Sen benim pek dememide hic anla..
Arada esimi arayip torunumuz nasil gelinimiz nasil diyorlar ya yalandan cildiriyorum.
Esime soyledim ben zaten evime gelmezler diye gelmiyorlarda.hastaneyede gelmeseler hic gelmeseler uzaya falan tasinip gitselerde olur bence
Benimde 30 saniyeden fazla sürüyor ama gün içinde 6-7 kez oluyor anca gecede öyle çok olmuyor ama oluncada ciddi rahatsız ediyor nefes aldırmıyor30 saniyeden fazla suruyor ve saatte 6 7 defa oluyorsa ara demisti doktorum.evet cok oluyor benim ama saatte 7yi bulmuyor henuz cok sukur.aklinda olsun
Annemde hiç yok canım ama teyzemde var üzüldüm ya o kdr dikkat edyorum ama işte napalm bebişlerin hatırası olur artkBence bu çatlak olayı %90 kenetik ailede varsa anne kız kardeş teyze bizde de olma ihitimali yüksek oluyormuş. Yeterince su tüketmekte çok önemli oğlumdan kalma çok az çatlağım var onun dışında oluşmadı çokte dikkat etmedim
Ya ben de canım sürekli kremleniyorum ama işte olacağı varsa oluyor demekkiiCanım o durum genetikmis bazen ne kadar dikkat edersen et çıkıyormuş benim kalçalarında ergenlikten kalma vardi yenisi eklenmedi henüz eklenirmi bilmem ayak serçe parmağına kadar kremliyorum cunku eklenirse cok pis kızarım o kadar para veriyorum kremlere
Çok rahatsız ederse acile git benim 18li haftalarda 120 130 arasındaydı çok endişe etmiştim. Acilde 3 saat kaldık 3 defa ekg çekildi. Sonra kardiyolojiye yönlendirdiler holter takışdı vs. Ama benim korkunçtu kalbimim atışını kafamdaki damarda hissediyodum neden olduğunu çözemediler de geçti 2 gün sonra. Kadın Doğumcum bebek büyüyo daha çok kana ihtiyacı var vücudun o yüzden olabilir dedi. Kardiyoloji az su içiyosan ondan olabilir dedi. Biraz enfeksiyon vardı idrarda o da yükseltir nabzı dedi. Ama benimki ciddi anlamda rahatsız etmişti acile gitmiştim sen de baktın gördün 130lar git acile. Bi de bizde kalp genetik o yüzden ihmal etmemiştimTansiyonunuzu olctugunuzde nabziniz kac cikiyor.benim 100 ustu hep 110 115 105.bu arada kalbimi biri sıkıyor daraliyor carpinti oluyor hissi nabiz yukselmesinden galiba benim.gecen disardaydim eczanede olcturdum eczaci hayirdir koştun mu naptin nabzin yuksek dedi hatta.hep ole dedim.doktoruna soyle bunun icin ilac verebilir dedi
Hayırlı yolculuklar canım dikkat et kendineSağol fıstığım, doğuma Kanada'ya inşallah.
Yok kuzum olmuyor ne yapsam olmuyor hergün zofer içiyorum yine berbat durumdayımBenimde ilaçlar cok bulanti yapiyor malum 4 tane ilac iciyorum en çok bulandiranlari ozellikle demiri gece uyku bastırınca iciyorum sabah ac karna limonla iç dedi doktorum ama maalesef içemem oyle yine de ise yariyormus en son kontrolde iyi cıktı demirim sen de oyle yapabilirsin diğerleri icin birsey diyemem ama demiri bebis icin icmek gerekiyor
Benimde nabzim yuksek cikiyor genelde tansiyonum dusuk. Tiroidden dolayi dedi birde Vucut kan pompaliyor bebek icin o da carpinti yapar demisti doktorum. Yinede bir danis canim her belirtiyi onemsemek lazimTansiyonunuzu olctugunuzde nabziniz kac cikiyor.benim 100 ustu hep 110 115 105.bu arada kalbimi biri sıkıyor daraliyor carpinti oluyor hissi nabiz yukselmesinden galiba benim.gecen disardaydim eczanede olcturdum eczaci hayirdir koştun mu naptin nabzin yuksek dedi hatta.hep ole dedim.doktoruna soyle bunun icin ilac verebilir dedi
Canim benide dus almak rahatlatiyor. Birde magnezyum icmeye basladim sirt agrim gecti biraz. Vucudumuz genisledi iyice sanirim bu agrilar ondan. Bebekte baski yapiyor. Doguma kadar boyleyizToplu alıntı yapamadım, beceremedim kızlar.. demek ki bu bel kalça ağrısı hepimizde var.
Ben bebeğe kiraz çekirdeği torbası almıştım. Onu ısıtıp koyuyorum kendime. Koyunca iyi geliyor ama geçici bir iyilik. Sonra yine başlıyor
Şans işi desene bebişler sağlıklı olsun yeter ki napalımAnnemde hiç yok canım ama teyzemde var üzüldüm ya o kdr dikkat edyorum ama işte napalm bebişlerin hatırası olur artk
Ya ben de canım sürekli kremleniyorum ama işte olacağı varsa oluyor demekkii
benım kocayı bırak kalp amelıyatı bıle yaparAhaha sende iyimissin yakorkuyor gercekten sanirim.ilgiyi sevmez mi ooo ilgi manyagi gazla calisiyor resmen ama bole kan ameliyat falan islerinden korkuyor.
ohooooo daha neler soyleyeceklerYa takmak degilde sinir oluyorum herkesin bir konuda fikir beyan etmesine sana cahil muamelesi yapiyorlar sen bilmezsin simdi ilk cocuk falan gibi okuyoruz arastiriyoruz doktorlarla konusuyoruz niye bilmeyecekmisim 3 aylik cocuga yemek verecekmis düsün yani bu cocuk mevzusuna birilerini bogazlicam.az kaldı
valla canım bende öyleyım ınan oturusum bıraz one dogru olsa kasılıyor karnım... benımde bazen kucuk tuvaletım gelıyor bır kosuyorumYa partem garip garip şeyler oluyor vücudumda ama tam çözemiyorum..
Bazen aniden tuvaletim gelir gibi bir şey hissediyorum tam kasığımın altında.. Bazende davul gibi birden şişiyor bir tarafım sert sert oluyor..
En son makat gelişti benim ki şu an ne alemde çözemiyorum..
Ama ağrı dersen her sabah bel ve bacak ağrıları başladı
Ben de 34 te başlayacakmışım artık. Ay ben heyecanlanıyorum doğum yaklaştıkçaBen zaten artık bel fln hissetmiyorumsürekli ağrı sürekli ağrı ..
Çok keyifli bişey ya bbeğin kalp atışlarını duyuyorsn tekme fln atınca da tak diye ses geliyo20 dk sürmüştü bana 32. Haftada yaptı doktor artık her geldiğinde yapacağz dedi
Evet canım ama 34 de başlayn dediler bize int de baktım orda da 34 yazıyor belki başlayan olmuştur die sorayym dedim
Ben de altına yastık fln koymazsam acıyo resmen kopacak gibi..
Benmde hep yamuk arada sağda arada solda
Zaten benim hamilelğim anneme hiç benzemiyor , doğuma gidecektim hamile olduğuma inanmazlardı diyor benim göbeğin maşallahı varŞans işi desene bebişler sağlıklı olsun yeter ki napalım
Hıçkırıyor bebişin canımgöbeğinde saat varmış gibi olan var mı? saniye gibi pıt pıt atıyor iki üç dakika boyunca. bunun açıklaması ne acaba :/ kaç seferdir oluyor dünden beri.
ay kurban olurum onlara öyle mi...Hıçkırıyor bebişin canımbenmkide akşamları hıçkırıyor
2 gündür dışarda ama çıkmamışO zaman yıka bence canim yada uzun bir sure disarda kalsin cikar sanıyorum kokusu
At valla merak ettimAtayım ben sana resim daha dün girdim nstye kalp atışını dinliyor tekmelerini duyuyorsun super birsey
Susmayacaklar desene yani ben simdiden otomatik cevap vermeye programladım boyle giderse ilerde daha cok kapışacağız desenebenım kocayı bırak kalp amelıyatı bıle yapar
Benım doktorum eslerın gırmesıne karşı sebebını bılmıyorum muhtemelen gecmıste kı baba tecrubelerınden tercıh etmıyormuş... :) bız yalnız gırecegız yanı :)
ohooooo daha neler soyleyeceklerya ben kızım konusunda hıc anlamam dırek agzımdan cıkıyor kım olursa olsun hatta gecen bebek gormeye gıttım uc gunluk...
bırı bebegı öptü bende öpmeseneee dıye seslı cıkıstımoda sen öpmuyosun dıye kıskanma dedı ufacık cocuk ne opuyosun dıye kızdım yanı benımkını öpseler ne derım düşün
valla canım bende öyleyım ınan oturusum bıraz one dogru olsa kasılıyor karnım... benımde bazen kucuk tuvaletım gelıyor bır kosuyorumOnlara alıştımda alt karnımda sertlesmesı kalbım sıkısıyor gıbı oluyor nefes alıp verıyorum bıraz sonra gecıyor eskıden cok aralıklıydı sımdı gunde ıkı uc oluyor...
dogum yaklasıyor artık canım cok normalınsallah zamanında gelsınler
Ah canım hıckırık ogöbeğinde saat varmış gibi olan var mı? saniye gibi pıt pıt atıyor iki üç dakika boyunca. bunun açıklaması ne acaba :/ kaç seferdir oluyor dünden beri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?