2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım ben hiç mama vermedim ama sürekli emzirdiğim halde benimkide sarılık oldu değeri 10muş doktor yüksek değil endişelenicek bişey yok 5. Günden sonra düşer sarılık bol bol emzir dedi. Göğsünü sağ sürekli sağdıkça dahada çoğalır sütün. Humana çayı aldım ben o çok arttırıyomuş sütü bide en az 3 litre su içiyorum maşallah gayet iyi sütüm. Bize eğitimde sarılık bebekler için en iyi hastalıktır korkmayın dediler ama insan kendi evladı olunca çok korkuyor gerçekten

Aramızda bir gün var sadece ve bizimde yarın randevumuz var hayırlı haberler alalım inşallah canım. Benim kız geçen hafta 2,400kg gramdı bakalım bir haftada ne kadar almış zayıfı biraz
Inşallah güzel haberler alırız canım.
Benim kız da iyi kilo alırken geçen hafta az almıştı. Şu an ne kadar oldu bende merak ediyorum.
Sağlıklı olsunlar da inşallah. Zayıf doğsalarda toparlanirlar hemen.

Seninle aynı gündeyiz, benim de kız. Benim daha kanala inmedi. Seninki ne alemde? Doktor, erken bekleme,daha vakti var, diyor. 39-40-41.hafta onlara odakladim kendimi. Sen?
Bugün kontrolümüz var canım. Ne alemde öğreneceğiz insallah ama çok aşağıda hissetmeye başladım.

Kalsın kalabildikleri kadar mümkünse.acele etmesin küçük hanımlar

Geçmiş olsun canım k vitamini aşısını daha doğumhaneden çıkmadan yapıyorlar kardeşimin bebeğinin doğum videosunda görmüştüm tekrar mı yaptılar size acaba

Hastaneden günaydın arkadaşlar. Takip edemedim sizleri umarım hepiniz iyisinizdir.
Cuma günü doğum yaptım. Bebeğimi yanıma getirdiler ama gecesi küveze koydular hala küvezde. Ben de çıkamadım anne oteli var hastanede oradayım. 3 saate bir emziriyorum. 2400 demişti doktor ultrasonda 2300 gr doğdu. Durumu iyi ama 1 sefer şekeri düştüğünden ve düşük doğum ağırlıklı olduğundan araştırmalara devam.eve Gideceğimiz günü iple çekiyorum. Bebeğimi çok özlüyorum 3 saate bir görsem de..
Ben artık hamile değilim, hamilenin duası kabul olur derler bize de dua edin

Ayağının altını sıvazla, hafifce burnunu sık.. Hemşireler öyle yapıyor ama uyudu mu ben de uyandıramıyorum.
Benim bebeğim küvezde hem ben emziriyorum 3 saate bir hem de mama veriyorlar 10 cc bazen 20 cc.. Senin verdiğin de yetiyodur

Canım inşallah bir an önce sağlıkla evinize gidersinz minik kuzunla. Benim de perşembe olacak kısmetse 2500 gr şu an. Doktor küvöze gerek kalmaz dedi ama belli de olmuyor.. Senin doğum olduğu zaman ultrasonda kaç haftalık çıkıyordu

Canım ikinizde sağlıkla evinize dönersiniz inşallah. Emziriyor olman da çok güzel.
Allah analı babalı büyütsün.

Minnoscum gözün aydın canım doğmuş bebeğin.
Allah şifa versin kızlar ikinizin de kuzusuna.

Canım oğlumun göbeği 20. Günde düştü daha kaç gün oldu Doğum yapalı. Orayı kuru tutmak önemli. Bol bol emzir ayağını çimdikle çenesini ov ki uyansın, geçmiş olsun

Geçmiş olanın canım tez vakitte sağsalim evinize dönün inşallah

Bugün bütün gün kasıklarımda ağrı vardı...
İçten bir sızlanma.
Hafif bir adet ağrısı
Hazırlık mi yapıyor ki rahim..
Rahim kendini hazirliyordur canim
Insallah en kisa zamanda kavusun canim, Allah yardimcinz olsun

Doğuran kızlar. Doğumla kaç kilo gitti acaba. Biliyorum bebesi kucağında olanın kilo umrunda değildir ama benim hareket kabiliyetim git gide azaldığından kilo yüzünden merak ediyorum

Başta geç döllenme olduğu için sat değiştirildi. Şimdi belirlenen sat a göre de geri kalıyor fark açılmaya başladı o yüzden almaya karar verdiler
Hayırlısı olsun canım
Sağlıklı doğsun, sen besler büyütürsün annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…