2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bulantısı olan arkadaşlar neler yiyorsunuz su bile içemez oldum ne yiycem bilmiyorum mutfağa girince çok kötü oluyorum hem açım hem sürekli midem bulanıyor yiyemiyorum çok kötü durumdayım
Canım çubuk kraker , leblebi bunlar mideni tutacaktır.

Bence de başka doktora görün canım geçmiş olsun stres yapmamaya çalış bebişi düşün

Canim Allah babana şifa versin. Bir an once iyilesir umarim. Bence sende cok is yapip yorma kendini. Temizlik hic bitmez. Sen daha onemlisin.
Ayrica soylersen belki ona da moral olur

Canim ayniyiz seninle Bende tedaviyle hamile kaldim 6 haftaligiz. Arada bel agrisi ve kasiklarda sızı oluyor. Bunlar normal agrilarmis. Endise etme hic.

Saol canım bakıcam yenimahalleye yakınım ben.
17 yılım Demetevlerde geçti:))
Kızlar son yazanları hep ekledim lütfen herkes kontrol etsin bilgilerini. Yanlış, eksik bilgi varsa söyleyin düzelteyim.
Valla canım ben dahasını yazmadım. Meleğimin pıtpıtını duyayım öyle yazacağım.
Ah kıyamam sana. Sınavın bu senin. Ben öyle yorumladım canım. Sen ne kadar özverili olursan, evladında sana daha hayırlı vefalı olacak. Babana da hayatın bir dersi olmuş. Allah şifa versin ama bak yıllarca babalığını esirgediğin evladın sana bakıyor. Allah razı olsun senden. Çok büyük sevap alıyorsun. Karşılığını evladından göreceksin fazlasıyla
Kızlar merhabalarr. aranıza yeni katılıyorum...

2016 şubat annesiydim şimdi ise 2019 haziran annesi olacagım kısmetse
Ben de 2016 Şubat anneleri topicimdeydim:) ama ocakta geldi tospişim. Seni hatırlayamadım. Var mıydın orda da?

Allah korusun canım. Alacağı nefesi varsa her türlü gelir kuzun. Kötü düşünme lütfen
Ya kızlar utanarak birşey sorucam,Ağda yaptırsak birşey olurmu,çünkü ben hep ağda yaptıyorum
Yaptır canım. Hiç bişey olmaz ama steril ortamda olmasına özen göster

çok iyi ya bunun için hastane ve doktor önemli diyorsun.. instagramda gördüm sanki masaj falan yapıyorlardı
Aynen canım masajlarla yaglarla yapıyorlar mümkün yani umarım benim doktorumda benim gibi düşünüyordur :) tabi anatomi de önemli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…