Canım çok üzüldüm.Çok geçmiş olsun.Allahım tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.Iyi aksamlar herkese. Benim icin 2019 hazıran annesi olma hayali bugün sonlandi. Bebek görünmemisti on gun daha bekledik yine gorunmeyince bugün kürtaj oldum. Gruptan ayrilan son kisi ben olurum da hepiniz hayırlı ve sağlıklı olarak bebeklerinize kavusursunuz insallah. Feeling07 canim beni ilk listeden silersen sevinirim.
Canım memnunsan devam et. Acibadem pahalı malesef ama sigorta ile düşebilir fiyatlar araştırmak lazım.Çok tuhaf gerçekten biz çok memnun kaldık eşimin ameliyatlarinda doğum tarafı nasıldır bilemiyorun tabi ama acibadem sigortam var fakat fiyatlar acibademde acayip uçuk birde çok uzak oturduğumuz yer buraya sürekli trafik içinde kalmadan ulasabiliyoruz en azından bakalım neler olacak :)
Baya uyguna almış gerçekten. Neye göre değişiyor ki arada bu kadar fiyat farkı var. Alınan hizmette aynı üstelikBenim arkadaşımda medical parka gidiyor 4. Ayında şuan . Sigorta yaptırmış 4800₺ gibi bir fiyat söyledi canm aynı şeyler dahil
Ben lina kadın doğum merkezine gidiyorum medicana veya koru ile anlaşmalılr ama dah doğum fiyatı almadm kalp atışını bekliyorum
Aa öyle mi canım hiç farketmemiştim :)
Canım çok üzüldüm inşallah tez zamanda sağlıklı bi bebeğin olur
Kıyamam ya inşallah sonucun iyi çıkar kuzum bizide haberdar et muhakkak :)saol canım bu farklı bi durum işte virüsü hamileyken aldıysam bebeğe ciddi zarar veriyormuş sonucu bekliyorum bakalım inşallah bir şey çıkmaz enfeksiyondan olduğnu sanmıyorum ya benimde öyle sarımsı akıntım olur hep valla belirti olarak sadece bir gün sabahtan akşama kadar zehirlenmiş gibi istifra ettim su içsem çıkardım onun etkisiyle de bir hafta midem bulandı baya ama şimdi iyiyim iştahım yok pek ama bir yandan da midem kazınıyor :)
Şuan sadece 15 tl veriyorum bir doçent e gidiyorum bildiğin bedava yani bana burası :) ay bide dün gatada doğum yaptı eltim tek başına kizi bi aldılar bida göremedik resmen doğum yapanlar çok kötü olmadığını söylüyor ama en kötüsü de olsa o özeldeki rahatlığı seviyorum sancıyı filan lendi odanda çekiyorsun sonuçta devlette öyle birşey yok sörf onun için bile neyse parası verilirCanım memnunsan devam et. Acibadem pahalı malesef ama sigorta ile düşebilir fiyatlar araştırmak lazım.
İnşallah canım inşallahEvet olabilir canım.Evet ben de klomenle hamile kaldım.Ben kalp atışını duydum ama bebişi görmedim doktorum henüz net değil dedi kan-idrar tahlili istedi sonuçlarıyla birlikte Çarşamba tekrar gidicem umarım görürüm bu sefer...Darısı başına inşallah
Benimde akşamları hep ekşime oluyodu gaviscon şurup içtikten 5 dk sonra geçiyor canım hem hiç bi zararı yok aklında bulunsun :)Alarm kurmuş gibi midem , bu saatten sonra deli ekşiyor yasizde durumlar nasıl kızlar
Bakmadık canım ultrasonda çok küçük diye 4+5 di daha şuan 5+0 10 gun sonra gideceğim görmeye çok sabirsizim amaİçini ferah tut canım benim bende öylesine gittiğimde öğrendim hamile olduğumu adet söktürücü için gitmiştim düşün zaten başta belirti filan olmuyo bence belirli bi haftadan sonra basliyo :) keseyi goremedi mi doktorun şuan kaç haftalık mesela
Sigortadan galiba canımBaya uyguna almış gerçekten. Neye göre değişiyor ki arada bu kadar fiyat farkı var. Alınan hizmette aynı üstelik
Bende klomen+çatlatma iğnesi ile hamile kaldım pko var aslında sürpriz oldu çünkü test yaptım negatifti bu ayda olmadı dedik bir hafta sonra test te cıktı.Ama o tek çizgi stresi hiç birşeymiş o pozitifliği görünce Allah direk annelik hissini veriyor o yüzden kendimizi dinleye dinleye bir hal oluyoruz.İnşallah canım inşallah
Senin neden o kadar uygun canım bu kadar fiyat uygunken kaçırma zaten :) Bencede özelde şartlar daha rahat. Ulaş bey doğuma giriyormuŞuan sadece 15 tl veriyorum bir doçent e gidiyorum bildiğin bedava yani bana burası :) ay bide dün gatada doğum yaptı eltim tek başına kizi bi aldılar bida göremedik resmen doğum yapanlar çok kötü olmadığını söylüyor ama en kötüsü de olsa o özeldeki rahatlığı seviyorum sancıyı filan lendi odanda çekiyorsun sonuçta devlette öyle birşey yok sörf onun için bile neyse parası verilir
Benim 4 gun önce silik çıktı ertesi gün yaptım yine öyle çıkınca kan da 53 çıktı 2 gün sonra 123 çıktı ama bebeği görmeden rahat yok banaBende klomen+çatlatma iğnesi ile hamile kaldım pko var aslında sürpriz oldu çünkü test yaptım negatifti bu ayda olmadı dedik bir hafta sonra test te cıktı.Ama o tek çizgi stresi hiç birşeymiş o pozitifliği görünce Allah direk annelik hissini veriyor o yüzden kendimizi dinleye dinleye bir hal oluyoruz.
Benimde ilk 135 -2 gün sonra 465 çıktı. Bidaha betahcg vermedim versemmi Acaba doktorumda bugün istememiş neden bilmiyorumBenim 4 gun önce silik çıktı ertesi gün yaptım yine öyle çıkınca kan da 53 çıktı 2 gün sonra 123 çıktı ama bebeği görmeden rahat yok bana
Benim de kese var içi boş gibi görünüyor doktor öyle demedi ama ben kuruyorumKese görünmedi bizimama kan değeri iyi dediler, nasip artık bı dahakine
Ben de kontrol için GATA’ya gidiyorum ama Doğum yapmayı hiç düşünmedim,çünkü orda Doğum yapan biriyle hiç konuşmadım,eltin neler yaşamış,bizimle de paylaşırmısınŞuan sadece 15 tl veriyorum bir doçent e gidiyorum bildiğin bedava yani bana burası :) ay bide dün gatada doğum yaptı eltim tek başına kizi bi aldılar bida göremedik resmen doğum yapanlar çok kötü olmadığını söylüyor ama en kötüsü de olsa o özeldeki rahatlığı seviyorum sancıyı filan lendi odanda çekiyorsun sonuçta devlette öyle birşey yok sörf onun için bile neyse parası verilir
Bende hep beta hcg versem mi ki diyorum da doktor bı kere düzenli artış görünce gerek yok rahat ol dedi ama işte duramiyoruz ki herhangi fırsatımiz olsa heran bakmak isterizBenimde ilk 135 -2 gün sonra 465 çıktı. Bidaha betahcg vermedim versemmi Acaba doktorumda bugün istememiş neden bilmiyorum
Erken daha canım ben keseyi 6+4 te zor gördüKese görünmedi bizimama kan değeri iyi dediler, nasip artık bı dahakine
Hahaha aynen öyle hamile kişilere portatif ultrason üretilmeli bencee :)Bende hep beta hcg versem mi ki diyorum da doktor bı kere düzenli artış görünce gerek yok rahat ol dedi ama işte duramiyoruz ki herhangi fırsatımiz olsa heran bakmak isteriz
İnşallah canım saol ilk işim buraya yazmak olucak zaten :))Kıyamam ya inşallah sonucun iyi çıkar kuzum bizide haberdar et muhakkak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?