2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar kanamam var diyorum niye kimse biley demiyor
Canım kalp atışını duymuşmuydun sen? Kırmızı olmadığı sürece doktorlar risk olarak görmüyo. Yat dinlen stres yapma bu üçünü yaptığın sürece bişey olmaz allahın izniyle.

Kızlar bugün evlilik yıl dönümümüzdü. Bende dün eşimden habersiz doktora gittim kalp atışını duyarım belki diye ona süpriz yaparım diye ama sadece görüntüsü vardı. Bende ona sessiz sinema yaptımhediye olarak videoyu gönderdim sanırım hayatımda verdiğim en anlamlı hediye bu oldu

Bozma moralini burda birsürü arkadaşın kanaması lekelenmesi oldu oluyor hala birde kim biri yazmıştı 6.7. Hafta kanamaları normal diye
Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz bol bol dua edelim
Rabbim buradaki hiçbir anne adayına hayal kırıklığı yaşatmasın eksilmeden hepimiz kazasız belasız sağlıkla miniklerimizi doğurup büyütelim inş

Eltim de araştırmada oldu uyanıkken yapmışlar ve torba dolunca değiştirmiş kaynanam ve her tartışmada hemen söyler

Canım bende de vardı dün dr gittim keseciğimi görmek için çok şükür gördüm. Dr adet kanaması gibi olmadığı ve aşırı ağrın olmadığı sürece sıkıntı olmaz, yerleşmede olabilir böyle lekelenmeler dedi. Sıkma canını sende, ne güzel keseni görmüşsün ve düzgünmüş birde

Valla ben tek kalmayida isterim cocuklarimin yaninda dursun yeter

Çok romantik

Eltim cikarma değilde değiştirmiş diye biliyorum çünkü her dafasinda kafasına kakiyor

Valla sezeryandan korkuyorum ama normal daha zor diye biliyorum çünkü canli canlı cekiyorsun

Canım benim ilk gebeliğim de iki defa yasadigim bir olaydı kahverengi lekelenme, normal adet rutinlerinde oluyordu . Çok sağlıklı bir şekilde normal doğum yaptım. Allah'ım sana da nasip etsin. İnşallah birşey olmaz bebişine sakın stres yapma , bu sürecin en büyük düşmanlarından biridir stres.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…