2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Maşallah canım
Hepsine şifa versin Allahım

Bende daha bekleyenlerdenim
Yarın kontrolüm var.
Doğum şekli içinde doktorum net bir şey demedi.
Haziran annesi olacağım büyük ihtimalle

Beklemeci biri daha. Allah kavuştursun hayırlı zamanda

Gittim doktora. O da yalancı sanci dedi. Umarım sağlıcakla evlatlarımızı doğururuz.

UyanmiyO işte sabahtan beri 2 defa tek emdi yarım saat 40 dakika oda
Canım bence az emmiş Allah korusun sarılığı yükselebilir. Bende yeni doğum yaptım bebeğim 5 günlük bugün doktor kontrolümüz vardı sarılığı iyimiş çok şükür ilk 2 gün benim bebeğim de çok uyuyordu uyandırmakta zorlanıyordum ne yaptıysam uyanmıyordu ben de sütümü sağdım kaşıkla verdim ağzına. Ağzına verimce mecbur yutuyor zaten. 2 günden sonra kendisi de canlandı zaten ammeye başladı. Sende sağ bence sütünü çay kaşığı ile ver aç bırakmamaya çalış sarılık önemli çünkü. Bide uyandırmak in ayak tabanlarına vur

Bende daha bekleyenlerdenim
Yarın kontrolüm var.
Doğum şekli içinde doktorum net bir şey demedi.
Haziran annesi olacağım büyük ihtimalle
Aramızda bir gün var sadece ve bizimde yarın randevumuz var hayırlı haberler alalım inşallah canım. Benim kız geçen hafta 2,400kg gramdı bakalım bir haftada ne kadar almış zayıfı biraz

Bugün bütün gün kasıklarımda ağrı vardı...
İçten bir sızlanma.
Hafif bir adet ağrısı
Hazırlık mi yapıyor ki rahim..

Herkes dogurunca sanki ben kaldim gibi oldu
Kız bebek olduğunu duyan da
"aaa kızlar erken gelir" deyip duruyor.
Bakalım hayırlısı.
Seninle aynı gündeyiz, benim de kız. Benim daha kanala inmedi. Seninki ne alemde? Doktor, erken bekleme,daha vakti var, diyor. 39-40-41.hafta onlara odakladim kendimi. Sen?

Lohusalara sesleniyorum inanılmaz tuhaf ve net rüyalar görüyorum hamileyken bile böyle rüyalar görmedim bide uyanınca bile gördüğüm rüyayı düşünüp duruyorum allahım korusun hepimizi 40 günü atlatırsak rahatlıcaz. Varmı benim gibi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…