- 30 Mart 2017
- 12.774
- 19.857
- 298
Veririm canim yarin olsun hele:))Bize de haber ver mutlakabakalım kuzucuk ne alemdeymiş doktor ne diyecek
Sonuc cikti mi canim❤❤Canım mecbur burada vereceğiz biz köyde oturuyoruz ilçe aciline gidecgzi merkeze gidersek 1.5 saat yol zaten haftaya carsamba gidecegim oraya şimdi illa iki kat değil artmışsin olsun yeter inşallah bide doktor beni pazartesi çağırdı bende izin alamayacagimdan o gün çarşamba gideceğim e artışı görmek lazım o yüzden acilde verelim dedik bilmiyorum hersey yolunda olur insallah
İnşallah canım benim... siz de dua edin benim içinÇok geçmiş olsun canım bol bol dua et. Bazıları kanamalı geçiriyor ama inan bi süre sonra oda geçiyor iyi düşün iyi olsun hep
Aslında ben göğüs için önümüzdeki ay alıp,kullanmaya başlamayı düşünüyorum.İlk çatlaklar karından değil,göğüsten oluyormuş.Benim bile 75 b de sütyeni dolduramayan göğüslerim,şimdi tam dolmaya başladı.Ben ilk memeden aldım sanırımSaol canım peki ne zaman kullanmaya başlamalı fikrin var mı?
Allah yardımcın olsun canım,yat dinlen,sadece WC’ye kalk,yanında kimse var mı ?İnşallah canım benim... siz de dua edin benim için
Bende normalde birşey yok anlamadım neden yüksek çıktı. Sadece süt içemem akşamları nesquikli süt içiyorum yatmadan bürde havuç suyu falan bunlar yükseltirmiş 3 gündr kestim bakalım çarşamba günü ne olacak. Hayırlısı inşallah. Dr. Birşey dedimi sana peki bu konu ile ilgili.Bende de insulin direnci var seker risk grubundayim yani o yuzden merak ettim
Süt yukseltirmiymis hic duymamistim:)Bende normalde birşey yok anlamadım neden yüksek çıktı. Sadece süt içemem akşamları nesquikli süt içiyorum yatmadan bürde havuç suyu falan bunlar yükseltirmiş 3 gündr kestim bakalım çarşamba günü ne olacak. Hayırlısı inşallah. Dr. Birşey dedimi sana peki bu konu ile ilgili.
Annem bana hamile kaldığını anlamamış çünkü bildiğin üzerime şakır şakır adet görmüş. O arada abim varmış memede o süt içmeyi kesince annem dra gitmiş bu sütümü içmiyor diye öyle çıkmış gebe olduğu. Kanama olunca illa kötü birşey olmuyor bak ben olmuşumsağol canım benim. zaten şuan ihtiyacım olan tek şey, 'evet onun da kanaması vardı ama doğurdu bile hikayelerini dinlemek.'
Ay inşallah sonuç güzeldir, olumsuz düşünmek istemiyorum.Yarım saattir araştırıyorum iyi yazıyor ama emin olmak adına sırf sonuçları göstermek için hafta içi doktora gideceğim.Bendede 65 çıkmış o değer ama dr herşey çok güzel demişti. Umarım dr un dediği gibidir. Varsa tecrübesi olan yazsada bizde aydınlansak
Kızlar bi de size bişi anlatayım. Sabaha karışı kalktığımda bi kanama yaşadım. İlk seferdi ve çok korkmuştum. Uyanmama daha 1-2 saat vardı. hep bebeğimle konuştum. Lütfen sana bişi olmamış olsun, lütfen bebeğim bana orda olduğunu hissettir dedim. Pirinç kadar boyuyla nasıl hissettirsin ama işte, bi umut aradım.
Yataktan kalkmama yakın midem bulandı. Sanırım bu bana bebeğimin "anne, ben iyiyim" mesajıydı. En azından ben ona inandım. Çünkü normalde mide bulantısı yaşayan bir gebe değilim. Kusmak bile bazen insanı nasıl mutlu ediyormuş bilemezsiniz.
genelde hep uzanıyorum canım. eşim var. ama onunda işleri var, şimdilik yanımda değil. Hiç kalkmamak ta mümkün değil. Bazen de olacağı varsa olur diyorum napiyim. Yine de dikkat ediyorum. fazla dolanmıyorum ev içindeAllah yardımcın olsun canım,yat dinlen,sadece WC’ye kalk,yanında kimse var mı ?
Ayyy kızz tüylerim diken diken oldu. Allahım hep yüzünü güldürsün inşallahKızlar bi de size bişi anlatayım. Sabaha karışı kalktığımda bi kanama yaşadım. İlk seferdi ve çok korkmuştum. Uyanmama daha 1-2 saat vardı. hep bebeğimle konuştum. Lütfen sana bişi olmamış olsun, lütfen bebeğim bana orda olduğunu hissettir dedim. Pirinç kadar boyuyla nasıl hissettirsin ama işte, bi umut aradım.
Yataktan kalkmama yakın midem bulandı. Sanırım bu bana bebeğimin "anne, ben iyiyim" mesajıydı. En azından ben ona inandım. Çünkü normalde mide bulantısı yaşayan bir gebe değilim. Kusmak bile bazen insanı nasıl mutlu ediyormuş bilemezsiniz.
Evet canım yazdım az önce hatta 123.3 çıktı çok şükür iyiyizSonuc cikti mi canim❤❤
Oo masaAllah guzel çıkmış ❤ haftaya gorursun insAllah canimEvet canım yazdım az önce hatta 123.3 çıktı çok şükür iyiyiziki katından da fazla haftaya çarşamba bakalım kese görebilecek miyiz
Lierac çatlak kremi çoğu kişi bende kullandım geneli memnun kaldı.Kızlar demin çatlak kreminden bahsediliyordu. 1.72 boyundayım ve 49 kiloyum hayatımda 52 den fazlada hiç olmadım. Büyük ihtimalle ben çok çatlayacam gibi geliyorne zaman kullanmaya başlamalı en iyisi hangisi tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?
Benimde aynı gögüslerim büyüdü. Bende bir eczacımla konuşayım bakalım. SaolasınAslında ben göğüs için önümüzdeki ay alıp,kullanmaya başlamayı düşünüyorum.İlk çatlaklar karından değil,göğüsten oluyormuş.Benim bile 75 b de sütyeni dolduramayan göğüslerim,şimdi tam dolmaya başladı.Ben ilk memeden aldım sanırım
Benim önceki topiğimde gebeliğinin başından sonuna kadar ara ara kanaması olan bir arkadaş vardı ve sağlık bir şekilde doğumu gerçekleşti, inşallah sende sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın bebeğini canım , olumlu düşün ve sakın stres yapma.kızlar benim gebeliğim pek iyi geçmiyor. Kanama yaşıyorum. 2 sefer iğne vuruldum. Mide bulantısıymış, baş dönmesiymiş o kadar önemsizmiş ki meğer... Kanı ilk gördüğümde çok korkmuştum. Ama zamanla ona da alışıyor insan. Hayırlısı deyip geçiyorum artık.
Bilmiyorum kızımı doğurduğum zaman yoktu o marka yeni çıktı ama memnunmuş kullananlar, araştırmak lazımSleepy hangi ulkenin biliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?