yaptırmamı istemiyor ,şimdi kendimi normal doğuma hazırlamaya çalışıyorum
Bu senin kararın en nihayetinde fıstık,bir de tabiki bebeğin durumu ile ilgili doktorunun görüşü onemli.
Doktorum ,bebeğin normal doğum için uygun pozisyonda dedi,ama bakalım kısmet kuzu

Valla benimde öyle uyurken daha fena göğüs altım bi kasılıyor bildiğin taş gibi zor nefes alıyorum wcye gidiyorum tuvalette ovuyorum sürekli elimle birileri ittiriyor sanki göğüs kafesimi :/

Bende de var o acı hissi canım bebegin olduğu tarafa yatınca o da hareket edince artık karın içim acıyo :/ bide sağa yada sola yatmaktan yorulunca biraz sırt üstü meyilli yatıyorum o zaman da sertleşme oluyo
Aynı valla nolucak böyle bilmiyorum sanırım son ayımızda bebek bizi uykusuzluğa alıştırmak için yapıyor bunları.

Kaburgalarım da öyle baskı var ki canım anlatamam sana poposu sağ göğsümün altındaymış çok zorluk çekiyorum elim sürekli göğüsaltımda masaj yapar gibi ovalıyorum bende
Ay valla al benden de o kadar. Demekki normal ki hepimiz böyleyiz. Bide benimki öne doğru değil yanlara doğru duruşuda yan zaten o yüzden sağıma soluma yatınca çok rahatsız oluyorum düz yatıncada içim rahat etmiyor yarım yamalak uyumaya çalışıyorum artık. Bilinç altımda da zaten hep doğum, bebek, eksikler, yapılcaklar vs oluyo sanki uyumuyorumda rüya hayal görüyo gibi oluyorum

Valla benimde öyle uyurken daha fena göğüs altım bi kasılıyor bildiğin taş gibi zor nefes alıyorum wcye gidiyorum tuvalette ovuyorum sürekli elimle birileri ittiriyor sanki göğüs kafesimi :/
Canım kasılma ise ovma elleme daha çok tetikliyormuş ellemek ama bebeğin hareketleriyse onun ittimesinden eminden bişey olmaz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…