2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bugün baş dönmem çok oldu. Ara ara gözüm kararır gibi oldu. Çalışan arkadaşlar günü nasıl geçiriyorsunuz. Sabah da erkenden uyandım bugün ondan mı normal mi bilemedim
Çok zor kuzum eve gidince hiç bi iş yapamıyorm erkenden yatıyorum Allahtan masa başı çalışıyorumda o çok zorlamıyor

Merhaba hoş geldin :)

insallah atlatirim bu durumu. progestan ilk kez kullandim fitil olarak sersemletiyor mu?

Ölüyorum belimin ağrısından ya bu kadar stresin içinde,bu taşımakta nasıl tutunacak yavrum bilmiyorum...

Nerde yaptırdınız tüp bebegi?
500₺ yi ayda bir mi vereceksiniz 12. Aya kadar ne sıklıkla çağırdı
Bahçeci de yaptırdım. Gebelik oluştuktan sonra kontrol ücreti 20 gün de bir 500 tl.. pozitiften sonra ilk kontrol 10 gün sonraki kontrol 10 gün sonraki kontrol 3 hafta sonra

Bana devam dedi ben hala kullaniyorum bakalim ne zaman biraktiracak iyi hadi sen kurtulmussun

Kızlar ya dün de sordum ama arada kaynadı benim soru cevap veren olursa sevinirim kese yuvarlak olunca cinsiyet tahmini ne oluyordu tutacak mi diye merak ediyorum benim kese hiç oval değil baya yuvarlak

Hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsınız inşallah.. ben de sakaryadayım doktora gittin mi kime gidiyorsun

Allah güç kuvvet versin ben evde zorlanıyorum bu süreçte halsizlik hala devam ediyor benim

Hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsınız inşallah.. ben de sakaryadayım doktora gittin mi kime gidiyorsun
Hoşbuldum canım ben de senin kime gittiğini merak ediyordum Adatıp tuba düzcana gidiyorum ilgili güler yüzlü bir doktor

Hoşbuldum canım ben de senin kime gittiğini merak ediyordum Adatıp tuba düzcana gidiyorum ilgili güler yüzlü bir doktor
Benim tedaviyle oldu henüz bi doktora karar vermedim Konak hastanesinde İlknur hanıma gittim rutin kontrollerim İstanbul’da devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…