2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım korkma geçer allahın izniyle. Benimde sarı akıntım var enfeksiyon var sanırım :/ hamilelikte olabiliyor böyle şeyler. Bebiş nasıl belirti veriyomu :)

Hayırlı olsun hoşgeldin :))

Merhaba hoş geldin Ankaralılar çoğalıyor yaşasıın

Kızlar bende Ankarada yaşıyorum hangi doktora gidiyorsunuz benım henuz kalp atımı olmadığı için belirlemedim şuan eryamana gidiyorum iyi bir hastaneden paket almak istiyorum fiyatlar fazla ama orta yolu bulacağız inşallah. Muayenehane istemiyorum herşey tek elden yürüsün istiyorum.Hayırla sağlıkla o günlerde gelsin inşallah kalp atımı duyamayınca insanda ister istemez tedirginlik oluyor.

Normal canım her gebelik bir değil benim 5 gün geçince 27 çıktı belli bir sınırı yok yani
Teşekkür ederim cevap için ebe ve aile hekimi de normal dedi ama insan kıyaslama yapıyor istemeden, hayırlısıyla kalp atışını da duyarız inşallah

Merhaba hoşgeldiniz aramıza, bende Ankaradayım acaba hangi Hastaneye yada Doktora gidiyorsunuz

Hoşbuldum :)
Aslında şuan hastanemi değiştirmek istiyorum pek memnun kalmadım özel doğum sigortası mı yaptırsam diye de düşünüyorum sizin bir öneriniz var mı acaba?

Ben doktorumdan fiyat alacağım haber veririm alınca aklımda bir de medical park var evime yakın çünkü

Ben doktorumdan fiyat alacağım haber veririm alınca aklımda bir de medical park var evime yakın çünkü
Arkadaşım medical parka gidiyor aylin hanıma 6750 paket, ayrıntılı ultrason dahil değil. Doğum tetkikler 10 muayene dahil.Memnun. Ama ben medical park pek düşünmüyorum nedensizce.

Meraba sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip eder inşallah Rabbim :) Ben Liv Hastanesinde Başak Güler'e gidiyorum şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım ilgili de bir bayan bende bir arkadaş önerisiyle gittim bizim araştırdığımızda hastaneden aldığımız fiyatlar biraz daha pahalıydı o yüzden bir sağlık sigortası şirketinden doğum için özel sağlık sigortası yaptırdık tahlil, tetkikler ve doğum dahil dediğiniz gibi hepsi tek elden olunca daha rahat oluyor hastane hastane koşturmuyoruz da en azından :)

Hoşbuldum :)
Aslında şuan hastanemi değiştirmek istiyorum pek memnun kalmadım özel doğum sigortası mı yaptırsam diye de düşünüyorum sizin bir öneriniz var mı acaba?
Merhaba hoşgeldiniz tebrikler. Gebelikte özel doğum sigortası yokmuş önceden yaptırmak lazımmış. Sigortam net ile görüştüm o şekilde söyledi.

Ben önceden istedim aslında ama ilk gebelik olunca ne zaman olacağını kestiremedim yaptırmadım. Bir arkadaşım livde yaptı memnun kaldı. Doktoru ebru ya da esra gibi birşeydi tam bilmiyorum.

Doktorunuz kimdi acaba? Benim görüştüğüm sigorta şirketininde anlaşması vardı bana 5900 civarı demişlerdi Medicalpark için. Aslında bu dönemde hastan ve sigorta şirketlerinin fiyatlarınıda karşılaştırmak lazım. Benim aldığım pakette de 10 muane tetkikler dahil

Merhaba hoşgeldiniz tebrikler. Gebelikte özel doğum sigortası yokmuş önceden yaptırmak lazımmış. Sigortam net ile görüştüm o şekilde söyledi.

Bende Hamile kaldıktan sonra yaptırdım. Sadece doğumu kapsayan özel sağlık sigortası diye geçiyor. Bende Sigorta Partner ile görüşerek yaptırdım. Önceden belirleyip yapılan sağlık sigortası daha uygun bir fiyata sahip ama tarihi önceden belirlemek pek olmadığı için değerlendirememiştim bende :) Hamile kaldıktan sonra yapılanın ise hastane tercihi sigortanın anlaşmalı olduğu hastanelerle kısıtlı kalıyor sadece :)

Acibademle görüştüm uzman drlar 350 doçent dr 510 tl dedi. Doğum paketi 7750 bebek paketi 1100 tl. Kan ayrıntılı ultrasonlar dahil değil. Çok uçuk f i yat çıkıyor ne yazık ki beni aşıyor 15 bini bulucak en az. Çok kaliteli acıbadem. Memorial çok pahalı paket için dönüş yapılacaktı aramadılar. Koru hastanesinden olumsuz yorumlar okudum ilgi alaka acısından medicanadanda olumsuz duydum özeller bizi para olarak görüyor malesef ki. Diğer hastaneler de büyük şehirde cok zorluyor açıkcası düşünmüyorum devlet, üniversite vs. Hoca hastası olmak istedim hocalar 9 ay kontrolleri yapıyor ama doğuma kim denk geliyorsa o giriyormuş . Ne anlamı kaldı. Karışığım biraz.

Ben önceden istedim aslında ama ilk gebelik olunca ne zaman olacağını kestiremedim yaptırmadım. Bir arkadaşım livde yaptı memnun kaldı. Doktoru ebru ya da esra gibi birşeydi tam bilmiyorum.

Liv Hastanesinin gerçekten diğer doktorları iyi güzelde ilgileniyorlar tavsiye ederim :) doğum öncesi veya sonrası fark etmeksizin doğum için özel sağlık sigortası yaptırınca insan rahat oluyor doktorumlada istediğim her an iletişime geçebiliyorum sağolsun :)

Tobb etü, acıbadem,memorial sgk ile anlaşması yok. Bildikleirm bunlar. Doğumun cok pahali olmasını anlamıyorum spontan bir süreç kendiliğinden gelişiyor zaten :) 5-6 bin üstünü çok gereksiz buluyorum fiyat açısından. Çünkü her ay kan alınmıyor ayrıntıı bir kez yapılıyor bebek kendisi illa doğuyor zaten.. Sağlık sektöründeyim ben o yüzden özelleri iyi biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…