2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar gece emzirmesini nasil yapiyorsunuz
Kac dakika
İki memeyi de aliyormu
Biraz sag biraz sol
Sonra kaka yapiyor alt acmaca.biraz daha emiyor ve uyuyakliyor.
Toplamda yarim saat suruyor.
Tabi benim olayim uyandirmakta sariliktan dolayi zor uyaniyor.
2 saat 3 saat sonraya alarm kuruyorum yine ayni

Sağol canım inşallah etkisi olur duacın olurum valla

Diğum yapanlar hastane çantan8zda neyi alsaymışım yada boşun aalmışım dediginiz şeyler varmı merakla bekliyoruz son demlerimizde birdr doktor 2 cm açolma var dedi ağrım yok nasıl açıldı bioyorum ama bu açılma nekadar sürede ilerler kafası kanala yerleşmiş buda tetikler ama merka ediyorum ayd8nlatın beni

Kizlar
Ben oglumda ilk dogumumda 36 haftalikken acikligim baslamisti 37+5 de 3 cmle dogum yapmistim . Ama igne batmalari filan hep oldu hatta dogum yapacagim aksami yuruyemez olmustum dogum kanalina yerlestiyse her an olabilir acilmalarin yavas yavas artar sana tavsiyem eger bebegin suyu ve hareketleri iyiyse sancini evde cek suni sanci filan alma gerek olmadikca . Kizimda 7 cm acilmayla hastaneye gittim 7 cm oluncaya kadar hic bisey anlamadim . Simdi tekrar hamileyim bakalim nasil.olacak . Rabbim seni ve tum dogumu bekleyen arkadaslari bir avazda kurtarsin insaAllah ..

Demek cıbıldak aynaya daha önce hiç bakmamışım. Bugün gerçeklerle yüzleştim. Çatır çatır çatlamışım. Ne yaparsan yap Genetik dediler diye hiç bişey sürmemiştim tabi ben.

Preklampsi yani gebelik zehirlenmesi teşhisi konuldu bebek hareketleri ve tansiyon takibi yapilmasi ve preklampsi bulguları artarsa hemen doğum gerçekleşeceğinden dolayı yatırıdı
Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun, sağlıkla alırsınız inşallah bebeğinizi kucağınıza.
İdrar tahlilimde eser miktarda proteine rastlandı, ellerim ve ayaklarım sürekli ve çok fazla şiş, kilomda ani bir artış oldu ve doktor gebelik zehirlenmesi olabilir dedi. Bu idrar yolu enfeksiyonundan da kaynaklanıyor olabilir kesin bir şey yok dedi. 14 haziranda randevum var ve çok tedirginim. Tuzsuz yemekler yiyorum.
Size nasıl teşhis konuldu ve süreç nasıl ilerliyor beni biraz bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.

Sağolasın canım geçengün birdefa sancı hissettim oda şiddetli değildi hareketleri normalden fazla zaten doktorda öyle dedi bir haftada nekadar ilerler başo baskı yapıyor akıntımda çok birkaçgün öncede vajonadan üfurme sesi gibi ses gsliyirdu ama üçgündür daha çok hissediyorum orayı

Biraz sag biraz sol
Sonra kaka yapiyor alt acmaca.biraz daha emiyor ve uyuyakliyor.
Toplamda yarim saat suruyor.
Tabi benim olayim uyandirmakta sariliktan dolayi zor uyaniyor.
2 saat 3 saat sonraya alarm kuruyorum yine ayni
Bizde de durumlar ayni. Benimki de sarilik oldu ama kan uyuşmazlığından. Hem rh hem de baska bisey uysmazligi varmis.
1 gece hastanede yattik. 3 gune bir gidip kontrol oluyoruz

Sabahliklari bosuna almisim yanima. Bir kez bile üstüme gecirmedim

Ben korse koymuştum
Sezeryan ile doğum yaptım çok gereksizmiş zor yürüyordum korseyi görmek bile istemedim

Arkadaşlar hastane çantasında mama var mıydı? Varsa hangi marka mama aldınız? Karar veremedim ne alacağıma

bir de kendiniz için lohusa pedi mi aldınız, depend külot mu aldınız?

Selam kızlar iyi bayramlar herkese
Ptesi kontrolüm vardı haftalardır baş geliş pozisyonda olan bebişim ters dönmüş, dr çok şaşırdı, ben de öyle, bu saatten sonra geri döner mi sizce bu yaramaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…