2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gecmis olsun oncelikle. Benimde iki kaybim var. Ahmet erdeme gidiyorum ozel muayeneye butun tetkitleri gazi univ de yaptiriyorum. Ac diye baslayan gende vardi benim. Igne kullaniyorum suan. Cok tedirginim
Ben instagramda bir bayan görüyorum çok iyi bir doktor ilk doğumu bile kesisiz dikişsiz yaptiriyor

Allah yardımcısı olsun Allahım kimseyi evlatla imtihan etmesin

Bu arada biraz garip bir tavsiye olacak ama büyüklerimden duydum ilk gebeliğimde geç öğrendim ama denedim etki etti, çiğ patlican bulantıya iyi geliyor, ben normalde patlıcanı çiğ yediğim için sıkıntı olmamıştı ama bilmiyorum bi deneyin derim :)

Rabbim sifa nasip etsin . dun de esimin abisisinin cocugu oldu mideye giden boruda sorunlar varmis apar topar amliyata alindi. Hacattepede yogun bakimda . emdigi sut mideye gitmiyormus. Ve anne karninda da amniyon sivisni ememis . bu durum da anne karninda teshis edilemeyen bir seymis. Rabbim tum hastalara da bizim Zeynep bebege de sifa versin .

Amin inşallah

Tatlım anne sütünden zehirlenip olumun eşiğinden dönmüşüm ben aklında bulunsun dikkat et emzirdigin çocukta bir anormallik olduğu an doktora git mutlaka umarım birşey olmaz tabi ama yinede aklında bulunsun
Tamam canim sağol zaten.biraz daha emzirip mecbur biraktirmam lazim

Ben instagramda bir bayan görüyorum çok iyi bir doktor ilk doğumu bile kesisiz dikişsiz yaptiriyor
Ben zaten mecbur sezeryan olcam. Gecen sene bebegimi kaybettim sezeryan oldum normal yapamam. Aylin hanim sanirim bahsettiginiz. Doktor cok onemli iyi secim yapmak gerek

Bebek benim adaşım Allah oncacik bedenlerini korusun çok üzülüyorum o savunmasizlara

Çok çok üzüldüm Allah şifa versin bugünleri güzel günlerle unutsun inşallah
Amin inşallah co zor bir durum hic kucağına alamama ama doktorların sucu doğuma girmeden utrasyonla bakması lazim di bizim gelin diyor bebegin kafası cikti çekiyorlardı gelmiyordu bebek dedim iyi ki bebegin kafasına bir şey yapmamislar ikisine bir şey olmamis

Çok
çok geçmiş olsun umarım tez hayırlı haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…