Canım ben en iyi örneğim galiba burada, kızımda da kanamam olmuştu progestan kullandım geçti. Geçen hafta yine kanamam oldu üstelik dr kese küçük bebek bir hafta geride düşme ihtimali var dediği gün olunca kesin dedim düşecek ama progestan kullanıyorum 10gündür lekelenmelerim önce kahve sonra pembe kırmızı sonra yine kahve oldu şu an üç dört gündür yok. Geçen pzts eski doktoruma gittm gayet iyi dedi bakalım. Ben de sürekli göğüslerimi elliyorum hala acıyormu diye mide bulantısına şükredeceğim aklıma gelmezdisağol canım benim. zaten şuan ihtiyacım olan tek şey, 'evet onun da kanaması vardı ama doğurdu bile hikayelerini dinlemek.'
Allahtan ümit kesilmez , şu an umutsuzluğa kapılma cancağızım her şey olacağına varıyor hayatta.Kuzular moralim çok çok bozuk
Belirtiler de kaybıluyor sanki
Karnım belim ağrımıyor artık
Bazen hayal ediyorum dr mucize olmuş bebek gelişmiş diyecek diye
Bazen de sıfır ımut ne yapacağım ben modu
Sevişip de sağlıklı gebe kalabilmek mucize ötesi imiş
Çok şükür gebe kalıyorum ama ilerlemiyor
Neden neden neden diyorumpsikolojik mi acaba ?
Pıhtılaşma seviyem de yüksek değil buna rağmen günde iki iğne yap dedi dr um
Neden sağlıksız oluyor gebeliklerim ....
çok çok küçük de olsa umut var ama yine olmayacak hissi çok çok fazla
Tüp benek bir defa yaptırmıştım
Hem çok masraflı hem çok meşakkatli, de um pgt ile tüp bebek öneririm dedi haftaya gel buna bir daha bakalım da dedi, çok zor geliyor tüp bebek bana
Rabbim hayırlısını verir biliyorum. AciZ bir kulum işte
Çarşamba gunu yani 3 gün sonra gözükür mu canim yoksa öbür hafta mı gözükürOo masaAllah guzel çıkmış ❤ haftaya gorursun insAllah canim
Canım böyle olumsuz düşüncelerle olmaz. Sen dik dur inan onaki ada anasına sıkıca tutunsun. Benimde belirtim yok ama inanıyorum orada annesinin kucağına gelmek için büyüyor. Lütfen ilk başta kendine gel ve inancını tazele bebeğinin orada olduğuna inan. Pozitif düşün pozitif olsunKuzular moralim çok çok bozuk
Hem çok masraflı hem çok meşakkatli, de um pgt ile tüp bebek öneririm dedi haftaya gel buna bir daha bakalım da dedi, çok zor geliyor tüp bebek bana
Canım gözlerim doldu okurken. Insallah saglikla kucagina alacaksin.Kızlar bi de size bişi anlatayım. Sabaha karışı kalktığımda bi kanama yaşadım. İlk seferdi ve çok korkmuştum. Uyanmama daha 1-2 saat vardı. hep bebeğimle konuştum. Lütfen sana bişi olmamış olsun, lütfen bebeğim bana orda olduğunu hissettir dedim. Pirinç kadar boyuyla nasıl hissettirsin ama işte, bi umut aradım.
Yataktan kalkmama yakın midem bulandı. Sanırım bu bana bebeğimin "anne, ben iyiyim" mesajıydı. En azından ben ona inandım. Çünkü normalde mide bulantısı yaşayan bir gebe değilim. Kusmak bile bazen insanı nasıl mutlu ediyormuş bilemezsiniz.
Canim bende daha once ayni seyleri yasamis biri olarak hislerini cok iyi anliyorum.Kuzular moralim çok çok bozuk
Şuan sağlıklı bir gebeliğim Yok dr umun dediğine göteAllahtan ümit kesilmez , şu an umutsuzluğa kapılma cancağızım her şey olacağına varıyor hayatta.
Belirti dediğin şey bünyeyle alakalı, kimi çok ağır yaşıyor kimisi hiç hissetmiyor bile.
Hamilelik boyunca hep bel ve kasık da ağrımaz.
Belki şu an sağlıklı bir gebeliğin var bu yüzden bel ağrısı vs olmuyor.
Allah sana sağlıklı , hayırlı evlat nasip etsin
Süt değilde ben sade süt içemiyorum hiç sevmem nesquik koyuyorum içine ondan yaniSüt yukseltirmiymis hic duymamistim:)
Ben daha dr a gitmedim yarin gidicem soylerim bakalim ne dicek yazarim buraya da
Geçmiş olsun doktor kontrolünde ol benim 2.bebeğimi kurtarabileceğim bir belirtim bile olmadı lekelenme kanama vs..Kızlar bi de size bişi anlatayım. Sabaha karışı kalktığımda bi kanama yaşadım. İlk seferdi ve çok korkmuştum. Uyanmama daha 1-2 saat vardı. hep bebeğimle konuştum. Lütfen sana bişi olmamış olsun, lütfen bebeğim bana orda olduğunu hissettir dedim. Pirinç kadar boyuyla nasıl hissettirsin ama işte, bi umut aradım.
Yataktan kalkmama yakın midem bulandı. Sanırım bu bana bebeğimin "anne, ben iyiyim" mesajıydı. En azından ben ona inandım. Çünkü normalde mide bulantısı yaşayan bir gebe değilim. Kusmak bile bazen insanı nasıl mutlu ediyormuş bilemezsiniz.
Tamam canım ama rvham yapıp boşuna stress yapma küçükken hepimiz kızamıkçık geçirmişizdir. Anladığım kadarıyla bu değerde zaten bu enfeksiyonu daha önce geçirip bağışıklık kazanmışmıyız sonucunu veriyor.Ay inşallah sonuç güzeldir, olumsuz düşünmek istemiyorum.Yarım saattir araştırıyorum iyi yazıyor ama emin olmak adına sırf sonuçları göstermek için hafta içi doktora gideceğim.
Seni de bilgilendiririm.
3 gun sonra gözükmez canim daha cok yeni bir dahaki carsamda gozukur diye düşünüyorumÇarşamba gunu yani 3 gün sonra gözükür mu canim yoksa öbür hafta mı gözükür
He simdi anladim kahve koy oyle de guzel oluyor:)Süt değilde ben sade süt içemiyorum hiç sevmem nesquik koyuyorum içine ondan yani
Kasinti var mi mantar.olabilirKızlar bende süt kesiği akıntı oluyo
Bende crinone jel kullanıyorum progesteron onu kullanınca dediğin gibi akıntı oluyo canımKızlar bende süt kesiği akıntı oluyo
oluyodu ben 2 gün sirkeli suyla taharet aldım daha fazlalaştı acaba söktürdümü?Kasinti var mi mantar.olabilir
onları kullanmıyorum canımBende crinone jel kullanıyorum progesteron onu kullanınca dediğin gibi akıntı oluyo canım
Ben de 80le başladım boyum 1.70 şimdiden 1 kilo aldım gibi hisseiyorum. Çok korkuyorum 10dan fazla almamam lazım ama yürüyüş yapmaya da korkuyorum offf zor iş zorrFeeling07 kuzu benide listeye ekler misin
Sat : 18 Eylül
Beklenen bat : 18 Eylül
İzmir
İlk bebek
165 boy 83 kilo:)
inşallah canım kontrolün ne zamanSağol kuzum bende geldiimmm inşallah hiç gitmem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?