Canım ben hiç mama vermedim ama sürekli emzirdiğim halde benimkide sarılık oldu değeri 10muş doktor yüksek değil endişelenicek bişey yok 5. Günden sonra düşer sarılık bol bol emzir dedi. Göğsünü sağ sürekli sağdıkça dahada çoğalır sütün. Humana çayı aldım ben o çok arttırıyomuş sütü bide en az 3 litre su içiyorum maşallah gayet iyi sütüm. Bize eğitimde sarılık bebekler için en iyi hastalıktır korkmayın dediler ama insan kendi evladı olunca çok korkuyor gerçektenKizlar benimde bebisim sarilik oldu uyandiramiyorum
Gogsumde tutyorum mama da veriyorum ama az yiyor cok cok uzuluyorum yetemiyormus hisssine kapiliyorum.
Gobegimizde dusmedi ara ara kaniyor doktor bugun K vitamini aşısı vurdu kanaması için
Sizler ne durumdasınız
Inşallah güzel haberler alırız canım.Aramızda bir gün var sadece ve bizimde yarın randevumuz var hayırlı haberler alalım inşallah canım. Benim kız geçen hafta 2,400kg gramdı bakalım bir haftada ne kadar almış zayıfı biraz
Aminnnn inşallahYarın bir çoğumuz doktora gidiyoruz
Hayırlı güzel haberlerle dönelim inşaAllah :)
Bugün kontrolümüz var canım. Ne alemde öğreneceğiz insallahSeninle aynı gündeyiz, benim de kız. Benim daha kanala inmedi. Seninki ne alemde? Doktor, erken bekleme,daha vakti var, diyor. 39-40-41.hafta onlara odakladim kendimi . Sen?
Dur bakalım daha bizler varızHerkes dogurunca sanki ben kaldim gibi oldu
Kız bebek olduğunu duyan da
"aaa kızlar erken gelir" deyip duruyor.
Bakalım hayırlısı.
Evet galiba öyle olacakSen bu riske doğuma kadar kuscan canım masallah senin bağışıklık sistemi çok iyi çalışıyormuş öyle düşünelim :)
Geçmiş olsun canım k vitamini aşısını daha doğumhaneden çıkmadan yapıyorlar kardeşimin bebeğinin doğum videosunda görmüştüm tekrar mı yaptılar size acabaKizlar benimde bebisim sarilik oldu uyandiramiyorum
Gogsumde tutyorum mama da veriyorum ama az yiyor cok cok uzuluyorum yetemiyormus hisssine kapiliyorum.
Gobegimizde dusmedi ara ara kaniyor doktor bugun K vitamini aşısı vurdu kanaması için
Sizler ne durumdasınız
Ayağının altını sıvazla, hafifce burnunu sık.. Hemşireler öyle yapıyor ama uyudu mu ben de uyandıramıyorum.Kizlar benimde bebisim sarilik oldu uyandiramiyorum
Sizler ne durumdasınız
Canım inşallah bir an önce sağlıkla evinize gidersinz minik kuzunla. Benim de perşembe olacak kısmetse 2500 gr şu an. Doktor küvöze gerek kalmaz dedi ama belli de olmuyor.. Senin doğum olduğu zaman ultrasonda kaç haftalık çıkıyorduHastaneden günaydın arkadaşlar. Takip edemedim sizleri umarım hepiniz iyisinizdir.
Cuma günü doğum yaptım. Bebeğimi yanıma getirdiler ama gecesi küveze koydular hala küvezde. Ben de çıkamadım anne oteli var hastanede oradayım. 3 saate bir emziriyorum. 2400 demişti doktor ultrasonda 2300 gr doğdu. Durumu iyi ama 1 sefer şekeri düştüğünden ve düşük doğum ağırlıklı olduğundan araştırmalara devam.eve Gideceğimiz günü iple çekiyorum. Bebeğimi çok özlüyorum 3 saate bir görsem de..
Ben artık hamile değilim, hamilenin duası kabul olur derler bize de dua edin
Canım ikinizde sağlıkla evinize dönersiniz inşallah. Emziriyor olman da çok güzel.Hastaneden günaydın arkadaşlar. Takip edemedim sizleri umarım hepiniz iyisinizdir.
Cuma günü doğum yaptım. Bebeğimi yanıma getirdiler ama gecesi küveze koydular hala küvezde. Ben de çıkamadım anne oteli var hastanede oradayım. 3 saate bir emziriyorum. 2400 demişti doktor ultrasonda 2300 gr doğdu. Durumu iyi ama 1 sefer şekeri düştüğünden ve düşük doğum ağırlıklı olduğundan araştırmalara devam.eve Gideceğimiz günü iple çekiyorum. Bebeğimi çok özlüyorum 3 saate bir görsem de..
Bu yavruların ne yapacakları belli olmuyorki. Birbirlerinin sırasını kapıyorlarDur bakalım daha bizler varız
Hastaneden günaydın arkadaşlar. Takip edemedim sizleri umarım hepiniz iyisinizdir.
Canım inşallah bir an önce sağlıkla evinize gidersinz minik kuzunla. Benim de perşembe olacak kısmetse 2500 gr şu an. Doktor küvöze gerek kalmaz dedi ama belli de olmuyor.. Senin doğum olduğu zaman ultrasonda kaç haftalık çıkıyordu
Bende lansinoh krem almıştım eğer işe yaramazsa alayim bende o kapaklardan ya sağol canımBen faydasını görmedim canım açıkcası gümüş kapağı daha çok etkili bence
Canım oğlumun göbeği 20. Günde düştü daha kaç gün oldu Doğum yapalı. Orayı kuru tutmak önemli. Bol bol emzir ayağını çimdikle çenesini ov ki uyansın, geçmiş olsunKizlar benimde bebisim sarilik oldu uyandiramiyorum
Sizler ne durumdasınız
Geçmiş olanın canım tez vakitte sağsalim evinize dönün inşallahHastaneden günaydın arkadaşlar. Takip edemedim sizleri umarım hepiniz iyisinizdir.
Rahim kendini hazirliyordur canimBugün bütün gün kasıklarımda ağrı vardı...
İçten bir sızlanma.
Hafif bir adet ağrısı
Hazırlık mi yapıyor ki rahim..
Insallah en kisa zamanda kavusun canim, Allah yardimcinz olsunHastaneden günaydın arkadaşlar. Takip edemedim sizleri umarım hepiniz iyisinizdir.
Hayırlısı olsun canımBaşta geç döllenme olduğu için sat değiştirildi. Şimdi belirlenen sat a göre de geri kalıyor fark açılmaya başladı o yüzden almaya karar verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?