2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım çok üzüldüm.Çok geçmiş olsun.Allahım tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.

Canım memnunsan devam et. Acibadem pahalı malesef ama sigorta ile düşebilir fiyatlar araştırmak lazım.

Baya uyguna almış gerçekten. Neye göre değişiyor ki arada bu kadar fiyat farkı var. Alınan hizmette aynı üstelik

Kıyamam ya inşallah sonucun iyi çıkar kuzum bizide haberdar et muhakkak :)

Canım memnunsan devam et. Acibadem pahalı malesef ama sigorta ile düşebilir fiyatlar araştırmak lazım.
Şuan sadece 15 tl veriyorum bir doçent e gidiyorum bildiğin bedava yani bana burası :) ay bide dün gatada doğum yaptı eltim tek başına kizi bi aldılar bida göremedik resmen doğum yapanlar çok kötü olmadığını söylüyor ama en kötüsü de olsa o özeldeki rahatlığı seviyorum sancıyı filan lendi odanda çekiyorsun sonuçta devlette öyle birşey yok sörf onun için bile neyse parası verilir

İnşallah canım inşallah

Bakmadık canım ultrasonda çok küçük diye 4+5 di daha şuan 5+0 10 gun sonra gideceğim görmeye çok sabirsizim ama korkuyorum

İnşallah canım inşallah
Bende klomen+çatlatma iğnesi ile hamile kaldım pko var aslında sürpriz oldu çünkü test yaptım negatifti bu ayda olmadı dedik bir hafta sonra test te cıktı.Ama o tek çizgi stresi hiç birşeymiş o pozitifliği görünce Allah direk annelik hissini veriyor o yüzden kendimizi dinleye dinleye bir hal oluyoruz.

Senin neden o kadar uygun canım bu kadar fiyat uygunken kaçırma zaten :) Bencede özelde şartlar daha rahat. Ulaş bey doğuma giriyormu

Benim 4 gun önce silik çıktı ertesi gün yaptım yine öyle çıkınca kan da 53 çıktı 2 gün sonra 123 çıktı ama bebeği görmeden rahat yok bana

Benim 4 gun önce silik çıktı ertesi gün yaptım yine öyle çıkınca kan da 53 çıktı 2 gün sonra 123 çıktı ama bebeği görmeden rahat yok bana
Benimde ilk 135 -2 gün sonra 465 çıktı. Bidaha betahcg vermedim versemmi Acaba doktorumda bugün istememiş neden bilmiyorum

Ben de kontrol için GATA’ya gidiyorum ama Doğum yapmayı hiç düşünmedim,çünkü orda Doğum yapan biriyle hiç konuşmadım,eltin neler yaşamış,bizimle de paylaşırmısın

Benimde ilk 135 -2 gün sonra 465 çıktı. Bidaha betahcg vermedim versemmi Acaba doktorumda bugün istememiş neden bilmiyorum
Bende hep beta hcg versem mi ki diyorum da doktor bı kere düzenli artış görünce gerek yok rahat ol dedi ama işte duramiyoruz ki herhangi fırsatımiz olsa heran bakmak isteriz

Bende hep beta hcg versem mi ki diyorum da doktor bı kere düzenli artış görünce gerek yok rahat ol dedi ama işte duramiyoruz ki herhangi fırsatımiz olsa heran bakmak isteriz
Hahaha aynen öyle hamile kişilere portatif ultrason üretilmeli bencee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…