2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ne demek yani 1 hafta sonra mı olmuş o spermler nasıl dayanmış kalitelisi bile 5 gün dayanırmış

Bu sorunun cevabını özellkle ben çok merak ediyorum canım çünkü en son ilişki tarihini biliyorum ve doktor henüz sadece keseyi gördüğü için tam hesap yapamadı ama yuvarlak verdiği tarih ilişkiden nerdeyse 1 hafta sonraya denk geliyor

Çok üzüldüm canım ama herşeyde vardır bir hayır. Biran önce toplan kendini bende temmuzda düşükten kürtaj oldum şiödi yeniden hamileyim allahın izniyle gönlünü ferah tut

Canımmm , çok çok geçmiş olsun.
İnşallah yakın bir zaman da sağlıklı bir gebelik yaşar, mucizeni kucağına alırsın.
Allah bebek isteyen hiç bir kucağı boş bırakmasın inşallah.
Umarım ilerleyen zamanlar da sağlıklı bir gebelik haberini alırız.

benımde hafif bir bulantı gelıyo gıbı oluyyoo hemen su falan içiyom geçiyo
Onun harııcınde aslan gibiyim . Sadece akşam yemegınden sonra bayılıyorum o ayrı
Gece saat3 te gözler açılıyo

Ben kiiii Saat 8 de zor uyanan beeenn

Kızlar dün sabah kan verdim sağlık ocağında adetimi 11 gün geçiyor bu gün cuma ilk randevuya gidicem ama sonuç hala çıkmamış sağlık ocaklarında beta hcg sonucu ne zaman çıkıyor ???
Bu arada çift çizgiyi gördüm zaten.

Reactions: H E
hoşbulduk teşekkür ederim senin de hayrlı olsun. daha dün duyduk kalp atışını. 22 ekim yani. ses henüz zayıf olabilir dedi ama eşim bile şiddetli şekilde duymuş gerçekten de öyleydi :)
Hayirli olsun canim. Saglikla kucagina al insallah. Bebegin boyu kaç çıktı canım?

muhtemelen 1 haftaya lavaboya gidersin. senin gibi bir şekilde gidermeyi başarıyordum az evvel ilki yaşadım. zorladı baya, hoş bi şey değilmiş ama bitip çıkınca gülümsedim şükrettim. şimdi oturmuş gamsız gamsız tost yiyorum

Ben pazartesı gunu 9,00 da verdım .
Akşam 10 da sonuclarım çıktı.

Ben fenalardayım su bile içemiyorum. Annem bana hamile kaldığında 10 kilo vermiş istifra etmekten ben de mi öyle olucam acaba. Yani kilo vermek fena olmaz diyodum ama korkunç bi mide bulantısı var ahh bu analar ne fedakar gebelikte doğduktan sonra. Allah evlatlarımızı hayırlı kadir kıymet bilen evlatlar etsin inşallah

aynen banada 1 hafta geride dedi geç yumurtlama olmuş muhtemelen dedi bende dedim yoo erken bile oldu

ayy ne delice birşey yaa

Bende dun kasıklarıma ağrıyın ağrıyın ohh evladım buyuyorrrrr diyodum

Aminn aminnnnnnn

Aynı gun gözüküyor doğum tarıhlerımız ama işte bunye farkı

crl yazan mı bebeğin boyu oluyor? eğer oysa 0.47 cm yavrucak ya. sizin?
Maşallah
Evet canim o oluyor. Bende dün kontrole gittim 6+0 da yani. Kalp atisini duyduk cok sukur. 0.36 cikti boyu. Küçük mü acaba diye korktum açikcasi. Kalp atisi da dakika da 108 atiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…