2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
merhaba kızlar taşındım uzun zamandır yazamadım. doğuran arkadaşların gözüaydın beklemedekilerinse allah yardımcısı olsun. dörtte randevum var, çatı muayenesi yapılacak. biraz stresliyim ama düşünmemeye çalışıyorum.

Bebeğin gelişimi 10 gün kadar onde. İlki sezeryan olduğundan zaten sezeryan olacakti bayram haftasına bırakamam seni dedi cnm. 37+3-37+4 o civarlarda olacak kilosu 3.500 u görmüş olacak
Hmm hayırlısı olsun benimde ilki sezeryan ikinci de öyle olacağı için doktor tatile gidecek 37+4 e gün verdi erken mi değil mi kafama taktım iyice başka doktora kalmak da istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı bi şekilde doğururuz inş.

Geçmiş olsun canım aynen ameliyat oluyoruz o kadar da olsun tabii. Benimde aklımda bulunsun bunlar doğumdan sonra uygulayim bari sağol

Merhaba kızlar idrarda protein kaçağı ve tansiyon olduğu için hastanede yatmaya devam bugün idrar toplamaya başladım 24 saatlik toplanacak sonucu iyi çıkarsa dr yarın çıkartacak sonuç iyi çıkmazsa hastanede doguma kadar kalmaya devam yada sezeryan plani yapacak ins yarin çıkarım dualarınıza talibim

Maşallah ona annesi
Benim oğlum da bir tur dolanmıştı, normal doğumla doğdu canım. Hayırlısı Allahtan
Hayırlı zamanda gelsin

Arkadaslar ilk defa nst ye giriceğim için ücret hakkında bir bilgim yok özele gidiyorum ortalama siz ne kadar verdiniz

Ben 42 veriyorum canım

Güle güle otur bitirdin mi işlerini
Allah kolaylık versin güle güle kavuş bebeğine

Bi de beni düşün

Ben se özele gidiyorm ödemiyorm ama burda ödeyen arkadaşlar vardı

tasarimcibayan zamanını dolduran ilk sen olacaksın heralde yarın itibariyle.
Sağlıkla gelsin inşallah kuzun

Allah tüm bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsin.

Allah şifa versin canım

Hoşgeldin canım
İnşallah yakalanmadan atlatir kuzu sarılıgi
Kaçıncı gün oldu bugün

Selam kızlar bende dün devlette tahlil vermek için gittim nst istedi bebek yine hareketsiz ikinciyü istedi yine aynı. Akşam gel bi daha bakalım dedi yok yine aynı sabaha kadar hastanede nst takıldı serum takıldı hareketli ama istediğimiz gibi değil dedi Dr ama bi sıkıntı yok dedi geldik. Kendi doktorumda randevum vardı bugün yine girdim iki kez nst yine uyuyor yapmadığım kalmadı o kadar bulantıya rağmen yok uyuyor sıpa neden böyle oluyo ki doktorum dopler ile baktı bunda sorun olmadığı için nst çokta önemli değil dedi.

Bu arada 10 gün öncede 2200 grmdı yine aynı ölçtü Dr devletteki doktor 2400 ölçmüştü dün

Canim uzulme benimde ilk bebegim sarilik oldu esimle salya sumuk aglDik 20 gun surdu ama gecti benim sutum vardi yinede verdim mamayi bisry olmaz sen 2 saati gecirme besle ve gunese tut bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…