2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
E sende olmadı arada benim gibi kaçamak yapıp başka doktora gösterirsin maşallah minnosuna :)
Mecbur gideceğim zaten canım. Aile Hekimliğine kaydettirmek gerekiyormuş. Ama devlette gittiğim dr. SAT için 30 Temmuz yazmış. Ona göre 13. hafta oluyor. İşin aslı şöyle ben 2 Temmuzda düşükten dolayı kürtaj oldum. 30 Temmuzda ilk adetimi oldum. Bir daha 15-25 Ağustos arası düzensiz günlük bir pedi doldurmayacak kanamam oldu sonrada hamile olduğumu öğrendim. Yani benim net bir SAT olmadığı için oda gitmiş 30 Temmuz yazmış bu seferde aile hekimliği kayıt açamıyor. Ultrasona göre 7+4 üm oda 3 Eylül yapıyor ona göre düzelttir dediler. O arada belki bebeşimede bakarız

Amin canım benim :) sen neden medicana ya iyi demedin kafamı karıştırdın :)
Benim iki arkadaşım orda doğum yaptı ilgi acısından beğenmedi ama 2-3 yıl önce.geçen yılda bizim doktorun eşi orda doğum yaptı pek memnun kalmadık demişti sadece insanın aklında kalıyor ama çoğunluğun beğendiği en iyi doktorun olduğu yerlerde bütçe acısından zorluyor ki oralardanda memnun olmayan oluyor..İnsanların paraya göre muamele yapması ne kadar can sıkıcı bir durum ve üzücü.

Canım bende de hiç kusma tiksinti yok arada kasigima giren agrida olmasa aklıma neler geliyor neler daha kucuk diye de göremedik ya yok sağlıklı bir gebelik mı dış gebelik boş gebelik felan... Uffff seytan mı uğraşıyor resmen benle

anladım canım benim gittiğim Dr aynı zamanda Gazi'de hoca olduğu için rapor almam çok rahat oluyor asistanları direk veriyor ama diğer türlü dediklerinde haklısın, inşallah kısa zamanda gönlüne göre bir dr bulursun, hepimiz için hayırlısı olsun

Aminn canım inşallah en hayırlısı olsun sağlıkla hayırlıca kucağımıza aldırsın Rabbim

Arkadaşım medical parka gidiyor aylin hanıma 6750 paket, ayrıntılı ultrason dahil değil. Doğum tetkikler 10 muayene dahil.Memnun. Ama ben medical park pek düşünmüyorum nedensizce.
Benim arkadaşımda medical parka gidiyor 4. Ayında şuan . Sigorta yaptırmış 4800₺ gibi bir fiyat söyledi canm aynı şeyler dahil
Ben lina kadın doğum merkezine gidiyorum medicana veya koru ile anlaşmalılr ama dah doğum fiyatı almadm kalp atışını bekliyorum
En çok ankaralılar var zaten çoğunluktasınız :))
Aa öyle mi canım hiç farketmemiştim :)

Canım çok üzüldüm inşallah tez zamanda sağlıklı bi bebeğin olur

Burda 8.hafta olarak gösteriyor ama doktor Pazartesi günü 6 hafta 6 günlük dedi yani bugün 7 hafta 3 günlük oluyor sanırım

Selam kızlar Pazartesi doktora gittim ve kalp atışlarını duyduk çok şükür
Canım sende klomen kullandin herhalde ben catlaçat iğnesi olmadan kaldım kalp atisi için merakla bekliyorum korkuyorum biraz görsem için rahatlayacak

Burda 8.hafta olarak gösteriyor ama doktor Pazartesi günü 6 hafta 6 günlük dedi yani bugün 7 hafta 3 günlük oluyor sanırım
Burada 7. Haftayi gecince 8. Haftada diye gösteriyor benimde mesela daha 5+0 6 diye gösteriyor

Hoş geldin canım
Gözün aydin, 7+ ya döndü ise sistem 8. haftanın içinde gösteriyor .

Tatlım benim gittiğimde basit bi bilgilendirme yapıp bir kitapcik verip boyunu kilomu vs ölçtuler yani ultrason ile bakmaya bilir zaten doktoru bile görmüyorsun doktora bağlı ebe ilgilendi benimle sizde nasıl olur bilemiyorum ama umarım gorursun:)baya karışık gerçekten benimde güya 22 ağustos ama ondan önceki ay her gün kanama oldu tuhaf bi aydı :)

Burada 7. Haftayi gecince 8. Haftada diye gösteriyor benimde mesela daha 5+0 6 diye gösteriyor
Evet olabilir canım.Evet ben de klomenle hamile kaldım.Ben kalp atışını duydum ama bebişi görmedim doktorum henüz net değil dedi kan-idrar tahlili istedi sonuçlarıyla birlikte Çarşamba tekrar gidicem umarım görürüm bu sefer... Darısı başına inşallah

Çok tuhaf gerçekten biz çok memnun kaldık eşimin ameliyatlarinda doğum tarafı nasıldır bilemiyorun tabi ama acibadem sigortam var fakat fiyatlar acibademde acayip uçuk birde çok uzak oturduğumuz yer buraya sürekli trafik içinde kalmadan ulasabiliyoruz en azından bakalım neler olacak :)

İçini ferah tut canım benim bende öylesine gittiğimde öğrendim hamile olduğumu adet söktürücü için gitmiştim düşün zaten başta belirti filan olmuyo bence belirli bi haftadan sonra basliyo :) keseyi goremedi mi doktorun şuan kaç haftalık mesela

Yok düzelttirmek için hastaneye gideceğim zaten oradaki doktor iyiydi. Ayrıca aile hekimliğinde bir aile planlama hemşiresi var oda maşallah çok iyiydi hatta cebini falan verdi aklına ne takılırsa ara sor arada benide bilgilendir dedi

Alarm kurmuş gibi midem , bu saatten sonra deli ekşiyor ya sizde durumlar nasıl kızlar
Allah yardımcın olsun canim rennie gaviscon filan kullanmiyormusun benimde bu saatlerde yanıyordu şükür geçti :) tabi ben bu arada az yemem gerektiğini ve yemekten sonra yatmamam gerektiğini öğrendim :) sakız çiğne olmadı bende ilacımı unuttugumda ise yaradı :)

Benimkide arada bilgilendir dedi ama numara filan yok tabi :) gitde gör bebisini artık baya baya büyümüştür :)

Reactions: BYV
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…