Soylemedim cok pişman oldum simdi a101 kovaliyorum yetişmez mümkün değil yani yetişirse bile benim hazirligimi ozamana bitirmem lazim
Ne harika : )) bizde yazacagiz merak edecegiz doguma gideni heyecanla bekleyecegiz. Allah o guzel gunleri gostersin hepimizeAyy kızlar 2019 nisan annelerinde dolandım biraz geçmiş mesajları okudum. Herkes tek tek doğum haberini vermiş doğum hikayesini anlatmış çok duygulandım ya. Şimdi biz 1 ay sonra yavaş yavaş doğum hikayelerimizi mi anlatıcaz? Hatta biri doğum yaparken her saat başı yazmış buraya gelişmeleri ne kadar güzel. Doğumdan sonra da kopmayalım hep destek olalım birbirimize ❤
Benim geceliklerimi annem almis kafasina gore suslu puslu : ( ben 1 duz 1 renkli pijama aldim.istanbulda misin bilmiyorum ama gecen gun osmanbeyde bir ic camasirciya girdim spor yada suslulerden model model vardi.uygun fiyatli.Kızlar ben kendim için pijama takımı bulamadımbenim evde olan takımlarım hep saten ,dantelli ve şortlu ya da ip askılı ,adam akıllı evde giyecek pijama takımım bile yok.O yüzden hem hastanede hem de evde giyebileceğim birkaç takım almam lazım.Bizim burda Koray’a baktım ama penyeleri çok kötüydü.Siz nerelerden aldınız ?
Agla.olur ole duygu gecisleri bosver.bende bambaska sebeplerden aglak ağlak geziyorum.İnanılmaz melakoliğim şu dünyada kimse tarafından sevilip önemsenmediğimi düşünüyorum. Bazen milletin çocuklarıyla konuşmalarını duyuyorum kurban olduğum falan diyo anneleri çocuklarına içim eziliyo ben hiç öyle şeyler duymuyorum annemden. Hep bi ağlama hissi var hele ki bugün.
Benim de iki tane var bu ne olacak bilmiyorum umarim normal olurBenim iki ameliyat geçmişim var bu üçüncü olacak aynı yerden kesilerek
Benim ikinci oldugu halde deli gibi korkuyorum.korku cok normal bence.hic dusunmemeye çalışıyorum bazen sinirli hallerim korkudan endiseden oluyor endiseyi bastirma ugraslari galiba : )Ben günler yaklaştıkça çok ama çok heyecanlanıyorum..
Korku var endişe var engel olamıyorum
Aslında Doğumdan felan da değil korkum tamamen ne ile karşılasacağımı bilememenin korkusu..
Bir tek mi böyleyim ?
Yarın sonuçlarım iyi çıkarsa gideceğim a101emaşallah yaa o çene nediir tam ısırmalık
oyy maşallah tosuncuk olmuş cidden iyicee
evet canım satılıyor hatta sana linkini ataym hemen
https://www.cilek.com/tr/baby-cotton-sl-cibinlik
organizerde daha geçen perşembe gelmişti belki kalmıştır bazı mağazalarında
Ben yarin gideceğim ama rahim agzina falan bakılacak ozanı gorebilirmiyim bilmiyorum umarim gösterir doktorAz kalmış senin randevunada canım,biliyorum son günler hiç geçmek bilmiyor zor okadar bekliyoruz 3-4 dakka anca görüyoruz ultrasonda
Korku yok üzerimde sadece gerginim ben ister istemez bilinçaltımda ki endise boyle dışa vuruyor diye düsünüyorumBen günler yaklaştıkça çok ama çok heyecanlanıyorum..
Aslında Doğumdan felan da değil korkum tamamen ne ile karşılasacağımı bilememenin korkusu..
Bir tek mi böyleyim ?
Aminn hamilelerin duası kabul olurmuşAmin amin ne kadar uzak okadar iyi en kısa zamanda kurtulursun inşallah
Ankaradayım canım ben ,lohusa gecelik takımı aldım,sabahlıklı filan ama pijama takımı da almam lazım ,eve gelen ,giden filan olur.Lcw’dan sipariş verdim,bir hafta sonra dikiş hatası olduğu için paramı iade ettiler,oraya da ayrı bir sinir oldumBenim geceliklerimi annem almis kafasina gore suslu puslu : ( ben 1 duz 1 renkli pijama aldim.istanbulda misin bilmiyorum ama gecen gun osmanbeyde bir ic camasirciya girdim spor yada suslulerden model model vardi.uygun fiyatli.
Waikikide de onden dugmeli spor bir model gordum yakin zamanda
Ben de çok korkuyorum,hatta özellikle akşamları ,evde durmak istemiyorum,geceleri nefesim tıkanarak uyanıyorumBen günler yaklaştıkça çok ama çok heyecanlanıyorum..
Bir tek mi böyleyim ?
Amin inşallahhNe harika : )) bizde yazacagiz merak edecegiz doguma gideni heyecanla bekleyecegiz. Allah o guzel gunleri gostersin hepimize
Canım benim annemde genel olarak soğuktur tensel temas sevmez sevgi sözcüğü kullanmaz ergenken falan çok üzülürdüm beni sevmiyor arkadaşlarımın anneleri sarılıyor öpüyor ama evlendikten sonra daha çok anladım üzerime nasıl titriyor sevdigim şeyleri alıyor hergun arıyor kızımla ilgili hayaller kuruyor . Bu hareketleri yetiyor artık söylemeyen ama gostermeye çalışan türden benim annem deİnanılmaz melakoliğim şu dünyada kimse tarafından sevilip önemsenmediğimi düşünüyorum. Bazen milletin çocuklarıyla konuşmalarını duyuyorum kurban olduğum falan diyo anneleri çocuklarına içim eziliyo ben hiç öyle şeyler duymuyorum annemden. Hep bi ağlama hissi var hele ki bugün.
Belirsizlik daha kötü demi? Benim durumum daha karışık inan. Normal doğum istiyorum ama bebeğin duruşu OP pozisyondaymış sırtı sağ tarafta doktor normal doğum olur ama zor olur uzun sürer dedi ona göre zorda olsa normal doğumdan yana ama ben zor olcağını bile bile istemiyorum. Doktor daha döner diyor inşallah döner dönerse normal olurum dönmezse sezaryen olurum bu ne zaman kesinleşir inan hiç bilmiyorumBen günler yaklaştıkça çok ama çok heyecanlanıyorum..
Bir tek mi böyleyim ?
Belirsizlik daha kötü demi? Benim durumum daha karışık inan. Normal doğum istiyorum ama bebeğin duruşu OP pozisyondaymış sırtı sağ tarafta doktor normal doğum olur ama zor olur uzun sürer dedi ona göre zorda olsa normal doğumdan yana ama ben zor olcağını bile bile istemiyorum. Doktor daha döner diyor inşallah döner dönerse normal olurum dönmezse sezaryen olurum bu ne zaman kesinleşir inan hiç bilmiyorum
Ben de çok korkuyorum,hatta özellikle akşamları ,evde durmak istemiyorum,geceleri nefesim tıkanarak uyanıyorum
Korku yok üzerimde sadece gerginim ben ister istemez bilinçaltımda ki endise boyle dışa vuruyor diye düsünüyorum
Benim ikinci oldugu halde deli gibi korkuyorum.korku cok normal bence.hic dusunmemeye çalışıyorum bazen sinirli hallerim korkudan endiseden oluyor endiseyi bastirma ugraslari galiba : )
Aynı sebepten bugün ağladım yalnız değilsin.O kadar kırgınım ki herkese kendi aileme bile çok doluyum çooooookkkİnanılmaz melakoliğim şu dünyada kimse tarafından sevilip önemsenmediğimi düşünüyorum. Bazen milletin çocuklarıyla konuşmalarını duyuyorum kurban olduğum falan diyo anneleri çocuklarına içim eziliyo ben hiç öyle şeyler duymuyorum annemden. Hep bi ağlama hissi var hele ki bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?