2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
öyleyse ben baya bi enerji topladım 1 yık yetecek kadar gün içinde uyumuş olabilirim

İnternette dolaşırken bakın ne buldum
Benim etrafımdakiler %80 ini söylüyor sürekli bana.
Size de söyleyenler var mı?
Ya da inanıyor musunuz acaba böyle şeylere
Benim kiz bazanin altinda ise girecek demek ki marangoz olur belki 10 yildir orada gobek bagi

1 haftalık gerilik sorun olmuyor demisti benim doktor canim hatta bazı durumlarda 2 hafta onemli olan bunun devam edip etmedigi farkin acilip acilmadigi bizimkine de kilolu demisti doktor yediklerine dikkat et demisti hem kendime hem cocuga yağ baglattim resmen doktorun sorun görmüyorsa mutlak sagliklidir hic üzülme

Amin canım çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah

Benim kiz bazanin altinda ise girecek demek ki marangoz olur belki 10 yildir orada gobek bagi
Annemler de benim göbek bağını sarıp sarmalayıp bana özel yaptığı, minik anı ve eşyalarımın olduğu bir kutu içerisinde muhafaza etmiş Çok şükür işim gücüm var, memurum
Evde de kalmadım, evlendim kariyer de yaptım, çocuk da yaptım

Yaa benimde göbek bagim ilk dislerim kundagim falan duruyor.hurafeler iste belki biri birsey yasamis sehir efsanesi gibi yayilmis durmuş.

Anneme şimdi sordum benim göbeği anneannemlerin köyünde ahırın çatısına atmış..
Acaba ne düşündü
Beşiğin ile koydum işte me bileyim diyor..
Kardeşiminkinide anneannemlerin koyde catisina atmislar yukseklere zirveye cikin diye falan mi acaba vee mutlu yaslar dogum gunun kutlu olsun

Kızlar bir haftadır sağ el parmaklarımda ve ara ara sağ bacağımda uyuşma var doktora cuma günü gideceğim sorarım ama bu durumu yaşayan neden olduğunu bilen fikri olan var mı ? ?
Canım şöyle,vücutta ödem ve bebeğin kilosu arttıkça sinirlerimize baskı oluyor. Ellerde carpal tünel sendromu bile olabiliyor. İnş ciddi bir şey yoktur takma

Canım benim doktor pekmezin fazlası zarar dedi sadece hergün 1 çay kaşığına izin verdi bilgin olsun bebise sağlıksız bir yağ yukluyormus ici seker doluymuş pekmezin
ben ev yapımı doğal katkısız pekmez kullandım canım, bu sebeple şekersiz bir üründü. sabah namazından sonra 1 tatlı kaşığı günde. tatlı kaşığı da dolu dolu değildi. çok şükür faydasını gördüm. kan ilaçları yada iğnelerinin bana verdiği zarardan daha faydalı geldi.
çünkü kan ilaçları ve 2 kez yaptırdığım kan iğne bende en büyük yan etkisi olan nefes darlığı oluşturmuştu. çok zor geçti ama çok şükür doğal atlattım bu süreci

Kızlar bir haftadır sağ el parmaklarımda ve ara ara sağ bacağımda uyuşma var doktora cuma günü gideceğim sorarım ama bu durumu yaşayan neden olduğunu bilen fikri olan var mı ? ?

Benim sol kolum canım,gece de uyuşma ve hissizlik oluyor.magnezyumdan olabilirmiş düzenli kullanmıyorum bende.baya kötü oluyor ama

selam arkadaşlar, benim yazabildiğim saatlerde boş oluyor burası.
bugün müsaitken yazayım dedim. herkes iyi mi?
riskli ve istirahat eden arkadaşlarımıza geçmiş olsun. tüm bebeler vaktinde sağlıkla gelsin inşallah. benim de alışveriş işi bitti bugün. hastane oda süsleme kaldı. onu da 1-2 hafta içinde netleştirmem gerekiyor. yıkamaya başlarım yarın sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…