2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Cok haklisin canim tahmin edebiliyorum durumunu gelebilcek kimse yok mu dogum zamani senin yanina yada cocuklarla ilgilencek biri anne ?abla ?teyze ?Allah herseyi gönlüne göre versin yardimcin olsun insallah.

Canım Bol bol dinlen Dr söylemiştir zaten tuvalet dışında ayağa kalkma rabbim size bağışlasın miniğinizi bol dua et ayetel kürsi oku

Bende dün olmadı canım geçen pazartesi, cumartesi ve çarşamba oldu günde 1-2 kere peçeteye geldi. Benimde kahverengiydi canım ve adet ağrısı gibi ağrım ara ara oldu ve arada hala oluyor. Doktoruma sordum adet olacakmışsın gibi ağrı olur çok normal dedi canım. Bende de görünmedi canım daha erken çünkü en erken haftaya görülür. Bende normalde haftaya gidecektim ama lekelenme olduğu için 1 hafta öne çekip dün gittim içim çok rahatladı.

Evet ama emın olamıyorm yara vs mı kırmızı degıl pembe gıbıydı beklıyorum bıdaha gelırse hemen gıdıcem bugun yoruldum agrıyodu ınsallah sebebı odur
Sen yine de o lekelenmeyi göz ardı etme canım. Pembe olması beni de kaygılandırdı.

Reactions: BYV
Aynen öyle vallaha kuzum. Çokda güzel yazmışsın. Dua etmekten başka elimden hiç birşey gelmiyor şuan.

gıdıcem de belkı bıdaha gelmez dıye kendımı kandırıyorum
Canım sen gelsin gelmesin her ihtimale karşı git bence. Sen önlemini almış ol gerisi Allahtan. Onun izniyle sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bekleyip stresse girmem daha kötü git güzel haberler al inşallah ve mışıl mışıl uyu hemen

Canım Bol bol dinlen Dr söylemiştir zaten tuvalet dışında ayağa kalkma rabbim size bağışlasın miniğinizi bol dua et ayetel kürsi oku
Çok haklısın canım elimden zaten başka birşey gelmiyor dua etmekten başka. Rabbim her birimizin yavrusunu hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

Ozaman normal bendede gözükmemesi ve ağrılarımda normal. Rahatladım çok sağol canım. İnşallah bi sıkıntı yaşamadan alırız yavrularımızı kucağımıza.

Ozaman normal bendede gözükmemesi ve ağrılarımda normal. Rahatladım çok sağol canım. İnşallah bi sıkıntı yaşamadan alırız yavrularımızı kucağımıza.
Amiin kuzum inşallah. Rabbim isteyen herkese de nasip etsin, kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah. Öyle aklıma geldiğinde elimi karnıma koyup kuran okuyorum, salavat çekiyorum, dua ediyorum o da çok iyi geliyor bana. Tavsiye ederim

Kuran hergün okuyorum canım meryem suresini. Ayrıca hatim indirmeyide düşünüyorum inşallah. Bol bol el-musavvir çekiyorum. Elimden geleni yapıyorum gerisi takdiri ilahi.

Selamunaleykum
Bende İnsaAllah araniza katıldım.
Bundan 3 bucuk sene once Haziran annesi olmak nasip olmuştu. Simdi yine olacak
Yarin kandaki artisima bakilacak nasipse. Sizlerin çoğu atlatmistr o durumlari. Benim dogum haziran sonu gorunuyor
Rabbim hepimizin bebeklerine sag salim kavustursun bizleri .

Adet ağrısına benzer ağrı bendede var. Bende hala çok korkuyorum. Canım dua edelim başka birşey gelmiyor elimizden.
Sana ıgne verdını bana uc gunde bır vurulmam ıcın ılac bıde progstan verdı fıtıl gıbı kullan dedı. :/ pazar bıdaha cagırdı kalbını duymamız gerekıyo dedı

Canım eşin yanındaysa hemen acile gidin

Sen yine de o lekelenmeyi göz ardı etme canım. Pembe olması beni de kaygılandırdı.

Öyledir insallah yine gelirse dr a git hemen iğne falan yaparlar.cok cok dua

Jazzquell kızlar desteklerınız ıcın cok tesekkur ederım. Uc gun arayla ıgne vurulucam,fitil verdi.. kalp duymaya calıstı bebek var gozukuyo ama kalp duyulmadı pazar gunu duymamız lazım dedı benım hesabıma gore 6+6 oluyorum bugun bol dınlen lutfen hakkımda hayırlısı neyse o olsun ınsallah kotu bırseyle karsılasmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…