bende var işte o anksiyeteBende her doktora gittiğimde yine dogurmadim diye giriyorum kadın artık sen 39-40 ı görürsün dedibide geçen acile gittiğimde başka doktora denk geldim herşeyi normal gördü bana sende anksiyete var herhalde dedikten sonra artık acile gitmeye de yüzüm yok evde ağrını sizimi çekiyorum
günaydınGünaydın kızlar yaklaşık yarım saat oldu uyandım bu minnak çok yavaş hareket ediyo tedirgin oldum görüyorum dönüyor ama az hissediyorum gece yatarken böyle değildi normalde ben uyanınca hemen uyandırdı tekmeleriyle ne kadar daha beklemem lazım uyanması için
Senden gördüm ozaman burdan kaydettim cünküAynı ürünü bende kaydetmiştim:)
Bende sezaryenden sonra bir sure ugrasmam rahat olur diyorum zaten bu sekilde bile cok zor jiletle almak dikisler varken imkansiz olur diyorum ama cesarete bagli olacak gidisat sanirim : )Amaan bende lazere gidiyodum hamile olunca bıraktım içim rahat etmedi jiletle almaya devam ettim düşündüm ağdaya gitsem mi diye ama bu sefer gittiğimiz lazere yazık olcak en iyisi böyle devam etmek bide senin sezaryen olucak yani sen takma o kadar ben normal düşünüyorum benim düşünmem lazım
Gitme gitme jiletten sonra zor olur doğurursun valla Allah korusunTamamdir aynen gitme ya bosver falan de bana
Mantıken tam tersi olması gerekio ama ikinciler gerçekten zormuş yabenımde hıc benzemıyor arkadaslarıma vs kımle konussam ıkıncı hamılelık daha zor dıyorlar :) ılkı daha kolay bence :)
Bence hazırla sana bır zararı olmaz hazırda dursun... ben mesela 33 gırıyorum sımdı evı bır gorsen ofofofoof boya bıtıyor kapılara gectılerEvın halı harap bu hafta anca bıter bıttıgı gıbı cantamı hazırlıcam... bebısın kıyafetler utulendı yerlestırdım sadece temızlıgım ve cantam kaldı hepsı bıtınce dınlenmeye gecıcem :) tabı bır cocukla sansım olursa :)
Bayramda kaç haftalık oluyorsun? Bız mesela gecen hafta sonu sapancaya gıttık aılecek gıderken ayaklarımı uzattım on kısımda koltuguda yasladımordada gezdık dolastık kafa dınledım huzur buldum geldık:)
Nereye gıdecegıne de baglı son haftalarınsa bıraz dolasıp bool dınlenecegın guzel bır yere gıdebılırsın abant vs gıbı... ama tabı son kontrlde durumun daha ıyıysecoook uzun yolculuk ben tavsıye etmıyorum bılemedım
Ayy gercekten Allah yardimcimiz olsun ne diyim :))Hamileliğin son ayında taşınanlar kulübüne hoşgeldin canım :)) ben de nasıl olcak bilmiyorum bakalım haftaya taşınıcaz herşey gözümde büyüyor düşünmekten kafam yoruldu
32+3 de aldım canım yani perşembe günü aldım, 3 gün ertelemeli. iznimi de ona göre ayarlamış, tahmini doğum tarihimi 3 gün ileri atmış..Benim de doktorum ameliyat oldu, başka doktora randevu aldım 32+0 için. 32'de almaya çalış, başka doktor da verir, yasal izin.
2 gündür ben de kusar oldum.. sanki ilk 3 ayımda gibi hissediyorum kendimi. uykulu hallerim de geri geldiSağol canım bilmiyorum ki doktorum uyarmıştı 28.!haftadan sonra yine bulantıların başlayacak diye başladı yineii
Geç döllenme mi vardı? Neden öyle yapılmış fıstık?32+3 de aldım canım yani perşembe günü aldım, 3 gün ertelemeli. iznimi de ona göre ayarlamış, tahmini doğum tarihimi 3 gün ileri atmış..
yani 32+3 olduğum günü, 32+0 gibi göstermiş diye anladım ben
Şile ,Ağva güzel fikir. Ben de 33+5'te 2 gidis-2 geliş, toplam 4 saatlik yolculuk yapacağım kismetse. Hadi birbirimizden güç alalımBelki bir arkadaşın dedigi gibi istanbul ici hersey dahil bir otele gidebilirim hem merkezi biyerde olurum hem 2 3 gun kafa dinlerim onu bi düşüneceğim
Esinin ve bizim baskılarımizla mecbur öne cekicen36+2 oluyorum sanirim yolculuguda 2 3 saatlik biyer düşünmüştüm ama iptal olacak gibi canim esim yanaşmıyor son olanlardan ötürü
yok canım ben lh testi yaptığımdan yumurtlama günümden eminim. prosedüre uydurmak için öyle yaptı muhtemelen. demek ki çalışabilir raporu aldığın gün 32+0 diye not düşülüyorGeç döllenme mi vardı? Neden öyle yapılmış fıstık?
Nst zaten 32den itibaren başlıyo sanırım bizim doktorun kapısında öyle yazıyo. Ben de heyecanla nstyi bekliyorumgünaydın kızlar 32+3 de bebeğim 44 cm ve 1700 gr çıktı. ya beslenmeyle ilgili bir sıkıntısı var ya da yapısı minyon olacak bilemedi doktor da...dopplerda kordonda direnç gördüğünü söyledi. O yüzden nst ye gönderdi hemen. Bu kadar erken nst'ye gireceğimi beklemiyordum, bir de sancım çıkacak diye hafiften tırsmadım değil. Neyse ki nst sonucumuz güzel çıktı. Ama haftaya tekrar çağırdı doktor.
sizlerin bu haftalarda kilosu boyu nasıl?
günaydın canım.. benim 30. haftadaki kontrolde doktorum bebeğin gelişiminde kilosunda sıkıntı olduğunu kordonda direnç gördüğünü söyledi ve ben başka bi prof a gittim hatta buraya yazmıştım.. gittiğim doktor her bebek aynı haftalarda sabit bi kilo aralığında olmaz demişti. önemli olan iki kontrol arasında aldığı kilo miktarıymış.. böyle durumlarda sıkı takip yapıyorlar. kontrollerini ihmal etme. şükür biz de problem yokmuş. sizde güzel haberler alırsınız inşallahgünaydın kızlar 32+3 de bebeğim 44 cm ve 1700 gr çıktı. ya beslenmeyle ilgili bir sıkıntısı var ya da yapısı minyon olacak bilemedi doktor da...dopplerda kordonda direnç gördüğünü söyledi. O yüzden nst ye gönderdi hemen. Bu kadar erken nst'ye gireceğimi beklemiyordum, bir de sancım çıkacak diye hafiften tırsmadım değil. Neyse ki nst sonucumuz güzel çıktı. Ama haftaya tekrar çağırdı doktor.
canım bennm 30+6 da 1500 çıkmıştı 32+0 da 1933 çıkmıştı bi anda alıyor sanırım bu haftalarda hiç canını sıkma. ben de 30+6 da gittiğimde nst ye almıştı beni .günaydın kızlar 32+3 de bebeğim 44 cm ve 1700 gr çıktı. ya beslenmeyle ilgili bir sıkıntısı var ya da yapısı minyon olacak bilemedi doktor da...dopplerda kordonda direnç gördüğünü söyledi. O yüzden nst ye gönderdi hemen. Bu kadar erken nst'ye gireceğimi beklemiyordum, bir de sancım çıkacak diye hafiften tırsmadım değil. Neyse ki nst sonucumuz güzel çıktı. Ama haftaya tekrar çağırdı doktor.
Bence boyu kilosu gayet güzel canım neye dayanarak minyon dedin 31+4 gittim 42 cm 1800 gr doktor gayet iyi dedi zaten son haftalatda atağa geçiyor boy ve kiloları bianda alabilir takılmagünaydın kızlar 32+3 de bebeğim 44 cm ve 1700 gr çıktı. ya beslenmeyle ilgili bir sıkıntısı var ya da yapısı minyon olacak bilemedi doktor da...dopplerda kordonda direnç gördüğünü söyledi. O yüzden nst ye gönderdi hemen. Bu kadar erken nst'ye gireceğimi beklemiyordum, bir de sancım çıkacak diye hafiften tırsmadım değil. Neyse ki nst sonucumuz güzel çıktı. Ama haftaya tekrar çağırdı doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?