Merhaba hoşgeldin . Haftaya duyarsın buyuk ıhtımalle.
Bend ebugun kesemı gördüm . 5+5 'im .
Haftaya 6+5 olucam . Normalde 6+2 de çağırdı da ben geç aldım randevuyu
Hoşbulduk kızlar teşekkürler. İnşallah duyarız kızlar hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah. Bir hafta sonra da devlete gideceğim 2 hafta uzun süre bu stresle devam edemem. Birde kızlar bugun 6+0 ım göğüs ağrım karın ağrım vardı,geçti belirtilerim kayboluyor gibi elimde değil kafama takıyorum. Bulantım yok denecek kadar az koku hassasiyetim vs yok bu tarz şeyler hisseden varmı?Hoşgeldin canım benimde 13 eylül son adet tarihi daha çok 7.haftada duyulur diyorlar erken daha boşuna bebeğinide kendinide üzme canım
Benim 5.haftada ultrasonla baktılar neden öyleValla bana gebe oldugumu ogrendikten sonra ilk ultrasonu 6,5-7. Haftasina verdilergarantiye aliyolar herhalde ama ben de kac kese var merak ediyorum
canım ben de dün kontrole gittim 6+1 di bende de daha kalp atışı yoktu haftaya tekrar gel dedi. biraz erken galiba kalp atışı için :)Kızlar merhaba, herkesi tebrik ediyorun.Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah. 14 eylül son adet tarihim.6 haftalık hamileyim. Yalnız bugün kontrol e gittik kalp atısı duyamadık alttan muayene yapmadı.Dün lekelenmem olmuştu alttan bakmayalım lekelenme olmuş dedi progestan verdi.kese göründü 1.37 cm 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum stresli süreç.ilk gebeliğim.
O duyguyu çok iyi bilirim bende epey bi beklemiştim gözü aydın canım sağlıkla büyüsün inşBen de geldimm daha çok yeni ama olsun buraya bunu yazabilmek için ne kadar bekledim. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Ayyy tebrik ederim darısı pıt pıtlara
Evet canım arkadaşlarımdanda 8 haftada duyan var biraz internet insanı şaşırtıyor. Göğüs ağrısı bulantı vs varmı herkesin bünyesi farklı tabi ama insan merak ediyorcanım ben de dün kontrole gittim 6+1 di bende de daha kalp atışı yoktu haftaya tekrar gel dedi. biraz erken galiba kalp atışı için :)
benim başlarda göğüs ağrısı çoktu ama şua an sadece dokununca acıyor. bulantım çok hafif var.Evet canım arkadaşlarımdanda 8 haftada duyan var biraz internet insanı şaşırtıyor. Göğüs ağrısı bulantı vs varmı herkesin bünyesi farklı tabi ama insan merak ediyor
ben transfeArkadaşlar doktora sormayı unuttum ama yarın uçağa binicem bi sorun olmaz inşallah yaaa
T3 5.4Değeriniz kaç çıkmış benim 3'e yakındı 50lik kullanıyorum daha iyi geldi
Benimde bu sabah başladı bulantılarım hayırlı olsun :) İnşâAllah duyabilirizDünden önceki gun birde bugun kustum . Genellikle sabah oldu . Birde bademden tiksiniyorum şuan . Adını söyledığımde bile kuscaam gelıyoo
Büyümüştür Allahın izniylee . İlk önce sen pıtpıtları duycan
Kalp atışı için çok erken canım 7. 8. Haftada bile duyuluyorDün lekelenmem olduğu için progestan verdi baş dönmesi,şiddetli uyku yapar dedi dr. Birde düşecekse eğer orda zorla tutar kürtaja zorlar dedi. Kalp atışınıda duymadık acaba kullanmasam mı diyorum
Aslında endokronolojiye gitsek daha iyi belki 50lik verir sana da. Çok yüksek değil aslında ama bazı dokturlar gebelikte tsh yüksekliği istemiyor 1,5 altında olmasını istiyorlarben transfe
T3 5.4
T4 2.8
TSH : 2.89 euthyrox 25mg ile devam et dedi bilmiyorum yaa haftaya kontrolum var bakalim belki tekrar test ister
Yüzünde tebessüm oluştura bildiysem ne mutlu banaO kadar güzel yazmissin ki tebessümle okudum keşke herkes de senin kadar güzel düşünceli olsa
Umarım o güzel günleri hep birlikte yaşar tek derdimiz uyudu uyumadı olur :))
Progestan kullanan çok arkadaş var, lekelenme oldu diye hemen bebeğinden vazgeçme canım.Dün lekelenmem olduğu için progestan verdi baş dönmesi,şiddetli uyku yapar dedi dr. Birde düşecekse eğer orda zorla tutar kürtaja zorlar dedi. Kalp atışınıda duymadık acaba kullanmasam mı diyorum
Canım ağrın var mı idrar yaparken ya enfeksiyon vardır ya da kum döküyorsundur. Bende olmuştum afedersiniz tahlil için verdiğim idrar bildiğin kan kırmızıydı eşim şok olmuştu doktor kum olabileceğini ya da ciddi enfeksiyon var demişti tüp bebek transferimden 3-4 gün önceydi tek kullanımlık antibiyotik içtim gece yatarken WC'ye gitmedim çok şükür rahatlatmıştı idrardaki kanla düşük olacağını sanmıyorum doktorunuz gereken ilaçları verecektirYa kızlar bişey yazdım idrarımda kan saptanmış varmı böyle bişey yaşayan korkuyorum acaba düşük mü yapıyorum off
canm öle bişey yaşamadım ama daha çok idrar yolu enfeksiyonu ile alakalı diye düşünüyorum,kötü şeyler getrime aklınaYa kızlar bişey yazdım idrarımda kan saptanmış varmı böyle bişey yaşayan korkuyorum acaba düşük mü yapıyorum off
Hoş geldin canım aramızaMerhaba sevgili anneler kesin olmamakla birlikte sata göre bende inşallah haziran annesi Olucam henüz kalp atışı duyamadığımız için emin olamıyorum kaç haftalık olduğuna. 3gün önce öğrendim ve 2gün önce doktora gittim kese bile görünmedi beta 1082 çıktı bir daha baktırmadım önümüzdeki hafta tekrar çağırdı doktor
Bu mucizevi süreci en sağlıklı mutlu şekilde tamamlarız inşallah
canım bende progestan kullanıyorum,belki daha iyi olacak bilemezsin,bence kullanmaya devam et,benim progesteron değerim düşük çıktı aynı zamanda lekelenmem var..inşallah bebişlerimiz bize tutunur.fitil olarak vajinadan alınca yan etkisini hissetmiyosun,bana doktorum öyle kullanmamı söylediDün lekelenmem olduğu için progestan verdi baş dönmesi,şiddetli uyku yapar dedi dr. Birde düşecekse eğer orda zorla tutar kürtaja zorlar dedi. Kalp atışınıda duymadık acaba kullanmasam mı diyorum
sağlıklı gebelikler canım,mutlu, sağlıklı ve güzel bir yolculuk olsunMerhaba sevgili anneler kesin olmamakla birlikte sata göre bende inşallah haziran annesi Olucam henüz kalp atışı duyamadığımız için emin olamıyorum kaç haftalık olduğuna. 3gün önce öğrendim ve 2gün önce doktora gittim kese bile görünmedi beta 1082 çıktı bir daha baktırmadım önümüzdeki hafta tekrar çağırdı doktor
Bu mucizevi süreci en sağlıklı mutlu şekilde tamamlarız inşallah
benim idrar yaparken rengi normal tahlilde çıkmış sağ kasığım sancılanıyo idrardan sonra da yanma oluyo sınır 3 ama benim 6 çıkmış sağlık ocağındaki hekim ya kum döküyon ya taş dedi bende dedim çocukla ilgili olabilir mi korkuttu beni ya olabilir dediCanım ağrın var mı idrar yaparken ya enfeksiyon vardır ya da kum döküyorsundur. Bende olmuştum afedersiniz tahlil için verdiğim idrar bildiğin kan kırmızıydı eşim şok olmuştu doktor kum olabileceğini ya da ciddi enfeksiyon var demişti tüp bebek transferimden 3-4 gün önceydi tek kullanımlık antibiyotik içtim gece yatarken WC'ye gitmedim çok şükür rahatlatmıştı idrardaki kanla düşük olacağını sanmıyorum doktorunuz gereken ilaçları verecektir
doktorumu bilgilendirdim sekreter numaramı aldı tekrar dönüş yapıcaz dedi bekliyorum bakalım ne diyecekcanım bende progestan kullanıyorum,belki daha iyi olacak bilemezsin,bence kullanmaya devam et,benim progesteron değerim düşük çıktı aynı zamanda lekelenmem var..inşallah bebişlerimiz bize tutunur.fitil olarak vajinadan alınca yan etkisini hissetmiyosun,bana doktorum öyle kullanmamı söyledi
Kuzum korkma çok ciddi bir durum yoktur, muhtemelen idrar yolu enfeksiyonun var.Ya kızlar bişey yazdım idrarımda kan saptanmış varmı böyle bişey yaşayan korkuyorum acaba düşük mü yapıyorum off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?