2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
sağol canım benim. zaten şuan ihtiyacım olan tek şey, 'evet onun da kanaması vardı ama doğurdu bile hikayelerini dinlemek.'
Canım ben en iyi örneğim galiba burada, kızımda da kanamam olmuştu progestan kullandım geçti. Geçen hafta yine kanamam oldu üstelik dr kese küçük bebek bir hafta geride düşme ihtimali var dediği gün olunca kesin dedim düşecek ama progestan kullanıyorum 10gündür lekelenmelerim önce kahve sonra pembe kırmızı sonra yine kahve oldu şu an üç dört gündür yok. Geçen pzts eski doktoruma gittm gayet iyi dedi bakalım. Ben de sürekli göğüslerimi elliyorum hala acıyormu diye mide bulantısına şükredeceğim aklıma gelmezdi

Allahtan ümit kesilmez , şu an umutsuzluğa kapılma cancağızım her şey olacağına varıyor hayatta.
Belirti dediğin şey bünyeyle alakalı, kimi çok ağır yaşıyor kimisi hiç hissetmiyor bile.
Hamilelik boyunca hep bel ve kasık da ağrımaz.
Belki şu an sağlıklı bir gebeliğin var bu yüzden bel ağrısı vs olmuyor.
Allah sana sağlıklı , hayırlı evlat nasip etsin

Canım böyle olumsuz düşüncelerle olmaz. Sen dik dur inan onaki ada anasına sıkıca tutunsun. Benimde belirtim yok ama inanıyorum orada annesinin kucağına gelmek için büyüyor. Lütfen ilk başta kendine gel ve inancını tazele bebeğinin orada olduğuna inan. Pozitif düşün pozitif olsun

Canım gözlerim doldu okurken. Insallah saglikla kucagina alacaksin.

Canim bende daha once ayni seyleri yasamis biri olarak hislerini cok iyi anliyorum.
Umutsuz olma lutfen. Allah kimseye kaldıramayacağı dert vermezmiş. Bunu hiç unutma. Bunlarda bizim sınavımız.
Insallah hamileligin saglikla devam eder.

Şuan sağlıklı bir gebeliğim Yok dr umun dediğine göte
Kesem haftamla uyumlu ama içinde bebek göremedi

Geçmiş olsun doktor kontrolünde ol benim 2.bebeğimi kurtarabileceğim bir belirtim bile olmadı lekelenme kanama vs..
Rabbim bebeğini sana bağışlasın kuzum inşallah seninledir ve seni bırakmaz

Tamam canım ama rvham yapıp boşuna stress yapma küçükken hepimiz kızamıkçık geçirmişizdir. Anladığım kadarıyla bu değerde zaten bu enfeksiyonu daha önce geçirip bağışıklık kazanmışmıyız sonucunu veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…