- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Ben zaten artık bel fln hissetmiyorumKızlar ben 30+5 deyim. Bebek artık baş aşağı pozisyonda.
Rahim ve bel ağrısından duramıyorum. Belim kopacak gibi ağrıyor. Hatta bel, rahim, kalça kemiklerimi hepsi sızlıyor.
Sizlerden de böyle olan var mı? Ne yapsak iyi gelir?
Çok keyifli bişey ya bbeğin kalp atışlarını duyuyorsn tekme fln atınca da tak diye ses geliyoKaç dk sürüyor pekiii
Evet canım ama 34 de başlayn dediler bize int de baktım orda da 34 yazıyor belki başlayan olmuştur die sorayym dedimBen 36. Haftadan sonra denicem bi acı verici değilse yapıcam. Esneklik sağladığı için normal doğumda yırtık veya kesik olma ihtimalini azaltıyormuş.
Ben de altına yastık fln koymazsam acıyo resmen kopacak gibi..Geceleri sürekli karnımın acısıyla uyanıyorum sağıma dönsem sağım kasılıyor taş gibi oluyor özellikle kaburgalarım, soluma dönsem solum kasılıyor resmen elimle bastırıyorum ovuyorum çok fena acıyor çünkübenim gibi olan varmı?
Benmde hep yamuk arada sağda arada soldasanki karnım yamuk gibi
birde sabah uzanırken kaburgalarım yerinden çıkacak sandım acaba neresiyle ittiriyordu yaramaz kızım
Kasılma mı ,bebek hareketi mi nasıl anlayacağız canım ?Canım kasılma ise ovma elleme daha çok tetikliyormuş ellemek ama bebeğin hareketleriyse onun ittimesinden eminden bişey olmaz tabi
Ahaha sende iyimissin yaBenden beterleri varmışben eşimle birlikte dişçiye gittim ,ama tir tir titriyorum,dişçide bayan sadece dedim ki “ben biraz korkuyorum ,hani korkma bişey olmaz “demesini bekliyordum.Bana döndü dedi ki ;”sen git kendini bayıltarak yaptır “akşam kendi dişçime gittim 2 saat kanal tedavim sürdü ,sesimi çıkartmadan yaptırdım.Eşinde de böyle bişey mi var,yoksa gerçekten korkuyor mu ?ben kendimi biliyorum,birazcık ilgiyi seviyorum
Hareket edince basmam için bana da vermişlerdiHastaneden midir yoksa başka bi amacımı vardı bilmiyorum bakalım bunda nasıl olucak salı günü randevum var
Kasılma nefesini kesiyo bide o an farklı bişey olduunu hissediyosun canım karnın sanki tek bi yerde toplanmaya çalışıyo gibi oluyo ama bebek hareketinde daha çok acı gibi hissediyosunKasılma mı ,bebek hareketi mi nasıl anlayacağız canım ?
Yok canım kasılma ya napmam gerek peki çünkü canımı çok acıtıyor nefes alamıyorum kusucak gibi oluyorumCanım kasılma ise ovma elleme daha çok tetikliyormuş ellemek ama bebeğin hareketleriyse onun ittimesinden eminden bişey olmaz tabi
Bence bu çatlak olayı %90 kenetik ailede varsa anne kız kardeş teyze bizde de olma ihitimali yüksek oluyormuş. Yeterince su tüketmekte çok önemli oğlumdan kalma çok az çatlağım var onun dışında oluşmadı çokte dikkat etmedimKızlar bende çatlak olmuş yao kadarda dikkat ediyorum sabah akşam krem süryorum 3. Aydan beri
benim göbiş hep aşağıda sanki balkondan aşağıya eğilip bakıyomuş gibiBen zaten artık bel fln hissetmiyorumsürekli ağrı sürekli ağrı ..
Çok keyifli bişey ya bbeğin kalp atışlarını duyuyorsn tekme fln atınca da tak diye ses geliyo20 dk sürmüştü bana 32. Haftada yaptı doktor artık her geldiğinde yapacağz dedi
Evet canım ama 34 de başlayn dediler bize int de baktım orda da 34 yazıyor belki başlayan olmuştur die sorayym dedim
Ben de altına yastık fln koymazsam acıyo resmen kopacak gibi..
Benmde hep yamuk arada sağda arada solda
Esimin ailesini asla istemiyorumda iste ayip olmasin diye kapidan ugrayacaklar en azindan durmazlar diye umuyorum.zaten gorusmuyorum pek.
Gelip boy gosterecekler benim aileme karsi eminim ona.
Baktim uzun kaliyorlar bebegi emzirecegim ustumu degistirecegim sadece annem.kalsin der cikaririm
Zor canım biliyorum dinlen ayak altına yastık almak ılık duş rahatlatıo biraz da olsaYok canım kasılma ya napmam gerek peki çünkü canımı çok acıtıyor nefes alamıyorum kusucak gibi oluyorumkursağım tıkanıyor resmen
Bende kimseyi istemiyorum.izlenecek görülecek birsey gibi gelmiyor bana ben doğu'nden cikayim sonra görsünler mümkünseKorku filmi bile izleyemiyor ayy ben bakamicam der bisi der delirtir beni en son gecen ay discide bayildi.
Ustelik normal dahi olsa ben yanimda istemiyorum.
Anlıyosun zaten canım farklı bi his oluo biryerde sertleşme toplanma oluo çaoğu zaman ağrıyla beraber oluo bende genelde sırtıma kadar bi ağrı hissediyorum nefesimi kesioKasılma mı ,bebek hareketi mi nasıl anlayacağız canım ?
Ya takmak degilde sinir oluyorum herkesin bir konuda fikir beyan etmesine sana cahil muamelesi yapiyorlar sen bilmezsin simdi ilk cocuk falan gibi okuyoruz arastiriyoruz doktorlarla konusuyoruz niye bilmeyecekmisim 3 aylik cocuga yemek verecekmis düsün yani bu cocuk mevzusuna birilerini bogazlicam.az kaldıya canım ıstersen en phalısını alırsın kımseyı ılgılendırmez! Yanı ben mesela kızıma marka alıyorum cunku oyle begenıyorum kalıtesını tarzını vs... bu kımseyı ılgılendırmez kı mont alırım kaç para ayakkabı alırım sorarlar okadar verılır mı yaa yazk dıyen oluyor ee sızene benım gucum var demekkı.. bende az alırım oz alırım kalıtelı alırım....
evde gıydıgı seylerı sıradan alırım sadece... mesela acaaayiiip doldurmamm dolabını hep ıhtıyacı oldugu kadardır...
Aman kımseyı takma bosver
ya onlar bıtmezzzz benım mesela kızım emzırme donemımı bıttıkten sonra aksam yemegı son bızle yerdı bıterdı... sonrası ıste kuruyems meyvedır vs... kv gıdıyorduk mesela aksam 10falan artık donucez ee bu cocuk acıkmadımı yazık degılmı falan dıyoryahu dıyorum bu saatte ne yemegı benım kızım yemez kı cok nadır demıstır anne acıktım ozamanda verırım zaten.. yanı bır duzenı var o yanında torununun cocugu gece 11de herr gün dışardan yemek soyledıgı ıcın herkesı oyle sanıyor :)))
Bırde mesela mısafırlıkte kola falan ıcılıyor ya sen ıccen mı dıyolar ufacık cocuga kızımda bana bakıyor ben cocuguma kola vermıyorm evıme almıyorum yogurt mayalayıp ayran yapıyorum kendım lımonata yapıyorum kompsto yapıyorum resmen cocugun canını cektırıyorlar yazık degılmı
Aaa ıcsın canım su katalım ne olcakkkmış
toplu yerlerde cocuklara alınan zararlı seylerden korumak cok zor
Tehlikeli.donemler geçene kadar yatacağım.mecbur bebis utulerini ben yapmak istiyordum onu da yapamayacagim arkadaşlarım gelip yapacaklarTeşekkür ederim canım evet biraz tombul geliyor bana da 2400 gr mis ama dr kilosu ile ilgili bir şey demedi inşallah bir şey çıkmaz hakkımızda hayirlisi
Inşallah şeker de çıkmaz bakalim . Bana hamur işi borek tatlı makarna pilav ekmek vs yeme dikkat et dedi açıkçası ben bu konuda biraz rahattım yedim annem eşim abim bana baya bi kızdı biz sana dedik yeme diye :) eşim dünden beri lokmalarımı sayıyorama artık daha dikkatli olucam o korku bana yetti . Bu arada sana da geçmiş olsun canim yat dinlen kv boşver herkes takmış eskiler söyle böyle eskiden varmıydı böyle şeyler falan :) biktim eski muhabbetinden inşallah kısa sürede toparlanirsin bir seycikler olmaz
Ya takmak degilde sinir oluyorum herkesin bir konuda fikir beyan etmesine sana cahil muamelesi yapiyorlar sen bilmezsin simdi ilk cocuk falan gibi okuyoruz arastiriyoruz doktorlarla konusuyoruz niye bilmeyecekmisim 3 aylik cocuga yemek verecekmis düsün yani bu cocuk mevzusuna birilerini bogazlicam.az kaldı
O zaman yıka bence canim yada uzun bir sure disarda kalsin cikar sanıyorum kokusuYok ya ben hepsibıradadan almıştım sanırım. Lequene benziyor ama farklı marka.
Ama kokuyor,plastik gibi bi koku
Maalesef hepimiz öyleyiz en.iyisini sende bilsen anlatamıyorsunBazen yaparken lüzum görmedim yapmayı bildiğim gibi büyütmeyide başarabilirim diyesim geliyor
Ama tabi onların gözünde anlamsız bir şekilde cahilim
Kasık ağrınızzzzz varmı kızlar ya ıkı gundur arttı... kafası da asagıda ya kasılıyor sertlesıyor bazen cok canımı yakıyorBugun iş yaparken coook zorlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?