2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Teşekkür ederim hoşbuldum
2ay evvel düşük yaptım yarım yamalak adet gördüm hemen tekrar hamile kalmışım iki gebelikte plansız sürpriz oldu hayırlısı allah bize bağışlasın meleklerimizi
Aslında ikinci çocuk çok planladığım bişi değildi oğlum 6yaşında o çok istiyor sanırım Rabbim onun dualarını kabul ediyor

lökosit 1 çıkmış yani negatif ama eritrosit 6 değerden 3 fazlası inşallah önemli bişey yoktur ya

lökosit 1 çıkmış yani negatif ama eritrosit 6 değerden 3 fazlası inşallah önemli bişey yoktur ya
Yoktur yoktur merak etme, benim de lökosit değerim 29 :) çok yüksek gibi ama ilaç bile vermedi doktorum bol su iç, temizliğine her zamankinden dikkat et dedi sadece.

Çok geçmiş olsun kuzum, inşallah bu gebeliğin sağlıklı olur.
Oğlun adına da çok sevindim, tek çocuk inan olmuyor.
Benim de minik bir cadım var kardeş kardeş diye ağlıyordu şu an çok çok mutlu.
İnşallah bizim zıpırlar da olduğu gibi sağlıklı bir gebelik yaşarız.

Yoktur yoktur merak etme, benim de lökosit değerim 29 :) çok yüksek gibi ama ilaç bile vermedi doktorum bol su iç, temizliğine her zamankinden dikkat et dedi sadece.
ayy anacım her zaman lökositleri 24lerde gören ben şimdi eritrositi de başıma çıkardım şans ya işte olacağı var :) sıkıntı yaratmasın da razıyım kum dökmeye zaten çerez gibi geliyor bu ağrılar kendimi bildim bileli hep bi kasık ağrısı hep bi enfeksiyon

Ayva zaten çok yararlı kuzum iyi yapıyosun yiyerek. Merak ediyorum seni yaz arada :)

Kızlar biz de kontrolümüzü yaptık,8 haftalık olduk.2 hafta sonra kan tahlillerini isteyecek doktorumuz,tiroide filan bakılacakmış.Benim Bebek sol tarafta,kalp sesini de duydum,videoya da çektim,şu an çok mutluyum

Kaç haftalıkken durdular peki ? Çok üzülüyorum duyunca ben de az önce sağlık ocağında hemşireyle konuştum yediklerimizden olduklarını düşünüyorum dedi.

Kızlar biz de kontrolümüzü yaptık,8 haftalık olduk.2 hafta sonra kan tahlillerini isteyecek doktorumuz,tiroide filan bakılacakmış.Benim Bebek sol tarafta,kalp sesini de duydum,videoya da çektim,şu an çok mutluyum
OH OH OH ÇOK GÜZEL HABER .
GÖZÜNAYDINN

DARISI BAŞIMIZA

Canım benim de eritrosit 4 çıkmıştı. Ama doktor birşey demedi. Kan falan da gelmiyor idrarımdan normal sanırım az miktar olması

Ya kızlar bişey yazdım idrarımda kan saptanmış varmı böyle bişey yaşayan korkuyorum acaba düşük mü yapıyorum off
Canım idrardaki kan neden olur bilmiyorum ama düşük olmadığına Emin’im çünkü oralar birbirinden ayrı yerler korkutma kendini enfeksiyondan olabilir dün yazmışlardı burda hamilelikde çok normalmiş

Kaç haftalıkken durdular peki ? Çok üzülüyorum duyunca ben de az önce sağlık ocağında hemşireyle konuştum yediklerimizden olduklarını düşünüyorum dedi.

valla 4 tane prof. dr çoğu zaman kalp durmasının nedeni bilinemez derken, hemşirenin yorumu biraz talihsiz olmuş :) benim biri 7 haftalık biri 8 haftalıktı, aklına kötü şeyler getirmemeye çalış hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…