2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

aynı şeyler gerçekten bunlar da eşimi arayıp yalandan sormalar..
Evime ilk zamanlar geldiler hatta utanmadan hangi yüzle geldiler bende anlamadım ama misafir olarak agirladim fakat mesafeli davrandım hep baktım ikiyüzlülük diz boyu hala anlayan yok bişey olmamış gibi yapmalar sonunda da istemediğimi söyledim açık açık..
Çok şükür huzurluyuz ne kadar uzak o kadar iyi..

30 saniyeden fazla suruyor ve saatte 6 7 defa oluyorsa ara demisti doktorum.evet cok oluyor benim ama saatte 7yi bulmuyor henuz cok sukur.aklinda olsun
Benimde 30 saniyeden fazla sürüyor ama gün içinde 6-7 kez oluyor anca gecede öyle çok olmuyor ama oluncada ciddi rahatsız ediyor nefes aldırmıyor

Annemde hiç yok canım ama teyzemde var üzüldüm ya o kdr dikkat edyorum ama işte napalm bebişlerin hatırası olur artk
Ya ben de canım sürekli kremleniyorum ama işte olacağı varsa oluyor demekkii

Çok rahatsız ederse acile git benim 18li haftalarda 120 130 arasındaydı çok endişe etmiştim. Acilde 3 saat kaldık 3 defa ekg çekildi. Sonra kardiyolojiye yönlendirdiler holter takışdı vs. Ama benim korkunçtu kalbimim atışını kafamdaki damarda hissediyodum neden olduğunu çözemediler de geçti 2 gün sonra. Kadın Doğumcum bebek büyüyo daha çok kana ihtiyacı var vücudun o yüzden olabilir dedi. Kardiyoloji az su içiyosan ondan olabilir dedi. Biraz enfeksiyon vardı idrarda o da yükseltir nabzı dedi. Ama benimki ciddi anlamda rahatsız etmişti acile gitmiştim sen de baktın gördün 130lar git acile. Bi de bizde kalp genetik o yüzden ihmal etmemiştim

Yok kuzum olmuyor ne yapsam olmuyor hergün zofer içiyorum yine berbat durumdayım

Benimde nabzim yuksek cikiyor genelde tansiyonum dusuk. Tiroidden dolayi dedi birde Vucut kan pompaliyor bebek icin o da carpinti yapar demisti doktorum. Yinede bir danis canim her belirtiyi onemsemek lazim

Toplu alıntı yapamadım, beceremedim kızlar.. demek ki bu bel kalça ağrısı hepimizde var.
Ben bebeğe kiraz çekirdeği torbası almıştım. Onu ısıtıp koyuyorum kendime. Koyunca iyi geliyor ama geçici bir iyilik. Sonra yine başlıyor

Canim benide dus almak rahatlatiyor. Birde magnezyum icmeye basladim sirt agrim gecti biraz. Vucudumuz genisledi iyice sanirim bu agrilar ondan. Bebekte baski yapiyor. Doguma kadar boyleyiz

Annemde hiç yok canım ama teyzemde var üzüldüm ya o kdr dikkat edyorum ama işte napalm bebişlerin hatırası olur artk

Ya ben de canım sürekli kremleniyorum ama işte olacağı varsa oluyor demekkii
Şans işi desene bebişler sağlıklı olsun yeter ki napalım

Ahaha sende iyimissin ya korkuyor gercekten sanirim.ilgiyi sevmez mi ooo ilgi manyagi gazla calisiyor resmen ama bole kan ameliyat falan islerinden korkuyor.
benım kocayı bırak kalp amelıyatı bıle yapar
Benım doktorum eslerın gırmesıne karşı sebebını bılmıyorum muhtemelen gecmıste kı baba tecrubelerınden tercıh etmıyormuş... :) bız yalnız gırecegız yanı :)
ohooooo daha neler soyleyecekler ya ben kızım konusunda hıc anlamam dırek agzımdan cıkıyor kım olursa olsun hatta gecen bebek gormeye gıttım uc gunluk...
bırı bebegı öptü bende öpmeseneee dıye seslı cıkıstım oda sen öpmuyosun dıye kıskanma dedı ufacık cocuk ne opuyosun dıye kızdım yanı benımkını öpseler ne derım düşün
valla canım bende öyleyım ınan oturusum bıraz one dogru olsa kasılıyor karnım... benımde bazen kucuk tuvaletım gelıyor bır kosuyorumOnlara alıştımda alt karnımda sertlesmesı kalbım sıkısıyor gıbı oluyor nefes alıp verıyorum bıraz sonra gecıyor eskıden cok aralıklıydı sımdı gunde ıkı uc oluyor...
dogum yaklasıyor artık canım cok normal ınsallah zamanında gelsınler

Ben de 34 te başlayacakmışım artık. Ay ben heyecanlanıyorum doğum yaklaştıkça onu öpüp koklamayı hayal ediyorum

göbeğinde saat varmış gibi olan var mı? saniye gibi pıt pıt atıyor iki üç dakika boyunca. bunun açıklaması ne acaba :/ kaç seferdir oluyor dünden beri.

Şans işi desene bebişler sağlıklı olsun yeter ki napalım
Zaten benim hamilelğim anneme hiç benzemiyor , doğuma gidecektim hamile olduğuma inanmazlardı diyor benim göbeğin maşallahı var 10 kg alıyordum 12 kg vermiş oluyodm diyor ben şimdiden 13 kg aldm çatlağıda yok maşallah bende çatlakta oldu annemle alakam yok belki onun hep kız olmuş benm bebiş erkek diyedir bilmiyorum ama genetik olan hiç bişey aynı değil

Susmayacaklar desene yani ben simdiden otomatik cevap vermeye programladım boyle giderse ilerde daha cok kapışacağız desene

göbeğinde saat varmış gibi olan var mı? saniye gibi pıt pıt atıyor iki üç dakika boyunca. bunun açıklaması ne acaba :/ kaç seferdir oluyor dünden beri.
Ah canım hıckırık o Benım kız bısey yıyıp ıcınce hemen baslar gunde en az uc kere hıckırıyoruz hık hık hık alt tarafımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…