- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Her hareketleri pek tatlı yaay kurban olurum onlara öyle mi...su içireyim ben ona o zaman
Bebişin hıçkırıklarıgöbeğinde saat varmış gibi olan var mı? saniye gibi pıt pıt atıyor iki üç dakika boyunca. bunun açıklaması ne acaba :/ kaç seferdir oluyor dünden beri.
Herşey tam tersi deseneZaten benim hamilelğim anneme hiç benzemiyor , doğuma gidecektim hamile olduğuma inanmazlardı diyor benim göbeğin maşallahı var10 kg alıyordum 12 kg vermiş oluyodm diyor ben şimdiden 13 kg aldm çatlağıda yok maşallah bende çatlakta oldu annemle alakam yok belki onun hep kız olmuş benm bebiş erkek diyedir bilmiyorum ama genetik olan hiç bişey aynı değil
Offfsenin cok zor yaYok kuzum olmuyor ne yapsam olmuyor hergün zofer içiyorum yine berbat durumdayım
Benim baba tarafı anne tarafi kilsiz bende oyleyim mesela belli yerlerde hic çıkmaz annem ve babaannemde çatlak hic olmamış bende göreceğim bakalim olacak mı suana kadar olmadi henüzGenetik.degil ben eminim annemde bir tane catlak yok benim ergenlikten bacak diz kalca hep catlak.ipekte aldigim kilolardan karnim yarik yarik caylagi gec resmen harita.
Mesela annemde 1 tanede tuy yok ben killi bamya.
Sanssizlik bu yemin ederim : ))
Rüyamda seni gördüm bu aradaKendimi alisverise vericem gorsun beni uzmeyi.umursamayacagim yokmus gibi davranacagim.
Benim sevgili görümcem ne bebek için hamile kaldığımda aradıaynı şeyler gerçekten bunlar da eşimi arayıp yalandan sormalar..
Evime ilk zamanlar geldiler hatta utanmadan hangi yüzle geldiler bende anlamadım ama misafir olarak agirladim fakat mesafeli davrandım hep baktım ikiyüzlülük diz boyu hala anlayan yok bişey olmamış gibi yapmalar sonunda da istemediğimi söyledim açık açık..
Çok şükür huzurluyuz ne kadar uzak o kadar iyi..
Ben de ayni şeyi istiyorumSen benim pek dememide hic anla..
Arada esimi arayip torunumuz nasil gelinimiz nasil diyorlar ya yalandan cildiriyorum.
Esime soyledim ben zaten evime gelmezler diye gelmiyorlarda.hastaneyede gelmeseler hic gelmeseler uzaya falan tasinip gitselerde olur bence
Benim sevgili görümcem ne bebek için hamile kaldığımda aradı
5 sene üzerine olan tüp bebek
Ne de hamileliğim boyunca bir kere nasılsın diye aramadı
2 buçuk aydır yarıştayım dr wc harici kalkmak yasak dedi
Sonra erken Doğum riskim çiktı
Ayı gbi oldum 20 kilo aldım
Doktorum 2 buçuk aydır 10 günde bir görüyor beni
Bir kere arayıp da nasılsın demedi
Üstelik 43 yasında ve anne iki cocugu var
Ama eşimi arar
Çiğlık ata ata doğmamış bebeğimi sever telefonda
Eşime de sürekli victory e iyi bak
Şakın onu üzme
İş yaptırma falan der
Kan davalı düşmanıyım ya da taşıyıcı anneyim sanki
İnsan el olsa Arar
Benimki de damlayacak Doğumdan snr hem de başka şehirden yatılı gelir
Suratına bakmayı asla düşünmüyorum
Doğumdan snr da sürekli görüntülü arar taciz eder
Nefret ediyorum içi başka dışı başka insanlardan
Keşke hiç olmasalar hayatımızda
Yatmak Canını sıkmasınKizlar geldim kendi doktorum rahim ağzının kisaldigini lakin şuan cok ciddi bir tehlike arz etmediğini soyledi haftaya bugün tekrar randevum var o zamana kadar sadece yatacakmışım ve fitil verdi sabah akşam kullanılacak moralim kotuydu bütün gün oturdum bebek hareketlerini saydım sanirim ruh halimde pek iyi durumda degil daha iyiyiz cok sükür sadece belli bir sure haftada bir kontrole çağırdı yatmak biraz canımı sıktı ama alışacağımsoran sormayan tüm arkadaslara cok teşekkürler
Benimkiler de açacak kesinSanırım herkesin ortak derdi ,benim görümcem de bana aile whatsapp grubu aç ,bebeğin resimlerini atarsın dedi,o kadar işimin gücümün arasında atamam dedim
İnan ki bizim elimizde değilHayatımiz da olup olmamaları bizim elimizde aslında baktım sinirlerim bozuluyor ciddi rahatsız oluyorum bu insanlardan eşimin hatırına dahi olsa misafir olarak bile ne gelmelerini istiyorum nede onlara gitmek önce esimle sonra annesi ve babasıyla konuştum
Hastane sürecinden giriş yaptım onları bu surecte evimde dahi istemediğimi yanimda annemi istediğimi söyleyip mesafe iyidir dedim konuyu kapattım. Son gorusmemizdi :) Sende geldiklerinde konuşursun yüzüne de bakmayınca anlar herhalde görümcen..
Bizimkiler de aynı kv bir defa arayıp nasılsın dememiştir güya eşime soruyor göz boyama..
İnan ki bizim elimizde değil
5 senelik evliyim
Kv demin gerçek yüzünü göreli 4 sene falan oldu
Sorunlar yaşadık
Asla aramam kendisini sadece bayramda ararım
O kadar soguk konuşurum ki
Bana biz seni böyle kabul ettik yapın soguk der
Ben de yoooo ben sevdiklerime gayet sıcağım derim :)
Kandil’de aramam mesela kv demi
Dün de aramadım
O beni arıyor açmıyorum
Eşimi arıyor eşimden istiyor
Biz kartları açık oynadık 4 sene önce
İkimiz de biliyoruz birbirimizi sevmediğimizi
Eşim de biliyor
Ama benim kv beni çok seviyor gi davranıyor eşime o günden beri
Whatsapyan yazıyor bana nasılsın diye kv
5 saat sonra iyiyim yazıyorum
Çok merak ettim seni birtanem yazıyor
5 saat sonra merak edecek birşey YÖK yazıyorum anlamaması mümkün değil
Yüzsüz ama
O kadar yüzsüz ki anlatamam
Evime geldiklerinde soguk oluyorum
Market fişlerini alıp okuyor ne aldık kaça aldık
Ben de dedim neden bakıyırsunuz
Oğlumun evi bakarım diyor
Kalabalığı sevmiyorum ben diyorum
Birisi gelip kalınca sıkılıyorum diyorum
Haklısın diyor ama biz yabancı değiliz diyor
Kadınla hiçbir seyımı paylaşmıyorum
Uyuz gbi mecbur kalınca konuşuyorum
O tam aksine
Görsen
Ooooo beni çok seviyor ne iyi
Kv dersin inadına çok iyi :)
Valla annem diye demiyorum gerçekten iyidir :)Değişik bir kayinvalide sendeki o zaman.. :)
İdare edeceksin canım o zaman az göruşmek
en iyisi.. Bizde iletisim sifir kafqm rahat ben aramayi birak hiç görüşmüyorum eşim gidiyor arada görüyor ailesini o kadar.
Mecburi doğuma hastaneye gelirler giderler.
Düşünüyorum da hiç mi iyi olan kayınvalide yok niye böyle bunlar..
Vallahi çıldırma noktasına geldim oturdum yarım saat evin ortasında ağladım..Halen sinirden titriyorum ya
Her yer o kadar dağınık ki iş yapamıyorum. Yeni taşındığımız için halen bir dolap eşya ortada kaldı diğer dolapta ise kozmetikler ıvırlar zıvırlar var 1 ay olacak şifonyer aldıramıyorum.. Hadi o yetmez gibi bebeğin odasında kendi kurulacak çamaşır makinem ve bulaşık makinem duruyor 2 haftadır ( Ev komple ankastreli geldi ama ben kendi eşyalarımı tercih ettim kullanmak için )
Kendi odasına kliması takılacak klimada holde öyle duruyor ünitesi felan..
Ya diyorum artık bir şunlara el at yok adam rahat
Daha bebek odası gelmedi ya..
Ne dersem eriniyor..Ya gücüm kalmadı artık iş yapamıyorum dedikçe çıldırtıyor bakarız hallederiz deyip duruyor.. Ha parasızlıktan değil tembellikten..
Kızlar ben ne yapacağım ya sinirlerim çok bozuk 33 haftaya girdim neredeyse halen ne beşik var ne ev düzenim İnanın her yer çok dağınık.. Makineyi bile boşaltamıyorum
Evi böyle gördükçe ağlıyorum ateşe veresim geliyor her yeri..
Allah aşkına dünyanın en tembel kocasına ben mi sahibim acaba
Geçmiş olsun canım sıkıntı olmaz inşallah tedavi 3 hafta sonra falan cevap veriyor ilaçları ihmal etme bol bol dinlenYok kuzum csalismiyorum cok sükür dinlenecegim bir sure senin gibi sınırdaymış benim suan tehlike arz etmiyor ama takipte olacağız isteve ilac tedavisi tabiki
An itibariyle yaşadığım durum vallahi bağırıp çağırıp telefonu kapattım 12 de gelecekti son eksikler ve besik siparisi için dışarı çıkacaktık saat akşamın 5ı oldu adam ortada yok aradım acele etmeyelim alırız diyor daha bana...
Eee alalım ki herşeyi yıkansın utulensin... sinirden tansiyonum çıktı..
Bizde rahat olalım ya da başka birilerinden yardım isteyelim.
Ya aslında 2 günlük iş ama yapılmayınca gözünde büyüyor insanın bizim ev de öyleydi annemi cağırdık haftasonu 2 günde halloldu sıkma canını sen iş yapmaya çalışıp kendini zorlama sakınVallahi çıldırma noktasına geldim oturdum yarım saat evin ortasında ağladım..Halen sinirden titriyorum ya
Her yer o kadar dağınık ki iş yapamıyorum. Yeni taşındığımız için halen bir dolap eşya ortada kaldı diğer dolapta ise kozmetikler ıvırlar zıvırlar var 1 ay olacak şifonyer aldıramıyorum.. Hadi o yetmez gibi bebeğin odasında kendi kurulacak çamaşır makinem ve bulaşık makinem duruyor 2 haftadır ( Ev komple ankastreli geldi ama ben kendi eşyalarımı tercih ettim kullanmak için )
Kendi odasına kliması takılacak klimada holde öyle duruyor ünitesi felan..
Ya diyorum artık bir şunlara el at yok adam rahat
Daha bebek odası gelmedi ya..
Ne dersem eriniyor..Ya gücüm kalmadı artık iş yapamıyorum dedikçe çıldırtıyor bakarız hallederiz deyip duruyor.. Ha parasızlıktan değil tembellikten..
Kızlar ben ne yapacağım ya sinirlerim çok bozuk 33 haftaya girdim neredeyse halen ne beşik var ne ev düzenim İnanın her yer çok dağınık.. Makineyi bile boşaltamıyorum
Evi böyle gördükçe ağlıyorum ateşe veresim geliyor her yeri..
Allah aşkına dünyanın en tembel kocasına ben mi sahibim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?