ne demek yani 1 hafta sonra mı olmuş o spermler nasıl dayanmış kalitelisi bile 5 gün dayanırmış
Çok üzüldüm canım ama herşeyde vardır bir hayır. Biran önce toplan kendini bende temmuzda düşükten kürtaj oldum şiödi yeniden hamileyim allahın izniyle gönlünü ferah tutGünaydın kızlar.
Bugün sabaha karşı düşük yaptım. Maalesef Haziran 2019 annesi olamadım. Allah yavrularınizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah rahat bir hamilelik, kolay bir doğum geçirirsiniz. Destek olduğunuz için çok teşekkür ederim
hoşbulduk teşekkür ederim senin de hayrlı olsun. daha dün duyduk kalp atışını. 22 ekim yani. ses henüz zayıf olabilir dedi ama eşim bile şiddetli şekilde duymuş gerçekten de öyleydi :)hayırlı olsun hoşgeldin :) kalp atışını ne zaman gördünüz
Canımmm , çok çok geçmiş olsun.Günaydın kızlar.
Bugün sabaha karşı düşük yaptım. Maalesef Haziran 2019 annesi olamadım. Allah yavrularınizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah rahat bir hamilelik, kolay bir doğum geçirirsiniz. Destek olduğunuz için çok teşekkür ederim
İnşallah amin canımAllahım korusun insallah bişey olmaz
Amin inşallah canım hoşgeldinbeni de aranıza alır mısınız acaba <3Feeling07
sat: 6 eylül
istanbul
28 yaşındayım
ilk çocuk
54 kilo
doğum 14.06.2018 inşallah
kese de kalp atışı da görüldü. tahlil aşamasındayım. allah hepimize bu bebekleri sağlıkla doğurmayı nasip etsin.
benımde hafif bir bulantı gelıyo gıbı oluyyoo hemen su falan içiyom geçiyoBugün itibariyle midem başladı bulantı var kusma yok. Minnoş kurabiye yerim seni anana neler yapıyosun böyleöğrendiğim günden beri sigarayı kesmiştim ama canım istiyodu bugün ondan da nefret ettim bu arada şu ifadelere bayıldım harika şeyler var
hoşbulduk teşekkür ederimAmin inşallah canım hoşgeldin
Hayirli olsun canim. Saglikla kucagina al insallah. Bebegin boyu kaç çıktı canım?hoşbulduk teşekkür ederim senin de hayrlı olsun. daha dün duyduk kalp atışını. 22 ekim yani. ses henüz zayıf olabilir dedi ama eşim bile şiddetli şekilde duymuş gerçekten de öyleydi :)
muhtemelen 1 haftaya lavaboya gidersin. senin gibi bir şekilde gidermeyi başarıyordum az evvel ilki yaşadım. zorladı baya, hoş bi şey değilmiş ama bitip çıkınca gülümsedim şükrettim. şimdi oturmuş gamsız gamsız tost yiyorumbenımde hafif bir bulantı gelıyo gıbı oluyyoo hemen su falan içiyom geçiyo
Onun harııcınde aslan gibiyim . Sadece akşam yemegınden sonra bayılıyorum o ayrı
Gece saat3 te gözler açılıyo
Ben kiiii Saat 8 de zor uyanan beeenn
Ben pazartesı gunu 9,00 da verdım .Kızlar dün sabah kan verdim sağlık ocağında adetimi 11 gün geçiyor bu gün cuma ilk randevuya gidicem ama sonuç hala çıkmamış sağlık ocaklarında beta hcg sonucu ne zaman çıkıyor ???
Bu arada çift çizgiyi gördüm zaten.
Ben fenalardayım su bile içemiyorum. Annem bana hamile kaldığında 10 kilo vermiş istifra etmekten ben de mi öyle olucam acaba. Yani kilo vermek fena olmaz diyodum ama korkunç bi mide bulantısı var ahh bu analar ne fedakar gebelikte doğduktan sonra. Allah evlatlarımızı hayırlı kadir kıymet bilen evlatlar etsin inşallahbenımde hafif bir bulantı gelıyo gıbı oluyyoo hemen su falan içiyom geçiyo
Onun harııcınde aslan gibiyim . Sadece akşam yemegınden sonra bayılıyorum o ayrı
Gece saat3 te gözler açılıyo
Ben kiiii Saat 8 de zor uyanan beeenn
aynen banada 1 hafta geride dedi geç yumurtlama olmuş muhtemelen dedi bende dedim yoo erken bile olduBu sorunun cevabını özellkle ben çok merak ediyorum canım çünkü en son ilişki tarihini biliyorum ve doktor henüz sadece keseyi gördüğü için tam hesap yapamadı ama yuvarlak verdiği tarih ilişkiden nerdeyse 1 hafta sonraya denk geliyor
muhtemelen 1 haftaya lavaboya gidersin. senin gibi bir şekilde gidermeyi başarıyordum az evvel ilki yaşadım. zorladı baya, hoş bi şey değilmiş ama bitip çıkınca gülümsedim şükrettim. şimdi oturmuş gamsız gamsız tost yiyorum
Aminn aminnnnnnnBen fenalardayım su bile içemiyorum. Annem bana hamile kaldığında 10 kilo vermiş istifra etmekten ben de mi öyle olucam acaba. Yani kilo vermek fena olmaz diyodum ama korkunç bi mide bulantısı var ahh bu analar ne fedakar gebelikte doğduktan sonra. Allah evlatlarımızı hayırlı kadir kıymet bilen evlatlar etsin inşallah
crl yazan mı bebeğin boyu oluyor? eğer oysa 0.47 cm yavrucak ya. sizin?Hayirli olsun canim. Saglikla kucagina al insallah. Bebegin boyu kaç çıktı canım?
Ne güzel maşallah :) darısı benim gibi bekleyenlerehoşbulduk teşekkür ederim senin de hayrlı olsun. daha dün duyduk kalp atışını. 22 ekim yani. ses henüz zayıf olabilir dedi ama eşim bile şiddetli şekilde duymuş gerçekten de öyleydi :)
Maşallahcrl yazan mı bebeğin boyu oluyor? eğer oysa 0.47 cm yavrucak ya. sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?