2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Fizyolojik sarılık hemen hemen her bebekte oluyor üzülme sakın , güneş ışığına çıkar emzirmenin yanında, d vitamini alması iyi gelecektir..
Ayaklarını gıdıkla uyanır bebiş, hafif nemli bir bezle yüzünü sil canım.
Yenidoğan bebekler çok yemez zaten ki , emin ol yetiyordur yediği ağlamıyorsa eğer.

Doğuran kızlar. Doğumla kaç kilo gitti acaba. Biliyorum bebesi kucağında olanın kilo umrunda değildir ama benim hareket kabiliyetim git gide azaldığından kilo yüzünden merak ediyorum
O galiba kisiden kisiye degisyor hem de aldigin kg ile alakali sanirjm.. 24 kg alan arkadasim 1 haftada 10. Kg gitti demisti. 18 kg alan bi arkadasmda 40 i ciktignda 3 kg kaldi demisti. Sanirim 40 i cikana kdr %70 i fln gidiyor kilolarn
(Yani insallah oyledir ) ben de patlamak uzereym.+20 ile devam

Gözün aydın canım hayırlı evlat olsun tez zamanda şifa versin Rabbim

Kızlar benim bebek hep karnımım sağ yan tarafında bugün de o tarafa dokununca morarmış gibi acıyor niye olur böyle sizce? Normal mi acaba bilemedim korktum bende yardımcı olabilir misinizzz

Bizimkisininde değeri 10 çıktıama çok panik oldum o kadar üzüldüm ki içim sıkılıyor sanki
Geçmiş olsun canım k vitamini aşısını daha doğumhaneden çıkmadan yapıyorlar kardeşimin bebeğinin doğum videosunda görmüştüm tekrar mı yaptılar size acaba
evet tekrar yaptılar çok sağolun

Ben geldim doktordan
Kızımın beslenmesi kordon girişi yandan olduğu için normalden daha azdı hep
Buna rağmen 2.600 ü gördük çok şükür
50 cm de boyu
Çatıya bakmadı bayramdan önce gelmesin tetiklemeyelim dedi
Durabildiği kadar dursun dedi. 36+4 üm bugün
Doğum dosyam açıldı onlar da halloldu
Küçük hanım bir tur kordon dolamış boynuna
Engel değil normal doğuma dedi. Deneyeceğiz bakalım dedi
Ama ben biraz stres oldum
Umarım normal yolla kısa sürede iner, acil sezeryana gerek kalmadan

İnanın hamur gibi yoğuruyoruz uyanmıyor
Özellikle geceleri bende emziriyorum ve mama veriyoruz.
İnşallah atlatıcaz bu süreci Allah hepsine şifa versin

Canım oğlumun göbeği 20. Günde düştü daha kaç gün oldu Doğum yapalı. Orayı kuru tutmak önemli. Bol bol emzir ayağını çimdikle çenesini ov ki uyansın, geçmiş olsun
5gün oldu , kuru tutuyoruz birde kanadığı için yıkanmaması gerektiğini söyledi doktorumuz

Emziriyorum uyansın diye yapmadığım kalmıyor

Emziriyorum ayrıca mama da veriyorum.
Sarılık olduğu için uyandırmazsan kesinlikle uyanmıyor bizde gıdıklayarak yoğurarak uyandırıypruz

Merhaba kızlar yoğunluktan yorgunluktan yazamıyorum ben de. Ama okudum az önce yazdıklarınızı doğum yapan arkadaşlar yada bekleyenler Allah yardımcımız yardımcıniz olsun inşallah.

Annelik çok değişik sanki dünyanın en güzel bebeğine sahibim baktıkça sevdikçe içim titriyor .
Daha hijyenik titiz pimpirikli oldum bu aralar.

Sarilik hastaneden çıkarken 9 du . Dün baktılar 16 olmuş . Hastaneye yatırma 18 mis. Cok ağladım üzüldüm niye böyle oluyor anlamadım.
1 2 saat aralıklı sürekli emziriyorum kendi de uyanıyor uyandiramama gibi bir durum2 yok . Altına güzel yapıyor. Neden ilerliyor anlamadım.
Hastanede ilk sarılık olduğunda bebegin kanı anneyle uyumsuz babayla uyumlu ondan başladı demişlerdi. O yüzden mi geçmiyor bilmiyorum .

Yarın gene götüreceğiz inşalla h düşmüş derler

Spinal mi oldun sen canım var mı ağrın sızın nasılsın? Öneriyor musun

Göğüs kremleri işe yaramıyor mu ağrıyı kesmek için peki?
Spinal oldum evet canım ben çok memnun kaldım valla sadece kahve içmezsem başım ağrıyor o kadar günde bı sert kahve işi çözüyor, omzum tutulmuş gibi ağrıdı bı de dün sıcak havlu kapattık geçti bunların dışında da bı şikayetim olmadı çok şükür o kadar da olacak sonuçta operasyon dimi ama

Arkadaslar ilk defa nst ye giriceğim için ücret hakkında bir bilgim yok özele gidiyorum ortalama siz ne kadar verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…