2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen ya bende yazan olur mu diye bakıyorum hep. Lazerliyim kıl az kısalttım hep bugüne kadar ama doğum öncesi şöyle kökten bi temizlik şart. Ama unutmuşum acısı nasıl diye korkuyorum
Ayni ben iste korkuyorum jiletle idare ettim simdiye kadar gerci tabi gitsem iyidi ama hep bir defa sona yakin giderim diye erteleyip duruyorum.

Ben
Lavanta kesesi ve jel.mum 1 de cikolata yaptirdim
Yeterde fazla bile
Hastaneye gelen 3 5 kisiye kalanida eve gelenlere.
Kaktuste guzel olur eminim bir ara tohumlu kalemlerden bakmistim ama onu kizim.ilkokul.mezuniyetinde dagitmisti diye vazgectim

Ben en secmeceleri bulanim uzerime tanimam bu konuda. Kizim dogdugunda eski kv hastaneye gelip 10 tane dogur yine ayiricam demisti yenisi neyseki o tarz diyaloglara giremiyor uzaktan ates etme cabalarinida ben sondurdum.

Hic belim agrimiyordu ay ne guzel diyordum kendime nazar etme huyum sagolsun
Sabah kizin toplantisina gittim kizla esim antremana gitti donuste beni aldilar hadi ipeke hastanede giyecegi suslu etek almaya gidelim dedik demez olaydim 50 magaza gezdi deniyor begenmiyor haller tavirlar en sonunda o begendi ama ben bittim o yuznden de agriyor olabilir.
Icimde ki erken dogum.tedirginligi her agriyi dinlememe sebep.oluyor : ((

Bende her seferinde korkarak gidiyorum ama mecbur kaçılmıyor bu durumdan jilet vuramıyorum ben hiç mecburen gidiyorum
Agdaya gitmeyeli asirlar oldu : ))iskence göreceğim gibi hissediyorum bir simdi birde dogumdan hemen once gitsem tabi daha iyi ama nerde o cesaret

çok güzel hediyeler olmuş. lavanta kesesi gerçekten büyük incelik. kıyafetler arasına bile konulur

Magnezyum dan da olabilir canım biraz daha bekle çok rahatsız olursan yine bi gidersin inşallah geçer de daha fazla tedirgin olmazsın o hisleri biliyorum allahım sağ salim vaktinde kucagimiza almayı nasip etsin
amin canım inşallah işte bilmediğimiz için böyle oluyor sanırım midemde tuttu ondan böyle oldu bi ara rahatlıyo gibi oluyo sonra gene başlıyo sancı olsa 3 dd da bir duramaz doğururdm herhalde

Hepimiz erken doğum korkusunun verdiği psikolojiyle hep bi sorun yaşıyoruz kendimizi dinliyoruz en ufak şeyi doğum belirtisi olarak görüyoruzya 38. Haftalara gelelim bebekler gelmez bu seferde doğmucak heralde sancım niye gelmedi kasılmalarım niye azaldı diye şikayet ederiz eminim

bi organik pamuklu renksiz kıyafetlerini ,bir de hafif renkli kıyafetlerini yıkayarak bu işi hallettim. yarın güç ve kuvvetim olursa ütülemek istiyorum.deterjan olarak bingo parfümsüz sıvı deterjan kullandım.fosfat, sls , sles gibi zararlı maddeler içermiyor. hatta bebek doğduktan sonrada memnun kalırsam bloguma içerik bilgisiyle birlikte bir yazı yazmak istiyorum. bebek deterjanları adı altında hem pahalı hemde içeriği temiz olmayan markalara fazla para vermek istemedim.arayışta olanlar için yazayım dedim. hazır çamaşırları yeni asmışken

Eklentiler

• 15558810176371382334887.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 84
amin canım inşallah işte bilmediğimiz için böyle oluyor sanırım midemde tuttu ondan böyle oldu bi ara rahatlıyo gibi oluyo sonra gene başlıyo sancı olsa 3 dd da bir duramaz doğururdm herhalde
Bende her doktora gittiğimde yine dogurmadim diye giriyorum kadın artık sen 39-40 ı görürsün dedi bide geçen acile gittiğimde başka doktora denk geldim herşeyi normal gördü bana sende anksiyete var herhalde dedikten sonra artık acile gitmeye de yüzüm yok evde ağrını sizimi çekiyorum

Tamamdir aynen gitme ya bosver falan de bana
Amaan bende lazere gidiyodum hamile olunca bıraktım içim rahat etmedi jiletle almaya devam ettim düşündüm ağdaya gitsem mi diye ama bu sefer gittiğimiz lazere yazık olcak en iyisi böyle devam etmek bide senin sezaryen olucak yani sen takma o kadar ben normal düşünüyorum benim düşünmem lazım

Şaka gibi ama bende öyleyim canım sesim değişik duyan sürekli hasta mısın diyo 10 gün önce boğazlarım iltihaplandı geçti ama sesim hâlâ düzelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…