Sağlık sigortası varsa git ama acayip pahalı bi hastaneMedicana da doğum yapanlar çok memnun. Düşünecem doktorunu çok teşekkür ederim :)
Aynen canım genelde sabahları oluyor dün 6da yemek yemiştim en son uyudum ve sabah 11de kalktım uzun bi süre aç kaldı vücut ee tabi bebişte sinyal verdi :)Sen ara ara birşeyler at ağzına canım şimdi çocukta baskı uygulamaya başladı oda yapıyor olabilir çünkü benimde arada gözüm kararıyor olur böyle şeyler bence hani hep dalgasına başım dönüyor midem bulanıyor diyene hamilemisin derler ya ondan pay biç
Anaa delimi ne. Genelde öyle oluyor canım bende bi kere gittim devlete sekreterle kavga ettim ikincidede tam bana sıra geldiği vakit doktor bi hastayla kavga etti yarım saat bekledim sonra bi daha devletmi tövbe dedim.Ay yok normalde medicana ya gidiyorum burdaki devlete kan takibi ve ilk ultrason için gitmiştim 15 gün sonra gel demişti gitmiycektimde hep merak işte gittim ve yine pişman oldum diyelim ama akıllandım cins bi adam burdaki doktor ya arkadaşım video için kalp atışını çekiyordu sesi bir daha açarmısınız dedi adam o daha konuşmaz dedi inanabiliyomusun
Coook uzun bir süre hemde ben açlıktan uyanıyorum sabahları :)Aynen canım genelde sabahları oluyor dün 6da yemek yemiştim en son uyudum ve sabah 11de kalktım uzun bi süre aç kaldı vücut ee tabi bebişte sinyal verdi :)
Ay hatırlıyorum o meseleyi boşver dediğin gibi sıkıntılı yani varsa durumun özel yoksa devlette çok kaliteli işini düzgün yapanlar çok bunlar artık suistimal ediyor görevini diye düşünüyorumAnaa delimi ne. Genelde öyle oluyor canım bende bi kere gittim devlete sekreterle kavga ettim ikincidede tam bana sıra geldiği vakit doktor bi hastayla kavga etti yarım saat bekledim sonra bi daha devletmi tövbe dedim.
Çok saol canım aminİnşallah canım Allahım çaresiz şeyler vermesin. Geçmiş olsun
Demir hayat sigortayı düşünüyorum. Daha uygun içime sinen bir yer olsa düşünürüm tabiki. Ama burda devlette sıkıntılı birazSağlık sigortası varsa git ama acayip pahalı bi hastane
Aynen canım bizde dün annemle kayınvalideme söyledik hamile olduğumu:) eşim dedi annesine doktor muane ücreti 150 lira anne haberin olsun dedi anneside tamam oğlum vercez artık yapcak bişey yok dedi :) sanırım muane ücretinden yırttıkAy hatırlıyorum o meseleyi boşver dediğin gibi sıkıntılı yani varsa durumun özel yoksa devlette çok kaliteli işini düzgün yapanlar çok bunlar artık suistimal ediyor görevini diye düşünüyorum
Bak bakalım hangi hastaneleri kapsıyor hiç bilmiyorum ama güzel di içeriği okuduğum kadarıyla umarım aklına yatan doktoru bulursun :)Demir hayat sigortayı düşünüyorum. Daha uygun içime sinen bir yer olsa düşünürüm tabiki. Ama burda devlette sıkıntılı biraz
Neden ki hangi doktora gidiyordun canım sen merak ettim şimdiAnkara Medicana dan bahsediyorsanız bizim hiç iyi tecrübemiz yok o hastaneyle ilgili hele özel sağlık sigortanız varsa birsürü gereksiz tahlil yaptırıp insani strese sokuyorlar hiç tavsiye etmem
Çünkü seninkiler ikiz <3 benim sağ tarafım biraz şiş ama hamile göbeği değil daha :)Kızlar iyi akşamlar herkese. Birşey soracağım bu karın ne zaman tam olarak belli olmaya başlar. Bugün elbise giymiştim iş yerinde 1 yıl önce ayrılan bir arkadaşım gelmiş ziyarete karşıdan gördü beni kız sen hamilemisin diye bağarmaya başladı172 boyum 49 kiloyum bildiğin kürdan birazcık göbüşüm belli oluyor ve anladı kız hemen ben şokkk
Ooh ne güzel olmuşAynen canım bizde dün annemle kayınvalideme söyledik hamile olduğumu:) eşim dedi annesine doktor muane ücreti 150 lira anne haberin olsun dedi anneside tamam oğlum vercez artık yapcak bişey yok dedi :) sanırım muane ücretinden yırttık
Inşallah canım Rabbim yüzünüze gülsün inşallah sağlıcakla gelirCanim ben haftaya carsamba bir daha gidecegim. Benim bir once hamileligimde bebegin durumu iyi degildi kaybettik. O yuzden tekrar kontrolum var. Insallah bu sefer sorunsuz devam eder.
Yok yok ben bırda ikiz gebelik arayışı görüyorumÇünkü seninkiler ikiz <3 benim sağ tarafım biraz şiş ama hamile göbeği değil daha :)
Ayy gerçekten mi.. Orayı düşünüyordum henüz hiçgitmedimAnkara Medicana dan bahsediyorsanız bizim hiç iyi tecrübemiz yok o hastaneyle ilgili hele özel sağlık sigortanız varsa birsürü gereksiz tahlil yaptırıp insani strese sokuyorlar hiç tavsiye etmem
İnşallah bulurum.. Sigortadan çok uygun değil ama tek tek muayene ücreti vermekten iyidir :)Bak bakalım hangi hastaneleri kapsıyor hiç bilmiyorum ama güzel di içeriği okuduğum kadarıyla umarım aklına yatan doktoru bulursun :)
Bilmem belki belli olmaz :) şaka bi yana da o kadar zayif olunca ve biraz bile göbek insanlarda hemen o izlenimi verebilir :) bi ara bende ayni kiloydum seninle boyumuzda ayni sistiyse karnın normal :)Yok yok ben bırda ikiz gebelik arayışı görüyorumvalla hiç öyle düşünmüyorum hatta kalp atımınıda gördük sesi inşallah çarşamba duyacağız. İkiz olsa doktor söylerdi belli olur dimi yani heralde sanırsam yok kız ben bire nasıl bakacam diyom 2 hiç yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?