- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Ay ne heycanlı çok az kalmışşş
ben spınal oldum bılıyosun ılk kalınca genel nasıl dıye bır ufak arastırdım ama sanırım yıne spınal olur zaten doktorlar bunu desteklıyor bılıyorsunBende anestezici ile bir gorusup tam bilgi alacagim.epidural mi spinal mi sonrasinda ki olabilecek durumlar vs.ama genel istemedigim kesin
heh şöyleeekg konusunu konuşmuşsunuz ben de 15 kg aldım , hayatımda görmediğim kilolara çıktım 70 oldum şuanama her gören ne güzel hiç kg almadn diyor 20 ile bitirirsem iyi diyorum şuanda . Ama ilginç bi şekilde hiç bi yerim değişmedi heralde 12 kg fln göbekte 3 kg da bacaklarda birazcık yüzüm fln hala aynı yani bence siz kendinizi abartıyorsunz benm kdr bile kg almamış olanlar var
Benim 30 senelik arkadasım dediHahahahaha benim kimse kilo alacağıma inanmamıştı hayatım boyunca yedim yedim almadim çünkübeni de nasil inandirdilarsa bende almayacagim saniyordum hep simdi kilo aldigimda ilk belirgin olan elmacık kemikleri artik elmacık degil elma oldu gıdı çıkmasından nefret ettigim icin durmadan fular takiyorum nerdeyse evde bile cünkü dalga konusu oldu burnum zaten büyük idi cok fazla degismedi ellerim hic şişmedi ayaklarım da cok hafif en çok korktuğum şeydi şişlikler iner de bazi seyler varki çatlak ve varis gibi onlar gitmiyor hele ki varisten hayatım boyunca korktum suan bacagimda var mesela oluştan hediye dedik napalim o 6 kilo alanları cok kiskaniyorum birde herkes kilo muhabbeti acıyor deliriyorum gecen mahalleden bir komşu iki cocugu var hala fit ben hep 5 kilo aldim hamileliklerde son ana kadarda fink fink gezdim dedi iyi halt ettin diyecektim zor durdum bu insanların bize moral vermesi gerekmiyormuydu ya aksine herkes kendi hamileliğini yaristiriyor yattığımı duyan bir arkadaşta hamileliğinde o hep yattı ben hep çalıştım cocuk falan bakamaz o demis hahahahsh sanki ben yatırmadım hatunu
Bende 7 aydan beri ilk defa kilo almışım 1-2 kilo kadar galiba son aylara saklandı benim kilolarkg konusunu konuşmuşsunuz ben de 15 kg aldım , hayatımda görmediğim kilolara çıktım 70 oldum şuanama her gören ne güzel hiç kg almadn diyor 20 ile bitirirsem iyi diyorum şuanda . Ama ilginç bi şekilde hiç bi yerim değişmedi heralde 12 kg fln göbekte 3 kg da bacaklarda birazcık yüzüm fln hala aynı yani bence siz kendinizi abartıyorsunz benm kdr bile kg almamış olanlar var
Evet sen spinal olmuştun biliyorum.cogunlukla senden guc aldim zaten.nette okudugum kotu olasılıkları eledim artik okumuyorumda anestezi uzamanindan ogreneyim detaylarida.❤❤❤❤❤❤❤ Hemen geçsin özellikle bızee hemeen
ben spınal oldum bılıyosun ılk kalınca genel nasıl dıye bır ufak arastırdım ama sanırım yıne spınal olur zaten doktorlar bunu desteklıyor bılıyorsunBakalım ne dıyecekler karar verılmedı daha...
heh şöyleee
söylüyorum beni dinleyen yook ohooo ben ne kılolar alan gördüm 25 30kg yine kurudular hemde uc cocuk yaptıı fıttınnnnde fıtı hayatında spor bıle yoook☺ Dıkkat eden herkes verıyor takacak bısey yokk
Ben aldığım 6 kiloyu söylemiyim şu ortamda beni boğarsınız
Aynen öyle canımmm herkesın sıkıntıları var ama pozıtıf yazmaya calısıyorum tecrubelı oldugum ıcın sız ılk olanlarda destek bulsun dıye...Bende 7 aydan beri ilk defa kilo almışım 1-2 kilo kadar galiba son aylara saklandı benim kilolaren baştan 7 kilo verdim doktorum onları saymıyor hamile kaldığım kilodan hesaplıyor. 62 ile hamile kalmıştım şimdi 63,5 falan oldum. Bebişle iyi olsun biz iyi olalım da almak yada vermek önemli değil. Sağlık olsun yeter ki hep aynı şeyleri yazıyorum sağlık olsun sağlık olsun diye ama öyle zor bir gebelik yaşıyorum ki hamdolsun yinede ☺
Benim vucudum bozulmustur duzelir ama senin kalbin bozulmus ne yazik gerizekali demek istiyorum sana bole diyenlere.Benim 30 senelik arkadasım dedi
Ben Doğumdan bir gün önce bile dışardaydım diye bir de foto attı bana o günden
Senşn resmini anneme de gösterdim o da çok bozulmuş dedi dedi
O kilo almayan gelinimiz abd ye gitti Doğum için
Orda araba kiraladı o da Doğuma kadar gezdi alışveriş yaptı
Bana da diyor ki dr bana da yat dedi Benin de suyum azdı ama dinlemedim
Sanki keyfimden yatıyorum
Evde dolu işim var bu bahar aylarında çatladım evde ama kalkınca sancı giriyor
İnsanlar can sıkıyor moral verecekleri yerde
Hangısı kolaykı canım anne olmak buyuk emek sabırr sende coook ıyı bılıyorsun...Evet sen spinal olmuştun biliyorum.cogunlukla senden guc aldim zaten.nette okudugum kotu olasılıkları eledim artik okumuyorumda anestezi uzamanindan ogreneyim detaylarida.
Yalniz değilsin canim. Az kaldi gececek bugunler.Valla ben de aynaya bakmak istemiyorum
Eşim işten geliyor kendi kendime diyorum adam ne güzel kızların içinden çıkıp eve geliyor bir de karısındaki tipe bak diye
Resmen ninem gibi oldum hayatımda hiç bu kadar çirkinleşen hamile görmedim ben ya
Burnum koca bir armut kadar oldu
Ben de dün iki tane hamile elbisesi aldım
Denedim ama nasıl çıkardığımı bilemedim
Babaannemden farksız oldum
Bazı hamileler ne kadar güzel
Sabahları uyanıyorum yüzüme sanki gece biri zeytinyağı sürmüş gbi yüzümden yağ akıyor
Kol altlarım boynum kapkara oldu
İnternette dolaşırken bakın ne buldum
Benim etrafımdakiler %80 ini söylüyor sürekli bana.
Size de söyleyenler var mı?
Ya da inanıyor musunuz acaba böyle şeylere
İyiki doğdun canım ınsallh gösterirKızlar bugün benim kontrolüm var ve nst yapılacak..
Ayrıcada Doğum günüm insallah oğlum güzel güzel yüzünü gösterir annesine hediye olarak
kg konusunu konuşmuşsunuz ben de 15 kg aldım , hayatımda görmediğim kilolara çıktım 70 oldum şuanama her gören ne güzel hiç kg almadn diyor 20 ile bitirirsem iyi diyorum şuanda . Ama ilginç bi şekilde hiç bi yerim değişmedi heralde 12 kg fln göbekte 3 kg da bacaklarda birazcık yüzüm fln hala aynı yani bence siz kendinizi abartıyorsunz benm kdr bile kg almamış olanlar var
Geçmiş olsun canım benim bir kere oldu birdaha olursa aklımda bulunsun yüksek tansiyon ihmale gelmez gerçekten benim genelde hep düşüktür 9/6 10/5 gidip gelioAylardır gereksiz gereksiz her şeyde doktora mesaj atıp soran ben, bi süredir gözümün önünde uçuşan beyaz noktaları önemsemedim ve hiç sormamıştım.
Bugün sabah yine olunca bir sorayım ya önemsizdir ama aklıma takılmasın dedim. Mesaj attığım gibi doktor beni aradıtansiyon yükseliyo olabilir bebeğin hareketleri nasıl vs vs sordu çok korktum hiç aramazdı çünkü normalde. Cuma kontrolüm var o zamana kadar tansiyon takibi yapıcam bakalım inşallah bişey çıkmaz.
Böyle bişey yaşayan varsa ihmal etmeyin arkadaşlar tansiyonunuzu kontrol ettirin ara ara.
Sağol canım benim de hep düşük normalde seninki gibiGeçmiş olsun canım benim bir kere oldu birdaha olursa aklımda bulunsun yüksek tansiyon ihmale gelmez gerçekten benim genelde hep düşüktür 9/6 10/5 gidip gelio
benim daha bebişin kıyafetlerinin yarısı yıkandı yarısı duruyo çanta falan hazır değil dolap düzenlenecek oo erteleyip duruyorum bu hafta halledicem inşallahBen son enerjimle yemek yapıyorum zorlana zorlana evde küçük çocuk olunca mecbur yapıyorum hergün değişik yemek. yoksa bende kolayıma ne geliosa yapardım walla zamanda durdu sanki hiç geçmio sürekli hamilelik programına bakıyorum kaç gün geçmiş kaç gün kalmış diye
Epidural iste canim ben spinal oldum tavsiye etmem. Ayrinti verip korkutmakta istemem. Ben epidural isticem bu seferBende anestezici ile bir gorusup tam bilgi alacagim.epidural mi spinal mi sonrasinda ki olabilecek durumlar vs.ama genel istemedigim kesin
Günaydın kızlar
Dayımız almışgame of thrones izlediniz mi ,resmen hayatımın şokunu yaşadım
Ya bu insanlar niye böyle yapıyolar hiç anlamıyorum. Sırf böyle aptal insanlar yüzünden taşındım ben. Bana da "19 yaşında suriyeliler 6 tane doğuruyo allahtan bi hamile kaldın bu ne naz niyaz" diyen komşu vardı. He şey bi de her gördüğünde dudağını ısırıp "aaaaa ne kadar şişmişsin" diyen başka ni gerzek daha.Benim 30 senelik arkadasım dedi
Ben Doğumdan bir gün önce bile dışardaydım diye bir de foto attı bana o günden
Senşn resmini anneme de gösterdim o da çok bozulmuş dedi dedi
O kilo almayan gelinimiz abd ye gitti Doğum için
Orda araba kiraladı o da Doğuma kadar gezdi alışveriş yaptı
Bana da diyor ki dr bana da yat dedi Benin de suyum azdı ama dinlemedim
Sanki keyfimden yatıyorum
Evde dolu işim var bu bahar aylarında çatladım evde ama kalkınca sancı giriyor
İnsanlar can sıkıyor moral verecekleri yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?