2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Belirtilere takılma canım herkes aynı yaşamıyor.
Burda birkaç kişi varız ben de dahil çok az belirti yaşayan ya da hiç yaşamayan. Ya da ara ara belirtiler kaybolan.
Çok şükür bebişler iyi

Peki 1000 i ?

Oda özel se aynı hastane demı ölçtürdün ?
yok şuan çıkan sağlık ocağındaki. kan verdim betaya da bakmış şimdi gördüm aradım dedi ancak o kadar ölçebiliyo büyük işareti varsa endişelenme dedi küçük çaplı kalp krizi geçirdim resmen ya hatta ablama dedim bir kaç güne düşük olur kanamam başlar

19 ekimde 1025 çıkmıştı tekrar nasıl 1000 çıkabilir galiba düşüyor betam...
Hayır canım makine en son 1000 e kadar ölçüyor.
Yani 3.000 de 1.000 in üzerinde 10.000 de 1.000 in üzerinde.
Hiç içine sinmeyecekse özelde bir yerde yaptır için rahatlasın

Artık kollarını deldırmeyı bıraaakk

Keseyı gördun zaten Birkaç gune içinde bebişi ve kalp atışınıda görürsün

ya valla beni de korkuttun çok,hassas dönemler tabi ,Allah esirgesin kuzum,panik yapma,sakinleş,bende yeni öğrenmiş oldum,demek sağlık ocaklarında fazlasını ölçemiyorlar aklımda bulunsun

Reactions: H E
Hayır canım makine en son 1000 e kadar ölçüyor.
Yani 3.000 de 1.000 in üzerinde 10.000 de 1.000 in üzerinde.
Hiç içine sinmeyecekse özelde bir yerde yaptır için rahatlasın
allah razı olsun içimi rahatlattın vallahi o kadar ölçebiliyosa yaptırmam kolum çok ağrıyo zzaten zorla damar bulunuyo diğer tahlillerine baktom herşey normal eğer üstünde yazıyosa ancak o kadar ölçebilmiştir sorun yok dedi resmen kalbim duracaktı ya

ya valla beni de korkuttun çok,hassas dönemler tabi ,Allah esirgesin kuzum,panik yapma,sakinleş,bende yeni öğrenmiş oldum,demek sağlık ocaklarında fazlasını ölçemiyorlar aklımda bulunsun
Aynen ya bulunsun aklında deliye döndüm ben şu 2 dkda rabbim evlatlarımızla sınamasın

Artık kollarını deldırmeyı bıraaakk

Keseyı gördun zaten Birkaç gune içinde bebişi ve kalp atışınıda görürsün
Yok yok benim gebelikte yapılması gerek tahlillerim vardı onun için aldılar aradan betayı da istemiş hatta bende şüphelendim sonuçlar geç çıkınca o rakamı görünce deli oldum nasıl olur 1 haftada yerinde sayar diye meğerse o kadar ölçebiliyomuş

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…