Canım götür normal değil bence bak bugün doktora gittim ben her emzirmeden sonra kaka yapıyor normalmi dedim çok iyi ne kadar çok yaparsa o kadar iyidir dedi. Bak uyandırman lazım benimki gece 1 buçuk saatte bi uyanıyo emmek için maşallah subhanallah benim sütümde çok fazla gelmeye başladı birini emzirirken diğer göğsüm sırılsıklam oluyo o halde sarılık çıktı bugün ama değeri 10du doktor endişelenicek bi değer değil zaten 5 günden sonra sarılık azalır artmaz dedi.
Evet canım o, benim de sık oluyor bu aralar, doktor yalancı doğum sancısı dedi rahim doğuma hazirlaniyormus. Ama bende bebek daha kanala inmemis, o yüzden henüz sıkıntı değil benim için. Sen yine de doktoruna sor bence
Canım bence az emmiş Allah korusun sarılığı yükselebilir. Bende yeni doğum yaptım bebeğim 5 günlük bugün doktor kontrolümüz vardı sarılığı iyimiş çok şükür ilk 2 gün benim bebeğim de çok uyuyordu uyandırmakta zorlanıyordum ne yaptıysam uyanmıyordu ben de sütümü sağdım kaşıkla verdim ağzına. Ağzına verimce mecbur yutuyor zaten. 2 günden sonra kendisi de canlandı zaten ammeye başladı. Sende sağ bence sütünü çay kaşığı ile ver aç bırakmamaya çalış sarılık önemli çünkü. Bide uyandırmak in ayak tabanlarına vur
Aramızda bir gün var sadece ve bizimde yarın randevumuz var hayırlı haberler alalım inşallah canım. Benim kız geçen hafta 2,400kg gramdı bakalım bir haftada ne kadar almış zayıfı biraz
Seninle aynı gündeyiz, benim de kız. Benim daha kanala inmedi. Seninki ne alemde? Doktor, erken bekleme,daha vakti var, diyor. 39-40-41.hafta onlara odakladim kendimi. Sen?
Bebeğin gelişimi 10 gün kadar onde. İlki sezeryan olduğundan zaten sezeryan olacakti bayram haftasına bırakamam seni dedi cnm. 37+3-37+4 o civarlarda olacak kilosu 3.500 u görmüş olacak
Kizlar benimde bebisim sarilik oldu uyandiramiyorum
Gogsumde tutyorum mama da veriyorum ama az yiyor cok cok uzuluyorum yetemiyormus hisssine kapiliyorum.
Gobegimizde dusmedi ara ara kaniyor doktor bugun K vitamini aşısı vurdu kanaması için
Sizler ne durumdasınız
Lohusalara sesleniyorum inanılmaz tuhaf ve net rüyalar görüyorum hamileyken bile böyle rüyalar görmedim bide uyanınca bile gördüğüm rüyayı düşünüp duruyorum allahım korusun hepimizi 40 günü atlatırsak rahatlıcaz. Varmı benim gibi olan?