- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Nst için ayrı ücret ödemiyorum ben hastanede. Bende özele gidiyorumArkadaslar ilk defa nst ye giriceğim için ücret hakkında bir bilgim yok özele gidiyorum ortalama siz ne kadar verdiniz
Umarim bende ödemem canım her hafta kontrol zaten bide buna para vermem inşallahNst için ayrı ücret ödemiyorum ben hastanede. Bende özele gidiyorum
75 lira benim hastanede. diğer hastaneler daha uygun ama.Arkadaslar ilk defa nst ye giriceğim için ücret hakkında bir bilgim yok özele gidiyorum ortalama siz ne kadar verdiniz
Benim gittiğim hastanede 10 TLArkadaslar ilk defa nst ye giriceğim için ücret hakkında bir bilgim yok özele gidiyorum ortalama siz ne kadar verdiniz
Hmm hayırlısı olsun benimde ilki sezeryan ikinci de öyle olacağı için doktor tatile gidecek 37+4 e gün verdi erken mi değil mi kafama taktım iyice başka doktora kalmak da istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı bi şekilde doğururuz inş.Bebeğin gelişimi 10 gün kadar onde. İlki sezeryan olduğundan zaten sezeryan olacakti bayram haftasına bırakamam seni dedi cnm. 37+3-37+4 o civarlarda olacak kilosu 3.500 u görmüş olacak
Bi de beni düşünBir gün daha doğurmadan geçti
Ben se özele gidiyorm ödemiyorm ama burda ödeyen arkadaşlar vardıArkadaslar ilk defa nst ye giriceğim için ücret hakkında bir bilgim yok özele gidiyorum ortalama siz ne kadar verdiniz
Geçmiş olsun canım aynen ameliyat oluyoruz o kadar da olsun tabii. Benimde aklımda bulunsun bunlar doğumdan sonra uygulayim bari sağolSpinal oldum evet canım ben çok memnun kaldım valla sadece kahve içmezsem başım ağrıyor o kadar günde bı sert kahve işi çözüyor, omzum tutulmuş gibi ağrıdı bı de dün sıcak havlu kapattık geçti bunların dışında da bı şikayetim olmadı çok şükür o kadar da olacak sonuçta operasyon dimi ama
Ben geldim doktordan
Kızımın beslenmesi kordon girişi yandan olduğu için normalden daha azdı hep
Buna rağmen 2.600 ü gördük çok şükür
50 cm de boyu
Çatıya bakmadı bayramdan önce gelmesin tetiklemeyelim dedi
Durabildiği kadar dursun dedi. 36+4 üm bugün
Doğum dosyam açıldı onlar da halloldu
Küçük hanım bir tur kordon dolamış boynuna
Engel değil normal doğuma dedi. Deneyeceğiz bakalım dedi
Ama ben biraz stres oldum
Umarım normal yolla kısa sürede iner, acil sezeryana gerek kalmadan
Arkadaslar ilk defa nst ye giriceğim için ücret hakkında bir bilgim yok özele gidiyorum ortalama siz ne kadar verdiniz
merhaba kızlar taşındım uzun zamandır yazamadım. doğuran arkadaşların gözüaydın beklemedekilerinse allah yardımcısı olsun. dörtte randevum var, çatı muayenesi yapılacak. biraz stresliyim ama düşünmemeye çalışıyorum.
Bi de beni düşün
Ben se özele gidiyorm ödemiyorm ama burda ödeyen arkadaşlar vardı
Allah şifa versin canımMerhaba kızlar idrarda protein kaçağı ve tansiyon olduğu için hastanede yatmaya devam bugün idrar toplamaya başladım 24 saatlik toplanacak sonucu iyi çıkarsa dr yarın çıkartacak sonuç iyi çıkmazsa hastanede doguma kadar kalmaya devam yada sezeryan plani yapacak ins yarin çıkarım dualarınıza talibim
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar yoğunluktan yorgunluktan yazamıyorum ben de. Ama okudum az önce yazdıklarınızı doğum yapan arkadaşlar yada bekleyenler Allah yardımcımız yardımcıniz olsun inşallah.
Annelik çok değişik sanki dünyanın en güzel bebeğine sahibim baktıkça sevdikçe içim titriyor .
Daha hijyenik titiz pimpirikli oldum bu aralar.
Sarilik hastaneden çıkarken 9 du . Dün baktılar 16 olmuş . Hastaneye yatırma 18 mis. Cok ağladım üzüldüm niye böyle oluyor anlamadım.
1 2 saat aralıklı sürekli emziriyorum kendi de uyanıyor uyandiramama gibi bir durum2 yok . Altına güzel yapıyor. Neden ilerliyor anlamadım.
Hastanede ilk sarılık olduğunda bebegin kanı anneyle uyumsuz babayla uyumlu ondan başladı demişlerdi. O yüzden mi geçmiyor bilmiyorum .
Yarın gene götüreceğiz inşalla h düşmüş derler
Hayırlı olsun canımKızlar bugün günümü aldım bayram sebebiyle 17 hazirana kaldım 2.900 olmuş ekşi suratlımAllah bekleyen herkesin kucağına sağlıkla sıhhatle aldırsın bebişini
sağol canımHayırlı olsun canım
9 ay geçer de son günler geçmez diyorlardı doğruymuş gerçektenBi de beni düşün
Ben se özele gidiyorm ödemiyorm ama burda ödeyen arkadaşlar vardı
Canim uzulme benimde ilk bebegim sarilik oldu esimle salya sumuk aglDik 20 gun surdu ama gecti benim sutum vardi yinede verdim mamayi bisry olmaz sen 2 saati gecirme besle ve gunese tut bol bolKizlar benimde bebisim sarilik oldu uyandiramiyorum
Gogsumde tutyorum mama da veriyorum ama az yiyor cok cok uzuluyorum yetemiyormus hisssine kapiliyorum.
Gobegimizde dusmedi ara ara kaniyor doktor bugun K vitamini aşısı vurdu kanaması için
Sizler ne durumdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?