2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Zorlada olsa bişeyler yemeye çaliş canım

Teşekkür ederim canjm senin de hayırlı olsun mthfr 677ct heterozigot pai sergi homozigot cnm İnşallah bu sefer sağlıklı devam eder gebeliklerimiz clexane 0,4 corasprine cnm

hoşbuldum canım,protestoranın düşük olması canımı sıktı biraz 12-13 lerde olması gerekmiş en az umarım bebeğim tutunur.hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız

Benim beta 329 ken progesteron 90 dı ama doktor iyi dedi ama sizin dediğinize göre çok yüksek hala da jel kullanmaya devam ediyorum

Kızlar bu kese yuvarlak olursa cinsiyet tahmini ne oluyordu benim kese yuvarlak da bakalım tutacak mı :)

S Susuem ben sigarayı bıraktığım için gebelikte 25 kilo aldım bunda da bırakayım tek kilo alayım diyorum bir türlü tiksinemiyorum 8 haftalık oldum nerdeyse çok canım sıkılıyor
Tiksinmek zorunda değilsin ki öyle dusun biraz dişimizi sıkıcaz ben hep kendimi mahvettim çocuğumun günahına giremem diye avutuyorum yazık düşün daha adamın ciğerleri bile yeni oluşuyor ve sigara dumanı giriyo öyle düşününce geciyo istek filan sonra alışıyorsun :) evin temeli gibi düşün ne kadar sağlam olursa o kadar iyi :)

Hayırlı olsun canım, hoş geldin aramıza
Ben de öğrendiğim de 4+1 di sanırım beta hcg 1056 dı.
Benimde 4+1de 970ti ikizmi dediler hatta demekki normalmiş kızınızda nasıldı beta hcgniz hatırlıyomusunuz? Bide erkek olunca daha yüksek çıkıyor falan diyolar ama saçma geliyo bana.

ANKARA dan olanlar var mı?
Hangi hastaneye yada doktora gidiyorsunuz?

KAN PIHTILAŞMASI olan var mı gebelikte iğne kullanan?
Hangi geninizde çıktı sorun ve ne kullanıyorsunuz?

2 Kayıbım var tedirginim
Bende ankaradayım canım medicana ayla eser e gidiyorum :)

Teşekkür ederim canjm senin de hayırlı olsun mthfr 677ct heterozigot pai sergi homozigot cnm İnşallah bu sefer sağlıklı devam eder gebeliklerimiz clexane 0,4 corasprine cnm
Benimde mthfr 677 homozigot clexane 0,4 ve coraspin folbiol kullanıyorum

Amin inşallah belirtilerim azaldı şu sıra benim korkuyorum ama rahat olmaya çalışıyorum

En azından ekmek gibi basit bişi yemeye çalış çünkü mide boş kalınca daha fazla bulanıyor

Oğluma hamileyken ilk aylar bulantım olmamıştı. Ama 17-18. Haftalarda bir başladı. Üniversite hastanesinde serumla zofran veriyorlardı anca sakinleşiyordum. 8. Aya kadar da devam etti. Bu sefer ki niye böyle anlamadım.
Bulantıdan konuşamıyorum bile çıkarmıyorum ama bulantı çok balık pişiyo fırında içim fena oluyo kokudan
Ben de çıkartamıyorum ama bulanıp duruyor
Zorlada olsa bişeyler yemeye çaliş canım
sağolsun eşim sevdiğim şeylerden yapmış, bir sürü kuruyemiş almış ama yiyemiyorum. Çok açım bi de.

Benimde mthfr 677 homozigot clexane 0,4 ve coraspin folbiol kullanıyorum

Amin inşallah belirtilerim azaldı şu sıra benim korkuyorum ama rahat olmaya çalışıyorum
6. Hafta da benim de göğüs ağrım azalmıştı sonra hafif şişlik kaldı ben de çok korkmuştum sonra kalp atışını duyduk çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…