- 22 Şubat 2018
- 612
- 558
- 53
- 37
Yaa ne Guzel bizim gozukmedi kalp atisi 2 hafta sonra.dedi
Teşekkür ederim canım hoşbuldumMerhaba hoşgeldiinnn
Zorlada olsa bişeyler yemeye çaliş canımMerhaba hanımlar nasılsınız? Çok mesaj birikmiş okuyamadım yine :) kese ve kalp atışı duymaya gidenler iyi haberler almışlardır umarım.
benim bulantılarım bastırdı iyice. Gece iki kere uyandım bulantıdan, sabahta kahvaltı bile yapamadım. Şİmde de pek iyi sayılmam
Teşekkür ederim canjm senin de hayırlı olsun mthfr 677ct heterozigot pai sergi homozigot cnm İnşallah bu sefer sağlıklı devam eder gebeliklerimiz clexane 0,4 corasprine cnmMerhaba hayırlı olsun kader arkadaşım bende de kan pıhtılaşması çıktı iki kayıbım var bu sefer ilk kez iğne kullanmaya başladım.
Sen hangi geninde sorun çıktı biliyormusun? Ve neler kullanıyorsun?
Sağolasın canım hoşbuldum çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsinHoşgeldin canım gözün aydın çok güzel bir duygu
hoşbuldum canım,protestoranın düşük olması canımı sıktı biraz 12-13 lerde olması gerekmiş en az umarım bebeğim tutunur.hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız
Hmm anladım ayyy oo duyguda bir başka oluyodur şimdi yaKızımı uzun dönem emzirdim canim, göğüs ucunu sıkınca süt geliyor göğsümden.
Kızım doğduğu zaman normal dogum yapmama rağmen 3 gün 1 damla bile gelmemişti . Emzirdikce artıyor zaten .
Teşekkür ederim canım hoşbuldumMerhaba, Hoş geldin aramıza
Hoşgeldin ve hayırlı olsun benimde başlarda çok üşüme vardı 4. Haftamda oldu bu dediklerin ama bulantım olmadı
Zaten doğru düzgün bişi yiyemiyorum yediğimi çıkarıyorum bari zararlı bişi yemiyimBende çok seviyorum ama narın içinde kanı sulandırıcı vitaminler varmiş çok fazla tüketmeyin dioyolar bir arkadşimin gittiği dr demiş
Herkeste düşüğe neden olcak die bişey yok ama tabi yaa olursa die korkular oluyor ve tedbir amaçlı dikkat etmeye çalişiyoz işteZaten doğru düzgün bişi yiyemiyorum yediğimi çıkarıyorum bari zararlı bişi yemiyim
Tiksinmek zorunda değilsin ki öyle dusun biraz dişimizi sıkıcaz ben hep kendimi mahvettim çocuğumun günahına giremem diye avutuyorum yazık düşün daha adamın ciğerleri bile yeni oluşuyor ve sigara dumanı giriyo öyle düşününce geciyo istek filan sonra alışıyorsun :) evin temeli gibi düşün ne kadar sağlam olursa o kadar iyi :)
Benimde 4+1de 970ti ikizmi dediler hatta demekki normalmişHayırlı olsun canım, hoş geldin aramıza
Ben de öğrendiğim de 4+1 di sanırım beta hcg 1056 dı.
Bende ankaradayım canım medicana ayla eser e gidiyorum :)ANKARA dan olanlar var mı?
Hangi hastaneye yada doktora gidiyorsunuz?
KAN PIHTILAŞMASI olan var mı gebelikte iğne kullanan?
Hangi geninizde çıktı sorun ve ne kullanıyorsunuz?
2 Kayıbım var tedirginim
Benimde mthfr 677 homozigot clexane 0,4 ve coraspin folbiol kullanıyorumTeşekkür ederim canjm senin de hayırlı olsun mthfr 677ct heterozigot pai sergi homozigot cnm İnşallah bu sefer sağlıklı devam eder gebeliklerimiz clexane 0,4 corasprine cnm
En azından ekmek gibi basit bişi yemeye çalış çünkü mide boş kalınca daha fazla bulanıyorMerhaba hanımlar nasılsınız? Çok mesaj birikmiş okuyamadım yine :) kese ve kalp atışı duymaya gidenler iyi haberler almışlardır umarım.
benim bulantılarım bastırdı iyice. Gece iki kere uyandım bulantıdan, sabahta kahvaltı bile yapamadım. Şİmde de pek iyi sayılmam
Oğluma hamileyken ilk aylar bulantım olmamıştı. Ama 17-18. Haftalarda bir başladı. Üniversite hastanesinde serumla zofran veriyorlardı anca sakinleşiyordum. 8. Aya kadar da devam etti. Bu sefer ki niye böyle anlamadım.Tüh ya senınkıler baya erken başlamış
Midenı boş bırakma süreklı bişeyler atıştır. Çerez ye az az . Meyve ye . Bol bol süt iç ..
Benım ağzım hiç boş durmaz . Ama hep sağlıklı seyler yiyorum
Ben de çıkartamıyorum ama bulanıp duruyorBulantıdan konuşamıyorum bile çıkarmıyorum ama bulantı çok balık pişiyo fırında içim fena oluyo kokudan
sağolsun eşim sevdiğim şeylerden yapmış, bir sürü kuruyemiş almış ama yiyemiyorum. Çok açım bi de.Zorlada olsa bişeyler yemeye çaliş canım
Su bile midemi bulandırıyor canım. Umarım kısa zamanda geçer yoksa yine serumsuz toparlanamayacağımEn azından ekmek gibi basit bişi yemeye çalış çünkü mide boş kalınca daha fazla bulanıyor
6. Hafta da benim de göğüs ağrım azalmıştı sonra hafif şişlik kaldı ben de çok korkmuştum sonra kalp atışını duyduk çok şükürBenimde mthfr 677 homozigot clexane 0,4 ve coraspin folbiol kullanıyorum
Amin inşallah belirtilerim azaldı şu sıra benim korkuyorum ama rahat olmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?