- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Ilk gebeligimde Lierac kullanmistim.Kuzum ben de 50 kg ile hamile kaldım,en fazla 2 kg alabilen bir insanım,benim eczacım kendisi de hamileyken Lierac diye bir krem kullanmış,onu anlattı,çatlaklara karşı birebir dedi.Ben de internetten araştırdım,yorumlar çok başarılı.Ben büyük ihtimalle Lierac kullanıcameczane satış fiyatı 189 lira,ama Watson,gratislerde çok daha uygun fiyata bulabilirsin
Canm bak yalbz değilsin ben de son uç gündür kanama yaşyorm hala ufak ufak var herkes seferber oldu beni sakinleştirmek için memleketten annem geldi eşin zaten öyle..Arkadaşlarım hep teselli ediyor bugünler de geçecek inş diyorum dua ediyorum.Rabbim sana da güç kuvvet versin bebeğini sağlıkla al kucağına inşsağol canım benim. zaten şuan ihtiyacım olan tek şey, 'evet onun da kanaması vardı ama doğurdu bile hikayelerini dinlemek.'
Ilk zamanlar boyle korkutabiliyor bebisler.. Rabbim korusun onlari..Canm bak yalbz değilsin ben de son uç gündür kanama yaşyorm hala ufak ufak var herkes seferber oldu beni sakinleştirmek için memleketten annem geldi eşin zaten öyle..Arkadaşlarım hep teselli ediyor bugünler de geçecek inş diyorum dua ediyorum.Rabbim sana da güç kuvvet versin bebeğini sağlıkla al kucağına inş
İnşallah bakalım canim3 gun sonra gözükmez canim daha cok yeni bir dahaki carsamda gozukur diye düşünüyorum
Bende crinone jel kullanıyorum progesteron onu kullanınca dediğin gibi akıntı oluyo canım
Blmıyorum olurmu olmaz mı ama ben rahat edmiyorum bişey olcak diyeBen yüzüstü de yatıyorum birşey lur mu daha çok küçük zaten
Bende ayva aldım dün hatur hutur yiyiorum
Amiin inşallah kuzum bende sırf onun için yiyorum ama sıkıntılar beni bırakmıyo böyle hüngür hüngür ağlayasım var..Bende ayva aldım dün hatur hutur yiyiorum
Bide avakado aldık
Bide kefir
Allahım valla başla bişey için yapmam aslaa aslaaa sırf bebeğim için
Şifa olsun ona , yaraaasınnnn
Bende de akıntı oluyo ama krem gibi ..Kızlar bende süt kesiği akıntı oluyo
Hayırdırr yaaa noldu ??Amiin inşallah kuzum bende sırf onun için yiyorum ama sıkıntılar beni bırakmıyo böyle hüngür hüngür ağlayasım var..
yaaa sana da geçmiş olsun canım... inşallah atlatıcaz bu günleri.. Allah'ım sana da güç versin, bebeklerimizi bize bağışlasınCanm bak yalbz değilsin ben de son uç gündür kanama yaşyorm hala ufak ufak var herkes seferber oldu beni sakinleştirmek için memleketten annem geldi eşin zaten öyle..Arkadaşlarım hep teselli ediyor bugünler de geçecek inş diyorum dua ediyorum.Rabbim sana da güç kuvvet versin bebeğini sağlıkla al kucağına inş
Ay bende kilo aldım gibi hissediyorum ama dediğin gibi almamamız lazım çok fazla ama şu sıralar yürüyüş falan yasak bana dinlen sesi doktor daha yeni yerleşiyo ağır şeyler yapma çok ayakta kalma dedi ama böyle de ye yat ye yat zor oluyo :/Ben de 80le başladım boyum 1.70 şimdiden 1 kilo aldım gibi hisseiyorum. Çok korkuyorum 10dan fazla almamam lazım ama yürüyüş yapmaya da korkuyorum offf zor iş zorr
Canım ben tamamını sokuyorum öyle sıkıyorum çıkma olmadı hiç ama belli bi saat sonra akıntı oluyodu sadeceErolummm crnon jelin çubuğunu ne kadar içeri sokuyosun? Daha evvel yarim yapıyordum geri akiyodu
Şimdi tamamini ama korkuyorum
Sen nasi yapiyosun
inşallah canım bırakmayacak bebeğim annesini.. ne zaman onunla konuşsam arkasından midem bulanıyo.. şaka gibiGeçmiş olsun doktor kontrolünde ol benim 2.bebeğimi kurtarabileceğim bir belirtim bile olmadı lekelenme kanama vs..
Rabbim bebeğini sana bağışlasın kuzum inşallah seninledir ve seni bırakmaz
Olan oluyor kuzum hepsi de üst üste geliyoHayırdırr yaaa noldu ??
Perşembe günü canım nasipseinşallah canım kontrolün ne zaman
Ev işimi yine ?Olan oluyor kuzum hepsi de üst üste geliyo
oh yerim onun bulantılarını. benimde göğsümde sanki dersin süt akıyo gibi sızlama oluyo nasıl seviniyom var yainşallah canım bırakmayacak bebeğim annesini.. ne zaman onunla konuşsam arkasından midem bulanıyo.. şaka gibi
iyiye döndüğüne çok sevindim canım. aynen ben de mide bulantısı yaşamıyorum normalde ama keşke yaşasam da semptomların devam ettiğini bilsem diyorum. progestan şimdi 400 e çıkardı, ağızdan alıyorum. sana ağızdan mı önerdi yoksa fitil şeklinde mi önermişti?Canım ben en iyi örneğim galiba burada, kızımda da kanamam olmuştu progestan kullandım geçti. Geçen hafta yine kanamam oldu üstelik dr kese küçük bebek bir hafta geride düşme ihtimali var dediği gün olunca kesin dedim düşecek ama progestan kullanıyorum 10gündür lekelenmelerim önce kahve sonra pembe kırmızı sonra yine kahve oldu şu an üç dört gündür yok. Geçen pzts eski doktoruma gittm gayet iyi dedi bakalım. Ben de sürekli göğüslerimi elliyorum hala acıyormu diye mide bulantısına şükredeceğim aklıma gelmezdi
Hayır duymadım 6 hafta da gelmemi söyledi doktorHosgeldinkalp atisini duydnuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?