2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ay ne heycanlı çok az kalmışşş
Hemen geçsin özellikle bızee hemeen
Bende anestezici ile bir gorusup tam bilgi alacagim.epidural mi spinal mi sonrasinda ki olabilecek durumlar vs.ama genel istemedigim kesin
ben spınal oldum bılıyosun ılk kalınca genel nasıl dıye bır ufak arastırdım ama sanırım yıne spınal olur zaten doktorlar bunu desteklıyor bılıyorsun Bakalım ne dıyecekler karar verılmedı daha...
heh şöyleee
söylüyorum beni dinleyen yook ohooo ben ne kılolar alan gördüm 25 30kg yine kurudular hemde uc cocuk yaptıı fıttınnnnde fıtı hayatında spor bıle yoook Dıkkat eden herkes verıyor takacak bısey yokk
Ben aldığım 6 kiloyu söylemiyim şu ortamda beni boğarsınız

Benim 30 senelik arkadasım dedi
Ben Doğumdan bir gün önce bile dışardaydım diye bir de foto attı bana o günden

Senşn resmini anneme de gösterdim o da çok bozulmuş dedi dedi

O kilo almayan gelinimiz abd ye gitti Doğum için
Orda araba kiraladı o da Doğuma kadar gezdi alışveriş yaptı

Bana da diyor ki dr bana da yat dedi Benin de suyum azdı ama dinlemedim

Sanki keyfimden yatıyorum
Evde dolu işim var bu bahar aylarında çatladım evde ama kalkınca sancı giriyor

İnsanlar can sıkıyor moral verecekleri yerde

Bende 7 aydan beri ilk defa kilo almışım 1-2 kilo kadar galiba son aylara saklandı benim kilolar en baştan 7 kilo verdim doktorum onları saymıyor hamile kaldığım kilodan hesaplıyor. 62 ile hamile kalmıştım şimdi 63,5 falan oldum. Bebişle iyi olsun biz iyi olalım da almak yada vermek önemli değil. Sağlık olsun yeter ki hep aynı şeyleri yazıyorum sağlık olsun sağlık olsun diyeama öyle zor bir gebelik yaşıyorum ki hamdolsun yinede

Evet sen spinal olmuştun biliyorum.cogunlukla senden guc aldim zaten.nette okudugum kotu olasılıkları eledim artik okumuyorumda anestezi uzamanindan ogreneyim detaylarida.

Aynen öyle canımmm herkesın sıkıntıları var ama pozıtıf yazmaya calısıyorum tecrubelı oldugum ıcın sız ılk olanlarda destek bulsun dıye...
yoksa bende ılk uc ay yattm doktor wc dısında kalkmıcaksın dedı sebepsızdı her wc de lekeler gormekten bıkmıstım...
annemle esım ıdare ettıler evı kızımla ılgılenemedım kucaga almak yasaktı... hıckıra hıckıra agladıgımı bılırım saatlerce ıcımı bosaltana kadar... ama gecıyor cok sukur...
sımdıde agrılarım sıkıntılarım oluyor bazen gozyaslarımı tutamayıp hungu hungur aglıyorum esım destek olunca kızım canım annem dıyınce hepsı bıtıyor ama yıne mecbur kalıyorum evde cocugum var ılgı beklıyor kolay hıc bısey yok...Hep söyledıgım senın guzel duyguların gıbı Allah saglık versın ne dertler sorunlar var bızımkı hıc bısey

Benim vucudum bozulmustur duzelir ama senin kalbin bozulmus ne yazik gerizekali demek istiyorum sana bole diyenlere.
Doktorumu dinlemedim ne demek yani iyi halt ettin keyfi yatiyor sanki yatanlar

Evet sen spinal olmuştun biliyorum.cogunlukla senden guc aldim zaten.nette okudugum kotu olasılıkları eledim artik okumuyorumda anestezi uzamanindan ogreneyim detaylarida.
Hangısı kolaykı canım anne olmak buyuk emek sabırr sende coook ıyı bılıyorsun...
Insana dogum yapınca guc gelıyor yahu o an agrı sızı degılde bebegım bebege sut aman sarılık olmasınm aman gazı cıksın aglamasın :)) can onlarr
Valla o an dogunca aglıyor ya sende aglıyorsunn ahhh o an cok baskaa yaaa bence degerrr canım Hangısı hayırlıysa oyle olsun dogumun ınsallah

Yalniz değilsin canim. Az kaldi gececek bugunler.
Insallah lohusaligimizi kolay atlatırız. Ondan sonra süslenip puslenip otururuz kocalarimizin karşısına

Aylardır gereksiz gereksiz her şeyde doktora mesaj atıp soran ben, bi süredir gözümün önünde uçuşan beyaz noktaları önemsemedim ve hiç sormamıştım.
Bugün sabah yine olunca bir sorayım ya önemsizdir ama aklıma takılmasın dedim. Mesaj attığım gibi doktor beni aradı tansiyon yükseliyo olabilir bebeğin hareketleri nasıl vs vs sordu çok korktum hiç aramazdı çünkü normalde. Cuma kontrolüm var o zamana kadar tansiyon takibi yapıcam bakalım inşallah bişey çıkmaz.
Böyle bişey yaşayan varsa ihmal etmeyin arkadaşlar tansiyonunuzu kontrol ettirin ara ara.

Bende 18 kilo aldım
Ama nedenee kendimi hiç kilolu hissetmiyorum gayet mutluyum :)) doğumdan sonra eski halime döneceğime inanıyorum

Geçmiş olsun canım benim bir kere oldu birdaha olursa aklımda bulunsun yüksek tansiyon ihmale gelmez gerçekten benim genelde hep düşüktür 9/6 10/5 gidip gelio

Geçmiş olsun canım benim bir kere oldu birdaha olursa aklımda bulunsun yüksek tansiyon ihmale gelmez gerçekten benim genelde hep düşüktür 9/6 10/5 gidip gelio
Sağol canım benim de hep düşük normalde seninki gibi
Ama bi süredir her sabah gözümü beyaz noktalarla açıyorum

benim daha bebişin kıyafetlerinin yarısı yıkandı yarısı duruyo çanta falan hazır değil dolap düzenlenecek oo erteleyip duruyorum bu hafta halledicem inşallah

Bende anestezici ile bir gorusup tam bilgi alacagim.epidural mi spinal mi sonrasinda ki olabilecek durumlar vs.ama genel istemedigim kesin
Epidural iste canim ben spinal oldum tavsiye etmem. Ayrinti verip korkutmakta istemem. Ben epidural isticem bu sefer

Ya bu insanlar niye böyle yapıyolar hiç anlamıyorum. Sırf böyle aptal insanlar yüzünden taşındım ben. Bana da "19 yaşında suriyeliler 6 tane doğuruyo allahtan bi hamile kaldın bu ne naz niyaz" diyen komşu vardı. He şey bi de her gördüğünde dudağını ısırıp "aaaaa ne kadar şişmişsin" diyen başka ni gerzek daha.

Ben bebeğinin gaz probleminden çok yakınan arkadaşıma geçicek geçicek diye teselli veriyodum hiç bi bilgim tecrübem olmamasına rağmen. Ama insanlar karşısındakini demoralize etmek için elinden geleni yapıp bundan zevk alıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…