Canım korkma geçer allahın izniyle. Benimde sarı akıntım var enfeksiyon var sanırım :/ hamilelikte olabiliyor böyle şeyler. Bebiş nasıl belirti veriyomu :)valla canım cidden konu o kadar aktif ki arada takip ediyorum ama yetişemiyorm baya yeni hamişler gelmiş bide kanda virüs çıkmıştı benim hatırlarsan onla uğraştım baya testler mestler ta başka hastanelere gittim burda yapılmayınca şimdide sonuç bekliyorum o yüzden pek kafamda rahat olmayınca yazamadım :/
Hayırlı olsun hoşgeldin :))İyi akşamlar hanımlar :)
Modotör üyeliğimi onaylar onaylamaz koştum bu konu başlığınla :)
herkese hayırlı uğurlu olsun öncelikle sağ salim kucağımıza alırız inşallah :)
Adım Cansu yaşım 27 son adet tarihim 11.09.2018 Doğum tarihi :19.06.2019 2. çocuğum kilom 60 :)
ikinci çocuğum olsa bile bu heyacanı bilgilerimizi sizlerle paylaşmak çok güzel olacağını düşünüyorum bu arada Ankarada yaşıyorum
İyi akşamlar hanımlar :)
Modotör üyeliğimi onaylar onaylamaz koştum bu konu başlığınla :)
herkese hayırlı uğurlu olsun öncelikle sağ salim kucağımıza alırız inşallah :)
Adım Cansu yaşım 27 son adet tarihim 11.09.2018 Doğum tarihi :19.06.2019 2. çocuğum kilom 60 :)
ikinci çocuğum olsa bile bu heyacanı bilgilerimizi sizlerle paylaşmak çok güzel olacağını düşünüyorum bu arada Ankarada yaşıyorum
3 aydan sonra da başka şeyler buluruz biz kafaya takacak :)) annelik böyle bişey sanırımya korktum çünkü 1 hafta önce 1025di şu 3 ay elim yüreğimde dolaşacam anlaşıldı
Teşekkür ederim cevap için ebe ve aile hekimi de normal dedi ama insan kıyaslama yapıyor istemeden, hayırlısıyla kalp atışını da duyarız inşallahNormal canım her gebelik bir değil benim 5 gün geçince 27 çıktı belli bir sınırı yok yani
İlk hamileliğimde tam bir psikopattım havadan kedi tüyü uçacak ağzımdan içeri geçecek ve bebeğime zarar verecek diye kedi görünce nefes alasım gelmiyordu3 aydan sonra da başka şeyler buluruz biz kafaya takacak :)) annelik böyle bişey sanırım
Merhaba hoşgeldiniz aramıza, bende Ankaradayım acaba hangi Hastaneye yada Doktora gidiyorsunuz
Hoşbuldum :)Merhaba hoş geldin Ankaralılar çoğalıyor yaşasıın
Kızlar bende Ankarada yaşıyorum hangi doktora gidiyorsunuz benım henuz kalp atımı olmadığı için belirlemedim şuan eryamana gidiyorum iyi bir hastaneden paket almak istiyorum fiyatlar fazla ama orta yolu bulacağız inşallah. Muayenehane istemiyorum herşey tek elden yürüsün istiyorum.Hayırla sağlıkla o günlerde gelsin inşallah kalp atımı duyamayınca insanda ister istemez tedirginlik oluyor.
Hoşbuldum :)
Arkadaşım medical parka gidiyor aylin hanıma 6750 paket, ayrıntılı ultrason dahil değil. Doğum tetkikler 10 muayene dahil.Memnun. Ama ben medical park pek düşünmüyorum nedensizce.Ben doktorumdan fiyat alacağım haber veririm alınca aklımda bir de medical park var evime yakın çünkü
Kızlar bende Ankarada yaşıyorum hangi doktora gidiyorsunuz benım henuz kalp atımı olmadığı için belirlemedim şuan eryamana gidiyorum iyi bir hastaneden paket almak istiyorum fiyatlar fazla ama orta yolu bulacağız inşallah. Muayenehane istemiyorum herşey tek elden yürüsün istiyorum.Hayırla sağlıkla o günlerde gelsin inşallah kalp atımı duyamayınca insanda ister istemez tedirginlik oluyor.
Merhaba hoşgeldiniz tebrikler. Gebelikte özel doğum sigortası yokmuş önceden yaptırmak lazımmış. Sigortam net ile görüştüm o şekilde söyledi.Hoşbuldum :)
Aslında şuan hastanemi değiştirmek istiyorum pek memnun kalmadım özel doğum sigortası mı yaptırsam diye de düşünüyorum sizin bir öneriniz var mı acaba?
Ben önceden istedim aslında ama ilk gebelik olunca ne zaman olacağını kestiremedim yaptırmadım. Bir arkadaşım livde yaptı memnun kaldı. Doktoru ebru ya da esra gibi birşeydi tam bilmiyorum.Meraba sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip eder inşallah Rabbim :) Ben Liv Hastanesinde Başak Güler'e gidiyorum şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım ilgili de bir bayan bende bir arkadaş önerisiyle gittim bizim araştırdığımızda hastaneden aldığımız fiyatlar biraz daha pahalıydı o yüzden bir sağlık sigortası şirketinden doğum için özel sağlık sigortası yaptırdık tahlil, tetkikler ve doğum dahil dediğiniz gibi hepsi tek elden olunca daha rahat oluyor hastane hastane koşturmuyoruz da en azından :)
Ben doktorumdan fiyat alacağım haber veririm alınca aklımda bir de medical park var evime yakın çünkü
Merhaba hoşgeldiniz tebrikler. Gebelikte özel doğum sigortası yokmuş önceden yaptırmak lazımmış. Sigortam net ile görüştüm o şekilde söyledi.
Ben önceden istedim aslında ama ilk gebelik olunca ne zaman olacağını kestiremedim yaptırmadım. Bir arkadaşım livde yaptı memnun kaldı. Doktoru ebru ya da esra gibi birşeydi tam bilmiyorum.
Tobb etü, acıbadem,memorial sgk ile anlaşması yok. Bildikleirm bunlar. Doğumun cok pahali olmasını anlamıyorum spontan bir süreç kendiliğinden gelişiyor zaten :) 5-6 bin üstünü çok gereksiz buluyorum fiyat açısından. Çünkü her ay kan alınmıyor ayrıntıı bir kez yapılıyor bebek kendisi illa doğuyor zaten.. Sağlık sektöründeyim ben o yüzden özelleri iyi biliyorum.Bende Hamile kaldıktan sonra yaptırdım. Sadece doğumu kapsayan özel sağlık sigortası diye geçiyor. Bende Sigorta Partner ile görüşerek yaptırdım. Önceden belirleyip yapılan sağlık sigortası daha uygun bir fiyata sahip ama tarihi önceden belirlemek pek olmadığı için değerlendirememiştim bende :) Hamile kaldıktan sonra yapılanın ise hastane tercihi sigortanın anlaşmalı olduğu hastanelerle kısıtlı kalıyor sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?