2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen canım ben de öyle aman aman ağrı yok insan ister istemez bekleme halinde oluyo sürekli artık bir an önce doğurmak istiyorum
Aynen bende artık doğucaksa doğsun diyorum böyle tetikte beklemek stresli oluyo annemde sehir dışında çarşamba günü gelicek bari beklemişken onu beklesin diyorum
Ü
Nişan ağrıyla mı geliyo yoksa normal akıntı gibi mi
Cumartesi çatı muayenesi oldum pazar günü de affedersin wc ye gittikten sonra peçeteye akıntıyla karışık kahverengi leke geldi herhangi bi ağrıyla gelmedi

Evet karın bi tarafa doğru sıkışıp toplanıyor ve sertleşiyor. Düzenli mi oluyor kaç dk da bir?

Evet o oluyo ama bele vuruyorsa gerçek sanci oluyor

Benimde çarşamba yurtdisına tatile gidicek doktorum haftaya burda umarım gelene kadar bişey olmaz en son muayanede plesanta kendini bitirmeye başlamış erken gelebilir dedi ama bakalım 2 hafta daha durur inşallah

Canım götür normal değil bence bak bugün doktora gittim ben her emzirmeden sonra kaka yapıyor normalmi dedim çok iyi ne kadar çok yaparsa o kadar iyidir dedi. Bak uyandırman lazım benimki gece 1 buçuk saatte bi uyanıyo emmek için maşallah subhanallah benim sütümde çok fazla gelmeye başladı birini emzirirken diğer göğsüm sırılsıklam oluyo o halde sarılık çıktı bugün ama değeri 10du doktor endişelenicek bi değer değil zaten 5 günden sonra sarılık azalır artmaz dedi.

Spinal mi oldun sen canım var mı ağrın sızın nasılsın? Öneriyor musun
Göğüs kremleri işe yaramıyor mu ağrıyı kesmek için peki?

Benimde çarşamba yurtdisına tatile gidicek doktorum haftaya burda umarım gelene kadar bişey olmaz en son muayanede plesanta kendini bitirmeye başlamış erken gelebilir dedi ama bakalım 2 hafta daha durur inşallah
Ay inşaAllah
Doktorlarımız burda olsun aman aman :)

MaaşAllah
Benim ilk kızımda da öyleydi
Süt bebek emdikçe artar
Bol bol emzirin insallah

Evet canım o, benim de sık oluyor bu aralar, doktor yalancı doğum sancısı dedi rahim doğuma hazirlaniyormus. Ama bende bebek daha kanala inmemis, o yüzden henüz sıkıntı değil benim için. Sen yine de doktoruna sor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…