2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba hoşgeldin . Haftaya duyarsın buyuk ıhtımalle.
Bend ebugun kesemı gördüm . 5+5 'im .
Haftaya 6+5 olucam . Normalde 6+2 de çağırdı da ben geç aldım randevuyu

Hoşgeldin canım benimde 13 eylül son adet tarihi daha çok 7.haftada duyulur diyorlar erken daha boşuna bebeğinide kendinide üzme canım
Hoşbulduk kızlar teşekkürler. İnşallah duyarız kızlar hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah. Bir hafta sonra da devlete gideceğim 2 hafta uzun süre bu stresle devam edemem. Birde kızlar bugun 6+0 ım göğüs ağrım karın ağrım vardı,geçti belirtilerim kayboluyor gibi elimde değil kafama takıyorum. Bulantım yok denecek kadar az koku hassasiyetim vs yok bu tarz şeyler hisseden varmı?

canım ben de dün kontrole gittim 6+1 di bende de daha kalp atışı yoktu haftaya tekrar gel dedi. biraz erken galiba kalp atışı için :)

canım ben de dün kontrole gittim 6+1 di bende de daha kalp atışı yoktu haftaya tekrar gel dedi. biraz erken galiba kalp atışı için :)
Evet canım arkadaşlarımdanda 8 haftada duyan var biraz internet insanı şaşırtıyor. Göğüs ağrısı bulantı vs varmı herkesin bünyesi farklı tabi ama insan merak ediyor

Evet canım arkadaşlarımdanda 8 haftada duyan var biraz internet insanı şaşırtıyor. Göğüs ağrısı bulantı vs varmı herkesin bünyesi farklı tabi ama insan merak ediyor
benim başlarda göğüs ağrısı çoktu ama şua an sadece dokununca acıyor. bulantım çok hafif var. ben de daha çok karın ve kasık ağrısı var bir de çoook üşüyorum kat kat giyiniyorum yoksa hemen karında sancılar oluyor

Dün lekelenmem olduğu için progestan verdi baş dönmesi,şiddetli uyku yapar dedi dr. Birde düşecekse eğer orda zorla tutar kürtaja zorlar dedi. Kalp atışınıda duymadık acaba kullanmasam mı diyorum

Ya kızlar bişey yazdım idrarımda kan saptanmış varmı böyle bişey yaşayan korkuyorum acaba düşük mü yapıyorum off

Benimde bu sabah başladı bulantılarım hayırlı olsun :) İnşâAllah duyabiliriz
Dün lekelenmem olduğu için progestan verdi baş dönmesi,şiddetli uyku yapar dedi dr. Birde düşecekse eğer orda zorla tutar kürtaja zorlar dedi. Kalp atışınıda duymadık acaba kullanmasam mı diyorum
Kalp atışı için çok erken canım 7. 8. Haftada bile duyuluyor
ben transfe

T3 5.4
T4 2.8
TSH : 2.89 euthyrox 25mg ile devam et dedi bilmiyorum yaa haftaya kontrolum var bakalim belki tekrar test ister
Aslında endokronolojiye gitsek daha iyi belki 50lik verir sana da. Çok yüksek değil aslında ama bazı dokturlar gebelikte tsh yüksekliği istemiyor 1,5 altında olmasını istiyorlar

Reactions: H E
O kadar güzel yazmissin ki tebessümle okudum keşke herkes de senin kadar güzel düşünceli olsa
Umarım o güzel günleri hep birlikte yaşar tek derdimiz uyudu uyumadı olur :))
Yüzünde tebessüm oluştura bildiysem ne mutlu bana
Güzel günler bekliyor bizi , şurada 4. aya ne kaldı

Merhaba sevgili anneler kesin olmamakla birlikte sata göre bende inşallah haziran annesi Olucam henüz kalp atışı duyamadığımız için emin olamıyorum kaç haftalık olduğuna. 3gün önce öğrendim ve 2gün önce doktora gittim kese bile görünmedi beta 1082 çıktı bir daha baktırmadım önümüzdeki hafta tekrar çağırdı doktor
Bu mucizevi süreci en sağlıklı mutlu şekilde tamamlarız inşallah

Progestan kullanan çok arkadaş var, lekelenme oldu diye hemen bebeğinden vazgeçme canım.
İlk hamileliğim de benim de 3 defa farklı aylar lekelenmem olmuştu, şu an çok şükür sağlıklı atom karınca gibi bir kızım var.
Kalp atışı için erken zaten, geç döllenme olmuş olabilir.
Sat a göre tahmini hesaplanıyor gebelik haftası bu demek değil ki, sen o gün hamile kaldın ve şu kadar hamilesin.
İlaçlarını düzenli al, yat dinlen, bir şeylerle uğraş ki aklına kötü şeyler gelmesin.

Ya kızlar bişey yazdım idrarımda kan saptanmış varmı böyle bişey yaşayan korkuyorum acaba düşük mü yapıyorum off
Canım ağrın var mı idrar yaparken ya enfeksiyon vardır ya da kum döküyorsundur. Bende olmuştum afedersiniz tahlil için verdiğim idrar bildiğin kan kırmızıydı eşim şok olmuştu doktor kum olabileceğini ya da ciddi enfeksiyon var demişti tüp bebek transferimden 3-4 gün önceydi tek kullanımlık antibiyotik içtim gece yatarken WC'ye gitmedim çok şükür rahatlatmıştı idrardaki kanla düşük olacağını sanmıyorum doktorunuz gereken ilaçları verecektir

Hoş geldin canım aramıza sağlıkla gelsin miniğin.
4. haftalarda ben de senin gibi kan verdim beta hcg 1056 dı.
Geçen haftalar da kontrole gittim sadece kese gözüktü, kalp atışı için küçüktü kese.
Sende içini ferah tut, ilerleyen haftalarda kesede bebek de Allah'in izniyle gözükür

canım bende progestan kullanıyorum,belki daha iyi olacak bilemezsin,bence kullanmaya devam et,benim progesteron değerim düşük çıktı aynı zamanda lekelenmem var..inşallah bebişlerimiz bize tutunur.fitil olarak vajinadan alınca yan etkisini hissetmiyosun,bana doktorum öyle kullanmamı söyledi

sağlıklı gebelikler canım,mutlu, sağlıklı ve güzel bir yolculuk olsun

benim idrar yaparken rengi normal tahlilde çıkmış sağ kasığım sancılanıyo idrardan sonra da yanma oluyo sınır 3 ama benim 6 çıkmış sağlık ocağındaki hekim ya kum döküyon ya taş dedi bende dedim çocukla ilgili olabilir mi korkuttu beni ya olabilir dedi
doktorumu bilgilendirdim sekreter numaramı aldı tekrar dönüş yapıcaz dedi bekliyorum bakalım ne diyecek

Kuzum korkma çok ciddi bir durum yoktur, muhtemelen idrar yolu enfeksiyonun var.
Doktor tekrar tetkik yapar ve ilaçla tedavi eder.
Bir kaç arkadaşta daha kanda idrar vardı, mesajını gördükleri zaman detaylı bilgi verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…