Çok sağol fıstığım, inşallah.Hayırlı yolculuklar canım dikkat et kendine
Dönmüş olabilir mi acaba bebiş ben 29 30 haftadan beri öyleyim çünkü bebişin kafası aşağıda baskı yapıyor seninki de dönmüş olabilir gibi geldi bana :)Ya partem garip garip şeyler oluyor vücudumda ama tam çözemiyorum..
Bazen aniden tuvaletim gelir gibi bir şey hissediyorum tam kasığımın altında.. Bazende davul gibi birden şişiyor bir tarafım sert sert oluyor..
En son makat gelişti benim ki şu an ne alemde çözemiyorum..
Ama ağrı dersen her sabah bel ve bacak ağrıları başladı
Benimkinde de yoktu öyle basmalı bişey , heralde cihazdan cihaza farkediyorBen bı kez girmiştim o basmalı şeyi vermediler demek ki her cihaz farklı yada durumdan duruma göre farklılık gösteriyor
Hurmanın doğumu kolaylaştırıcı etkisi olduğu söylenmişti bana o yüzden 36 dan sonra ye demişlerdi ne kadar doğrudur bilmem tabi ama@aysegul34 Canım bizimde karın çevremiz bir hafta ileri.devletteki dr um da ölçüm sonrası soruyor şeker yüklemesi yapıldımı diye.sorun çıkmamıştı çok şükür.açlıkta da,toklukta da.
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı hatta diğer dr umda 20 gündür hurma yiyorum faydasını gördüm ölçümlerde maşallah.
❤❤Oyy çok minnoş maşallah yaa ne güzel görmüşsün. Bizim keçi göstermiyo. Cinsiyeti de zaten zar zor göstermişti
Canım ben yiyorum daha önceki gebeliğimde de yedim doğumu tetikledigini düşünmüyorum.fetal kemik gelişimi için çok faydalı diye yiyorum.tabi ben yanlış bişey söylemeyim herkes araştırıp kendi doğrularına göre hareket eder.Hurma doğumu tetiklemez mi
Evet doğumu kolaytırıcı etkisi olduğu bilimsel olarak bi gerçek ama erken doğumu tetiklediğini düşünmüyorum.bizim femur kemigimiz de 2 hafta kısalık vardı bugün ki kontrolde fark kalmadı ben hurmaya yordum.Hurmanın doğumu kolaylaştırıcı etkisi olduğu söylenmişti bana o yüzden 36 dan sonra ye demişlerdi ne kadar doğrudur bilmem tabi ama
Yok canım yazmaya niçin korkuyorsunEvet doğumu kolaytırıcı etkisi olduğu bilimsel olarak bi gerçek ama erken doğumu tetiklediğini düşünmüyorum.bizim femur kemigimiz de 2 hafta kısalık vardı bugün ki kontrolde fark kalmadı ben hurmaya yordum.
ama inanın artık buraya bişey yazmaya korkuyorum..
Niye korkuyorsun anlamadım ki canım biz bildiğimizi söyledik sadece herkes kendi doğrusunu tercih eder tabi ki, kötü yada rahatsız edici söylediğimizi düşünmüyorumEvet doğumu kolaytırıcı etkisi olduğu bilimsel olarak bi gerçek ama erken doğumu tetiklediğini düşünmüyorum.bizim femur kemigimiz de 2 hafta kısalık vardı bugün ki kontrolde fark kalmadı ben hurmaya yordum.
Bol bol dinlen uzan
Magnezyum kullaniyor musun.
Agrilarin belli bir aralikta yogunlasiyorsa mutlaka dr a git
Ya neden yazmaya korkuyorsun canım,olurmu öyle şey,herkesin aklı var,fikri var,herkesin elinin altında google var,buradaki amaç birbirimize fikir alışverişinde bulunmak.Bana da mesela hep sol tarafına yatma fikri saçma geliyordu,doktoruma sordum,nasıl rahat ediyorsan öyle yat dediEvet doğumu kolaytırıcı etkisi olduğu bilimsel olarak bi gerçek ama erken doğumu tetiklediğini düşünmüyorum.bizim femur kemigimiz de 2 hafta kısalık vardı bugün ki kontrolde fark kalmadı ben hurmaya yordum.
Hadi gozunaydin bebis uzamis demekki. Hurmayi bende yiyorum. Erken doguma neden oldugunuda sanmiyorum. Cok faydali.Evet doğumu kolaytırıcı etkisi olduğu bilimsel olarak bi gerçek ama erken doğumu tetiklediğini düşünmüyorum.bizim femur kemigimiz de 2 hafta kısalık vardı bugün ki kontrolde fark kalmadı ben hurmaya yordum.
Iki hafta once benimde agriyordu oglusum poposunu yaslamis oraya ondan agriyormus. Pozisyonu degisince gecti cok sukur. Iyice buyuduler ya nereye yaslansa oram agriyor. Simdide gogsumun altina baski yapiyor. kucucuk poposunu bir sigdiramadiya kızlar benim sol kaburgam sabahtan beri ağrıyorVar mı böyle bir şey yaşayan ya da neden olduğunu bilen ? Son aylar hep ağrılımı geçecek böyle
Sen de görümcesin,ben de geleceğin görümcesiyim kaldı ki ben erkek kardeşime ciddi anlamda çok düşkünüm.Bizim aramızda 13 yaş fark var ,benim elimde büyüdü.Geçen hafta kardeşim bir rahatsızlıktan dolayı 4 gün hastanede yatmış ve benden sakladılar,öğrendiğim an erken doğum yapacaktım.Kız arkadaşı var ne rahatsız ederim ne de taciz ederim.”Mesafe her zaman iyidir “derim geçerim kenara.Ama benim görümcem kahvaltıdan gelir ,gece yatmaya evine giderdi ve ben o zamanlar yeni evliydim.İstemediğimi on kere söyledim anlamadı,yüzsüz en son kavga ettik.Ben onu heryerden engelledim,şimdi gördüğüm yerde “Merhaba ,nasılsın “bu kadar ,onun dışında eşimin ablası bile olsa ben ona katlanmak zorunda değilim.Benimkiler de açacak kesin
Beni eklemez ama eşimi eklerler
Artık eşimi bogasım gelir ama ses edemem
Ya kimse bulaşmasa ne iyi
Bir buçuk yasında yeğenim var
Bebek doğduğunda herkes dedi ki
Aaa sen beden burdasin
Gelinin yanında olman lazım
Halasın sen
Hergün gitmen lazım
Gelin zaten ücretsiz izinde idi
Zorlanınca annesini çağırıyordu
Ben görümce olarak acaba hergün evine gidip ne yapacaktım
İnsanlar cok düşüncesiz
Yatar kalkar evi
Pis olur temiz olur gidemem dedim uzaylıyım gibi baktılar bana
Annem arada yemek yaptı götürdü
Ben de annelerle gittim yedik içtik topladık geldik
Annemlerle araları 5 dakika
Annemler 3 haftada bir anca gider bir saat kalırlar
Gitmeden de ararlar evde misiniz
Kaçta uyur düzeni bozulmasın diye
Ben az uzakta yasıyorum
Kardeşimi bir buçuk Senede bebek için anca 3 kere aramısımdır görüntülü o da bir iki dakika sürer
Aramadan da mesaj atarım müsait misiniz diye
Ama benimkiler dan dün arayacaklar biliyorum
Çünkü aaaaa biz yabancı değiliz derler hep
Benim için yabancısınız bu kadar basit
Ya benimki de kığır kıpır bu aralar aksi gibi. Gidip gelip oraya vuruyor sankiIki hafta once benimde agriyordu oglusum poposunu yaslamis oraya ondan agriyormus. Pozisyonu degisince gecti cok sukur. Iyice buyuduler ya nereye yaslansa oram agriyor. Simdide gogsumun altina baski yapiyor. kucucuk poposunu bir sigdiramadi
Yalnız değilsin kuzum ,inan ki her işimi kendim yapıyorum.Hafta içi iş yerinde çok yoruluyormuş paşam ,bir hafta sonu varmış ,onda da bacanağıyla gece 3’e kadar PUBG atıyorlar.Açıklama olarak da içkimiz yok,kumarımız yok diyorlarVallahi çıldırma noktasına geldim oturdum yarım saat evin ortasında ağladım..Halen sinirden titriyorum ya
Her yer o kadar dağınık ki iş yapamıyorum. Yeni taşındığımız için halen bir dolap eşya ortada kaldı diğer dolapta ise kozmetikler ıvırlar zıvırlar var 1 ay olacak şifonyer aldıramıyorum.. Hadi o yetmez gibi bebeğin odasında kendi kurulacak çamaşır makinem ve bulaşık makinem duruyor 2 haftadır ( Ev komple ankastreli geldi ama ben kendi eşyalarımı tercih ettim kullanmak için )
Kendi odasına kliması takılacak klimada holde öyle duruyor ünitesi felan..
Ya diyorum artık bir şunlara el at yok adam rahat
Daha bebek odası gelmedi ya..
Ne dersem eriniyor..Ya gücüm kalmadı artık iş yapamıyorum dedikçe çıldırtıyor bakarız hallederiz deyip duruyor.. Ha parasızlıktan değil tembellikten..
Kızlar ben ne yapacağım ya sinirlerim çok bozuk 33 haftaya girdim neredeyse halen ne beşik var ne ev düzenim İnanın her yer çok dağınık.. Makineyi bile boşaltamıyorum
Evi böyle gördükçe ağlıyorum ateşe veresim geliyor her yeri..
Allah aşkına dünyanın en tembel kocasına ben mi sahibim acaba
Yalnız istemediğin halde nasıl sabah gelip akşam gidebiliyor anlamıyorum Allahım ne yüzsüzlerrrrSen de görümcesin,ben de geleceğin görümcesiyim kaldı ki ben erkek kardeşime ciddi anlamda çok düşkünüm.Bizim aramızda 13 yaş fark var ,benim elimde büyüdü.Geçen hafta kardeşim bir rahatsızlıktan dolayı 4 gün hastanede yatmış ve benden sakladılar,öğrendiğim an erken doğum yapacaktım.Kız arkadaşı var ne rahatsız ederim ne de taciz ederim.”Mesafe her zaman iyidir “derim geçerim kenara.Ama benim görümcem kahvaltıdan gelir ,gece yatmaya evine giderdi ve ben o zamanlar yeni evliydim.İstemediğimi on kere söyledim anlamadı,yüzsüz en son kavga ettik.Ben onu heryerden engelledim,şimdi gördüğüm yerde “Merhaba ,nasılsın “bu kadar ,onun dışında eşimin ablası bile olsa ben ona katlanmak zorunda değilim.
İstemediğimi belli edecek her türlü davranışta bulundum evlendiğimiz günden beri ama bazı insanlar yüzsüz olur ya bununki de o hesap .Kahve içmeye gelicem der ,hep fixtir ama olay kahve ile bitmez mesela ben misafir gittiğim evin banyosunu kullanacaksam izin isterim.Benim banyomun içine girmiş,duşa kabinimde ayaklarını yıkamış,havlu olarak da ne kullandı onu bilmiyorum.O gittikten sonra kaç makine çamaşır yıkamıştımYalnız istemediğin halde nasıl sabah gelip akşam gidebiliyor anlamıyorum Allahım ne yüzsüzlerrrr
Ayy bu ne şimdi nasıl saygısızlıkİstemediğimi belli edecek her türlü davranışta bulundum evlendiğimiz günden beri ama bazı insanlar yüzsüz olur ya bununki de o hesap .Kahve içmeye gelicem der ,hep fixtir ama olay kahve ile bitmez mesela ben misafir gittiğim evin banyosunu kullanacaksam izin isterim.Benim banyomun içine girmiş,duşa kabinimde ayaklarını yıkamış,havlu olarak da ne kullandı onu bilmiyorum.O gittikten sonra kaç makine çamaşır yıkamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?