2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Dönmüş olabilir mi acaba bebiş ben 29 30 haftadan beri öyleyim çünkü bebişin kafası aşağıda baskı yapıyor seninki de dönmüş olabilir gibi geldi bana :)

Hurmanın doğumu kolaylaştırıcı etkisi olduğu söylenmişti bana o yüzden 36 dan sonra ye demişlerdi ne kadar doğrudur bilmem tabi ama

Oyy çok minnoş maşallah yaa ne güzel görmüşsün. Bizim keçi göstermiyo. Cinsiyeti de zaten zar zor göstermişti
❤❤
Hurma doğumu tetiklemez mi
Canım ben yiyorum daha önceki gebeliğimde de yedim doğumu tetikledigini düşünmüyorum.fetal kemik gelişimi için çok faydalı diye yiyorum.tabi ben yanlış bişey söylemeyim herkes araştırıp kendi doğrularına göre hareket eder.

Hurmanın doğumu kolaylaştırıcı etkisi olduğu söylenmişti bana o yüzden 36 dan sonra ye demişlerdi ne kadar doğrudur bilmem tabi ama
Evet doğumu kolaytırıcı etkisi olduğu bilimsel olarak bi gerçek ama erken doğumu tetiklediğini düşünmüyorum.bizim femur kemigimiz de 2 hafta kısalık vardı bugün ki kontrolde fark kalmadı ben hurmaya yordum.

ama inanın artık buraya bişey yazmaya korkuyorum..

Yok canım yazmaya niçin korkuyorsun
Ben de ilk zamanlar bilmeden yiyordum seviyordum hurmayı böyle söylenince bıraktım yemeyi ama senin rahim ağzı uzunluğun falan iyise sorun yok nolcak yesen. Doğumu bilmediğin ama yediğin bir şey bile tetikleyebilir.
Bebiş nasılmış büyümüş müüüüü

Niye korkuyorsun anlamadım ki canım biz bildiğimizi söyledik sadece herkes kendi doğrusunu tercih eder tabi ki, kötü yada rahatsız edici söylediğimizi düşünmüyorum

Oh ne güzel bebiş büyümüş masallah

Ya neden yazmaya korkuyorsun canım,olurmu öyle şey,herkesin aklı var,fikri var,herkesin elinin altında google var,buradaki amaç birbirimize fikir alışverişinde bulunmak.Bana da mesela hep sol tarafına yatma fikri saçma geliyordu,doktoruma sordum,nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi

ya kızlar benim sol kaburgam sabahtan beri ağrıyor Var mı böyle bir şey yaşayan ya da neden olduğunu bilen ? Son aylar hep ağrılımı geçecek böyle

Hadi gozunaydin bebis uzamis demekki. Hurmayi bende yiyorum. Erken doguma neden oldugunuda sanmiyorum. Cok faydali.

ya kızlar benim sol kaburgam sabahtan beri ağrıyor Var mı böyle bir şey yaşayan ya da neden olduğunu bilen ? Son aylar hep ağrılımı geçecek böyle
Iki hafta once benimde agriyordu oglusum poposunu yaslamis oraya ondan agriyormus. Pozisyonu degisince gecti cok sukur. Iyice buyuduler ya nereye yaslansa oram agriyor. Simdide gogsumun altina baski yapiyor. kucucuk poposunu bir sigdiramadi

Sen de görümcesin,ben de geleceğin görümcesiyim kaldı ki ben erkek kardeşime ciddi anlamda çok düşkünüm.Bizim aramızda 13 yaş fark var ,benim elimde büyüdü.Geçen hafta kardeşim bir rahatsızlıktan dolayı 4 gün hastanede yatmış ve benden sakladılar,öğrendiğim an erken doğum yapacaktım.Kız arkadaşı var ne rahatsız ederim ne de taciz ederim.”Mesafe her zaman iyidir “derim geçerim kenara.Ama benim görümcem kahvaltıdan gelir ,gece yatmaya evine giderdi ve ben o zamanlar yeni evliydim.İstemediğimi on kere söyledim anlamadı,yüzsüz en son kavga ettik.Ben onu heryerden engelledim,şimdi gördüğüm yerde “Merhaba ,nasılsın “bu kadar ,onun dışında eşimin ablası bile olsa ben ona katlanmak zorunda değilim.

Iki hafta once benimde agriyordu oglusum poposunu yaslamis oraya ondan agriyormus. Pozisyonu degisince gecti cok sukur. Iyice buyuduler ya nereye yaslansa oram agriyor. Simdide gogsumun altina baski yapiyor. kucucuk poposunu bir sigdiramadi
Ya benimki de kığır kıpır bu aralar aksi gibi. Gidip gelip oraya vuruyor sanki poposunu sağda hissettim sanki ama sol çok keskin sanki ani hareket etsem çat diye kırılcak kaburgam o popişleri yerim ama az düşünsünler biziiiii

Yalnız değilsin kuzum ,inan ki her işimi kendim yapıyorum.Hafta içi iş yerinde çok yoruluyormuş paşam ,bir hafta sonu varmış ,onda da bacanağıyla gece 3’e kadar PUBG atıyorlar.Açıklama olarak da içkimiz yok,kumarımız yok diyorlar Bebeğin odasının perdesi ,avizesi takılacak öyle bekliyorAma sen şu anda ciddi anlamda birinden yardım al ,taşınma sonrası yerleşme kısmı çok zor

Yalnız istemediğin halde nasıl sabah gelip akşam gidebiliyor anlamıyorum Allahım ne yüzsüzlerrrr

Yok arkadaslar inanın kızmadım ben sadece faydasını gördüm bebek gelişiminde Benimle aynı durumu yaşayanlar vardır fikir olsun diye yazdım. ben kendim hassas,takıntılıyım zaten yoksa kimseye yanlis bisey soylemek istemem.
çok şükür gelişimi iyi atak yaptıgını hissediyordum zaten hareketlerinden.

Yalnız istemediğin halde nasıl sabah gelip akşam gidebiliyor anlamıyorum Allahım ne yüzsüzlerrrr
İstemediğimi belli edecek her türlü davranışta bulundum evlendiğimiz günden beri ama bazı insanlar yüzsüz olur ya bununki de o hesap .Kahve içmeye gelicem der ,hep fixtir ama olay kahve ile bitmez mesela ben misafir gittiğim evin banyosunu kullanacaksam izin isterim.Benim banyomun içine girmiş,duşa kabinimde ayaklarını yıkamış,havlu olarak da ne kullandı onu bilmiyorum.O gittikten sonra kaç makine çamaşır yıkamıştım

Ayy bu ne şimdi nasıl saygısızlık ben olsam sorardım hangi havlumu kullandın diye espri ile karışık Ay Allah sabır versin canım,uzak ol sağlıklı kal valla insan sağlığını kaybeder bunların yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…