2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sonuc cikti mi canim❤❤

Saol canım peki ne zaman kullanmaya başlamalı fikrin var mı?
Aslında ben göğüs için önümüzdeki ay alıp,kullanmaya başlamayı düşünüyorum.İlk çatlaklar karından değil,göğüsten oluyormuş.Benim bile 75 b de sütyeni dolduramayan göğüslerim,şimdi tam dolmaya başladı.Ben ilk memeden aldım sanırım

Kuzular moralim çok çok bozuk
Belirtiler de kaybıluyor sanki
Karnım belim ağrımıyor artık
Bazen hayal ediyorum dr mucize olmuş bebek gelişmiş diyecek diye
Bazen de sıfır ımut ne yapacağım ben modu
Sevişip de sağlıklı gebe kalabilmek mucize ötesi imiş
Çok şükür gebe kalıyorum ama ilerlemiyor
Neden neden neden diyorum psikolojik mi acaba ?
Pıhtılaşma seviyem de yüksek değil buna rağmen günde iki iğne yap dedi dr um
Neden sağlıksız oluyor gebeliklerim ....
çok çok küçük de olsa umut var ama yine olmayacak hissi çok çok fazla
Tüp benek bir defa yaptırmıştım
Hem çok masraflı hem çok meşakkatli, de um pgt ile tüp bebek öneririm dedi haftaya gel buna bir daha bakalım da dedi, çok zor geliyor tüp bebek bana
Rabbim hayırlısını verir biliyorum. AciZ bir kulum işte

Bende de insulin direnci var seker risk grubundayim yani o yuzden merak ettim
Bende normalde birşey yok anlamadım neden yüksek çıktı. Sadece süt içemem akşamları nesquikli süt içiyorum yatmadan bürde havuç suyu falan bunlar yükseltirmiş 3 gündr kestim bakalım çarşamba günü ne olacak. Hayırlısı inşallah. Dr. Birşey dedimi sana peki bu konu ile ilgili.

Kızlar bi de size bişi anlatayım. Sabaha karışı kalktığımda bi kanama yaşadım. İlk seferdi ve çok korkmuştum. Uyanmama daha 1-2 saat vardı. hep bebeğimle konuştum. Lütfen sana bişi olmamış olsun, lütfen bebeğim bana orda olduğunu hissettir dedim. Pirinç kadar boyuyla nasıl hissettirsin ama işte, bi umut aradım.
Yataktan kalkmama yakın midem bulandı. Sanırım bu bana bebeğimin "anne, ben iyiyim" mesajıydı. En azından ben ona inandım. Çünkü normalde mide bulantısı yaşayan bir gebe değilim. Kusmak bile bazen insanı nasıl mutlu ediyormuş bilemezsiniz.

Süt yukseltirmiymis hic duymamistim:)
Ben daha dr a gitmedim yarin gidicem soylerim bakalim ne dicek yazarim buraya da

sağol canım benim. zaten şuan ihtiyacım olan tek şey, 'evet onun da kanaması vardı ama doğurdu bile hikayelerini dinlemek.'
Annem bana hamile kaldığını anlamamış çünkü bildiğin üzerime şakır şakır adet görmüş. O arada abim varmış memede o süt içmeyi kesince annem dra gitmiş bu sütümü içmiyor diye öyle çıkmış gebe olduğu. Kanama olunca illa kötü birşey olmuyor bak ben olmuşum sen içini ferah tut dr le iletişim halinde ol dedikleri yap birde dua et hayırlısıylada kucağına al inşallah

Bendede 65 çıkmış o değer ama dr herşey çok güzel demişti. Umarım dr un dediği gibidir. Varsa tecrübesi olan yazsada bizde aydınlansak
Ay inşallah sonuç güzeldir, olumsuz düşünmek istemiyorum.Yarım saattir araştırıyorum iyi yazıyor ama emin olmak adına sırf sonuçları göstermek için hafta içi doktora gideceğim.
Seni de bilgilendiririm.

ne guzel
bencede ben hic bulanti yasamadim insan hamile oldugunu hissetmek icin bile katlanmak istiyor bulantılara

Allah yardımcın olsun canım,yat dinlen,sadece WC’ye kalk,yanında kimse var mı ?
genelde hep uzanıyorum canım. eşim var. ama onunda işleri var, şimdilik yanımda değil. Hiç kalkmamak ta mümkün değil. Bazen de olacağı varsa olur diyorum napiyim. Yine de dikkat ediyorum. fazla dolanmıyorum ev içinde

Ayyy kızz tüylerim diken diken oldu. Allahım hep yüzünü güldürsün inşallah

Evet canım yazdım az önce hatta 123.3 çıktı çok şükür iyiyiziki katından da fazla haftaya çarşamba bakalım kese görebilecek miyiz
Oo masaAllah guzel çıkmış ❤ haftaya gorursun insAllah canim

Lierac çatlak kremi çoğu kişi bende kullandım geneli memnun kaldı.
Ben spor geçmişi olan bir insanım , kas yığınıydım halime kaldığım da
Ben ne kullandıysam yine de çatlat oluştu ama kremler başarısız kaldı diyemem, çünkü son 3 ayda aşırı tatlı tükettim ve gereksiz bir kilo artışı oldu.
Buna sebep bende çatlak oluştu, biraz da genetik bu işler.

Benimde aynı gögüslerim büyüdü. Bende bir eczacımla konuşayım bakalım. Saolasın

Benim önceki topiğimde gebeliğinin başından sonuna kadar ara ara kanaması olan bir arkadaş vardı ve sağlık bir şekilde doğumu gerçekleşti, inşallah sende sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın bebeğini canım , olumlu düşün ve sakın stres yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…