2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Eltim cikarma değilde değiştirmiş diye biliyorum çünkü her dafasinda kafasına kakiyor
Sen sondayı çıkartma işini diyorsun ama. Bu dediğin bambaşka bişey. Sonda poşeti doldumu boşaltmak gerekiyor. Onu yakınına yaptıranda kalmadı pek. Kat görevlilerinden rica ediyorsun gelip yapıyorlar sağolsunlar:)

Dua edelim canım birsey olmaz Allahin izniyle
O bebek dogacaksa 9 ay kanamayla doguranlar oluyor
Moralini bozma yeter
Kese bozulmamis bak iyi
Kendidoktoruna mi gittin

İyi yedi yabanci daha iyi bence 1 kere göreceksin

Valla hıc saklamıyorum ben acayıp merak edıyorum ısım belırlemek öyle sevmek ıcın
Sende benim gibi erkek anneligini tatmak istiyor musun acaba Saglikli olması tabi ki herşeyden önemli ama,
Bir kızım var , bir de oglum olsa degmeyin keyfime
Kızım da kız kardeş diye tutturuyor.
İki kız annesi olmakta çok güzel olacak

Arkadaşlar Devlette acilde i test yapılıyor dediniz şikayetle mi gidiyorsunuz yoksa direkmi

Mutluluğunuz daim olsin canım
Bebeğinizle taçlansın ve artarak devam etsin.

Yok canim korkma insallah birsey olmaz. Benimde 1 kere geldi. Acile gitmistik. Doktor tekrar olabilir adet gibi olmadikca korkulacak bir sey yok demisti. Kotuyu aklina getirme hemen.
Kaçıncı haftada oldu sende canım birde kahverengimiydi ve adet sancısına benzer ağrın varmıydı?

Arkadaşlar Devlette acilde i test yapılıyor dediniz şikayetle mi gidiyorsunuz yoksa direkmi
Acile gidip gebelik testi yaptırmak istedigini belirtmen gerekiyor sadece.
Ümraniye de Ümran tıp merkezi namazgah şubesi de 20 TL ye yapıyor , aklında bulunsun canim.

Canım kalp atışını duymuşmuydun sen? Kırmızı olmadığı sürece doktorlar risk olarak görmüyo. Yat dinlen stres yapma bu üçünü yaptığın sürece bişey olmaz allahın izniyle.
Yok canım dün gitmiştim ben kese gözüktü yolc sacda dün gözükmüştü dün doktorum kalp atışı için haftaya çağırmıştı. 5+2 günlük hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…