Cok haklisin canim tahmin edebiliyorum durumunu gelebilcek kimse yok mu dogum zamani senin yanina yada cocuklarla ilgilencek biri anne ?abla ?teyze ?Allah herseyi gönlüne göre versin yardimcin olsun insallah.Ya sezeryan olmadim aslında korku değilde kimsenin diline düşmek istemediğim için söylüyorum bu bebeğimi öyle böyle özelde doğum yapmak istiyorum oda izin verirlerse bize yürüyerek 5 dk bile değil çocuklar im yanima gelsin diye çok istiyorum eltim emanet etmek istemiyorum güvenmiyorum ona
Canım Bol bol dinlen Dr söylemiştir zaten tuvalet dışında ayağa kalkma rabbim size bağışlasın miniğinizi bol dua et ayetel kürsi okuAmin amin canım çok korkuyorum biz bu bebek için çok uğraştık ben birde evladımı kaybettim ve 2 düşüğüm var bu bebek bize ilaç gibi gelecek inşallah. Bu yüzden çok korkuyorum kanamam durdu çok şükür ama ağrım var adet sancısı gibi bir ağrı
Bende dün olmadı canım geçen pazartesi, cumartesi ve çarşamba oldu günde 1-2 kere peçeteye geldi. Benimde kahverengiydi canım ve adet ağrısı gibi ağrım ara ara oldu ve arada hala oluyor. Doktoruma sordum adet olacakmışsın gibi ağrı olur çok normal dedi canım. Bende de görünmedi canım daha erken çünkü en erken haftaya görülür. Bende normalde haftaya gidecektim ama lekelenme olduğu için 1 hafta öne çekip dün gittim içim çok rahatladı.Canım senle günlerimiz aynı sende kanama dün olmuş bende bugün. Seninde kahverengimiydi birde ağrın oldumu öyle dayanılmayacak bi ağrıdan bahsetmiyorum adet sancısına yakın bir ağrın oldumu ? Ve doktor kalp atışı almadı bebekde gözükmüyor dedi acaba sen gördünmü bebeği?
Sen yine de o lekelenmeyi göz ardı etme canım. Pembe olması beni de kaygılandırdı.Evet ama emın olamıyorm yara vs mı kırmızı degıl pembe gıbıydı beklıyorum bıdaha gelırse hemen gıdıcem bugun yoruldum agrıyodu ınsallah sebebı odur
Sen yine de o lekelenmeyi göz ardı etme canım. Pembe olması beni de kaygılandırdı.
Aynen öyle vallaha kuzum. Çokda güzel yazmışsın. Dua etmekten başka elimden hiç birşey gelmiyor şuan.Şu annelik duygusu hep bir yürek sızısı İnan. içimize düştükleri andan doğdukları ana kadar, doğunca büyüme evresinde, okul dönemleri evlilikleri falan hiç bitmeyecek bir endişe duygusu sarıyor bizioğlum doğduğunda uyurken ben uyumayıp başında bekliyordum gözümü ayırmadan. Ya kusar boğazını tıkarsa, ya yüz üstü döner nefes alamazsa falan filan... İnan hiç bitmiyor bu kaygı. Kavuşacağız miniklerimize inanmak güçlü bir duygu.
Öyledir insallah yine gelirse dr a git hemen iğne falan yaparlar.cok cok duaEvet ama emın olamıyorm yara vs mı kırmızı degıl pembe gıbıydı beklıyorum bıdaha gelırse hemen gıdıcem bugun yoruldum agrıyodu ınsallah sebebı odur
Canım sen gelsin gelmesin her ihtimale karşı git bence. Sen önlemini almış ol gerisi Allahtan. Onun izniyle sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bekleyip stresse girmem daha kötü git güzel haberler al inşallah ve mışıl mışıl uyu hemengıdıcem de belkı bıdaha gelmez dıye kendımı kandırıyorum
Çok haklısın canım elimden zaten başka birşey gelmiyor dua etmekten başka. Rabbim her birimizin yavrusunu hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.Canım Bol bol dinlen Dr söylemiştir zaten tuvalet dışında ayağa kalkma rabbim size bağışlasın miniğinizi bol dua et ayetel kürsi oku
Ozaman normal bendede gözükmemesi ve ağrılarımda normal. Rahatladım çok sağol canım. İnşallah bi sıkıntı yaşamadan alırız yavrularımızı kucağımıza.Bende dün olmadı canım geçen pazartesi, cumartesi ve çarşamba oldu günde 1-2 kere peçeteye geldi. Benimde kahverengiydi canım ve adet ağrısı gibi ağrım ara ara oldu ve arada hala oluyor. Doktoruma sordum adet olacakmışsın gibi ağrı olur çok normal dedi canım. Bende de görünmedi canım daha erken çünkü en erken haftaya görülür. Bende normalde haftaya gidecektim ama lekelenme olduğu için 1 hafta öne çekip dün gittim içim çok rahatladı.
Adet ağrısına benzer ağrı bendede var.Pembe seklınde be kasıgım agrıoyo kalkınca suan cok kotu oldum
Amiin kuzum inşallah. Rabbim isteyen herkese de nasip etsin, kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah. Öyle aklıma geldiğinde elimi karnıma koyup kuran okuyorum, salavat çekiyorum, dua ediyorum o da çok iyi geliyor bana. Tavsiye ederimOzaman normal bendede gözükmemesi ve ağrılarımda normal. Rahatladım çok sağol canım. İnşallah bi sıkıntı yaşamadan alırız yavrularımızı kucağımıza.
Kuran hergün okuyorum canım meryem suresini. Ayrıca hatim indirmeyide düşünüyorum inşallah. Bol bol el-musavvir çekiyorum. Elimden geleni yapıyorum gerisi takdiri ilahi.Amiin kuzum inşallah. Rabbim isteyen herkese de nasip etsin, kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah. Öyle aklıma geldiğinde elimi karnıma koyup kuran okuyorum, salavat çekiyorum, dua ediyorum o da çok iyi geliyor bana. Tavsiye ederim
Amin kuzum amin
Hayırlı olsun hayırlısı olsun ya kaç gundur git gel sıkıldım ondan saolasımBenim çıkmış çok şükür sağolsun doktor her testi istemiş İnşâAllah senin de değerin hayırlısı ile çıkar canım içini ferah tut
Bu arada sağlık ocagıydı dimiBenim çıkmış çok şükür sağolsun doktor her testi istemiş İnşâAllah senin de değerin hayırlısı ile çıkar canım içini ferah tut
Sana ıgne verdını bana uc gunde bır vurulmam ıcın ılac bıde progstan verdı fıtıl gıbı kullan dedı. :/ pazar bıdaha cagırdı kalbını duymamız gerekıyo dedıAdet ağrısına benzer ağrı bendede var.Bende hala çok korkuyorum. Canım dua edelim başka birşey gelmiyor elimizden.
Bendede oldu bir kizim 5 aaylikti 4 gün sürdü ama Allah bagisladi ben hemen sütun içine 1 nasil pekmez koydum içtim ve uzandim yere ayaklarimi yatagima dik bir şekilde kaldirdm ilk iki kizimda sabaha birşey kalmadı 3. Kizim 4 gün sürdü kanamam
Canım eşin yanındaysa hemen acile gidin
Sen yine de o lekelenmeyi göz ardı etme canım. Pembe olması beni de kaygılandırdı.
Öyledir insallah yine gelirse dr a git hemen iğne falan yaparlar.cok cok dua
Canım sen gelsin gelmesin her ihtimale karşı git bence. Sen önlemini almış ol gerisi Allahtan. Onun izniyle sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bekleyip stresse girmem daha kötü git güzel haberler al inşallah ve mışıl mışıl uyu hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?