2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Dün lekelenmem olduğu için progestan verdi baş dönmesi,şiddetli uyku yapar dedi dr. Birde düşecekse eğer orda zorla tutar kürtaja zorlar dedi. Kalp atışınıda duymadık acaba kullanmasam mı diyorum
ben de baş dönmesi hiç yapmadı. uyku yapıyor sanıyordum ama ilacı gündüz almayı bıraktım hala uyuyorum. demek ki ondan değilmiş. doktorlar en ufak bir düşük tehditinde progestan yazarlar, düşecekse evet her halükarda vücut atar dedi. ama yine de doktorun öyle bişi demesine şaşırdım. karar senin

Çok geçmiş olsun kötü bişey olduğunu sanmıyorum

Ben özellikle talep ettim progestanı bel ağrım fazla olduğu için endişelendim ve uyku yapmıyo bende zaten gebelik sürekli uyku haliyle geçiyo. Zararı yok faydası var benim ilk gebeliğimde kanama sonucu kalp durması sebebiyle kürtaj oldum 7. haftamda o yüzden Progestan iyidir.

Canım bende de üşüme var çok kafama takıyorum belirtim yok diye hakkımızda en hayırlısını bilir Rabbim içimize ferah tutmaya çalışalım
böyle rahat geçmesi güzel tabi,Allah sağlıkla nasip etsin kuzum,bişey olmaz inşallah,güzel düşünelim güzel olsun

kızlar bu kaç oluyo yani nasıl okunuyo beynim durdu resmen

Eklentiler

• CYMERA_20181026_165144.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…