Mecbur gideceğim zaten canım. Aile Hekimliğine kaydettirmek gerekiyormuş. Ama devlette gittiğim dr. SAT için 30 Temmuz yazmış. Ona göre 13. hafta oluyorE sende olmadı arada benim gibi kaçamak yapıp başka doktora gösterirsinmaşallah minnosuna :)
Benim iki arkadaşım orda doğum yaptı ilgi acısından beğenmedi ama 2-3 yıl önce.geçen yılda bizim doktorun eşi orda doğum yaptı pek memnun kalmadık demişti sadece insanın aklında kalıyor ama çoğunluğun beğendiği en iyi doktorun olduğu yerlerde bütçe acısından zorluyor ki oralardanda memnun olmayan oluyor..İnsanların paraya göre muamele yapması ne kadar can sıkıcı bir durum ve üzücü.Amin canım benim :) sen neden medicana ya iyi demedin kafamı karıştırdın :)
Canım bende de hiç kusma tiksinti yok arada kasigima giren agrida olmasa aklıma neler geliyor neler daha kucuk diye de göremedik ya yok sağlıklı bir gebelik mı dış gebelik boş gebelik felan... Uffff seytan mı uğraşıyor resmen benleKizlar iyi akşamlar :) eltim doğum yaptığı için bugün gatadaydik e hazır gitmişken dosyami açtirayim dedim :) bebişimi tekrar görmüş oldum bu sayede normalde 9+2 olması gerekirken 9+4 çıktı biraz aceleci bir minnos geliyo sanırım artık kasık tan ortalara doğru kaymaya başlamış filan bildiğiniz büyümüş :) şuan 3 hastane ye gidiyorum resmenama medicana ve gata ile devam edeceğim benimde hala hiç belirtim yok çok acıkıyorum sadece ama tuhaf bi şekilde hala ilk kilomdayim :) belirti olmamasını çok takmayın derim tadını çıkarın millet resmen illallah etmiş durumda çünkü :)
Evet dışarda muaynehanesi olan doktorlar anlaşmalı hastanelerde yaptırıyor doğuma da giriyor, rapor isteyince veremiyorlar ben kan tetkiki için başka yere muayne için b a şka yere gitmek zor olur diye tercih etmedim. Hocaların doğuma gelmediği üniversite hastanelerindeki sistem belirli ücret ödey i nce hocalar takip ediyor yalnız doğuma o gün hastanede kim nöbette ise o giriyormuş sistem bu şekildeymiş. Muayenehanede cook iyi doktorlar var fakat benım acımdan hem cok pahalıya denk geliyor hemdedediğim gibi herşey aynı yerde olsun istiyorum.
Aminn canım inşallah en hayırlısı olsun sağlıkla hayırlıca kucağımıza aldırsın Rabbimanladım canım benim gittiğim Dr aynı zamanda Gazi'de hoca olduğu için rapor almam çok rahat oluyor asistanları direk veriyor ama diğer türlü dediklerinde haklısın, inşallah kısa zamanda gönlüne göre bir dr bulursun, hepimiz için hayırlısı olsun
Benim arkadaşımda medical parka gidiyor 4. Ayında şuan . Sigorta yaptırmış 4800₺ gibi bir fiyat söyledi canm aynı şeyler dahilArkadaşım medical parka gidiyor aylin hanıma 6750 paket, ayrıntılı ultrason dahil değil. Doğum tetkikler 10 muayene dahil.Memnun. Ama ben medical park pek düşünmüyorum nedensizce.
Ben lina kadın doğum merkezine gidiyorum medicana veya koru ile anlaşmalılr ama dah doğum fiyatı almadm kalp atışını bekliyorumDoktorunuz kimdi acaba? Benim görüştüğüm sigorta şirketininde anlaşması vardı bana 5900 civarı demişlerdi Medicalpark için. Aslında bu dönemde hastan ve sigorta şirketlerinin fiyatlarınıda karşılaştırmak lazım. Benim aldığım pakette de 10 muane tetkikler dahil
Aa öyle mi canım hiç farketmemiştim :)En çok ankaralılar var zaten çoğunluktasınız :))
Iyi aksamlar herkese. Benim icin 2019 hazıran annesi olma hayali bugün sonlandi. Bebek görünmemisti on gun daha bekledik yine gorunmeyince bugün kürtaj oldum. Gruptan ayrilan son kisi ben olurum da hepiniz hayırlı ve sağlıklı olarak bebeklerinize kavusursunuz insallah. Feeling07 canim beni ilk listeden silersen sevinirim.
Canım sende klomen kullandin herhalde ben catlaçat iğnesi olmadan kaldım kalp atisi için merakla bekliyorum korkuyorum biraz görsem için rahatlayacakSelam kızlar Pazartesi doktora gittim ve kalp atışlarını duyduk çok şükür
Burada 7. Haftayi gecince 8. Haftada diye gösteriyor benimde mesela daha 5+0 6 diye gösteriyorBurda 8.hafta olarak gösteriyor ama doktor Pazartesi günü 6 hafta 6 günlük dedi yani bugün 7 hafta 3 günlük oluyor sanırım
Hoş geldin canımBurda 8.hafta olarak gösteriyor ama doktor Pazartesi günü 6 hafta 6 günlük dedi yani bugün 7 hafta 3 günlük oluyor sanırım
Tatlım benim gittiğimde basit bi bilgilendirme yapıp bir kitapcik verip boyunu kilomu vs ölçtuler yani ultrason ile bakmaya bilir zaten doktoru bile görmüyorsun doktora bağlı ebe ilgilendi benimle sizde nasıl olur bilemiyorum ama umarım gorursun:)baya karışık gerçekten benimde güya 22 ağustos ama ondan önceki ay her gün kanama oldu tuhaf bi aydı :)Mecbur gideceğim zaten canım. Aile Hekimliğine kaydettirmek gerekiyormuş. Ama devlette gittiğim dr. SAT için 30 Temmuz yazmış. Ona göre 13. hafta oluyor. İşin aslı şöyle ben 2 Temmuzda düşükten dolayı kürtaj oldum. 30 Temmuzda ilk adetimi oldum. Bir daha 15-25 Ağustos arası düzensiz günlük bir pedi doldurmayacak kanamam oldu sonrada hamile olduğumu öğrendim. Yani benim net bir SAT olmadığı için oda gitmiş 30 Temmuz yazmış bu seferde aile hekimliği kayıt açamıyor. Ultrasona göre 7+4 üm oda 3 Eylül yapıyor ona göre düzelttir dediler. O arada belki bebeşimede bakarız
Evet olabilir canım.Evet ben de klomenle hamile kaldım.Ben kalp atışını duydum ama bebişi görmedim doktorum henüz net değil dedi kan-idrar tahlili istedi sonuçlarıyla birlikte Çarşamba tekrar gidicem umarım görürüm bu sefer...Burada 7. Haftayi gecince 8. Haftada diye gösteriyor benimde mesela daha 5+0 6 diye gösteriyor
Çok tuhaf gerçekten biz çok memnun kaldık eşimin ameliyatlarinda doğum tarafı nasıldır bilemiyorun tabi ama acibadem sigortam var fakat fiyatlar acibademde acayip uçuk birde çok uzak oturduğumuz yer buraya sürekli trafik içinde kalmadan ulasabiliyoruz en azından bakalım neler olacak :)Benim iki arkadaşım orda doğum yaptı ilgi acısından beğenmedi ama 2-3 yıl önce.geçen yılda bizim doktorun eşi orda doğum yaptı pek memnun kalmadık demişti sadece insanın aklında kalıyor ama çoğunluğun beğendiği en iyi doktorun olduğu yerlerde bütçe acısından zorluyor ki oralardanda memnun olmayan oluyor..İnsanların paraya göre muamele yapması ne kadar can sıkıcı bir durum ve üzücü.
Hoş buldum canımHoş geldin canım
Gözün aydin, 7+ ya döndü ise sistem 8. haftanın içinde gösteriyor .
İçini ferah tut canım benim bende öylesine gittiğimde öğrendim hamile olduğumu adet söktürücü için gitmiştim düşün zaten başta belirti filan olmuyo bence belirli bi haftadan sonra basliyo :) keseyi goremedi mi doktorun şuan kaç haftalık meselaCanım bende de hiç kusma tiksinti yok arada kasigima giren agrida olmasa aklıma neler geliyor neler daha kucuk diye de göremedik ya yok sağlıklı bir gebelik mı dış gebelik boş gebelik felan... Uffff seytan mı uğraşıyor resmen benle
Yok düzelttirmek için hastaneye gideceğim zaten oradaki doktor iyiydi. Ayrıca aile hekimliğinde bir aile planlama hemşiresi var oda maşallah çok iyiydi hatta cebini falan verdi aklına ne takılırsa ara sor arada benide bilgilendir dediTatlım benim gittiğimde basit bi bilgilendirme yapıp bir kitapcik verip boyunu kilomu vs ölçtuler yani ultrason ile bakmaya bilir zaten doktoru bile görmüyorsun doktora bağlı ebe ilgilendi benimle sizde nasıl olur bilemiyorum ama umarım gorursun:)baya karışık gerçekten benimde güya 22 ağustos ama ondan önceki ay her gün kanama oldu tuhaf bi aydı :)
Allah yardımcın olsun canimAlarm kurmuş gibi midem , bu saatten sonra deli ekşiyor yasizde durumlar nasıl kızlar
Benimkide arada bilgilendir dedi ama numara filan yok tabi :) gitde gör bebisini artık baya baya büyümüştür :)Yok düzelttirmek için hastaneye gideceğim zaten oradaki doktor iyiydi. Ayrıca aile hekimliğinde bir aile planlama hemşiresi var oda maşallah çok iyiydi hatta cebini falan verdi aklına ne takılırsa ara sor arada benide bilgilendir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?