2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen canım genelde sabahları oluyor dün 6da yemek yemiştim en son uyudum ve sabah 11de kalktım uzun bi süre aç kaldı vücut ee tabi bebişte sinyal verdi :)

Anaa delimi ne. Genelde öyle oluyor canım bende bi kere gittim devlete sekreterle kavga ettim ikincidede tam bana sıra geldiği vakit doktor bi hastayla kavga etti yarım saat bekledim sonra bi daha devletmi tövbe dedim.

Anaa delimi ne. Genelde öyle oluyor canım bende bi kere gittim devlete sekreterle kavga ettim ikincidede tam bana sıra geldiği vakit doktor bi hastayla kavga etti yarım saat bekledim sonra bi daha devletmi tövbe dedim.
Ay hatırlıyorum o meseleyi boşver dediğin gibi sıkıntılı yani varsa durumun özel yoksa devlette çok kaliteli işini düzgün yapanlar çok bunlar artık suistimal ediyor görevini diye düşünüyorum

Kızlar iyi akşamlar herkese. Birşey soracağım bu karın ne zaman tam olarak belli olmaya başlar. Bugün elbise giymiştim iş yerinde 1 yıl önce ayrılan bir arkadaşım gelmiş ziyarete karşıdan gördü beni kız sen hamilemisin diye bağarmaya başladı 172 boyum 49 kiloyum bildiğin kürdan birazcık göbüşüm belli oluyor ve anladı kız hemen ben şokkk

Ankara Medicana dan bahsediyorsanız bizim hiç iyi tecrübemiz yok o hastaneyle ilgili hele özel sağlık sigortanız varsa birsürü gereksiz tahlil yaptırıp insani strese sokuyorlar hiç tavsiye etmem

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. benim midem sıkıntı oluşturuyor. hep bir şiş gazlı ağrıyor. Allah izin verirse 7+0 ile çarşamba günü kalp atımı var mı diye bakacaz randevum var. iştahımı bu ağrılar kapatıyor biraz ama keşke ağrı olmasa da iştahım olsa. Bende durumlar böyle. 1 gün kaldı. bakalım kalbi atacak mı ya da atıyor mu tatlının

Ay hatırlıyorum o meseleyi boşver dediğin gibi sıkıntılı yani varsa durumun özel yoksa devlette çok kaliteli işini düzgün yapanlar çok bunlar artık suistimal ediyor görevini diye düşünüyorum
Aynen canım bizde dün annemle kayınvalideme söyledik hamile olduğumu:) eşim dedi annesine doktor muane ücreti 150 lira anne haberin olsun dedi anneside tamam oğlum vercez artık yapcak bişey yok dedi :) sanırım muane ücretinden yırttık

Demir hayat sigortayı düşünüyorum. Daha uygun içime sinen bir yer olsa düşünürüm tabiki. Ama burda devlette sıkıntılı biraz
Bak bakalım hangi hastaneleri kapsıyor hiç bilmiyorum ama güzel di içeriği okuduğum kadarıyla umarım aklına yatan doktoru bulursun :)

Ankara Medicana dan bahsediyorsanız bizim hiç iyi tecrübemiz yok o hastaneyle ilgili hele özel sağlık sigortanız varsa birsürü gereksiz tahlil yaptırıp insani strese sokuyorlar hiç tavsiye etmem
Neden ki hangi doktora gidiyordun canım sen merak ettim şimdi

Çünkü seninkiler ikiz <3 benim sağ tarafım biraz şiş ama hamile göbeği değil daha :)

Ooh ne güzel olmuş torun sonuçta bu

Çünkü seninkiler ikiz <3 benim sağ tarafım biraz şiş ama hamile göbeği değil daha :)
Yok yok ben bırda ikiz gebelik arayışı görüyorum valla hiç öyle düşünmüyorum hatta kalp atımınıda gördük sesi inşallah çarşamba duyacağız. İkiz olsa doktor söylerdi belli olur dimi yani heralde sanırsam yok kız ben bire nasıl bakacam diyom 2 hiç yapamam

Ayy gerçekten mi.. Orayı düşünüyordum henüz hiçgitmedim

Bak bakalım hangi hastaneleri kapsıyor hiç bilmiyorum ama güzel di içeriği okuduğum kadarıyla umarım aklına yatan doktoru bulursun :)
İnşallah bulurum.. Sigortadan çok uygun değil ama tek tek muayene ücreti vermekten iyidir :)

Bilmem belki belli olmaz :) şaka bi yana da o kadar zayif olunca ve biraz bile göbek insanlarda hemen o izlenimi verebilir :) bi ara bende ayni kiloydum seninle boyumuzda ayni sistiyse karnın normal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…