2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Zahide küçükten mi bahsediyorsun canım ? Bende keşke Ankara’da olsam diyordum keşke doktorlar böyle yanlış algı oluşturmasalar
Eve t canım
Bilmiyorum ben onla devam etmem ama başkaları için vazgeçilmez olabilir
Birşey söylemek de istwmiyorum
Kötü diyemem ama sanırım sosyal medyada gördüğüm de kafamda çok büyük hayallerim olmuştu sanırım

Sağolun kızlar ya içimi rahatlattınız İnşâAllah öyledir sadece kenarları düzenli değil dedi haftaya belki düzelir dedi o canımı sıktı biraz İnşâAllah düzelir
Ben de ilk gittiğimde 3 mm di. Kenarları düzenli değil daha dedi. 3 gün sonra başka doktora gittim 10.5 mm ve herşey yolunda dedi.. Stres yapma desemde biliyorum zor ama yaşayan biri olarak söylüyorum henüz kesenin yapısı hakkında yorum yapmak için erken sonuçta yeni oluşuyor..

Ay biz napcaz böyle belirtisiz ya :)) doktora gidince yaz mutlaka.
Kaç gündür doktora gitmemek için zor duruyorum ben de belirti yok diye.
Randevum taaaa iki hafta sonra
Benimde 2 kasımda canım ama biraz araştırdım bu haftalarda çok belirti olmayabiliyomuş bende belki gitmem doktora bilemedim şimdi

Bendede çok olumlu bir profil oluştu ama gitme imkanım yok tabiiki.. İnşallah hepimiz gönlümüze göre bir doktorda devam ederiz canım bende memnun değilim doktorumdan kalp atışını duyunca başka bir doktora transfer olucam gibi

Ya kızlar utanarak birşey sorucam,Ağda yaptırsak birşey olurmu,çünkü ben hep ağda yaptıyorum

Sen gönlünü ferah tut bol bol dua et meryem süresini oku anlamı çok güzel gerçekten
Çok sağol canım Okuyorum hergün
Ya canım gerçekten içimi rahatlattın Allah razı olsun İnşâAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

Benimde 2 kasımda canım ama biraz araştırdım bu haftalarda çok belirti olmayabiliyomuş bende belki gitmem doktora bilemedim şimdi
Yaa bi yanım herşeyin yolunda olduğunu söylüyo. Kanama yok ağrı yok çok şükür. Ters giden bişey olsa vücudumuz sinyal verirdi.
Ama sonra internette okumaya bi başlıyorum.
Gelenler geliyor :))) Ailemde çevremde hiç belirti yaşamadan doğum yapanlar çok fazla aslında

Kalp atışını duymak için mi gideceksin?
Yok canım kalp atışını duyduk 10 gün falan oluyor doktor 3 hafta sonrasına randevu verdi ama belirtilerimin hepsi gitti bende endişelendim doktoru aradım oda gel istersen bi bakalım dedi gidip gitmemekte kararsız kaldım :/ kesin boşuna evham yapıyorum her zamanki gibi..

Benim annem, ablam, kayınvalidem hiç ama hiç belirti yaşamamışlar bulantı vs. Bende biraz ırsi olduğunu düşünüyorum bu hamileliğin.

Benim kan tahlillerinde kanda virüs gözüküyor olumlu düşünmeye , kötü düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil stres oldum
Doktorum da bu hafta yok, teli de kapalı yurtdışındaymış.
Olmadı yarın başka doktora göstereceğim sonuçları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…