7 de hastanede olucaz. Benden onceki hasta erken dogum olmus. O yuzden ilk siraya düşmüşümGaliba ben de bu gece uyuyamıycam
Normal görüyorum ama sonuçta bambaşka durum. Saat kaçta olcan canım
Aynen bende artık doğucaksa doğsun diyorum böyle tetikte beklemek stresli oluyo annemde sehir dışında çarşamba günü gelicek bari beklemişken onu beklesin diyorumAynen canım ben de öyle aman aman ağrı yok insan ister istemez bekleme halinde oluyo sürekli artık bir an önce doğurmak istiyorum
Cumartesi çatı muayenesi oldum pazar günü de affedersin wc ye gittikten sonra peçeteye akıntıyla karışık kahverengi leke geldi herhangi bi ağrıyla gelmediÜ
Nişan ağrıyla mı geliyo yoksa normal akıntı gibi mi
Evet karın bi tarafa doğru sıkışıp toplanıyor ve sertleşiyor. Düzenli mi oluyor kaç dk da bir?Kızlar lütfen ACIL YARDIM.
Şimdi bu kasılma denilen şey bebeğin bi an da kendini rahmin ortasında toplayıp karnı sıkıştırıp sonra bi an da açılması mi oluyor? Bu kaçıncı oldu bugün bunu hissediyordum sürekli. Ama acı hissim yok öyle .
Resmen önce anlamadım. Dakika saymadım. Baktım olup olup duruyor şüphelenip yeni telefona baktım. Dakikasına az sonra bakcamEvet karın bi tarafa doğru sıkışıp toplanıyor ve sertleşiyor. Düzenli mi oluyor kaç dk da bir?
Endişelenme çok acılı değilse gerçek doğum sancısı değildir büyük ihtimalle ama yine de bak bakalım düzenli mi devam ediyorResmen önce anlamadım. Dakika saymadım. Baktım olup olup duruyor şüphelenip yeni telefona baktım. Dakikasına az sonra bakcam
Evet o oluyo ama bele vuruyorsa gerçek sanci oluyorKızlar lütfen ACIL YARDIM.
Şimdi bu kasılma denilen şey bebeğin bi an da kendini rahmin ortasında toplayıp karnı sıkıştırıp sonra bi an da açılması mi oluyor? Bu kaçıncı oldu bugün bunu hissediyordum sürekli. Ama acı hissim yok öyle .
Hep nedense namaz vaktinde sahurda fazla dindarmı olacak kızım neAynen gece hareketleniyorlar hep maşallah
Hayırlı haberlerle dönmek nasip olsunGünümüz de aynı seninle , benim de yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor
Valla emzirirken çok canım yanıyor ama onları hiç çıkarmıyorum bi kez çıkardım göğüs kremi sürmek için daha çok acıdığını hissettim hemen taktım bence takmasam daha kötü olurdu.Feeling07 canım gümüş kapaklarla aran nasıl. Faydasını görüyo musun?
Benimde çarşamba yurtdisına tatile gidicek doktorum haftaya burda umarım gelene kadar bişey olmaz en son muayanede plesanta kendini bitirmeye başlamış erken gelebilir dedi ama bakalım 2 hafta daha durur inşallahBende burdayım
Yarın hastanede randevum var
Genel tahlillerim yapılacak ve doğum dosyam açılacak
Rahimde yumuşama vs var mı bakacak doktor.
Ona göre en azından bayramı geçirir miyiz Bi tahminimiz olur
Ki ben en çok doktorum tatile gidecek diye korkuyorum...
Yarın onu da soracağım
Canım götür normal değil bence bak bugün doktora gittim ben her emzirmeden sonra kaka yapıyor normalmi dedim çok iyi ne kadar çok yaparsa o kadar iyidir dedi. Bak uyandırman lazım benimki gece 1 buçuk saatte bi uyanıyo emmek için maşallah subhanallah benim sütümde çok fazla gelmeye başladı birini emzirirken diğer göğsüm sırılsıklam oluyo o halde sarılık çıktı bugün ama değeri 10du doktor endişelenicek bi değer değil zaten 5 günden sonra sarılık azalır artmaz dedi.Bizde bugün 3 günlük olduk sütüm artmaya başladı ilk iki gün çok zordu yemiyodu uyanmiyödü halada UyanmiyO şimdiye kadar 2 defa tek kakasını yaptı perşembe günü çocuk dokturun götürcem daha mı erken goturmrliuum acaba
Spinal mi oldun sen canım var mı ağrın sızın nasılsın? Öneriyor musunHerkese güzel dilekleri duaları için teşekkür ederim biz eve çıktık iyiyiz şükürdoğum yapmış arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun hayırlı mutlu hayatları olsun bebislerin doğuma girecek arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun bekleyen arkadaşlarım Allah sizi beklediğinizle mukafatlandırsın ve çabucak doğurun @shewall benim doğum sancılarım hızlı sık ve çok güçlü geldi o kasılmalardan dolayıymış o kanama çünkü kasılma şiddetliydi ama bebek ilerlemiyordu hatta hareketsizdi bebegin hareketsizliği de kordon dolanmasındanmış bebegin bacağına koluna beline boynuna dolanmış kordon hatta çift tur bazıları o yüzden yani ama burada başka Kordon dolanması olan arkadaşlarım vardı sakın endişelenmesin çünkü benimki gibi kimsenin dolanmaz heralde :) ayrıca bebekte hamilelikte de doğum anında da da sonrasında da hiç sıkıntı olmadı şükür sadece doğum normal olamadı çünkü bebek ilerleyemedi o kadar
Göğüs kremleri işe yaramıyor mu ağrıyı kesmek için peki?Valla emzirirken çok canım yanıyor ama onları hiç çıkarmıyorum bi kez çıkardım göğüs kremi sürmek için daha çok acıdığını hissettim hemen taktım bence takmasam daha kötü olurdu.
Ay inşaAllahBenimde çarşamba yurtdisına tatile gidicek doktorum haftaya burda umarım gelene kadar bişey olmaz en son muayanede plesanta kendini bitirmeye başlamış erken gelebilir dedi ama bakalım 2 hafta daha durur inşallah
MaaşAllahCanım götür normal değil bence bak bugün doktora gittim ben her emzirmeden sonra kaka yapıyor normalmi dedim çok iyi ne kadar çok yaparsa o kadar iyidir dedi. Bak uyandırman lazım benimki gece 1 buçuk saatte bi uyanıyo emmek için maşallah subhanallah benim sütümde çok fazla gelmeye başladı birini emzirirken diğer göğsüm sırılsıklam oluyo o halde sarılık çıktı bugün ama değeri 10du doktor endişelenicek bi değer değil zaten 5 günden sonra sarılık azalır artmaz dedi.
İyi bari ya sevindim işe yaramasına. Üzülürdüm işe yaramasaydıValla emzirirken çok canım yanıyor ama onları hiç çıkarmıyorum bi kez çıkardım göğüs kremi sürmek için daha çok acıdığını hissettim hemen taktım bence takmasam daha kötü olurdu.
Evet canım o, benim de sık oluyor bu aralar, doktor yalancı doğum sancısı dedi rahim doğuma hazirlaniyormus. Ama bende bebek daha kanala inmemis, o yüzden henüz sıkıntı değil benim için. Sen yine de doktoruna sor benceKızlar lütfen ACIL YARDIM.
Ben faydasını görmedim canım açıkcası gümüş kapağı daha çok etkili benceSpinal mi oldun sen canım var mı ağrın sızın nasılsın? Öneriyor musun
Göğüs kremleri işe yaramıyor mu ağrıyı kesmek için peki?
Sağol canım hepimizin sütü bol olsun inşallahMaaşAllah
Benim ilk kızımda da öyleydi
Süt bebek emdikçe artar
Bol bol emzirin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?