Canım o durum genetikmis bazen ne kadar dikkat edersen et çıkıyormuş benim kalçalarında ergenlikten kalma vardi yenisi eklenmedi henüz eklenirmi bilmem ayak serçe parmağına kadar kremliyorum cunku eklenirse cok pis kızarım o kadar para veriyorum kremlere
Ya partem garip garip şeyler oluyor vücudumda ama tam çözemiyorum..
Bazen aniden tuvaletim gelir gibi bir şey hissediyorum tam kasığımın altında.. Bazende davul gibi birden şişiyor bir tarafım sert sert oluyor..
En son makat gelişti benim ki şu an ne alemde çözemiyorum..
Ama ağrı dersen her sabah bel ve bacak ağrıları başladı
Benim.uzunca bir süre makat geliş pozisyondaydı cok sükür döndü dogru yolu buldu doktorum taşıması en zor pozisyon demisti onun icin surekli altta baskı hissedersin agrin olur mesaneye baskı olur demisti sen de anlaş sizin ki de dönsün bence
Bizde de durum aynı pek değil hiç görüşmüyorum desem yeridir o yüzden uğrar giderler.. Uzun kalamazlar hamileligin başında hastanede kim kalacak muhabbeti yapmış bende onları istemediğimi kayinvalide ye söyledim oda son görüşmemiz oldu zaten
Sen benim pek dememide hic anla..
Arada esimi arayip torunumuz nasil gelinimiz nasil diyorlar ya yalandan cildiriyorum.
Esime soyledim ben zaten evime gelmezler diye gelmiyorlarda.hastaneyede gelmeseler hic gelmeseler uzaya falan tasinip gitselerde olur bence
Benim.uzunca bir süre makat geliş pozisyondaydı cok sükür döndü dogru yolu buldu doktorum taşıması en zor pozisyon demisti onun icin surekli altta baskı hissedersin agrin olur mesaneye baskı olur demisti sen de anlaş sizin ki de dönsün bence
Bende kimseyi istemiyorum.izlenecek görülecek birsey gibi gelmiyor bana ben doğu'nden cikayim sonra görsünler mümkünse ben esimin hastaneye gelmesini de istemiyorum cok panik umarim delirmez beni
Annem bana yeter ipek yeter kardesim yeter babam panikler keske gelmese ama duramaz.esimde kapida beklese yeter..
Beni delirtti simdi telefon acmis canim karicim sesin kotu geliyor birimi uzdu seni birsey mi oldu biri birsey mi dedi diyor.ailesi falan aradi tartistim sandi galiba ama 2 gundur kendisi ile tartisiyorum kendisi ile.konusmuyorum sanki bilmiyor.
Küs kalmam ben normalde ama bu defa kalicam.
Ah kaynanalar. Bana kayınvalidem bakıcak benimki konuşmaz karışmaz bence konuşsa da yapıcak bişey yok. Erken gel 40ını çıkarınca gidersin dedim. Sizinkiler kalmak ister belki ama benimki de tam aksine 1 hafta kalıp gitme derdinde ama ikna oldu kalıcak çok şükür
Annem bana yeter ipek yeter kardesim yeter babam panikler keske gelmese ama duramaz.esimde kapida beklese yeter..
Beni delirtti simdi telefon acmis canim karicim sesin kotu geliyor birimi uzdu seni birsey mi oldu biri birsey mi dedi diyor.ailesi falan aradi tartistim sandi galiba ama 2 gundur kendisi ile tartisiyorum kendisi ile.konusmuyorum sanki bilmiyor.
Küs kalmam ben normalde ama bu defa kalicam.
Yaaa huyları ne kadar benziyor bizimkine ben de gecenlerde küstüm kavga ettim tavşan daha küsmüş dağın haberi olmamış resmen seninki seni baya sinirlendirmiş anlaşılan ozan gelsin barışırsınız nasilsa
Kuzum pozisyon degistir yatiyorsan kalk oturuyorsan yuru gibi.ve burnundan derin nefes al agzindan ver hatta sesli nefes al .hani bazen offf diye ic cekeriz ya ole yap.
Kuzum pozisyon degistir yatiyorsan kalk oturuyorsan yuru gibi.ve burnundan derin nefes al agzindan ver hatta sesli nefes al .hani bazen offf diye ic cekeriz ya ole yap.
Yaaa huyları ne kadar benziyor bizimkine ben de gecenlerde küstüm kavga ettim tavşan daha küsmüş dağın haberi olmamış resmen seninki seni baya sinirlendirmiş anlaşılan ozan gelsin barışırsınız nasilsa
30 saniyeden fazla suruyor ve saatte 6 7 defa oluyorsa ara demisti doktorum.evet cok oluyor benim ama saatte 7yi bulmuyor henuz cok sukur.aklinda olsun
Canım o durum genetikmis bazen ne kadar dikkat edersen et çıkıyormuş benim kalçalarında ergenlikten kalma vardi yenisi eklenmedi henüz eklenirmi bilmem ayak serçe parmağına kadar kremliyorum cunku eklenirse cok pis kızarım o kadar para veriyorum kremlere
Genetik.degil ben eminim annemde bir tane catlak yok benim ergenlikten bacak diz kalca hep catlak.ipekte aldigim kilolardan karnim yarik yarik caylagi gec resmen harita.
Mesela annemde 1 tanede tuy yok ben killi bamya.
Sanssizlik bu yemin ederim : ))