Düşügun şuan aynı benim yaşadıklarıma benziyor. Kahverengi lekelenmeyle başladı adet kanaması gibi devam ediyor. Ve tam da ikinci regl tarihime denk geldi bu süreç. Galiba benim de düşük le sonuçlanacak.
canım senin önceki mesajını okumuştum ama olumsuz yorum yapmak istemiyorum doktorunun dediği gibi düşük olursa sağlıksız bir bebek olduğu içindir ben kendimi öyle teselli etmiştim hakkında hayırlısı neyse o olsun canım yine de çıkmadık candan ümit kesilmez derler ya son ana kadar ümit kesme çalışıyorsan eğer rapor al yat ve dinlen ben bunları yapmamıştım
Öyle tabi ama insan yine üzülmekten kendini alamıyor. Yok çalışmıyorum evdeyim yatıyorum şimdi. Hayırlısı olsun inşallah. Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin insan başına gelmeden anlamiyormus gerçekten
Günaydın herkese bugün kontrole gidecekler inşallah çok güzel şeyler duyarsınız kanaması olanlarında inşallah bebekleri sıkı sıkı tutunur riskiniz kalmaz hiç dualarımdasınız
Benimde hiç yok belirti sadece bu sabah geç kalktım bide kalkınca hemen kahvaltı yapmamıştım kahvaltıyı hazırlarken kan şekerim düştü soğuk soğuk terledim gözlerim karardı bayılcak gibi oldum zor hazırladım kahvaltıyı buda belirti sayılır demi canım? Doktorum gel bi bakalımda için rahat etsin dedi gidicem bakalım.
Ay biz napcaz böyle belirtisiz ya :)) doktora gidince yaz mutlaka.
Kaç gündür doktora gitmemek için zor duruyorum ben de belirti yok diye.
Randevum taaaa iki hafta sonra
Güzel anneler
Bebegimi gördüm kalp atışlarını dinledim
Rabbim herkese nasip etsin. Sıkıntıları olanlar bir an önce atlatsın inşallah
6+3 ken 6+0 olduk
Haftaya carsamba tekrar gidecegim kontrole. Insallah yine saglikli gorurum bebegimi.
Kızlar merhaba ilk keseyi gördüğünüzde kaç mm'di? Kaçıncı haftada gördünüz lütfen bi bakabilir misiniz ultrason kağıtlarına ben bugün gittim tüp bebek benimki transfere göre 5+0 olması laxım son adete göre 4+3 kese boyutu 0.69 çıktı doktor kese biraz küçük dedi çok canım sıkıldı haftaya tekrar çağırdı
Sağolun kızlar ya içimi rahatlattınız İnşâAllah öyledir sadece kenarları düzenli değil dedi haftaya belki düzelir dedi o canımı sıktı biraz İnşâAllah düzelir
Daha çok değişiyor ben 2 haziran la başladım 16 haziran oldu geçen hafta 5+5 di bu hafta 6+1 görünüyor bebeğin gelişimi ilerledikçe zaman değişiyor yani bende öyle oluyo