2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Allah göstermesin , inşallah sağlıklı bir gebelik yaşacaksın .
Lütfen olumsuz düşünme canım.

Öyle tabi ama insan yine üzülmekten kendini alamıyor. Yok çalışmıyorum evdeyim yatıyorum şimdi. Hayırlısı olsun inşallah. Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin insan başına gelmeden anlamiyormus gerçekten

Günaydın herkese bugün kontrole gidecekler inşallah çok güzel şeyler duyarsınız kanaması olanlarında inşallah bebekleri sıkı sıkı tutunur riskiniz kalmaz hiç dualarımdasınız

Ben akşam gideceğim inşallah bebeği görürüz geçen hafta keseyi görmüştük ne güzel birbirimize dua etmemiz :)

Ay biz napcaz böyle belirtisiz ya :)) doktora gidince yaz mutlaka.
Kaç gündür doktora gitmemek için zor duruyorum ben de belirti yok diye.
Randevum taaaa iki hafta sonra

Hayırlı olsun canım bizde bugün 6+0 ız ınsallah bizde görürüz akşam

BEnim de 5+1 de 6.2 ydi bence sorun yok yani benim doktorum yorum yapmadı sadece daha çok küçük dedi ama olumsuz birşey söylemedi yani

BEnim de 5+1 de 6.2 ydi bence sorun yok yani benim doktorum yorum yapmadı sadece daha çok küçük dedi ama olumsuz birşey söylemedi yani
Sağolun kızlar ya içimi rahatlattınız İnşâAllah öyledir sadece kenarları düzenli değil dedi haftaya belki düzelir dedi o canımı sıktı biraz İnşâAllah düzelir

Cuma günü doktora gittiğimde sat a göre 7+2 olan haftam ultrasondan sonra 6+0 oldu.Yani şu anda 6+3 üm..

Bu normal bir durum sanırım.
Daha çok değişiyor ben 2 haziran la başladım 16 haziran oldu geçen hafta 5+5 di bu hafta 6+1 görünüyor bebeğin gelişimi ilerledikçe zaman değişiyor yani bende öyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…