Hamileliğini yeni öğrenen aramıza yeni katılan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler inş
bugün epey yeni gelen olmuş gibi.. 9 ay eksilmeden herbirlikte olalım
Dün lekelenmem olduğu için progestan verdi baş dönmesi,şiddetli uyku yapar dedi dr. Birde düşecekse eğer orda zorla tutar kürtaja zorlar dedi. Kalp atışınıda duymadık acaba kullanmasam mı diyorum
ben de baş dönmesi hiç yapmadı. uyku yapıyor sanıyordum ama ilacı gündüz almayı bıraktım hala uyuyorum. demek ki ondan değilmiş. doktorlar en ufak bir düşük tehditinde progestan yazarlar, düşecekse evet her halükarda vücut atar dedi. ama yine de doktorun öyle bişi demesine şaşırdım. karar senin
benim idrar yaparken rengi normal tahlilde çıkmış sağ kasığım sancılanıyo idrardan sonra da yanma oluyo sınır 3 ama benim 6 çıkmış sağlık ocağındaki hekim ya kum döküyon ya taş dedi bende dedim çocukla ilgili olabilir mi korkuttu beni ya olabilir dedi
doktorumu bilgilendirdim sekreter numaramı aldı tekrar dönüş yapıcaz dedi bekliyorum bakalım ne diyecek
ben de baş dönmesi hiç yapmadı. uyku yapıyor sanıyordum ama ilacı gündüz almayı bıraktım hala uyuyorum. demek ki ondan değilmiş. doktorlar en ufak bir düşük tehditinde progestan yazarlar, düşecekse evet her halükarda vücut atar dedi. ama yine de doktorun öyle bişi demesine şaşırdım. karar senin
Ben özellikle talep ettim progestanı bel ağrım fazla olduğu için endişelendim ve uyku yapmıyo bende zaten gebelik sürekli uyku haliyle geçiyo. Zararı yok faydası var benim ilk gebeliğimde kanama sonucu kalp durması sebebiyle kürtaj oldum 7. haftamda o yüzden Progestan iyidir.