2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende çok acıkıyorum kendime şaşıyorum resmen obur olacağım bu gidişte. Bende gataya gidiyorum sizin doktorunuz kimdi

Kızlar akıntılarınız nasıl benim aşırı koyu yapılı beyaz akıntım var çok fazla :/

Bende gaviscon kullanmistim ilk gebeligimde bir süre sonra alışıyor mide ve fayda etmiyor sade soda kurtariciydi

Bakmadık canım ultrasonda çok küçük diye 4+5 di daha şuan 5+0 10 gun sonra gideceğim görmeye çok sabirsizim ama korkuyorum
Oda çok minnakmis daha :) korkma senin tüm hormonlarindan etkileniyor o çocuk stres vs de hormonları etkiledigine göre :) sabret ve dua et güzel haberlerini bekliyorum:)

Senin neden o kadar uygun canım bu kadar fiyat uygunken kaçırma zaten :) Bencede özelde şartlar daha rahat. Ulaş bey doğuma giriyormu
Ulaş bey ı hiç bilmiyorum ben gatada murat dede ye gidiyordum eskiden çokta severim kendisini tavsiye ederim :) acibadem tamamlayıcı sağlık sigortası var bizim tatlım :) dün doğumu ebeler başlatmış kordon dolaninca ancak doktor gelmiş yani doktor var ama aksi bir durum olursa diye zaten devlette hep öyle diye biliyorum:)

Ben de kontrol için GATA’ya gidiyorum ama Doğum yapmayı hiç düşünmedim,çünkü orda Doğum yapan biriyle hiç konuşmadım,eltin neler yaşamış,bizimle de paylaşırmısın
Biz pek öyle konuşmayız ama bugün ziyarette duyduğum kadarıyla sakin ve sıcak kanlı davranmışlar tabi oda çok abartıp panik yapmadığı için olmuş diye biliyorum :) gatayi öneriyorlar ya oda öneri üstüne gitti zaten ama 20 hafta dolmadan kayıt açtırmak gerekiyor haberin olsun :) gebelik kaydı ayrı oluyor :)

Bende çok acıkıyorum kendime şaşıyorum resmen obur olacağım bu gidişte. Bende gataya gidiyorum sizin doktorunuz kimdi
Aman kontrollü yiyelim yoksa çok zor :) ben normalde murat dede ye gidiyordum ama bugün kayıt için başka birine gittim murat beyi tavsiye ederim :)

Ya kızlar bişey yazdım idrarımda kan saptanmış varmı böyle bişey yaşayan korkuyorum acaba düşük mü yapıyorum off
Bende dün idrar verdim hatta burdada paylaştım canım. Bendede kan çıkmış idrarda aynı zamanda enfeksiyonda varmış doktor ilaç verme taraftarı değilim bol su içerek atabilirsin kendi dedi. Ama maalesef ben sudan bile tiksinir oldum. Kafana takma canım bol su iç. 10 gün sonra tekrar gel dedi bana.

lökosit 1 çıkmış yani negatif ama eritrosit 6 değerden 3 fazlası inşallah önemli bişey yoktur ya
İdrar da eritrosit 10 çıktı benim doktorum ona rağmen ilaç vermedi canım. Su su su dedi başka bişey demedi. İdrarda hemoglobinde pozitif çıktı bende asıl onun pozitif çıkması idrarda kan görülmesi anlamına geliyor. Bak benim idrar tahlilim bu şekilde

Eklentiler

• 53C41430-486A-4125-92A3-377ABB08DF84.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 38
Şu yaşıma geldim hala bir yerim ağrıdığında canımdan bezdirmiyorsa ilaç içmem ben dayanıyorum valla.
Ama gaviscon almam lazım, evde bulunsun.

Şu yaşıma geldim hala bir yerim ağrıdığında canımdan bezdirmiyorsa ilaç içmem ben dayanıyorum valla.
Ama gaviscon almam lazım, evde bulunsun.
O zaman soda sakız muz vs bunlar iyi geliyo süt sıkıntı yapmazsa süt iç ballı iyi olur ben kolay olsun diye rennie tablet aldım yanımda taşıması daha kolay :)

Benimde akşamları hep ekşime oluyodu gaviscon şurup içtikten 5 dk sonra geçiyor canım hem hiç bi zararı yok aklında bulunsun :)
Sağ ol kuzum :) gaviscon yok evde almam lazım.
Muz ve sütle idare ediyorum şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…