2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bugün 7+5 olduk çok şükür. Evet 5 hafta sonra testler için gel dedi canım. Nasıl geçecek o zaman bakalım artık

Geçmiş olsun.Boş gebelik kacıncı haftanda belli oldu? Belirtileri nelerdi acaba.
Sağol canım. 5.Haftada keseyi gördük bebek yoktu. 6. Haftada kese büyüdü ama ne yolk sac vardı ne de bebek. 7. Haftada kese yine büyüdü yine boştu. Ben 10. Haftaya kadar bekledim bir umut. Ama 10. Haftada kese küçülmeye ve formunu kaybetmeye başlamış. Buarada hiç kanamam olmadı. Hamilelik belirtilerinin hepsi vardı. Sadece kasığımın birinde çok sık batma oluyordu. Geceleri bile uyanıyordum o batmalar yüzünden. Tabi bu belirtisi midir boş gebeliğin bilmiyorum ‍

Ben yüksek riskli gebeyim hem devlete gata ya hemde özel doktorumun muayenehanesine gidiyorum. Şimdilik memnunum daha çok yeniyiz bakalım zaman ne gösterecek

Siz hangi hastaneye gidiyordunuz
Ben de GATA’ya gidiyorum Ulaş hocanın hastasıyım,sizin doktorunuz kim

İlk hamileliğimde tam bir psikopattım havadan kedi tüyü uçacak ağzımdan içeri geçecek ve bebeğime zarar verecek diye kedi görünce nefes alasım gelmiyordu
İlahi canım nerden geldi aklına Valla 4 kedim var öpüşe koklaşa yatıyoruz beraber

Kızlar çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. Yalnız belirtilerim kayboldu sanki, bUlantım yok ,göğüs hassasiyet i,sık idrara çıkma vardı ama bitti. Acaba düşük mü yapacağım boş gebelik mi bilmiyorum.Ultrason fotosuna bakıyorum içinde yok gibi sanki. Çok stresliyim

4 prenses 1 prens canım gidecektin doktora valla işten geldim mesajları okudum seni göremeyince korktum inşallah iyisinizdir ikinizde. İnşallah hayırlı haberlerinde gelirsin buraya

Hemen olumsuz düşünme herkes belirti yalayacak diye birşey yok. Ben 7+4 üm sadece biraz gögüs hassasiyetim var. Stress yapma boşuna kendinede bebişinede. Yarında dr gidip içini rahatlatırsın

B BYV

Ayy ne biliyim bu sokakta gezen kedilerden bi şey bulaşıyormuş ya bir yerde okudum içime yerleşti, sadece bu değilki çiğ etten hastalık bulaşacak diye hamilelik boyunca eti eşime doğrattım, topraktan virüs bulaşacak diye yeşillikleri saatlerce yıkayıp sonra yine tatmin olamayıp gece uyumuyordum daha neler neler şu an çok saçma geliyor ama betahcg yükseldikçe yine beynim küçülmez umarım

Kizlar iyi akşamlar :) eltim doğum yaptığı için bugün gatadaydik e hazır gitmişken dosyami açtirayim dedim :) bebişimi tekrar görmüş oldum bu sayede normalde 9+2 olması gerekirken 9+4 çıktı biraz aceleci bir minnos geliyo sanırım artık kasık tan ortalara doğru kaymaya başlamış filan bildiğiniz büyümüş :) şuan 3 hastane ye gidiyorum resmen ama medicana ve gata ile devam edeceğim benimde hala hiç belirtim yok çok acıkıyorum sadece ama tuhaf bi şekilde hala ilk kilomdayim :) belirti olmamasını çok takmayın derim tadını çıkarın millet resmen illallah etmiş durumda çünkü :)

B BYV sağolun kızlar inanın sizlerle konuşmak iyi geliyor içime su serpiliyor iyi ki vars ı nız hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah

Toxoplazmadan bahsediyorsun. O malesef heryerden olabilir dikkat etmekte fayda var. Benimde çocukuluğumdan beri hep hayvanlarım vardı ama test sonucu negatif çıktı yani bağışıklığım yok. O yüzden tuvalet temizliğini maske ve eldivenle yapıyorum. Doktorumda sokağa çıkmıyorlarsa ve aşılarını düzenli yaptırıyorsan hiç bir sorun yok dedi. Ben sadece sokaktakilerden biraz uzak durmaya çalışıyorum ama şirketteki kedimiz habire gelip kucağıma yatıyor bol bol el yıkayarak geçiyor günlerimsebzeleride sirkeli suyla yıkıyorum sende yapabilirsin bunu et olayına gelince eldivenle yapabilirsin belki:)

ben ve birçok arkadaşım özel muayeneye gittik , hocalar kendi doğumlarını kendi yaptırıyor anlaşmalı hastaneleri oluyor size tercih sunuyorlar sizin tercihinize göre hocanız doğuma giriyor bence iyice araştırın o şekilde doğuma giren birçok iyi hoca var

Canım ben oglumda hamile degil gibiydim hic bir belirti yoktu ki 10. Haftada öğrendim hamile olduğumu adet düzensizliği vardı ve pco var o yüzden sorun yapma hiç herkeste belirtiler aynı değildir içini ferah tut çok küçük daha ilerleyen haftalarda nasipse görürsün minigi

Evet dışarda muaynehanesi olan doktorlar anlaşmalı hastanelerde yaptırıyor doğuma da giriyor, rapor isteyince veremiyorlar ben kan tetkiki için başka yere muayne için b a şka yere gitmek zor olur diye tercih etmedim. Hocaların doğuma gelmediği üniversite hastanelerindeki sistem belirli ücret ödey i nce hocalar takip ediyor yalnız doğuma o gün hastanede kim nöbette ise o giriyormuş sistem bu şekildeymiş. Muayenehanede cook iyi doktorlar var fakat benım acımdan hem cok pahalıya denk geliyor hemdedediğim gibi herşey aynı yerde olsun istiyorum.

Evet aynen ondan bahsediyorum unutmuşum isimlerini beyin resetlemiş kendini, tavsiyelerini uygulayacağım ben de habire el yıkıyordum bu sefer bu kadar takıntılı olacak gibi değilim ama belli olmaz bana :)

Reactions: BYV
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…