2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayyy çok şükür canım çok sevindim
Demekki neymiş bundan sonra kendimizi durduk yere telsşlandırmıyormuşuz

Canımmm çok sevindim
Daha dur o kese dolacak pıt pıt larla sen bide o Sevinci gör
Rabbim yaşatsın inş isteyen herkese bu güzelliği
Ayy siz böyle yazınca ben daha mutlu oluyorum yanlız olmadığımı hissediyorum :) inşallah kuzum şimdi 10 gün saymaya başladık bakalım bu hamilelik süreci gerçekten sabırı öğretimi insana

Salı günü benimde ınsallah hepimizin sağlıklı geçer hamileliği bir daha ne zaman çağırdı seni doktor
Haftaya cuma inş
12. 13.haftaya kadar her hafta çağırıcam dedi tabi allah kısmet ederde o zamanları görürsek ,dr un çalışma şekli böyleymiş tabi ben bu duruma çok memnun

Anladim canim normal dedi ama gidince tekrar sorarim :)

Kızlar bizimde bugün kalp atışı için randevumuz vardı. Çok şükür duyduk kalp atışını.Kan idrar aldılar benden fakat doktora gösteremedim sonuçlar bu şekilde aranızda anlayan varmı acaba ? Keton ve hemoglobin idrarda pozitif çıkmış ne oluyor bunlar ? Bide glukoz 115 oda çok yüksek sanırım

Eklentiler

• D5ADCCEF-4897-4B8B-822B-AC4A85CA7496.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 76
  • AC40C8C2-5731-45D2-9E8B-3E889C1E7A0C.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar selam bugün normalde benim regli günüm,regli ağrısı gibi hafif bir ağrım var,az önce de günlük pes taktım ve bir kaç damla kahverengi akıntı geldi,ne yapmam lazım,neden olur?

Ahh bu mide işi ne zormuş. Ekşime bulantı gaz. Yarından itibaren laktozsuz süte başlıcam acaba süt mü beni bu kadar gaz bombasına çeviriyo

Selam kızlar ben çok mutsuzum. Herkes diyor kalp atışını duydum diye bugün kontrolüm vardı gittim heyecanla koşa koşa dr bey efendi diyorki kalbi çok güzel atıyor eee hadi ses dedim yok olmaz dedi ben kaç yıldır bu işi yapıyorum bana güven. O daha çok ufak ses duymak için ona gönderdiğim şey onu ısıtıyor ve bu onun sağlığı için iyi birşey değil. Çok sağlıklı gayet güzel büyümüş ve kalbinin atışını sende görüyorsun işte bekleyecez daha dedi dinletmedi. Gerçekten var mı böyle birşey ikileme düştüm birde 5 hafta sonra çağırdı

Ahh bu mide işi ne zormuş. Ekşime bulantı gaz. Yarından itibaren laktozsuz süte başlıcam acaba süt mü beni bu kadar gaz bombasına çeviriyo
Sütten değildir canım hamilelerin genelinde gaz var mide ekşimesine soğuk süt çok iyi geliyı benimde az öncr çok ekşidi soğuk süt içtim anında kesti tabi laktozsuz içnek daha iyi

Kızlar selam bugün normalde benim regli günüm,regli ağrısı gibi hafif bir ağrım var,az önce de günlük pes taktım ve bir kaç damla kahverengi akıntı geldi,ne yapmam lazım,neden olur?
Hamileliğin ilk bir kaç ayı regl dönemleri kahve rengi lekelenmeler normal canım.
Ama sen yine uzan istirahat et .

Wala canım doğruluğunu bilmiyorum ama sınuçta öyle bişi olsa hiç bir doktor dinletmez bemde 3 haftadan beri dinliyim diye gidiyorum bebeği bırak keseyi zor görüo ben doktorumu değiştircem . Sende stres yapma en azında bebişi in iyimiş

Kanı aç karnına mı verdin cnm önceki akşamdan yoğun tatlı bişey yedin mi

kizlar crinone jel ile araniz nasil? benim iki gundur yarisi giriyo sonra gitmiyor cok zorlamayayim diyorum ama kullanmam gerek. sizde de oldu mu ayni sey?
Canım ben kullanıyordum bugün bitti
Evet sıkıntılı birşey ,bana dr vajinal muayenede karnımı şişirerek birkaç kere nefes aldırıyor son aldığım nefeste karnın şiş kalsın diyordu çok rahat hiç birşey hissetmeden oluyordu ben bu jel i uygularkende aynı yöntemi denedim belki sanada faydası olur

Sütte gaz yapar ama mide ekşimesine de iyi geliyor.
Leblebi yiyebilirsin.
Bende azaldı leblebi tükettikten sonra.

Benim de dun regl gunumdu ve dun kahve rengi kanama oldum ve bugün kirmizi kan ve siyah parçacıklar geldi yarin yine gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…