2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Hiç bişeyin farkında olmadıkları için rahatlar gerçekten doğmadan anlamayacaklar durumu
Bebek bizim içimizde biz hissediyoruz yaşıyoruz herşeyi , herşeyin iyisi olsun hazır olsun diye biz uğraşıyoruz en iyisi eşlere bakmamak kendimiz halledicez çıkıp evde ki işlere de birilerini bulacagiz bizim beşik için odada yer degisimi gerekiyordu ben kardeşimi çağırdım sağolsun geldi ve yapmak zorunda kaldi eşimde bunun gibi ya mecbur bırakıcaz ya da kendimiz yapıcaz...
Başıma ağrı girdi sinirden..

Ya canım benim burada kimsem yok.. Ailem uzakta Mayıs'ın 20 si gibi gelecekler.. Kayınvalidemler var onlarda kusur bulmaktan iş yapmaya yardım etmezler.. Bir kez onu yaptım bin pişman oldum..
Bencede çok iş yok hani en azından dolaplar yerleşse felan ortalığı silip süpürmeye yardımcı tutacağım.. Ama dolapsızlık çok kötü.. Her şey ortada olunca darlanıyorum..

Çok haklısın.. Kendi işimizi kendimiz halledeceğiz belli oldu..
Yoksa insan çıldırır yazık doğuma ne kaldı şurada.. Sinirlerimizi bozduğumuzla kalıyoruz

Canim lütfen söyleyeceklerimi yanlış anlama.ne sartlar altında boyle bir psikolojiye girdin neden boyle bir karar aldin bilmiyorum . Mutlaka hakli sebeplerin vardir ama ..
Artık ortak bir bebeginiz var. O bebek senin oldugu kadar da babasının bebegi. Doğuma girmek istiyorsa bebegi ilk kez görmek istiyorsa bence saygi duymalisin.
Gebelik donemim boyunca biz de tartistik bence abuk subuk ve onun haksiz oldugu durumlardi cogu. Gelip sırnaşıyordu uzak dur diyordum ama bebegini sececeksen sen bilirsin diyordum. Gelip karnimi oksuyordu sadece gerisine musaade etmiyordum.
Lütfen tekrar düşün

Benim de dolap yok canim. Odasini seneye yapıcaz. Bi sifonyerim vardi. Onu bosalttim. Zaten kıyafetler minicik sığdı içine. Sen de oyle yap. Yoksa da alisveris sitelerinden uygun fiyatli al bitane. Sonrasında da bi sekilde isine yarar.

Benim de kimsem yok ama neyse ki 1 saat mesafede ya temizlik sıkıntı değil dediğin gibi tutarsın birini temizler ama toplama yerleştirmeyi mecburen yapmak gerekiyor dolaplar gelmeden de toplanmıyor 1 hafta önce aynı durumdaydık hiç canını üzme dolaplar gelince hemencecik toparlanır

Ben varim canim. Bazen bana da oluyor. Hatta kalkiyorum yataktan bi bakiyorum bebek yattigim tarafa yigilmis kalmis. Biraz yürüyorum ev icinde sonra diger tarafimi yastikla destekleyip yatiryorum ben uyurken duzeliyor. Artik iyice buyuduler ya sanirim yan yatarken karin kaslarimiz yoruluyor

aysegul34 Canım bizimde karın çevremiz bir hafta ileri.devletteki dr um da ölçüm sonrası soruyor şeker yüklemesi yapıldımı diye.sorun çıkmamıştı çok şükür.açlıkta da,toklukta da.

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı hatta diğer dr umda 20 gündür hurma yiyorum faydasını gördüm ölçümlerde maşallah.

Son düzenleme:
Ben. De eşime gece hiç uyuyamadım diyorum
Ben de ya sorma diyor

Geçen grip oldu iki günde ilaçla atlattı
Ben izine ayrıldım ya
Arkasından ben grip oldum bana diyor ki en azından evdesin evdeyim de hamileyim sonlardayım
9 gün sürdü geçmedi

Neyse benim eşim 2 buçuk aydır bakıyor bana sağolsun
Tüm yemek temizlik onda
O bakımdan ses edemiyorum

Oyy çok minnoş maşallah yaa ne güzel görmüşsün. Bizim keçi göstermiyo. Cinsiyeti de zaten zar zor göstermişti

Ağrılardan bahsedilmiş benim de sizden farkım yok kızlar bel kalça özellikle sağ taraf sürekli ağrıyor bacağıma vuruyor:/ kuyruk sokumu ağrısı iki gün iyiydi bugün yine başladı resmen oturunca kalkamıyorum.. birkaç gündür de kasıkların yanındaki kemik sanırım leğen kemiği orası ağrıyor ara ara... Gerçekten çok zor son haftalar Allah hepimizin yardımcısı olsun herşey bebişlerimiz için

Hurma doğumu tetiklemez mi

Yalnız değilsin, 2 tane priz yuvasından çıkmış eşim 2 yıldır geri takacak üstelik 2 buçuk yaşında oğlum var evde. Dün en son kayınbabam dayanamadı el attı, eşim hala sen uğraşma ben yapacaktım diyor delirtti beni neyseki kayınbabam kendisini dinlemedi

Heralde canım allah hepimizi kurtarsın gerçekten kolay değil bütün iç organlarımız büzüş büzüş oldu artık 40 küsur cm ne demek eşim metreyi getiriyo 40 cm ölçüyo mümkün değil 40 cmlik çocuğun senin içine sığması diyo

Yat kuzum bişey olmaz bak bana işler güçler duruyo hep ben yatıştayım can sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…