2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Herkese Merabalar :)
Rabbim bütün anne adaylarının bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin :)
Bende bir 2019 Haziran annesi olarak aranıza katılayım istedim :)
Yaşım 25 ilk çocuğumuz son adet tarihim 15.09.2018
Doğum Tarihi: 23.06.2019 Yaşadığım il Ankara başlangıç kilom 58

Arkadaşlar selamlar aldım sonucumu beta hcg 1880 normalde adetimi bi hafta geçti. Normal mi değerim ? Oğluma hamileyken 3. Gün kan vermiştim 1050 çıkmıştı, bu değer az gibi geldi

Benim gibi daha doktora gitmeyen varmı sadece sağlık odağındaki betahcg sonucuyla duruyorum
haftaya git kalp atışlarını duyarsın :)
Aramızda az gün var .
Bende şuan kese artı + bebiş görüldü. Kalp atışı için haftaya gel dedi ..

Canım sizi merak ettim neden yazmıyosunuz? Halbuki sizlerle başlamıştık ilk baş :/ @angel_s3 Mah-i nev @aysegul34 @Erolummm
valla canım cidden konu o kadar aktif ki arada takip ediyorum ama yetişemiyorm baya yeni hamişler gelmiş bide kanda virüs çıkmıştı benim hatırlarsan onla uğraştım baya testler mestler ta başka hastanelere gittim burda yapılmayınca şimdide sonuç bekliyorum o yüzden pek kafamda rahat olmayınca yazamadım :/

Arkadaşlar selamlar aldım sonucumu beta hcg 1880 normalde adetimi bi hafta geçti. Normal mi değerim ? Oğluma hamileyken 3. Gün kan vermiştim 1050 çıkmıştı, bu değer az gibi geldi
Normal canım her gebelik bir değil benim 5 gün geçince 27 çıktı belli bir sınırı yok yani

İçini ferah tut canım inşallah iyi sonuçlar alırsın

Hoşbulduk kızlar teşekkürler, progestanı kullanınca olabilecekleri söyledi doktorum çok net açık onlara göre düşük dış gebelik vs yaşanabilir doğal durumlar bizim için ise herşeyden önemli. .Bu topik iyi geldi kendi sıkıntılarımı rahatca dile getiriyorum başkası anlamıyor, sürekli kendimi dinlemekten bende yoruldım ama elimde değil bide kulaktan dolma dolu bilgi var çok bakmamak lazımda işte duramıyoruz. Bebeğimden tabiki vazgeçmek istemiyorum yan etkisi kürtaj deyince korktum açıkcası.

İyi akşamlar hanımlar :)
Modotör üyeliğimi onaylar onaylamaz koştum bu konu başlığınla :)
herkese hayırlı uğurlu olsun öncelikle sağ salim kucağımıza alırız inşallah :)
Adım Cansu yaşım 27 son adet tarihim 11.09.2018 Doğum tarihi :19.06.2019 2. çocuğum kilom 60 :)
ikinci çocuğum olsa bile bu heyacanı bilgilerimizi sizlerle paylaşmak çok güzel olacağını düşünüyorum bu arada Ankarada yaşıyorum

Merhaba hoşgeldiniz aramıza, bende Ankaradayım acaba hangi Hastaneye yada Doktora gidiyorsunuz

Hoş geldin canım aramıza
Sağlıkla gelsin miniğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…