2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar cinsiyet haftasina gelene kadar evde ufak tefek testler yapıyorum internnetten bakip:)) mesela şu karbonat testini yaptim. Kabarma vs.. olmadi. Hem eglenceli geliyo hemde merakimi gecici de olsa gideriyorum:)) deneyen varmi?

Benimde 4+1de 970ti ikizmi dediler hatta demekki normalmiş kızınızda nasıldı beta hcgniz hatırlıyomusunuz? Bide erkek olunca daha yüksek çıkıyor falan diyolar ama saçma geliyo bana.
Kızım da beta hcg hatırlamıyorum canım, öğrendiğim zaman 6 haftanın üstündeydi.
Evet ablam da bana ikizdir belki deyip şakalaşıyor ama ben ihtimal vermiyorum :))

Bende Ankara'da doktor arıyorum Ayla hanım nasıl sizce anlatır mısınız?
Sakin detaycı ve ilgili diyebilirim henüz 1 kere gidebildim ama memnun ayrıldım mesela cumartesi günü gidebildik ve saat 2 randevusunu yetişmez kan sonuçlarınız ararsanız pazartesi yardımcı olurum dedi sağolsun bir mide yanmasını bile yaklaşık 3 dk anlattı bana kaslar hormonlar vs diye :)

Kizlar cinsiyet haftasina gelene kadar evde ufak tefek testler yapıyorum internnetten bakip:)) mesela şu karbonat testini yaptim. Kabarma vs.. olmadi. Hem eglenceli geliyo hemde merakimi gecici de olsa gideriyorum:)) deneyen varmi?
Hiç denemedim köpürünce hangi cinsiyet oluyor bu arada tahmini Doğum tarihimiz aynı:)

Daha erken ya çok normal nokta kadar bişey zaten ilk zamanlarda çok acele etmemek lazım kalp atışı en net 8. Haftada anlaşılır herhalde vakit hiç geçmiyor insana 2 doktora gidiyoruz her hafta birine :)
Aynen erken ama biz sabirsiziz:) sağlıklı olsunlarda bekleriz bakalim:)

ANKARA dan olanlar var mı?
Hangi hastaneye yada doktora gidiyorsunuz?

KAN PIHTILAŞMASI olan var mı gebelikte iğne kullanan?
Hangi geninizde çıktı sorun ve ne kullanıyorsunuz?

2 Kayıbım var tedirginim
Gecmis olsun oncelikle. Benimde iki kaybim var. Ahmet erdeme gidiyorum ozel muayeneye butun tetkitleri gazi univ de yaptiriyorum. Ac diye baslayan gende vardi benim. Igne kullaniyorum suan. Cok tedirginim

Ya bnm hiç midem bulanmıyor ben nasıl hamileyim anlamıyorum diğer çocuklarımda da hiç hamile olduğumu anlamadım herkes ilk aylar bulantıdan kilo verir en fazla on kilo alır ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bi iştah patlaması bi yeme arzusu hiç bişeye karşı tiksinme kesinlikle yok böyle geçiriyorum diğer hamileliklerimde böyleydi acaba bu da mı erkek olacak

Merhaba kizlar ikiz gebeligjmden oturu mide bulntisi iki kat bende burada hep ondan yakindim. Cok mesaj birikmis aralardan baktim gelenler olmus hosgeldiniz.
Geleyim sedata :) hafif hafif mideyi bos birkmayin . cubuk kraker oneriliyor ama daha cok yakmasina neden oluyor cunku asiri tuzlu. Bunlari hep yasayip gordum. Cok cok bulaniyorsa oncelikle onu dingilemek lazim cok az tuz ile patlak misir yiyin. Sonra yogurtla ekmek . bu arada nedendir bilmiyorjm mide bir tek yogurtdu kusmuyormus bende sasirdim. Diyeleim kustunuz tam kusun sonra guzel bir maden suyu icin kendinize geliyorsjnuz. Bu arada su almak bizim icin cok onemli. Yudum yudum lakir lakir su icemiyoruz daha cok midemiz bulaniyor . tavsiyem agzimizi minjk minik islatarak surekli icin . basardjm oluyor . bunun icin pet siseleri yada kapakli siseleri kullanin yaninizdan ayirmayin. Simdilik coZumlerjm bunlar . tum bebislerinizi opuyorum

Hanımlar lütfen dua edin gecen bizim gelin doğum yaptı dedim ya bebeği kuvezde kordon boynuna dolanmis nefes almakta zorlaniyor bizim gelin cam arkasında görebiliyor sadece burnundan sut veriyorlar Allah hepimizin bebeğini korusun onada dua edin bir anne için doğurduğu bebegi eline alamamak çok zor daha kucağına bile alamamış lütfen dua edin

Benimde hiç ama hiç keyfim yok mide bulantısı değil ama halsizlik bir tembellik böyle bir iç gecmelik hallerdeyim.
Kasiklarimda sancimda var..Midemde ağrıyor
Yarın doktora gideceğim tekrar
Yazdıklarının hepsi bende de var. Mutsuzum ama sebebi yok. Tat almıyorum sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…