Liv'i bende düşünebilirim. Aklımda. Fiyatıda çok uçuk değil en azından.Liv Hastanesinin gerçekten diğer doktorları iyi güzelde ilgileniyorlar tavsiye ederim :) doğum öncesi veya sonrası fark etmeksizin doğum için özel sağlık sigortası yaptırınca insan rahat oluyor doktorumlada istediğim her an iletişime geçebiliyorum sağolsun :)
En çok ankaralılar var zaten çoğunluktasınız :))Merhaba hoş geldin Ankaralılar çoğalıyor yaşasıın
Acibademle görüştüm uzman drlar 350 doçent dr 510 tl dedi. Doğum paketi 7750 bebek paketi 1100 tl. Kan ayrıntılı ultrasonlar dahil değil. Çok uçuk f i yat çıkıyor ne yazık ki beni aşıyor 15 bini bulucak en az. Çok kaliteli acıbadem. Memorial çok pahalı paket için dönüş yapılacaktı aramadılar. Koru hastanesinden olumsuz yorumlar okudum ilgi alaka acısından medicanadanda olumsuz duydum özeller bizi para olarak görüyor malesef ki. Diğer hastaneler de büyük şehirde cok zorluyor açıkcası düşünmüyorum devlet, üniversite vs. Hoca hastası olmak istedim hocalar 9 ay kontrolleri yapıyor ama doğuma kim denk geliyorsa o giriyormuş . Ne anlamı kaldı. Karışığım biraz.
Tobb etü doğum 11 bin. Güven 8 bin bu ucretler sadece tek gece için. Muayene ücretleri, kan ücretler i ayrı fiyatlar. Paket almak e n mantıklısı gerçekten. Bir arkadaşım anlattı doğum hastanesinde daha ben üzerimi g i ymeden başkası yanımda soyunmaya başladı diyor. Birde çok kötü davranmışlar. Doğum zamanı gelen giden tuse atıyor deneyim,olanak devlette cok fazla gerçekten ama hasta çokluğundan kalitesi düşük. Bir hafta sonra devlete gitse m mi diyorum kalp atımı için tedirginim acıkcası gidemem sanırım.Ama deneyimleri üstüne yok cünkü 15-20 ddk doğum oluyor bazem aynı anda birkaç tane doğum. İlk doğumum güzel ve özenli hatırlamak istiyorum inşallahAcıbadem dediğiniz gibi çok iyi bir hastane ama çok pahalıZaten yaptığım araştırmalara göre Acıbadem Memorial Tobb A sınıfı hastanelermiş bu yüzden çok pahalı gerçekten hepsi Liv hastanesininde A sınıfı hastanesi olduğunu söylediler aldığım paketlerde hastanenin fiyatına göre daha uygun geldi yaptırdık. Koru gerçekten hiç önermiyorlar gerçekten. Büyük şehirde ulaşımda zor oluyor gerçekten. Birde aslında benimde özel sağlık sigortasına iten bir sebep de bu sancı odaları birden fazla kişiyle bir arada olmak tedirgin etti açıkcası
Hahahah ya süpersin :) iyi bari yalnız değilmişizİlk hamileliğimde tam bir psikopattım havadan kedi tüyü uçacak ağzımdan içeri geçecek ve bebeğime zarar verecek diye kedi görünce nefes alasım gelmiyordu
Kesinlikle deneyim açısından çok iyiler.Mesela akşam ,gece doğum gerçekleşti çoğı özelde yenidoğan yb var ama yenidoğancı gece nöbete kalmıyor.Bebekte solunum sıkıntısı gelişse sorun olabilir, devlette ise doktor nöbete kalıyor fakat çoğu zaman yenidoğan yblar dolu oluyor, :) ikisininde artıları eksileri var. Ama ben tüm bunlara rağmen güvenli bir hastane ve doktor bulup kendimi emanet edeceğim.Kadın olarak en aciz,en ilgiye ihtiyaç duyduğumuz an doğum başımıza ortalama 2 kez geliyor kendimi özel hissetmek istiyorum. Bunun için para vereceğim çünkü kendim için,konforum için çalışıyorum ne yazıkki para tuzağı size katılıyorum saygı duyuyorum ama yinede belirttiğim nedenlerden dolayı özel tercih edeceğimOooo Ankara lafı geçmişben de Ankaralıyım. Oğlumu Ankara da doğurdum oh oh Zübeyde Hanım Araştırma Hastanesinde. Riskli gebelikti. Tek kuruş vermedim. Ve kontrollerimde doğumumda sorun yaşamadım. Tabi özellerin bazı avantajları yoktu bu hastanede. Ama doktorlar çok deneyimli. Hemşireler de öyle. Güvenli ellerdeydik. Bu bebeğimde de orda doğurmak istiyorum. Şu an Aydın dayım. Doğum izninde Ankara da olabileceğim. Bir çanta dolusu parayı o vampir hastanelere, sigorta şirketlerine kaptırmaya niyetim yok. Al işte okuldan yeni geldim, ayaklarım zonkluyor-başım ağrıyor-boğazlarım yanıyor, para kazanmak zor.
Tabi ki canım katılıyorum sana. ben de saygı duyuyorum herkesin kendi kararı. Allah hepimize sağ Salim hamilelik, Doğum nasip etsin. Aslanlarımızı Meleklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım:))Kesinlikle deneyim açısından çok iyiler.Mesele akşam ,gece doğum gerçekleşti çoğı özelde yenidoğan yb var ama yenidoğancı gece nöbete kalmıyor.Bebekte solunum sıkıntısı gelişse sorun olabilir, devlettede çoğu zaman yenidoğan yblar dolu oluyor, doktor varda :) artılar eksiler fazla.. Ama ben tüm bunlara rağmen güvenli bir hastane ve doktor bulup kendimi emanet edeceğim.Kadın olarak en aciz,en ilgiye ihtiyaç duyduğumuz an doğum başımıza ortalama 2 kez geliyor kendimi özel hissetmek istiyorum. Bunun için para vereceğim çünkü kendim için,konforum için çalışıyorum ne yazıkki para tuzağı size katılıyorum saygı duyuyorum ama yinede belirttiğim nedenlerden dolayı özel tercih edeceğim
Çok geçmiş olsun.Rabbim en kısa zamanda,gönlüne göre hayırlıca tekrar nasip etsin inşallah.Iyi aksamlar herkese. Benim icin 2019 hazıran annesi olma hayali bugün sonlandi. Bebek görünmemisti on gun daha bekledik yine gorunmeyince bugün kürtaj oldum. Gruptan ayrilan son kisi ben olurum da hepiniz hayırlı ve sağlıklı olarak bebeklerinize kavusursunuz insallah. Feeling07 canim beni ilk listeden silersen sevinirim.
Aminn hayırlı sağlıklı kucağımıza alalımda inşallah en önemlisi o.Tabi ki canım katılıyorum sana. ben de saygı duyuyorum herkesin kendi kararı. Allah hepimize sağ Salim hamilelik, Doğum nasip etsin. Aslanlarımızı Meleklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım:))
Çok geçmiş olsun canım. Ben de geçen sene bu zamanlar boş gebelik yaşamıştım. Allah en kısa zaman da sağlıklı bir gebelik yaşamanı nasip etsin.Iyi aksamlar herkese. Benim icin 2019 hazıran annesi olma hayali bugün sonlandi. Bebek görünmemisti on gun daha bekledik yine gorunmeyince bugün kürtaj oldum. Gruptan ayrilan son kisi ben olurum da hepiniz hayırlı ve sağlıklı olarak bebeklerinize kavusursunuz insallah. Feeling07 canim beni ilk listeden silersen sevinirim.
Geç dollenme olabilir bnm 4. Gününde 17 di degerim sıkmayın canınızı hayırlısıyla sağ salim kucaginiza almak nasip olur inşallahArkadaşlar selamlar aldım sonucumu beta hcg 1880 normalde adetimi bi hafta geçti. Normal mi değerim ? Oğluma hamileyken 3. Gün kan vermiştim 1050 çıkmıştı, bu değer az gibi geldi
Geçmiş olsun.Boş gebelik kacıncı haftanda belli oldu? Belirtileri nelerdi acaba.Çok geçmiş olsun canım. Ben de geçen sene bu zamanlar boş gebelik yaşamıştım. Allah en kısa zaman da sağlıklı bir gebelik yaşamanı nasip etsin.
Ben yüksek riskli gebeyim hem devlete gata ya hemde özel doktorumun muayenehanesine gidiyorum. Şimdilik memnunum daha çok yeniyiz bakalım zaman ne gösterecekHoşbuldum :)
Aslında şuan hastanemi değiştirmek istiyorum pek memnun kalmadım özel doğum sigortası mı yaptırsam diye de düşünüyorum sizin bir öneriniz var mı acaba?
Canım ya çok üzüldüm kuzum benim. Hayırlısı böyleymiş demekten başka ne denirkiIyi aksamlar herkese. Benim icin 2019 hazıran annesi olma hayali bugün sonlandi. Bebek görünmemisti on gun daha bekledik yine gorunmeyince bugün kürtaj oldum. Gruptan ayrilan son kisi ben olurum da hepiniz hayırlı ve sağlıklı olarak bebeklerinize kavusursunuz insallah. Feeling07 canim beni ilk listeden silersen sevinirim.
Amin inşallah hepimiz sağ Salim alalım kucağımıza inşallahGeç dollenme olabilir bnm 4. Gününde 17 di degerim sıkmayın canınızı hayırlısıyla sağ salim kucaginiza almak nasip olur inşallah
saol canım bu farklı bi durum işte virüsü hamileyken aldıysam bebeğe ciddi zarar veriyormuş sonucu bekliyorum bakalım inşallah bir şey çıkmaz enfeksiyondan olduğnu sanmıyorum ya benimde öyle sarımsı akıntım olur hep valla belirti olarak sadece bir gün sabahtan akşama kadar zehirlenmiş gibi istifra ettim su içsem çıkardım onun etkisiyle de bir hafta midem bulandı baya ama şimdi iyiyim iştahım yok pek ama bir yandan da midem kazınıyor :)Canım korkma geçer allahın izniyle. Benimde sarı akıntım var enfeksiyon var sanırım :/ hamilelikte olabiliyor böyle şeyler. Bebiş nasıl belirti veriyomu :)
Bebeğim sakın ol düşükle ne alakası var ciddi bi idrar yolu enfeksiyonu olur olsa olsa benimde çok oldu hamile değilken bol bol su iç mutlaka doktoruna görün çünkü enfeksiyonlar sıkıntılı bu dönemde :)Ya kızlar bişey yazdım idrarımda kan saptanmış varmı böyle bişey yaşayan korkuyorum acaba düşük mü yapıyorum off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?