2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aman söylesin bırak kuzum ya sen kendi rahatına işine bak konuşursa konuşsun söylemesi kolay biliyorum ama sen onun için kimbilir neler yapıyorsun takma
Ya daha bilmiyor hamileyim söylemedim söylediğim gibi erkek erkek demeye baslicak o yüzden ama bu gün iki görümce geldi onlara diyor gelin ikiniz meyve yiyin bende orda yim demedi gel ye önceden çok uzuluyordum ama simdi fazla takmamya başladım aldim önünden cocuklarima verdim sonra yedi onlar

Amin amin canım çok korkuyorum biz bu bebek için çok uğraştık ben birde evladımı kaybettim ve 2 düşüğüm var bu bebek bize ilaç gibi gelecek inşallah. Bu yüzden çok korkuyorum kanamam durdu çok şükür ama ağrım var adet sancısı gibi bir ağrı

Pembe seklınde be kasıgım agrıoyo kalkınca suan cok kotu oldum
Bendede oldu bir kizim 5 aaylikti 4 gün sürdü ama Allah bagisladi ben hemen sütun içine 1 nasil pekmez koydum içtim ve uzandim yere ayaklarimi yatagima dik bir şekilde kaldirdm ilk iki kizimda sabaha birşey kalmadı 3. Kizim 4 gün sürdü kanamam

Canım senle günlerimiz aynı sende kanama dün olmuş bende bugün. Seninde kahverengimiydi birde ağrın oldumu öyle dayanılmayacak bi ağrıdan bahsetmiyorum adet sancısına yakın bir ağrın oldumu ? Ve doktor kalp atışı almadı bebekde gözükmüyor dedi acaba sen gördünmü bebeği?

Canım sakin ol bahsettiğin düşük kanaması değil. Lekelenme. Bir de kahverengi diyorsun. Korkma Allah’ın izniyle bir şey olmaz. İlaçların faydası olur düşük ihtimaline kanama ihtimaline karşı.
İnşallah canım benim. İnternetten araştırdım biraz kahverengi lekeden korkmayın diyorlar ama ağrımda var biraz bende bu yüzden endişeleniyorum.

Elanur4206 stres yapma cnm kendinide yorma dinlen,Allahin izni ile bisey olmaz.

4 prenses 1 prens ah şimdiden stres yapma canim valla ben gerildim burda
Ya sezeryan olmadim aslında korku değilde kimsenin diline düşmek istemediğim için söylüyorum bu bebeğimi öyle böyle özelde doğum yapmak istiyorum oda izin verirlerse bize yürüyerek 5 dk bile değil çocuklar im yanima gelsin diye çok istiyorum eltim emanet etmek istemiyorum güvenmiyorum ona

Peki adet ağrın olmuşmuydu canım bu kahverengi lekelenmen olduğunda ?

Ahh kuzum bunlar senin cennet anahtarın bunlara sabretmek kolay değil
İçine atma pat pat söyle şakayla karışık gene söyle en iyisi umursamadığın

Dua edelim canım birsey olmaz Allahin izniyle
O bebek dogacaksa 9 ay kanamayla doguranlar oluyor
Moralini bozma yeter
Kese bozulmamis bak iyi
Kendidoktoruna mi gittin
Acildeki doktora gittim canım kendi doktorun değidi. İnşallah hiç birşey olmaz canım kanaman olmadığı sürece gelme pazartesiye kadar bekle dedi pazartesi tekrar gel dedi.

Tatlım eşin yanında mı? Bi acile gitseniz iyi olur. İnş bişey yoktur ama için ferahlasın. O minicik Canlar tutundu mu zor bırakırlar anneciklerini
Evet ama emın olamıyorm yara vs mı kırmızı degıl pembe gıbıydı beklıyorum bıdaha gelırse hemen gıdıcem bugun yoruldum agrıyodu ınsallah sebebı odur

İnşallah canım benim. İnternetten araştırdım biraz kahverengi lekeden korkmayın diyorlar ama ağrımda var biraz bende bu yüzden endişeleniyorum.
Şu annelik duygusu hep bir yürek sızısı İnan. içimize düştükleri andan doğdukları ana kadar, doğunca büyüme evresinde, okul dönemleri evlilikleri falan hiç bitmeyecek bir endişe duygusu sarıyor bizi oğlum doğduğunda uyurken ben uyumayıp başında bekliyordum gözümü ayırmadan. Ya kusar boğazını tıkarsa, ya yüz üstü döner nefes alamazsa falan filan... İnan hiç bitmiyor bu kaygı. Kavuşacağız miniklerimize inanmak güçlü bir duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…