Hoş geldin canım aramıza sağlıkla gelsin miniğin.
4. haftalarda ben de senin gibi kan verdim beta hcg 1056 dı.
Geçen haftalar da kontrole gittim sadece kese gözüktü, kalp atışı için küçüktü kese.
Sende içini ferah tut, ilerleyen haftalarda kesede bebek de Allah'in izniyle gözükür
Teşekkür ederim hoşbuldum
2ay evvel düşük yaptım yarım yamalak adet gördüm hemen tekrar hamile kalmışım iki gebelikte plansız sürpriz oldu hayırlısı allah bize bağışlasın meleklerimizi
Aslında ikinci çocuk çok planladığım bişi değildi oğlum 6yaşında o çok istiyor sanırım Rabbim onun dualarını kabul ediyor
Kuzum korkma çok ciddi bir durum yoktur, muhtemelen idrar yolu enfeksiyonun var.
Doktor tekrar tetkik yapar ve ilaçla tedavi eder.
Bir kaç arkadaşta daha kanda idrar vardı, mesajını gördükleri zaman detaylı bilgi verirler.
Yoktur yoktur merak etme, benim de lökosit değerim 29 :) çok yüksek gibi ama ilaç bile vermedi doktorum bol su iç, temizliğine her zamankinden dikkat et dedi sadece.
Teşekkür ederim hoşbuldum
2ay evvel düşük yaptım yarım yamalak adet gördüm hemen tekrar hamile kalmışım iki gebelikte plansız sürpriz oldu hayırlısı allah bize bağışlasın meleklerimizi
Aslında ikinci çocuk çok planladığım bişi değildi oğlum 6yaşında o çok istiyor sanırım Rabbim onun dualarını kabul ediyor
Çok geçmiş olsun kuzum, inşallah bu gebeliğin sağlıklı olur.
Oğlun adına da çok sevindim, tek çocuk inan olmuyor.
Benim de minik bir cadım var kardeş kardeş diye ağlıyordu şu an çok çok mutlu.
İnşallah bizim zıpırlar da olduğu gibi sağlıklı bir gebelik yaşarız.
Yoktur yoktur merak etme, benim de lökosit değerim 29 :) çok yüksek gibi ama ilaç bile vermedi doktorum bol su iç, temizliğine her zamankinden dikkat et dedi sadece.
ayy anacım her zaman lökositleri 24lerde gören ben şimdi eritrositi de başıma çıkardım şans ya işte olacağı var :) sıkıntı yaratmasın da razıyım kum dökmeye zaten çerez gibi geliyor bu ağrılar kendimi bildim bileli hep bi kasık ağrısı hep bi enfeksiyon
Merhaba kızlar Feeling07
canim sen nasilsin . Aslında yazıları arada okuyorum ama yazmaya zaman pek yok eşim 1 haftadır evde . Dışarı da programlarımız oluyor öyle işte . Bende durumlar migde bulanması hafiften evde kendi elimden özellikle bir şey yiyememe cogu şeyden tiksinmekle geçiyor . Bu ara ayvaya sardım migdem e çok iyi geliyor . Taa 7 kasima randevum .
Kızlar biz de kontrolümüzü yaptık,8 haftalık olduk.2 hafta sonra kan tahlillerini isteyecek doktorumuz,tiroide filan bakılacakmış.Benim Bebek sol tarafta,kalp sesini de duydum,videoya da çektim,şu an çok mutluyum
benim 2 düşüğüm var ikisinde de kalbi durdu 1.si kromozom anomalisiydi diğerini çok araştırdık yüzlerce test yapıldı bana da eşime de , 4 tane prof a gittim ama neden bulunamadı , yani demem o ki belli bir sebebi olmuyor sağlıksız gebelik deyip geçiliyor.
Kaç haftalıkken durdular peki ? Çok üzülüyorum duyunca ben de az önce sağlık ocağında hemşireyle konuştum yediklerimizden olduklarını düşünüyorum dedi.
Kızlar biz de kontrolümüzü yaptık,8 haftalık olduk.2 hafta sonra kan tahlillerini isteyecek doktorumuz,tiroide filan bakılacakmış.Benim Bebek sol tarafta,kalp sesini de duydum,videoya da çektim,şu an çok mutluyum
ayy anacım her zaman lökositleri 24lerde gören ben şimdi eritrositi de başıma çıkardım şans ya işte olacağı var :) sıkıntı yaratmasın da razıyım kum dökmeye zaten çerez gibi geliyor bu ağrılar kendimi bildim bileli hep bi kasık ağrısı hep bi enfeksiyon
Yani ban tet gunu icin de 12.-14. Gunlri istemislerdi. Ben de kil gitmemek icin soramiyorum. Bence bizim merakimizi umursamiyolar, garantici davraniyorlar
Canım idrardaki kan neden olur bilmiyorum ama düşük olmadığına Emin’im çünkü oralar birbirinden ayrı yerler korkutma kendini enfeksiyondan olabilir dün yazmışlardı burda hamilelikde çok normalmiş
Kaç haftalıkken durdular peki ? Çok üzülüyorum duyunca ben de az önce sağlık ocağında hemşireyle konuştum yediklerimizden olduklarını düşünüyorum dedi.
valla 4 tane prof. dr çoğu zaman kalp durmasının nedeni bilinemez derken, hemşirenin yorumu biraz talihsiz olmuş :) benim biri 7 haftalık biri 8 haftalıktı, aklına kötü şeyler getirmemeye çalış hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah