2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben zaten artık bel fln hissetmiyorum sürekli ağrı sürekli ağrı ..
Kaç dk sürüyor pekiii
Çok keyifli bişey ya bbeğin kalp atışlarını duyuyorsn tekme fln atınca da tak diye ses geliyo 20 dk sürmüştü bana 32. Haftada yaptı doktor artık her geldiğinde yapacağz dedi
Ben 36. Haftadan sonra denicem bi acı verici değilse yapıcam. Esneklik sağladığı için normal doğumda yırtık veya kesik olma ihtimalini azaltıyormuş.
Evet canım ama 34 de başlayn dediler bize int de baktım orda da 34 yazıyor belki başlayan olmuştur die sorayym dedim
Ben de altına yastık fln koymazsam acıyo resmen kopacak gibi..
sanki karnım yamuk gibi
birde sabah uzanırken kaburgalarım yerinden çıkacak sandım acaba neresiyle ittiriyordu yaramaz kızım
Benmde hep yamuk arada sağda arada solda

Ahaha sende iyimissin ya korkuyor gercekten sanirim.ilgiyi sevmez mi ooo ilgi manyagi gazla calisiyor resmen ama bole kan ameliyat falan islerinden korkuyor.

Canım kasılma ise ovma elleme daha çok tetikliyormuş ellemek ama bebeğin hareketleriyse onun ittimesinden eminden bişey olmaz tabi
Yok canım kasılma ya napmam gerek peki çünkü canımı çok acıtıyor nefes alamıyorum kusucak gibi oluyorum kursağım tıkanıyor resmen

Kızlar bende çatlak olmuş ya o kadarda dikkat ediyorum sabah akşam krem süryorum 3. Aydan beri
Bence bu çatlak olayı %90 kenetik ailede varsa anne kız kardeş teyze bizde de olma ihitimali yüksek oluyormuş. Yeterince su tüketmekte çok önemli oğlumdan kalma çok az çatlağım var onun dışında oluşmadı çokte dikkat etmedim

benim göbiş hep aşağıda sanki balkondan aşağıya eğilip bakıyomuş gibi

Bizde de durum aynı pek değil hiç görüşmüyorum desem yeridir o yüzden uğrar giderler.. Uzun kalamazlar hamileligin başında hastanede kim kalacak muhabbeti yapmış bende onları istemediğimi kayinvalide ye söyledim oda son görüşmemiz oldu zaten

Korku filmi bile izleyemiyor ayy ben bakamicam der bisi der delirtir beni en son gecen ay discide bayildi.
Ustelik normal dahi olsa ben yanimda istemiyorum.
Bende kimseyi istemiyorum.izlenecek görülecek birsey gibi gelmiyor bana ben doğu'nden cikayim sonra görsünler mümkünse ben esimin hastaneye gelmesini de istemiyorum cok panik umarim delirmez beni

Ya takmak degilde sinir oluyorum herkesin bir konuda fikir beyan etmesine sana cahil muamelesi yapiyorlar sen bilmezsin simdi ilk cocuk falan gibi okuyoruz arastiriyoruz doktorlarla konusuyoruz niye bilmeyecekmisim 3 aylik cocuga yemek verecekmis düsün yani bu cocuk mevzusuna birilerini bogazlicam.az kaldı

Tehlikeli.donemler geçene kadar yatacağım.mecbur bebis utulerini ben yapmak istiyordum onu da yapamayacagim arkadaşlarım gelip yapacaklar sen de hic strese girme hersey temiz çıkacaktır bebis genetik olarak.kiloludur bence

Bazen yaparken lüzum görmedim yapmayı bildiğim gibi büyütmeyide başarabilirim diyesim geliyor
Ama tabi onların gözünde anlamsız bir şekilde cahilim

Kasık ağrınızzzzz varmı kızlar ya ıkı gundur arttı... kafası da asagıda ya kasılıyor sertlesıyor bazen cok canımı yakıyor Bugun iş yaparken coook zorlandım

Ya partem garip garip şeyler oluyor vücudumda ama tam çözemiyorum..
Bazen aniden tuvaletim gelir gibi bir şey hissediyorum tam kasığımın altında.. Bazende davul gibi birden şişiyor bir tarafım sert sert oluyor..
En son makat gelişti benim ki şu an ne alemde çözemiyorum..

Ama ağrı dersen her sabah bel ve bacak ağrıları başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…